کارگاه های آموزشی در رومنو - جشنواره پاییز هزار رنگ
مسابقه آشپزی 54 در روزمنو
کارگاه آموزش نوشیدنی های گرم
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > آشــپزی مــدرن در روزمنو > کیک ها و رولت های غذایی

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-01-11, 07:40 AM   #1
ashpazbanoo
کاربر جدید
 
آواتار ashpazbanoo
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: بندرعباس
ارسالها: 45
تشکر کرده : 24
تشکر شده 983 بار در 44 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
ashpazbanoo is a splendid one to beholdashpazbanoo is a splendid one to beholdashpazbanoo is a splendid one to beholdashpazbanoo is a splendid one to beholdashpazbanoo is a splendid one to beholdashpazbanoo is a splendid one to beholdashpazbanoo is a splendid one to beholdashpazbanoo is a splendid one to behold
پیشفرض رولت گوشت

مواد لازم:سیب زمینی آب پز ۳-۴ عدد( البته بستگی به موادتون داره)
گوشت چرخ کرده -پیاز ۱ عدد-قارچ به مقداری که دلتون میکشه (آخه من عاشق قارچم ...هر چی بیتشر بهتر)
تخم مرغ ۳ عدد -نمکه و زردچوبه و فلفل و کنجد و روغن و دارچین و جعفری مقداری-پنیر پیتزا ۴ ورق

طرز تهیه::
اول مایه گوشتی رو مثل مواد ماکارونی آماده میکنید میتونید هر چیز دیگه ای هم که دوست دارید بهش اضافه کنین.
پیاز رو سرخ کنید تا طلایی بشه و گوشت چرخ کرده ارو اضافه کنید و بزارید تا آب گوشت کاملا کشیده بشه و آب نداشته باشه ..بعد نمک و زردچوبه و کمی دارچین و جعفری بریزید و یه تفت کوچو لو بدید قارچم اضافه کنید و یه کم تفت بدید با شعله زیاد تا قارچ آب نندازه...

من وقتی قارچ و اضافه میکنم زود از رو حرارت برمیدارم چون اعتقاد دارم قارچ باید تو غذا مشخص باشه و تمام زیباییش به همینه...اگه زیاد تفت بدید آب میشه و تنها خاطره ای ازش باقی میمونه

بعد سيب زميني ها رو رنده کنین و دوتا تخم مرغ رو يكي يكي اضافه کنید و ورز بدین تا يه خمير يه دست بشه.روي يه لايه پلاستيك پهنش ميكين به قطر 1 سانت ( البته من از فویل استفاده کردم که به نظرم همون پلاستیک خیلی راحتتره) و دو ورقه پنیرپیتزا هم روی خمیرتون بزارید.

بعد يه لايه از مواد گوشتي رو روی پنیر پیتزا بریزید.و دوباره دو ورقه پنیر روی مواد گوشتی بزارین


با استفاده از پلاستيك لبه سيب زميني رو بلند کنید و رول کنید .يه دور تا دو دور هم بيشتر لازم نيست که بپیچین چون در اون صورت همش میشه سیب زمینی و خوشمزه نمیشه.بعد كه رول کردین زرده تخم مرغ سوم رو با برس روی خمیر بکشید و کمی کنجد بریزید


بعد بزارین توي يه ظرف پيركس يا قالبي كه چرب کردین یا توي ماهيتابه تفلنم ميتونين بزارين

بعد مي زاري تو فر وقتي كاملا خنك شد بايد ببريش

اگه خمير رو 2 ساعت طوي يخچال بزارين خيلي بهتر خودشو مي گيره
Attached Images
File Type: jpg 1.jpg (40.7 کیلوبایت, 0 views)
File Type: jpg 3.jpg (33.9 کیلوبایت, 0 views)
File Type: jpg 5.jpg (43.8 کیلوبایت, 0 views)
File Type: jpg 7.jpg (48.8 کیلوبایت, 0 views)
File Type: jpg 9.jpg (63.6 کیلوبایت, 0 views)
File Type: jpg 8.jpg (51.2 کیلوبایت, 0 views)
ashpazbanoo آفلاین است   پاسخ با نقل قول
18 کاربر زیر از دوست گرامی ashpazbanoo عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Amitida (2012-08-07), Azijam (2012-08-06), ღ.ترنم.ღ (2012-08-09), Bahar-chef (2013-08-19), hamraz (2012-07-08), khanjon (2011-09-13), marie (2014-07-14), mehrafar (2012-08-08), meysa (2013-10-28), Pana (2011-09-04), parvanehvardi (2013-11-30), piazcheh (2012-05-20), فاطیما (2012-08-08), ماهمون (2012-02-24), یاسمین ع (2013-04-09), الهام 62 (2012-08-07), دنیا (2012-08-08)
قدیمی 2011-02-28, 01:03 PM   #2
toktam
کاربر جدید
 
آواتار toktam
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: مشهد
ارسالها: 0
تشکر کرده : 4,913
تشکر شده 6,686 بار در 1,668 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
toktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض رولت گوشت

من سالهای سال تو مهمونیا رولت گوشت نمی خوردم چون طعمشو دوست نداشتم
رولت گوشت خونگی بهتر بود اما نه در حد عالی اما همیشه هم از قیافه اش خوشم میومد در عین حال از دردسرهای پیچیدنش می ترسیدم واسه همین تو خونه خودم درست نکرده بودم ، تا این که مخم جرقه زد و رولت گوشتمو به شیوه ای که پیچیدنش اسون باشه درست کردم و بعد.....
دیدم ایول طعمش چقدر بهتره، و حالا حتی واسه خودمون دو نفر هم مثل جت رولت درست میکنم و از طعمش لذت می برم

از 24 ساعت قبل گوشت بیفتکی را که به قصاب گفته ام در بزرگترین ابعاد ممکن و به قطر 1.5 تا 2 سانتی متر ببرد در پیاز رنده شده و آبلیمو می خوابانم ( نمک نزنید چون سفت مشه)
بعد از یک روز گوشت را در آورده با بیفتک کوب می کوبم تا قطرش نصف شود ، این مرحله می تواند آشپزخانه شما را حسابی کثیف کند برای همین یک پلاستیک فریزر را یک لا روی گوشت پهن کنید و بعد بکوبید، دیگر خرده گوشت و خونابه یا اب پیاز به درو دیوار اشپزخانه نمی پاشد
حالا روی این گوشت هر چه دوست دارید بگذارید ( من تخم مرغ سفت و جعفری خرد شده و زرشک می گذارم)
لبه های گوشت را به هم بیاورید و با نخ و سوزن بدوزید!!!! شوهرم می گوید زنی که آشپزی و خیاطی بلد باشد، پزشک هم باشد اختراعش این می شود که گوشت را در اشپزخانه بخیه بزند!
بعد رولت اماده را در ماهیتابه سرخ کنید (من در مهمانیهای بزرگ 1-2 رولت سرخ شده از روز قبل اماده می کنم و روز مهمانی فقط در سس می پزم)
سس رولت هم رب و سرکه سفید از هر کدام یک قاشق + نمک و فلفل است که بسته به مقدار رولت اماده کرده با اب رقیق می کنیم و روی رولت ریخته حدود سه ربع تا یکساعت می پزیم
بعد از پخت رولت را در دیس گذاشته یک سر نخ را می گیریم و می کشیم، به راحتی در می اید، و رولت را برش می زنیم، به مایه سس هم قدری فلفل بیشتر اضافه کرده در ظرفی کنار رولت سرو می کنیم
در مایه سس به هیچ عنوان ابلیمو نریزید که ته مزه تلخی می گیرد مگر بعد از پخت رولت.
Attached Images
File Type: jpg 1.jpg (23.7 کیلوبایت, 11 views)
File Type: jpg 2.jpg (24.9 کیلوبایت, 6 views)
File Type: jpg 3.jpg (26.1 کیلوبایت, 6 views)
File Type: jpg 4.jpg (26.3 کیلوبایت, 7 views)
File Type: jpg 5.jpg (30.8 کیلوبایت, 9 views)
File Type: jpg 6.jpg (40.3 کیلوبایت, 11 views)
File Type: jpg 7.jpg (30.8 کیلوبایت, 11 views)
toktam آفلاین است   پاسخ با نقل قول
68 کاربر زیر از دوست گرامی toktam عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Yasi* (2012-05-15), Adriyana (2011-06-08), amanita (2011-03-01), Amitida (2012-04-15), aqua90 (2013-02-06), Azijam (2012-01-18), ღ.ترنم.ღ (2012-12-06), bahar777 (2012-12-07), Bahari (2012-06-14), Betty (2011-02-28), cheshmentezar (2012-04-26), dila (2011-04-13), elize (2012-08-10), hamraz (2012-05-22), Hanichef (2013-11-17), Honey (2012-04-26), h_maya (2012-06-09), khanjon (2011-09-13), kooty (2011-11-10), leili (2012-05-17), mahbobe66 (2012-12-01), Mahshid (2012-04-04), mami ghazal (2012-07-25), marie (2014-07-14), Marjan (2011-02-28), maryamkhanomina (2012-10-27), masi (2011-02-28), mayam (2012-01-29), mehrafar (2012-08-08), miryam (2011-02-28), myaroosak (2012-07-26), m_sn1991 (2013-09-06), Nanusch (2012-11-11), narsis13 (2014-04-16), Nasibeh (2012-05-21), nika (2012-05-26), raha2 (2011-02-28), Roham (2012-07-12), safouramin (2013-08-03), SarahGol (2012-01-06), sara_59 (2013-08-25), Sardooneh (2011-02-28), sarina-kian (2011-02-28), selin (2011-06-16), setayesh66 (2012-06-20), sheyda (2012-08-20), Shidak (2011-02-28), solmaz tabrizi (2012-01-16), t.ara (2012-05-25), tarlan (2011-03-16), ttahamtan (2012-06-16), فاطمه مهر (2013-07-31), فرن (2012-04-15), مامان علی (2011-10-15), مارال خانم (2014-09-27), پرچونه (2013-07-18), پرند (2012-04-09), پری49 (2012-10-20), veronika (2013-10-21), yasaman 67 (2014-08-26), Zari Joon (2011-04-14), zariattari (2012-05-19), الهام 62 (2012-05-26), خاطره علی (2013-11-23), دنیا (2013-02-13), رها62 (2012-12-09), زیتون (2013-04-07)
قدیمی 2011-02-28, 05:39 PM   #3
toktam
کاربر جدید
 
آواتار toktam
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: مشهد
ارسالها: 0
تشکر کرده : 4,913
تشکر شده 6,686 بار در 1,668 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
toktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond reputetoktam has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: * رولت گوشت *

نقل قول:
ارسالی توسط Marjan مشاهده موضوع
تكتم جوون يعني كوك بزنيم ؟ خوب لطف كن اموزش بخيه هاشم بده همه كه مثل شما هنرمند نيستن كه
مرجان جون تو هی منو اذیت کن خوب؟
ولی جدی میگم من خیلی ساده سوزن رو نخ می کنم و میدوزمش اما اگه حالشو ندارین یا حالتون یه جوری میشه!!!! نخ رو خیلی راحت فقط دورش بپیچین
نخ خاصی هم نمیخواد همون نخ قرقره معمولی کافیه

آخرین ویرایش توسط Mahshid در تاریخ 2014-02-01 انجام شده است علت: سوال
toktam آفلاین است   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از دوست گرامی toktam عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-08-11), marie (2014-07-14), Marjan (2011-02-28), prastoo (2012-06-04), ttahamtan (2012-06-16), veronika (2013-10-21)
قدیمی 2011-05-23, 04:26 PM   #4
SAHAR NAAZ
کاربر فعال
 
آواتار SAHAR NAAZ
 
تاریخ عضویت: May 2011
موقعیت: esfahan
ارسالها: 940
تشکر کرده : 8,681
تشکر شده 12,296 بار در 1,016 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
SAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond repute
پیشفرض رولت تخم مرغ و گوشت

مواد لازم برای 2 نفر

تخم مرغ 3 الی 4 عدد
گوشت چرخ کرده 100 گرم
پیاز 1 عدد متوسط
هویج 1 عدد متوسط
قارچ 4 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
نمک - فلفل سیاه-ادویه کاری-زرد چوبه
*************************
پیاز را ریز خرد کرده و در یک ماهیتابه تفت میدهیم.هویج را هم به ریزی پیاز خرد کرده و وقتی پیازها کمی سرخ شدند هویج را اضافه میکنیم و تفت میدهیم. قارچ را هم ریز خرد کرده و به مواد اضافه میکنیم. بعد گوشت را اضافه میکنیم و وقتی گوشت را تفت دادیم ادویه ها و نمک و رب را اضافه می کنیم و مواد را کنار میگزاریم.
تخم مرغها را در یک کاسه شکسته و خوب هم میزنیم کمی هم نمک اضافه میکنیم تا حالت یکدست پیدا کند و در یک ماهیتابه سایز 28میریزیم (همان ماهیتابه ای که روی اکثر ظروف تفلون 7 تکه هست) و ظرف را طوری میچرخانیم که تمامی کف آن با تخم مرغها پوشیده شود .شعله را کم کرده و در ماهیتابه را میگذاریم تا روی تخم مرغها هم ببندد. بعد شعله را خاموش کرده و میگذاریم چند دقیقه ای بماندتا پف آن بخوابد. بعد مایع گوشتی را روی سطح آن ریخته و پهن میکنیم. تخم مرغها را رول کرده و بصورت رولتی میبریم و سرو میکنیم
نکته: حجم تخم مرغها باید به قدری باشد که موقع سرخ شدن خیلی کلفت نشود زیرا اگر کلفت شد موقع رول کردن می شکند.روغن ماهیتابه هم باید کمی داغ شود بعد تخم مرغها را اضافه کرد
SAHAR NAAZ آفلاین است   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از دوست گرامی SAHAR NAAZ عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
136122 (2014-10-21), Azijam (2012-05-01), Fatemeh1 (2011-05-23), khanjon (2011-09-13), Mahani (2011-05-23), marie (2014-07-14), Narges (2012-04-29), simple (2011-05-23), veronika (2013-10-21), افسانه (2011-05-23), بادصبا (2011-06-07), رها62 (2012-12-09), صدرا (2011-08-16)
قدیمی 2012-01-29, 05:31 AM   #5
ღ.ترنم.ღ
کاربر خیلی فعال
 
آواتار ღ.ترنم.ღ
 
تاریخ عضویت: Jan 2012
موقعیت: عروس زمستون93
ارسالها: 3,430
تشکر کرده : 42,763
تشکر شده 30,234 بار در 3,615 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
ღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: * رولت گوشت *

مواد لازم برای تهیه رولت:
ـ نیم کیلوگرم گوشت چرخ‌کرده مخلوط (گوساله و گوسفند)
ـ یک عدد پیاز متوسط
ـ 2 حبه سیر
ـ 4 تا 5 دانه فلفل سیاه درسته
ـ یک قاشق چای‌خوری نمک
ـ پودرسوخاری به مقدار لازم
ـ یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی

مواد مورد نیاز برای داخل رولت:
روش یک:
ـ 2 عدد تخم‌‌مرغ
ـ 3 قاشق سوپ‌خوری جعفری یا گشنیز خردشده
ـ نمک و فلفل به میزان لازم

روش 2:
ـ 3 قاشق سوپ‌خوری زرشک
ـ 2 قاشق سوپ‌خوری گردوی خردشده

طرز تهیه:ابتدا پیاز را پوست کنده و پس از شست‌وشو خرد کنید. سپس سیرها را نیز پوست گرفته و رنده کنید. گوشت چرخ‌کرده را به چند قسمت تقسیم کرده و هر یک از قسمت‌ها را همراه کمی پیاز و سیر داخل دستگاه خردکن یا غذاساز بریزید. این کار را آن‌قدر تکرار کنید که گوشت‌های تقسیم شده با سیر و پیاز چرخ شود. در پایان کل گوشت را مجددا داخل دستگاه بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.
نکته یک: اگر مخلوط گوشت و پیاز و سیر به دست نچسبید، یعنی آماده درست کردن رولت است در غیر این صورت، آن‌قدر ورز دهید تا دیگر به دست نچسبد.
نکته 2: با توجه به اینکه با این مقدار گوشت، می‌‌توانید 2 عدد رولت درست کنید، مقدار گوشت را به 2 قسمت تقسیم کنید. حالا در کف یک سینی مقداری آرد سوخاری بپاشید و نیمی از گوشت را برداشته و پس از صاف کردن در کف دست، روی سینی آغشته به پودر سوخاری پهن کنید تا به صورت گرد باز شود. توجه داشته باشید لبه‌های گوشت نباید ضخیم باشد و تا جایی که امکان دارد، به طور یکنواخت با فشار آوردن روی گوشت، لبه‌‌های آن را نازک کنید، سپس یکی از مخلوط‌های داخل رولت را آماده کنید و سطح گوشت را با آن بپوشانید.
اگر می‌خواهید از مخلوط تخم‌‌مرغ‌دار برای داخل رولت استفاده کنید، ابتدا باید تخم‌‌مرغ‌ها را آب‌پز کرده و پس از پوست کندن به صورت حلقه‌حلقه، خرد کنید. حالا جعفری یا گشنیز خرد شده را روی گوشت بریزید و سپس تخم‌مرغ‌ها را روی سبزی بچینید و با پاشیدن نمک و فلفل، آن را مزه‌‌دار کنید. در پایان، لبه‌های گوشت را از روبه‌رو به هم بچسبانید. برای این منظور از 2 انگشت شست و سبابه استفاده کنید و لبه‌ها را روی هم طوری فشار دهید تا خوب به هم بچسبند. حالا نوبت سرخ کردن رولت است. داخل تابه‌‌ای گود، مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس رولت پیچیده شده را داخل روغن بگذارید. پس از اینکه یک طرف آن کمی سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.
در فاصله سرخ شدن یکی از رولت‌ها، برای درست کردن رولت دیگر، دست به کار شوید. همان‌طور که پیش از این نیز ذکر شد، شما می‌توانید داخل رولت را با مخطوط دیگری هم پر کنید؛ بنابراین این رولت را به جای مخلوط تخم‌مرغی با زرشک و گردو بپیچید. برای این منظور، پس از پهن کردن گوشت روی سینی آغشته به پودر سوخاری، زرشک را شسته و با گردوی خردشده مخلوط کنید. سپس آن را روی گوشت بریزید. حالا 2 طرف گوشت را مانند روش قبل روی هم چسبانده و آن را سرخ کنید. پس از سرخ شدن رولت‌ها، آنها را داخل تابه‌ای بزرگ کنار هم قرار دهید. تابه کوچک دیگری نیز آماده کنید و در آن کمی روغن بریزید. سپس یک قاشق سوپ‌خوری رب گوجه‌فرنگی را در آن تفت داده و مقداری آب نیز به آن اضافه کنید. حالا سس حاصله را روی رولت‌های چیده شده در تابه‌ بزرگ بریزید و در ظرف را بگذارید و مدت یک ساعت روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا رولت‌ها بپزد.
Attached Images
File Type: jpg meat-roulet300.jpg (36.9 کیلوبایت, 952 views)
__________________
روزای خوب دارن میان....عروس 2بهمن شدم
ღ.ترنم.ღ آفلاین است   پاسخ با نقل قول
27 کاربر زیر از دوست گرامی ღ.ترنم.ღ عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Yasi* (2012-05-15), 136122 (2014-10-21), Azijam (2012-08-11), bahar777 (2012-12-07), hamraz (2012-05-22), leili (2012-05-17), Mahshid (2012-01-29), marie (2014-07-14), mayam (2012-01-29), m_sn1991 (2013-09-06), Nanusch (2012-11-11), Narges (2012-06-14), narsis13 (2014-04-16), Nasibeh (2012-05-21), nasrin50 (2012-01-30), NedaBahari (2014-07-10), SAHAR NAAZ (2012-06-13), setayesh66 (2012-08-10), sobhan91 (2012-11-19), ttahamtan (2012-06-16), مهندس (2012-05-25), veronika (2013-10-21), zariattari (2012-05-19), افسانه و ماهور (2013-04-24), درخشان20 (2014-09-26), رها62 (2013-07-14)
پاسخ

کلیدواژه
ماکارونی, مزه, نان, چرخکرده, گوجه فرنگی, گوشت, گردو, ذکر, رولت, زمینی, سیب, عکس


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
رولت خامه ای بدون جدا کردن زرده و سفیده تخم مرغ مهرانه انواع رولت و کیک های تر 43 2014-09-13 10:58 AM
تجربه های خوشمزه :: سفره افطار:: - رولت پنیری مهرانه کارگاه آموزش آشپزی - با هم آشپزی کنیم! 17 2014-07-26 09:25 AM
رولت مرغ و گوشت Azijam کیک ها و رولت های غذایی 6 2013-11-04 03:56 PM
مضرات گوشت *Lotus* دانستنیهای گیاهخواری 0 2013-06-10 11:54 AM
گوشت حلال Narges دانستنیهای پزشکی 0 2012-08-13 12:04 AM


Free PageRank Checker

ساعت: 11:26 AM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد