تلویزیون آموزشی روزمنو
آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > آشــپزی مــدرن در روزمنو > انواع خوراک با مرغ

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2012-08-03, 02:01 PM   #1
Amitida
کاربر خیلی فعال
 
آواتار Amitida
 
تاریخ عضویت: Sep 2011
موقعیت: مشهد
ارسالها: 2,143
تشکر کرده : 8,275
تشکر شده 18,336 بار در 2,198 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Amitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض تِرين مرغ

تِرين مرغ

Terrine «تِرين»، در اصل نام ظرفی است از جنس سفال که در اندازه های مختلف وجود دارد و خوراک مذکور به همين سبب «ترين» ناميده می شود. ولی در حال حاضر اين خوراک را در قالب ها يا ظرف های گوناگون درست می کنند.

غذایی خوشمزه و زیبا برای میز مهمانی شما

مواد لازم:

سينة مرغ 4 عدد
اسفناج 500 گرم
فلفل دلمه اي رنگي 2 عدد
کرفس 1 شاخه
گوشت چرخ کرده 150 گرم
پياز 2 عدد

سير 3 حبه
رزماري خرد شده 1 قاشق مرباخوري
روغن زيتون بي بو 4/1 فنجان
آب ليموترش تازه 2 قاشق غذاخوري
نمک و فلفل به ميزان دلخواه
پنير پيتزا 1 فنجان

طرز تهيه:

سينة بدون استخوان مرغ را نازک برش مي دهيم و مدت 12 ساعت در مخلوط روغن زيتون، آب ليموترش تازه، نمک و فلفل، يک عدد پياز نگيني خرد شده، دو حبه سير خرد شده و رزماري خرد شده مي خوابانيم. گوشت چرخ کرده را با يک پياز ريز خرد شده کمي تفت مي دهيم و کنار مي گذاريم. بعد اسفناج را با يک حبه سير و کمي فلفل سياه تفت مي دهيم و کنار مي گذاريم. نصف فلفل دلمه اي از هر دو رنگ را به صورت خلال بلند برش مي دهيم و کمي تفت مي دهيم. کرفس را بلند برش مي دهيم و با آب و کمي نمک مي پزيم. بعد از آماده شدن مواد کف و ديوارة يک قالب مستطيل را با برش هاي مرغ مي پوشانيم و به ترتيب با اسفناج، گوشت چرخ کرده، فلفل رنگي، کرفس و پنير پيتزا قالب را پر مي کنيم. در انتها، روي مواد را با باقي مرغ مي پوشانيم روي ظرف را هم با فويل مي بنديم. در اواخر پخت، يک ربع آخر فويل را بر مي داريم تا کمي روي مرغ بريان شود. پخت اين غذا حدود يک ساعت و نيم به طريق بن ماري و يک ساعت و 15 دقيقه بدون طبخ بن ماري، در فر داغ با 180 درجة سانتيگراد زمان مي برد. اين ترين، بعد از پخت کمي آب دارد که لازم است ابتدا آب اضافي آن را با احتياط خالي کنيم. سپس آن را در ظرف موردنظر مي گذاريم. مي توان با سبزيجات آب پز يا ماکاروني پخته آن را تزيين و سرو کرد.

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	تِرين-مرغ---1.jpg
بازدید:	8
اندازه:	12.8 کیلوبایت
شناسه:	78537 جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	تِرين-مرغ---2.jpg
بازدید:	4
اندازه:	15.1 کیلوبایت
شناسه:	78538

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	تِرين-مرغ---3.jpg
بازدید:	3
اندازه:	13.4 کیلوبایت
شناسه:	78539 جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	تِرين-مرغ---4.jpg
بازدید:	3
اندازه:	14.6 کیلوبایت
شناسه:	78540

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	تِرين-مرغ---5.jpg
بازدید:	3
اندازه:	14.8 کیلوبایت
شناسه:	78541 جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	تِرين-مرغ.jpg
بازدید:	4
اندازه:	17.8 کیلوبایت
شناسه:	78542

هنراشپزی شماره 26.خانم زهرا زهرايی
__________________
Amitida آفلاین است   پاسخ با نقل قول
24 کاربر زیر از دوست گرامی Amitida عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-08-03), ღ.ترنم.ღ (2012-08-03), baran1357 (2012-11-17), baran78 (2013-08-21), Belfi (2012-08-03), elize (2012-08-03), Hanasakura (2012-08-03), Hanichef (2013-12-10), hannane (2012-12-11), Khaleh Mary (2012-08-03), Mahshid (2012-08-04), mami ghazal (2012-08-03), miaayad-hoda (2012-10-16), nafas66 (2013-10-22), neda_m (2012-08-03), Sepnta (2013-08-21), setayesh66 (2012-08-03), sorour (2013-08-21), surme (2013-08-21), فاطمه مهر (2014-04-17), zahori (2013-08-21), zamzam (2013-12-12), رها62 (2012-11-17), شبهای تهران (2012-08-04)
پاسخ

کلیدواژه
مرغ, تِرين

در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump


Free PageRank Checker

ساعت: 10:30 PM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد