مسابقه آشپزی و شیرینی پزی 53 ویژه رمضان 93
تابلو اعلانات برنامه های آموزشی ویژه ماه مبارک رمضان
کارگاه آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی ویژه ماه مبارک رمضان
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > آشـپزی سـنتی در روزمنو > آش و هلیم

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-01-09, 03:08 PM   #1
MaarMaar
کاربر نیمه فعال
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 496
تشکر کرده : 30
تشکر شده 1,627 بار در 328 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
MaarMaar has a brilliant futureMaarMaar has a brilliant futureMaarMaar has a brilliant futureMaarMaar has a brilliant futureMaarMaar has a brilliant futureMaarMaar has a brilliant futureMaarMaar has a brilliant futureMaarMaar has a brilliant futureMaarMaar has a brilliant futureMaarMaar has a brilliant futureMaarMaar has a brilliant future
فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss496
پیشفرض آش گوشواره

مواد لازم براي خمير

تخم مرغ 1 عدد

نمک نصف قاشق چايخوري

آب يک دوم پيمانه

آرد 3 پيمانه



مواد لازم براي مواد مياني (کوفته سرگنجشکي)

گوشت چرخ کرده 200 گرم

پياز رنده شده 1 عدد

زرد چوبه مقداري

نمک و فلفل به‏ ميزان لازم



مواد لازم براي آش

رب‏ گوجه‏فرنگي 2 قاشق‏غذاخوري

کره 50 گرم

آب 4 ليوان

نخود 1 پيمانه

جعفري و گشنيز براي تزيين

نعنا خشک 1 قاشق‏ غذاخوري

سرکه يک چهارم پيمانه

پياز نگيني 1 عدد


طرز تهيه:

طرزتهيه خمير:

تخم‏مرغ، نمک و آب را مخلوط کرده و آرد را کم‏کم به آن بيفزاييد. آرد را تا حدي اضافه کنيد که خمير به دست نچسبد. خمير را به مدت نيم ساعت داخل کيسه به آن استراحت دهيد.



طرز تهيه مواد مياني:

گوشت را با پياز رنده شده، نمک و فلفل مخلوط کنيد و کمي ورز دهيد. از گوشت کوفته ريزه‏هايي به اندازه يک فندق درست کرده و تفت دهيد. در صورت تمايل مي ‏توان به گوشت زردچوبه نيز اضافه کرد.



طرز تهيه گوشواره:

خمير را به چهار قسمت تقسيم کنيد با کمک وردنه آنرا به قطر 2 ميلي‏متر باز کنيد. با چاقو مربع‏هاي 2 در 2 سانتي‏ ببريد روي هر مربع گوشت به اندازه يک نخود قرار دهيد. و هر مربع را جدا جدا ببنديد.



طرز تهيه آش گوشواره:

رب گوجه‏فرنگي، پياز،کره و نعنا خشک را تفت مي ‏دهيم و آب اضافه مي‏ کنيم تا جوش بيايد بعد گوشواره‏ها را ريخته، هم زده و بعد نخود پخته را اضافه مي ‏کنيم بعد از چند جوش سرکه را نيز اضافه نموده و آش را در ظرف مي ‏کشيم روي آنرا با جعفري تزيين مي ‏کنيم. (مدت پخت نيم ساعت)

انرژي کل: 2500 کيلو کالري

منبع : دنیای تغذیه
Attached Images
File Type: jpg 9212064183124719613424222616223243179157.jpg (43.1 کیلوبایت, 2 views)
File Type: jpg 179118154228212159924215016126371798842231.jpg (60.3 کیلوبایت, 3 views)
MaarMaar آفلاین است   پاسخ با نقل قول
25 کاربر زیر از دوست گرامی MaarMaar عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*h-nik* (2011-01-09), Azijam (2013-09-14), Beauty (2014-03-31), Belfi (2013-04-19), berg (2012-04-20), eksir (2011-04-26), farzane (2011-08-13), Hanichef (2013-09-23), hasty7 (2014-06-18), mary61 (2011-01-31), mayam (2011-06-27), Narges (2011-01-09), Pana (2011-07-10), Sepnta (2013-04-19), Simin1 (2013-09-11), sorour (2013-09-11), فاطمه مهر (2013-10-30), veronika (2013-05-10), yasi55 (2013-09-11), zahori (2013-09-11), zahra. (2014-04-19), zariattari (2012-07-30), باران78 (2013-09-11), سیندرلا22 (2013-09-11), صدرا (2011-08-11)
قدیمی 2013-04-19, 12:02 PM   #2
ملاحت
کاربر نیمه فعال
 
آواتار ملاحت
 
تاریخ عضویت: Oct 2012
موقعیت: تبريز
ارسالها: 291
تشکر کرده : 498
تشکر شده 2,514 بار در 223 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
ملاحت has a reputation beyond reputeملاحت has a reputation beyond reputeملاحت has a reputation beyond reputeملاحت has a reputation beyond reputeملاحت has a reputation beyond reputeملاحت has a reputation beyond reputeملاحت has a reputation beyond reputeملاحت has a reputation beyond reputeملاحت has a reputation beyond reputeملاحت has a reputation beyond reputeملاحت has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
6/20 10/20
Today ارسالها
0/5 ssssss291
پیشفرض پاسخ: آش گوشواره

من چند تا دستور دیدم ...که با دخل و تصرف این اش و درست کردم که خیلی خوشمزه شد...
تخم مرغ1
اب 1/2 پ
ارد به میزان لازم
عدس نصف پ
جعفری گیشنیز به مقدارلازم
نعنعا خشک 1 ق چ
رب 1 ق
سرکه به اندازه لازم
نمک و فلفل فراوان
....من تخم مرغ و اب رو مخلوط کردم و نمک زدم وارد رو تا جایی اضافه کردم تا خمیر به دست نچسبه ...بعد خمیر و باز کردم و مربع های کوچیک بریدم توش گوشت چرخ کرده گذاشتم وپیچیدم.
بعد یه دونه پیاز و خورد کردم و سرخ کردم و رب زدم و اب مرغ و ریختم و عدس پخته شده رو ریختم جعفری گیشنیز و نعنا رو اضافه کردم بعد اینکه جوشید گوشواره هارو ریختم توش.نیم ساعت بعد پخت.گوشواره ها بعد اینکه پختن میان رو سطح.من دیدم یه کم رقیقه توش یه کم رشته سوپ هم ریختم.ودراخر سرکه رو ریختم و خاموش کردم.
من همه اندازه ها رو چشمی ریختم .بخاطر همین نتو نستم دقیق بنویسم.
(اصل این اش به صورت دستور اولیه ولی تو تبریز به جای گوشواره از پاستاهای به شکل گوش ماهی استفاده میکننو گوشت چرخ کرده اندازه نخود گرد میکننن و میریزن توش.چون درست کردن گوشواره ها خیلی وقت گیره)

اش گوشواره (1).jpg
اش گوشواره.jpg

فقط من دوتا سوال داشتم ...من خمیرم اضافه شد گذاشتم فریزر...میشه دوباره استفاده ککنم؟؟

ودیگه انکه میشه گوشواره هارو از شب قبل درست کرد؟اخه نمیشه همون رو ز واسه مهمونی درست کرد.لطفا جواب بدین کسایی که تجربه دارن
هفته ی بعد مهمون دارم میخام درست کنم
__________________
ملاحت آفلاین است   پاسخ با نقل قول
16 کاربر زیر از دوست گرامی ملاحت عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2013-09-14), Beauty (2014-06-21), Belfi (2013-04-19), Hanichef (2013-12-06), hasty7 (2014-06-18), saji (2013-07-24), Sepnta (2013-04-19), sorour (2013-09-11), فاطمه مهر (2013-10-30), veronika (2013-05-10), yasi55 (2013-09-11), zahori (2013-09-11), zahra. (2014-04-19), باران78 (2013-09-11), رها62 (2013-09-14), سیندرلا22 (2013-07-17)
قدیمی 2013-09-11, 03:55 PM   #3
yasi55
کاربر فعال
 
آواتار yasi55
 
تاریخ عضویت: Mar 2012
موقعیت: خونه ی من،خونه ی تو،روزمنو
ارسالها: 591
تشکر کرده : 9,269
تشکر شده 7,969 بار در 622 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
yasi55 has a reputation beyond reputeyasi55 has a reputation beyond reputeyasi55 has a reputation beyond reputeyasi55 has a reputation beyond reputeyasi55 has a reputation beyond reputeyasi55 has a reputation beyond reputeyasi55 has a reputation beyond reputeyasi55 has a reputation beyond reputeyasi55 has a reputation beyond reputeyasi55 has a reputation beyond reputeyasi55 has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
11/20 14/20
Today ارسالها
0/5 ssssss591
پیشفرض پاسخ: آش گوشواره

من خمیر رو با یه لیوان آرد و آب ولرم و چند قطره روغن و یکم نمک درست میکنم-میذارم نیم ساعت بمونه
گوشت چرخ کرده رو با پیاز و ادویه تف میدم
پیاز داغ میکنم و لپه رو توش تف میدم و رب و زردچوبه میزنم-آب میریزم میذارم بپزه
خمیر رو پهن میکنم قالب میزنم وسط خمیرا از اون گوشتا میریزم و خمیرو میبندم
لپه ها که پخت خمیرارو میندازم تو قابلمه تا نیم ساعت بپزه
آخر سر هم کمی سرکه سفید و زعفران دم کرده میریزم
عکس هم از ته بشقابم
DSC09947.jpg
__________________
گــرسنه دعا میکند نمازش “غذا” شود …
yasi55 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از دوست گرامی yasi55 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Zarri* (2013-09-11), Azijam (2013-09-14), Beauty (2014-06-21), Hanichef (2013-09-23), hasty7 (2014-06-18), Maryam_chef (2013-09-11), M_sha (2013-09-12), Simin1 (2013-09-11), surme (2013-09-12), فاطمه مهر (2013-10-30), zahori (2013-09-11), zahra. (2014-04-19), باران78 (2013-09-11), رها62 (2013-09-14), سیندرلا22 (2013-09-11)
پاسخ

کلیدواژه
کوفته, گوشواره, آش, تغذیه

در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump


Free PageRank Checker

ساعت: 07:50 AM بوقت GMT +4.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد