مسابقه آشپزی و شیرینی پزی 52 - ویژه نوروز 93
>>> برنامه های آموزشی ویژه روزمنو <<<
مسابقه عکس کودک 24 - اخم کوچولوها !
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع کیک و تزئینات در روزمنو > انواع کیک شیفون

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2012-05-13, 05:39 PM   #1
ماهمون
کاربر خیلی فعال
 
آواتار ماهمون
 
تاریخ عضویت: Oct 2011
ارسالها: 2,798
تشکر کرده : 11,809
تشکر شده 23,650 بار در 2,851 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
ماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
1/20 16/20
Today ارسالها
0/5 sssss2798
new03 کیک شیفون 4 تخم مرغی

کیک شیفون 4تخم مرغی
دستور از Benyamin sugar chef

مواد لازم
تخم مرغ : 4 عدد
شکر : 120 گرم
وانیل :كمي
نمک :. ¼ ق چ
آب جوش : ½ پیمانه
روغن مایع : ¼ پیمانه
آرد الک شده : 150 گرم
بیکینگ پودر :1.5 ق چ
پودر نارگیل: ½ پیمانه

دستور تهیه

فر رو با حرارت 175 درجه روشن کنید.
آرد + شکر + بیکینگ پودر + نمک رو توی ظرف بزرگی با هم مخلوط کنید.
زرده و سفیده رو از هم جدا کنید.
سفیده هم زنید تا فرم بگیره و از ظرف نریزه. (ظرف سفیده رو بزارید توی یخچال)
زرده ها + آب جوش + روغن مایع و وانیل رو هم 15 ثانیه با همزن بزنید. (اب جوش رو باید در حال همزدن زرده ها اضافه کنید که زرده ها پخته نشن)
یک گودالی وسط مخلوط ارد ها درست کنید مایع تخم مرغ ها رو وسطش بریزید و با لیسک خوب مخلوط کنید. پودر نارگیل رو هم میتونید همین الان اضافه کنید و هم بزنید.
در اخر سفیده ها رو به مخلوط اضافه میکنید. و با لیسک به ارامی از زیر به رو فولد كنيد . آرام و دوراني !!!

کف یک قالب 23 سانتی رو کاغذ روغنی بزارید. و مایع رو داخل قالب بریزید. و به مدت 45 دقیقه توی فر بزارید. یادتون باشه قالب رو چرب نمیکنیم.

از فر که خارج کردید اجازه بدید 15 دقیقه خنک بشه بعد قالب رو باز کنید.


من بعد نصف کردن کیکم به کمک فرچه سطح داخلی کیک رو شربت آب انبه مالیدم بعد هم خامه و گردو خرد كرده و حلقه های موز
سطح رویی کیک هم مشخصه که با چه میوه هایی تزیین شده
خوشششمزززززززززززهههههه بوووووود
Attached Images
File Type: jpg کیک (2).jpg (96.5 کیلوبایت, 9 views)
File Type: jpg کیک (1).jpg (36.1 کیلوبایت, 7 views)
File Type: jpg کیک (3).jpg (83.1 کیلوبایت, 6 views)
__________________
الهی
راز دل با تو چه گویم که تو خود راز دلی
دانه و لانه و بال و پر و پرواز دلی

آخرین ویرایش توسط Mahshid در تاریخ 2012-05-14 انجام شده است علت: اصلاح متن
ماهمون آنلاین است   پاسخ با نقل قول
58 کاربر زیر از دوست گرامی ماهمون عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
**Ghazal** (2013-04-14), *Helena* (2013-11-03), *عاطفه* (2012-05-19), Amitida (2012-05-30), aynazjon (2013-04-09), Azijam (2012-05-16), Bahar-chef (2013-08-29), bahar2 (2013-04-21), Bahari (2012-05-29), Beauty (2014-04-07), Belfi (2012-05-13), fatima55 (2013-11-12), hamraz (2012-07-12), Hanichef (2013-05-16), Hedieh (2012-05-30), Honey (2012-05-13), jeyran7 (2013-09-21), Khaleh Mary (2012-05-13), khanjon (2012-05-13), mahbobe66 (2012-12-01), Mahshid (2012-05-14), mamaneasal (2013-01-20), marie (2013-08-31), marmar11 (2013-05-14), melmel (2013-04-27), Narges (2012-05-29), niloofarjavadi660 (2013-03-15), Pari65 (2014-02-10), rasa (2013-04-22), Roham (2013-04-29), Rose (2012-05-13), sara68 (2014-02-10), Sarashpaz-Sepideh (2012-05-13), sarina-kian (2012-05-14), setayesh66 (2012-08-11), signorina (2012-07-05), solmaz55 (2013-04-18), sorour (2013-08-23), tahmin (2013-05-22), Tara8930 (2013-09-01), فرن (2012-05-29), مهزاد (2012-08-13), مامان فندق (2012-09-02), مادرانه ی من (2013-10-03), vanooshe (2012-11-08), veronika (2012-09-20), Vijeh (2013-01-16), worldnews (2013-06-03), yaaasmina (2012-05-29), zahori (2013-09-25), zariattari (2012-11-17), آمنه جون (2013-05-21), الهام 62 (2012-05-31), باران78 (2013-12-28), دنیا (2012-06-25), زهرا23 (2014-02-11), سیندرلا22 (2013-02-12), عسل شمس (2014-02-04)
قدیمی 2012-05-14, 05:47 AM   #2
Benyamin
کاربر فعال
 
آواتار Benyamin
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: اهوازی - ساکن شاهین شهر
ارسالها: 1,040
تشکر کرده : 1,160
تشکر شده 9,335 بار در 951 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Benyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today ارسالها
0/5 sssss1040
پیشفرض پاسخ: کیک شیفون 4 تخم مرغی

مالیدن شربت اصولا برای اینه که بافت کیک شما نرم تر بشه ... و جلوب پودر شدن روی کیک و همچنین دور کیک رو بگیره. اگر شربت بمالید ...کارتون تمیز تر در میاد و خامه بهتر به سطح کیک میچسبه و خورده های کیک هم مزاحم کارتون نمیشن.
Benyamin آفلاین است   پاسخ با نقل قول
27 کاربر زیر از دوست گرامی Benyamin عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
**Ghazal** (2013-08-03), *Helena* (2013-11-03), *عاطفه* (2012-05-19), aynazjon (2013-04-09), Azijam (2012-05-16), Bahar-chef (2013-08-29), elibagheri (2013-05-14), Honey (2012-05-19), Mahshid (2012-05-14), mamaneasal (2013-01-20), nila (2012-05-17), Pari65 (2014-02-10), Rose (2013-04-22), SAHAR NAAZ (2012-06-26), sara68 (2014-02-10), sarina-kian (2012-05-14), setayesh66 (2012-06-23), tahmin (2013-05-22), مهزاد (2012-08-13), ماهمون (2012-05-14), مادرانه ی من (2013-10-03), vanooshe (2012-11-08), veronika (2012-09-20), Vijeh (2013-01-16), worldnews (2013-06-03), yaaasmina (2012-05-29), سیندرلا22 (2013-02-12)
قدیمی 2012-05-28, 10:59 PM   #3
ماهمون
کاربر خیلی فعال
 
آواتار ماهمون
 
تاریخ عضویت: Oct 2011
ارسالها: 2,798
تشکر کرده : 11,809
تشکر شده 23,650 بار در 2,851 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
ماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
1/20 16/20
Today ارسالها
0/5 sssss2798
Talking پاسخ: کیک شیفون 4 تخم مرغی

اینم یه شیفوون 4 تخم مرغی دیگه که از وبلاگ آرزو گرفتم

تزیینش هم باژله و مربا آلبالو هست که مدتها بود دلم میخواست همچین کیکی درست کنم

تخم مرغ 4 عدد
آرد 1 و نیم لیوان
شکر 1 لیوان سرخالی
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
وانیل 1/8 قاشق چای خوری
آب کمی کمتر از 1/4 لیوان
روغن کمی بیشتر از 1/4 لیوان
آب و روغن روی هم باید 1/2 لیوان بشه


تخم مرغ رو با شکر و وانیل به مدت 10 دقیقه با همزن برقی میزنیم تا کرم رنگ بشه و دونه های شکر کاملا حل بشه.
1 لیوان آرد و به همراه بکینگ پودر داخل مواد تخم مرغمون الک میکنیم و هم میزنیم بعد آب و روغن رو اضافه میکنیم و درآخر هم نصف لیوان آرد باقی مونده رو اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم
حالا مواد رو داخل قالبی که ته اوون کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم و طبقه وسط فر به مدت 1 ساعت با درجه حرارت 170 میذاریم تا بپزه.

*تاپیک آموزش کیک با روکش ژله هم تو انجمن هست و من فقط عکس مراحل کارم رو میذارم




Attached Images
File Type: jpg شیفون (5).jpg (90.8 کیلوبایت, 9 views)
File Type: jpg شیفون (6).jpg (34.0 کیلوبایت, 1 views)
File Type: jpg شیفون (7).jpg (33.2 کیلوبایت, 1 views)
File Type: jpg شیفون (10).jpg (36.4 کیلوبایت, 1 views)
File Type: jpg شیفون (11).jpg (37.2 کیلوبایت, 2 views)
File Type: jpg شیفون (13).jpg (85.9 کیلوبایت, 6 views)
__________________
الهی
راز دل با تو چه گویم که تو خود راز دلی
دانه و لانه و بال و پر و پرواز دلی
ماهمون آنلاین است   پاسخ با نقل قول
80 کاربر زیر از دوست گرامی ماهمون عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<باران> (2013-04-30), **Ghazal** (2013-08-03), *Helena* (2013-11-03), 136122 (2014-03-17), Adriyana (2012-05-29), Amitida (2012-05-29), atena46 (2013-11-25), aynazjon (2013-04-09), Azijam (2012-06-18), ღ sahar ღ (2012-05-31), ღ.ترنم.ღ (2012-05-28), Bahar-chef (2013-09-11), Bahari (2012-05-29), baran_84 (2013-01-17), Beauty (2014-04-07), Belfi (2012-05-28), fahime (2014-02-11), fatima55 (2013-11-12), hamraz (2012-07-12), Hanichef (2013-05-16), Hedieh (2012-05-30), Homa2 (2012-06-10), Honey (2012-05-30), Khaleh Mary (2012-05-28), Mahshid (2012-09-18), mamaneasal (2013-01-20), mania6370 (2012-10-22), marava (2012-09-12), marie (2013-08-31), marmar11 (2013-05-14), marzi.kh (2014-04-19), matin38 (2012-11-17), mayam (2013-08-31), melmel (2013-02-07), Nahid59 (2013-05-21), Narges (2012-05-29), nasim (2012-05-29), neda (2014-02-15), niloofarjavadi660 (2013-03-15), pooan (2012-06-19), rasa (2013-04-22), Roham (2013-04-29), roya* (2013-04-24), Roya-e-Bahar (2012-05-29), s1387p (2013-01-22), SAHAR NAAZ (2012-06-26), saharj00n (2012-05-29), sara68 (2013-06-21), Sarashpaz-Sepideh (2012-05-31), Sepnta (2012-05-28), setayesh66 (2012-05-29), Shidak (2012-05-29), signorina (2012-07-05), Soli (2014-02-10), soodabeh (2014-02-27), tahmin (2013-05-22), Tara8930 (2013-09-01), فانتین (2014-01-23), مهندس (2012-05-29), مهزاد (2012-08-13), مامان آیدا (2013-12-25), مامان زهرا و حسین (2013-08-15), ماهک جون (2014-02-01), مادرانه ی من (2013-10-03), مارال خانم (2012-05-29), یاسمن (2012-05-31), پاندا (2012-07-30), vanooshe (2012-11-08), veronika (2012-09-20), worldnews (2013-05-24), yaaasmina (2012-05-29), zahori (2013-09-25), zariattari (2012-11-17), الهام 62 (2012-05-31), باران بهاري (2013-08-28), حمیده25 (2014-02-17), زهرا23 (2012-12-30), سمانه1366 (2012-06-22), سیندرلا22 (2013-02-12), سکينه (2013-11-11)
قدیمی 2012-05-30, 06:01 PM   #4
setayesh66
کاربر فعال
 
آواتار setayesh66
 
تاریخ عضویت: Mar 2012
موقعیت: tehran
ارسالها: 1,434
تشکر کرده : 37,323
تشکر شده 10,426 بار در 947 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
setayesh66 has a reputation beyond reputesetayesh66 has a reputation beyond reputesetayesh66 has a reputation beyond reputesetayesh66 has a reputation beyond reputesetayesh66 has a reputation beyond reputesetayesh66 has a reputation beyond reputesetayesh66 has a reputation beyond reputesetayesh66 has a reputation beyond reputesetayesh66 has a reputation beyond reputesetayesh66 has a reputation beyond reputesetayesh66 has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
4/20 13/20
Today ارسالها
0/5 sssss1434
پیشفرض پاسخ: کیک شیفون 4 تخم مرغی

ممنون ماهمون جون خیلیییییییی کیک اشتها برانگیزی درست کردی فقط شما که فر نداری روی گاز یا تو ماکروفر چه جوری درست میکنی؟ آخه منم فر ندارم میخوام برای هفته دیگه برای همسری بدرستمببخشید طولانی شد
setayesh66 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از دوست گرامی setayesh66 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-06-18), Bahar-chef (2013-09-11), ماهمون (2012-05-31), مادرانه ی من (2013-10-03), veronika (2012-09-20), worldnews (2013-06-03)
قدیمی 2012-05-31, 10:11 AM   #5
ماهمون
کاربر خیلی فعال
 
آواتار ماهمون
 
تاریخ عضویت: Oct 2011
ارسالها: 2,798
تشکر کرده : 11,809
تشکر شده 23,650 بار در 2,851 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
ماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
1/20 16/20
Today ارسالها
0/5 sssss2798
Lightbulb پاسخ: کیک شیفون 4 تخم مرغی

نقل قول:
ارسالی توسط setayesh66 مشاهده موضوع
ممنون ماهمون جون خیلیییییییی کیک اشتها برانگیزی درست کردی فقط شما که فر نداری روی گاز یا تو ماکروفر چه جوری درست میکنی؟ آخه منم فر ندارم میخوام برای هفته دیگه برای همسری بدرستمببخشید طولانی شد
ستایش جون ممنون از محبتت
گلی جونم من فر نداشتم ولی الان دارم ولی خیلی خنده داره
بابام 20 سال پیش به صورت دست ساز درستش کرده
من قبلا ها که از این فر اساتفاده نمی کردم (چون بهش اعتماد نداشتم) کیک هام رو روی گاز مثل برنج دم میکردم

یه دمکنی بذار در دیگ و با شعله ی خیلی ملایم (مثل پخت برنج) بذار دم یکشه
اینقدر خووووووووووووووب میشههههههههه
فقط یه فرق با کیک هایی که تو فر پخته میشن داره اونم اینکه روی کیک ت طلایی نمیشه
و برای درست کردن کیکهای با روکش خامه اصلا طلایی شدن روی کیک مهم نیست,درسته؟
پس یا علی بگو و دست بکار شو ببینم چه میکنی

چندتا نکته هم برای کیک شیفون بگم چون حدس میزنم تجربه پخت این نوع کیک رو نداشتی

قالب کیک ت اصلا چرب و آرد پاشی نکن فقط ته ش کاغذ روغنی بذار
کیک رو هم تو دیگ آلومینیومی درست کن و به صورت واروونه(برعکس) بذار خنک بشه
بعد هم با یه چاغوی بلند و باریک آروم لبه های کیک رو از دیگ جدا کن و بقیه مراحل

انشالله که نتیجه کارت عالی میشه
__________________
الهی
راز دل با تو چه گویم که تو خود راز دلی
دانه و لانه و بال و پر و پرواز دلی
ماهمون آنلاین است   پاسخ با نقل قول
21 کاربر زیر از دوست گرامی ماهمون عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
**Ghazal** (2013-08-03), aynazjon (2013-04-09), Azijam (2012-06-18), Bahar-chef (2013-09-11), bahar2 (2013-04-21), hamraz (2012-07-12), Honey (2012-06-03), Mahboubehbanoo (2014-04-17), matin38 (2012-11-17), mayam (2013-12-28), melmel (2013-04-14), Nahid59 (2013-05-14), setayesh66 (2012-06-03), solmaz55 (2013-03-01), مهندس (2012-05-31), مادرانه ی من (2013-10-03), یاسمن (2012-05-31), پروپوفول (2013-02-26), veronika (2012-09-20), zahori (2013-09-25), زهرا23 (2014-02-11)
پاسخ

کلیدواژه
مرغی, هالووین, کیک, کیک تولد, کیک خوشمزه, کیک شیفون, گردو, آموزش, برنج, تخم, حلقه, خدا, روزمنو, شیفون, عنکبوتی, عکس, عروس


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 3 (0 عضو و 3 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
کیک شیفون شکلاتی *AZITA* انواع کیک شیفون 55 2014-03-13 10:42 AM
کیک شیفون موزی Benyamin انواع کیک شیفون 22 2014-01-17 02:19 PM
کیک شیفون - پرسشها و پاسخها Benyamin انواع کیک شیفون 57 2013-10-04 12:24 AM
کیک شیفون لیمو Benyamin انواع کیک شیفون 1 2012-07-14 07:54 AM
مرغی که فکر می کند پنگوئن است (+عکس) :) Rose طبیعت، محیط زیست و حیات وحش 0 2011-03-13 03:33 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 03:58 AM بوقت GMT +4.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد