تلویزیون آموزشی روزمنو
آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > غذاهای سنتی شهرهای ایران > غذاهای استان های جنوبی

غذاهای استان های جنوبی

خوزستان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان و بوشهر


User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2012-05-06, 10:13 PM   #1
Hanichef
کاربر فعال
 
آواتار Hanichef
 
تاریخ عضویت: Sep 2011
موقعیت: اهل رشت، ساکن زاهدان
ارسالها: 1,317
تشکر کرده : 32,642
تشکر شده 30,640 بار در 1,602 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Hanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض ته انداز مرغ و بادنجان (بوشهری)

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0968_1.jpg
بازدید:	5
اندازه:	74.4 کیلوبایت
شناسه:	60600جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0975_1.jpg
بازدید:	4
اندازه:	65.6 کیلوبایت
شناسه:	60601
خب اینم یه غذای قدیمی بوشهر...گیر دادم به جنوب عزیزمون!! من این غذا رو از فریبا یاد گرفتم که عزیزمه..می گفت این غذا از غذاهای خیلی قدیمی بوشهره و در اصل ترکیب دو تا غذای بوشهری می شه...ظاهرا بوشهری های گل "ته انداز مرغ" و "ته انداز بادنجون" دارن...که ما از ترکیب این دو تا رسیدیم به این غذای خوشمزه...عاشقان بادمجان بسم ا...

مواد لازم:

برنج

بادنجان

ران مرغ

پیاز

فلفل دلمه، برگ بو،چوب دارچین، لیمو عمانی

نمک و فلفل ، پودر لیمو عمانی و زعفران

طرز پخت:

برنج رو آبکش کردم..مرغ رو با یه پیاز و فلفل دلمه 4 قاچ شده و برگ بو و چوب دارچین گذاشتم با در باز تا جوش کنه..بعد کف روش رو گرفتم و و نمک و فلفل قرمز و لیمو عمانی و زعفران زدم و گذاشتم کمی بپزه...

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	Photo1029.jpg
بازدید:	2
اندازه:	73.6 کیلوبایت
شناسه:	60599
بادمجان ها رو از طول به دو قسمت نصف کردم و نمک زدم وکنار گذاشتم..بعد شستم و خشک کردم و یه طرفش توی روغن خیلی کم، فقط در حدی که نرم بشه و خیلی کم طلایی بشه و طرف دیگه شو یکم بیشتر سرخ کردم.

بعد از آبکش کردن برنج، کف دیگ رو روغن ریختم و مرغ و بادمجون ها رو یه در میان به شکل گل چیدم...بادمجونها رو از طرفی که کمتر سرخ کردیم می چینیم...بعد هم برنج آبکش شده رو روشون می ریزیم

و می ذاریم دم بکشه و بعد هم توی دیس برمی گردونیم ... کلا عکسام خیلی تیره شدن...نمی دونم چرا ...

سه تا نکته رو هم بگم:

1- مرغ رو بهتره که پوستش رو نکَنین و با پوست کف ظرف بذارین که من این کارو نکردم البته اما پوست مثل حفاظ عمل می کنه و گوشتش رو خشک نمی کنه.

2- به نظرم بادمجون ها رو فقط از یه طرف سرخ کنین و از طرف دیگه توی دیگ بچینین.

3- می شه هم مرغ و هم بادمجون رو خام گذاشت..فقط برنج رو باید یکم دون تر و زنده تر برداشت تا زمان دم کشیدنش با پخت مرغ و بادنجون یکی بشه...طبیعتا تو این حالت، مرغ ها رو قبلش با ادویه مزه دار کنین (نمک،فلفل قرمز، زعفران، گرد لیمو)
__________________
بهترین چیزها زمانی اتفاق می افتد که انتظارش را نداری
آشپزخونه روزمنویی من
Hanichef آفلاین است   پاسخ با نقل قول
29 کاربر زیر از دوست گرامی Hanichef عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Adriyana (2012-05-06), Amitida (2012-05-06), Azijam (2012-05-06), ღ sahar ღ (2012-05-07), baran78 (2016-05-05), hamraz (2012-05-15), Hanasakura (2012-05-07), Hedieh (2012-05-07), Honey (2013-02-04), Khaleh Mary (2012-05-06), l2ainl3ow (2012-05-17), Mahboubehbanoo (2014-03-31), Mahshid (2012-05-17), mami ghazal (2012-05-16), Mojgan514 (2012-10-03), Monira (2012-05-15), Narges (2012-05-12), prastoo (2012-05-17), Rose (2012-05-07), s1387p (2014-05-17), sama jan (2012-05-17), sarina-kian (2012-05-07), فرن (2012-05-17), مهندس (2012-05-15), zamzam (2013-07-30), zariattari (2012-05-07), شبهای تهران (2012-05-07), صورتی (2012-12-26)
قدیمی 2012-05-15, 02:13 AM   #2
Khaleh Mary
کاربر فعال
 
آواتار Khaleh Mary
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: germany
ارسالها: 1,771
تشکر کرده : 20,817
تشکر شده 27,394 بار در 2,037 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Khaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: ته انداز مرغ و بادنجان (بوشهری)

من هم این غذا را درست کردم البته همیشه درست میکنم ولی اینبار با بادمجان و بسیار خوشمزه بود من قابلمه ام نو هست و نچسب ولی نمیدونم چرا چسبید و در ضمن از مرغ و بادمجان خام استفاده کردم برای ته دیگش ولی قبل مرغ ها را مزه در کردم مثل مواد جوجه کباب
Attached Thumbnails
armanipolo4.jpg  
__________________
تو براي برآورده شدن آرزوي خودت بكوش و بگذار ديگران هم به آرزوي خود برسند.
Khaleh Mary آفلاین است   پاسخ با نقل قول
18 کاربر زیر از دوست گرامی Khaleh Mary عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
baran78 (2016-05-05), hamraz (2012-05-15), Hanasakura (2012-05-15), Hanichef (2012-05-16), Honey (2013-02-04), l2ainl3ow (2012-05-17), Mahboubehbanoo (2014-03-31), Mahshid (2012-05-17), marmari (2012-05-17), marzi.kh (2014-07-14), Narges (2012-05-17), prastoo (2012-05-17), sarina-kian (2012-05-15), Shidak (2012-05-17), فرن (2012-05-17), مهندس (2012-05-15), zariattari (2012-05-20)
قدیمی 2012-05-17, 02:14 AM   #3
l2ainl3ow
کاربر نیمه فعال
 
آواتار l2ainl3ow
 
تاریخ عضویت: Nov 2011
موقعیت: ❤ ایران باستان
ارسالها: 151
تشکر کرده : 2,005
تشکر شده 1,279 بار در 163 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
l2ainl3ow has much to be proud ofl2ainl3ow has much to be proud ofl2ainl3ow has much to be proud ofl2ainl3ow has much to be proud ofl2ainl3ow has much to be proud ofl2ainl3ow has much to be proud ofl2ainl3ow has much to be proud ofl2ainl3ow has much to be proud ofl2ainl3ow has much to be proud of
پیشفرض پاسخ: ته انداز مرغ و بادنجان (بوشهری)

وایــــــــــــــــــــــ ی دلم خواست یهو! اینو هم خیلی وخته نساختم! با اجازه هانی جون، کلا" من توی این غذا سیب زمینی نگینی سرخ شده میریزم و روی برنج هم پیاز داغ و شنبلیله داغ میریزم! یه کمم به سیب زمینیم تخم گشنیز خرد شده میزنم! خیلی عالی میشه! خاله ماری جان و هانا جان، خیلی خوشگلی شده! میسی عزیزای من
__________________
Fly me to the Moon and let me... Play among the Stars

l2ainl3ow آفلاین است   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از دوست گرامی l2ainl3ow عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
f.hosseinpour (2012-12-07), Hanichef (2012-05-18), Mahboubehbanoo (2014-03-31), Narges (2012-05-17)
پاسخ

کلیدواژه
مرغ, انداز, بوشهری, بادنجان, برنج, ته


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
ترشي بادنجان شكم‌پر elnaz704 رب، ترشی و شور 28 2015-08-28 02:47 PM
خورش بامیه با بادنجان گندم خورش و قلیه 2 2014-05-30 02:37 PM
شیش انداز (خورش) Hanichef غذاهای استان های گیلان و مازندران 3 2013-06-17 05:30 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 06:51 AM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد