کارگاه های آموزشی در رومنو - جشنواره پاییز هزار رنگ
مسابقه آشپزی 54 در روزمنو
کارگاه آموزش نوشیدنی های گرم
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع دسر > ژله و دسرهای ژلاتینه

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2012-05-10, 11:08 AM   #1
اذین
کاربر جدید
 
آواتار اذین
 
تاریخ عضویت: May 2012
موقعیت: یزد
ارسالها: 31
تشکر کرده : 21
تشکر شده 179 بار در 33 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
اذین یک هاله روحانی دور اوستاذین یک هاله روحانی دور اوست
پیشفرض ژله در طالبی

یکی درست کردن ژله رو توی طالبی یاد بده هزار بار درست کردم ولی نمی بنده
اذین آفلاین است   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از دوست گرامی اذین عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Bahar-chef (2013-10-09), surme (2013-06-17), آشپزخونه سپیده (2013-05-19)
قدیمی 2012-05-10, 12:30 PM   #2
Honey
کاربر فعال
 
آواتار Honey
 
تاریخ عضویت: Dec 2011
موقعیت: مشهد
ارسالها: 1,094
تشکر کرده : 9,912
تشکر شده 7,998 بار در 1,094 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Honey has a reputation beyond reputeHoney has a reputation beyond reputeHoney has a reputation beyond reputeHoney has a reputation beyond reputeHoney has a reputation beyond reputeHoney has a reputation beyond reputeHoney has a reputation beyond reputeHoney has a reputation beyond reputeHoney has a reputation beyond reputeHoney has a reputation beyond reputeHoney has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: ژلــه تـزریقــی گـــل

نقل قول:
ارسالی توسط اذین مشاهده موضوع
یکی درست کردن ژله رو توی طالبی یاد بده هزار بار درست کردم ولی نمی بنده
خوب عزیزم باید ژله تو غلیط تر درست کنی
اگه نوشته تو دستور ژله ات از دو لیوان تو از یک یا یک ونیم لیوان اب استفاده کن
اگه می خوای مطمین بشی ببنده همون یک لیوان رو استفاده کن تازه واسه برش زدنشم راحت تره
زله تم بزار یک کم ببنده در حد سفیده تخم مرغ بعد بریز تو طالبی
__________________
کسی که در برابر خداوند زانو می زند؛
می تواند در برابر هر کسی ایستادگی کند
Honey آفلاین است   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از دوست گرامی Honey عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Bahar-chef (2013-10-09), maede (2013-08-16), Mahshid (2012-05-13), mamaneasal (2013-07-06), miaayad-hoda (2013-05-20), Narges (2012-05-17), sama jan (2012-05-10), Sarashpaz-Sepideh (2012-05-13), Shirinkam (2013-05-10), surme (2013-06-17), یاسمن (2012-05-10), اذین (2012-05-21)
قدیمی 2012-05-13, 01:35 PM   #3
Mahshid
کاربر فعال
 
آواتار Mahshid
 
تاریخ عضویت: Aug 2011
ارسالها: 1,001
تشکر کرده : 22,200
تشکر شده 13,981 بار در 1,085 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Mahshid has a reputation beyond reputeMahshid has a reputation beyond reputeMahshid has a reputation beyond reputeMahshid has a reputation beyond reputeMahshid has a reputation beyond reputeMahshid has a reputation beyond reputeMahshid has a reputation beyond reputeMahshid has a reputation beyond reputeMahshid has a reputation beyond reputeMahshid has a reputation beyond reputeMahshid has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: ژلــه تـزریقــی گـــل

نقل قول:
ارسالی توسط اذین مشاهده موضوع
یکی درست کردن ژله رو توی طالبی یاد بده هزار بار درست کردم ولی نمی بنده
آذین جون وقتی داخل طالبی رو خالی کردی داخلش رو آب بگیر و بشور بعد طالبی رو برگردون تا آب اضافیش خارج و خشک بشه اینطور ژله به دیواره طالبی میچسبه و موقع برش از طالبی جدا نمیشه.
برای بستن ژله میزان آب رو کمتر در نظر بگیر به قول هانی جونی 100گرم ژله رو با یک لیوان آب داغ آماده کن. توجه کن ژلاتین کاملا حل بشه و محلول یکدستی بشه.بعد بذار خنک بشه و بریز داخل طالبی ای که خشک و خنکه. بسته به سایز طالبی چندین ساعتی توی یخچال بذار
__________________
کسی که بهشت را بر زمین نیافته است آن را در آسمان نیز نخواهد یافت خانه ی خدا نزدیک ماست و تنها اثاث آن، عشق است. امیلی دیکینسون
Mahshid آفلاین است   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از دوست گرامی Mahshid عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
ღ.ترنم.ღ (2012-05-13), Honey (2012-05-17), miaayad-hoda (2013-05-20), Narges (2012-05-17), Shirinkam (2013-05-10), surme (2013-06-17), اذین (2012-05-21), باران78 (2013-12-05)
قدیمی 2012-05-17, 04:28 PM   #4
Bahari
کاربر فعال
 
آواتار Bahari
 
تاریخ عضویت: Dec 2011
موقعیت: Tehran
ارسالها: 864
تشکر کرده : 6,949
تشکر شده 14,118 بار در 955 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Bahari has a reputation beyond reputeBahari has a reputation beyond reputeBahari has a reputation beyond reputeBahari has a reputation beyond reputeBahari has a reputation beyond reputeBahari has a reputation beyond reputeBahari has a reputation beyond reputeBahari has a reputation beyond reputeBahari has a reputation beyond reputeBahari has a reputation beyond reputeBahari has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: ژله در طالبی

این ژله طالبی رو من برای مهمانی هفته پیش درست کردم که به خاطر حجم کار بالا و فرصت کم فراموش کردم بالافاصله داخل یخچال بزارم و گرمای هوا قیافه اش رو کمی تغییر داده ولی مورد استقبال شدید میهمانان نازنین قرار گرفت و به طرفه العینی از صفحه روزگار محو شد به طوری که تکه ای به شخص بنده نرسید برای تست مزه و ....
Attached Images
File Type: jpg IMG_0453.jpg (62.7 کیلوبایت, 2 views)
File Type: jpg IMG_0454.jpg (55.4 کیلوبایت, 1 views)
Bahari آفلاین است   پاسخ با نقل قول
24 کاربر زیر از دوست گرامی Bahari عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Amitida (2012-05-17), Azijam (2012-08-17), Bahar-chef (2013-10-09), Belfi (2012-05-17), Honey (2012-05-17), Mahboubehbanoo (2012-06-03), mamaneasal (2013-07-06), marmar11 (2013-05-16), Matiiin (2013-05-21), melmel (2013-05-24), miaayad-hoda (2013-05-20), Nahid59 (2013-05-10), Narges (2012-05-17), Niyaz Chef (2013-06-19), setayesh66 (2012-08-03), Shirinkam (2013-05-10), solmaz55 (2013-05-10), surme (2013-06-17), sweet (2013-05-16), white rose (2013-05-10), آشپزخونه سپیده (2013-05-19), اذین (2012-05-21), باران78 (2013-12-05), سیندرلا22 (2013-05-16)
قدیمی 2012-05-17, 04:33 PM   #5
Bahari
کاربر فعال
 
آواتار Bahari
 
تاریخ عضویت: Dec 2011
موقعیت: Tehran
ارسالها: 864
تشکر کرده : 6,949
تشکر شده 14,118 بار در 955 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Bahari has a reputation beyond reputeBahari has a reputation beyond reputeBahari has a reputation beyond reputeBahari has a reputation beyond reputeBahari has a reputation beyond reputeBahari has a reputation beyond reputeBahari has a reputation beyond reputeBahari has a reputation beyond reputeBahari has a reputation beyond reputeBahari has a reputation beyond reputeBahari has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: ژله در طالبی

نقل قول:
ارسالی توسط اذین مشاهده موضوع
یکی درست کردن ژله رو توی طالبی یاد بده هزار بار درست کردم ولی نمی بنده
آذین خانمی یک دلیلش ممکنه به خاطر نوع طالبی ات باشه - غیر از مواردی که دوستان گفتند - حتما برای ژله طالبی باید از طالبی سفت استفاده کنی که هم موقه بستن ژله و هم موقع برش با مشکلی مواجه نشین ... طالبی رو هم مثل قالب اول بزار تو فریزر - نه اینکه یخ بزنه ها کاملا خنک بشه ژله هم می زاری تو فریز که هم دما بشند هر دو بعد اول قاشق قاشق بریز تو طالبی که من معمولا نیمه اش نمی کنم و همونطور درسته می ریزم ! و باز چند مین فریزر بعد یخچال ! این طوری هم زودتر می بنده و هم شکل و فرم دلخواه رو پیدا می کنه
Bahari آفلاین است   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از دوست گرامی Bahari عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Honey (2012-05-17), mamaneasal (2013-07-06), Nahid59 (2013-05-10), Shirinkam (2013-05-10), solmaz55 (2013-05-10), surme (2013-06-17), اذین (2012-05-21), سیندرلا22 (2013-05-16)
پاسخ

کلیدواژه
مزه, ژله, تره, تست, طالبی


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
تزئین طالبی و خربزه SAHAR NAAZ میوه آرایی و سبزی آرایی 35 2014-10-21 01:13 PM
ژله تزریقی گل ماهمون ژله و دسرهای ژلاتینه 240 2014-10-15 01:40 PM
کرم طالبی Sarashpaz-Sepideh انواع کرم 10 2014-07-28 11:54 PM
میلک شیک طالبی beheshteh نوشیدنی های سرد 5 2014-06-02 07:23 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 02:00 PM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد