کارگاه های آموزشی در رومنو - جشنواره پاییز هزار رنگ
جشن انار - مسابقه ویژه آشپزی و شیرینی پزی 54
کارگاه آموزش نوشیدنی های گرم
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > آشـپزی سـنتی در روزمنو > آبگوشت و شوربا

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2012-05-02, 09:51 PM   #1
Azijam
کاربر خیلی فعال
 
آواتار Azijam
 
تاریخ عضویت: Jan 2012
موقعیت: تهران
ارسالها: 2,231
تشکر کرده : 32,138
تشکر شده 44,504 بار در 2,291 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Azijam has a reputation beyond reputeAzijam has a reputation beyond reputeAzijam has a reputation beyond reputeAzijam has a reputation beyond reputeAzijam has a reputation beyond reputeAzijam has a reputation beyond reputeAzijam has a reputation beyond reputeAzijam has a reputation beyond reputeAzijam has a reputation beyond reputeAzijam has a reputation beyond reputeAzijam has a reputation beyond repute
Talking خوراک کله پاچه

........من که اصلا لب به کله پاچه نمیزنم........................حتی از بوش هم بدم میاد....................این دستور مامان خانمه..................مواد لازم:1 عدد کله گوسفند
...........................4عدد پاچه گوسفند.......................
2 عدد پیاز درشت................نمک و زرچوبه و چوب دارچین و برگ بو و هل و فلفل به مقدار دلخواه.......................و اب................................طبخ کله پاچه چیزی نیست بجز گذاشتن آن تو دیگ و با حرارت بسیار ملایم پختن................................ هنر این کار تنها در اینه که آنرا خوب تمیز کنید و هنگام طبخ آنرا زیاد نجوشانید و در عوض روی حرارت بسیار ملایم آنرا به شکلی دم کنید و استفاده از ادویه کافی..............برای اینکه آب کله پاچه خوشمزه تر بشه ،هر 4 تا پاچه رو از قسمت استخوان بالای زانوی گوسفند با چکش یا گوشت کوب با چند ضربه بشکنید(جدا نشود،له شود) ......................تا مزه مغز قلم به آب کله پاچه برسه و مزه بهتری بگیره.مثل مزه سوپ قلم........................در ضمن اکثر کله ها تو مجرای بینیشون کرم پیدا میشه...................................بر ای اینکه کرم ها رو خارج کنیم،ابتدا آرواره های کله رو از هم دیگه با یک برش چاقو از کناره دهان تا انتهای کله جدا کنید.......................................... .بعد با فشار آب(سر شیلنگ را در حفره موجود در سقف دهان منتهی به بینی قرار دهید) و شاهد خروج خون آبه و احتمال بسیار زیاد تعدادی کرم زنده از بینی باشید.................................... ........سپس کله را سمت بینی چندین بار به زمین کوبیده و مجددا آب را در بینی جاری کنید..........................
.............................برای درست کردنش کله و پاچه را با هم در یک قابلمه قرار بدهید و آب به اندازه کافی به آن اضافه کنید ................... تا جایی که نیمی از کله زیر آب برود بعد پیاز را پوست بکنید و به چهار پنج تیکه تقسیم کنید و داخل قابلمه بیندازید............................ ادویه ها رو هم بزنید و در دیگ را خوب کیپ کنید،...................................... حرارت را به صورتی تنظیم کنید که آب زیاد نجوشد و یا حتی نیازی به جوشیدن هم نیست، همین که بتواند درجه آب را به نزدیک صد درجه برساند کفایت می‌کند..................................... یا حداکثر و فقط بصورت خیلی ملایم بجوشد..........................مامان خانوم من معمولا کله را اخر شب رو حرارت میزاره و دم دم های صبح نیم ساعت قبل از مصرف نمک و فلفل می‌زنم............................ پس مدت طبخ را باید یک چیزی حدود 5 تا 6 ساعت در نظر بگیرد..................


کله پاچه را قبل از بردن سر سفره تمیز کنید و تنها گوشت های قابل خوردن را در ظرف بریزد و استخوان و ضایعات آنرا قبل از سرو کردن از آن جدا کنید..............................چون کله پاچه غذای سنگینیه.........................در کنارش حتما لیمو بزارید.................بچه ها این عکس از نته......................مامان که درست کرد عکس میزارم
Attached Images
File Type: jpg kale-pache.jpg (83.9 کیلوبایت, 8 views)
__________________
چه زیباست هنگامی که در اوج نشاط و بی نیازی هستی دست به دعا برداری.(خدایا به خاطر ارامشی که تو این لحظه دارم ازت ممنونم)
Azijam آفلاین است   پاسخ با نقل قول
33 کاربر زیر از دوست گرامی Azijam عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*گل مریم* (2012-10-12), 13588 (2013-09-02), afshiiin (2014-05-04), andia (2012-08-25), ariyadokht (2013-01-18), ღ.ترنم.ღ (2012-09-23), Belfi (2012-05-02), elahe jon (2012-11-27), elize (2012-10-13), fati-malus (2012-05-03), hamraz (2012-08-07), Honey (2012-05-02), Khaleh Mary (2012-05-02), leili (2012-09-24), Mahshid (2012-06-27), Maneli (2012-08-02), Matiiin (2012-10-12), Narges (2012-05-03), parisa.j (2012-06-07), prastoo (2012-05-17), SAHAR NAAZ (2012-10-29), sorour (2013-10-27), ttahamtan (2012-06-14), فاطمه مهر (2012-09-23), مهرانه (2014-11-04), ماهمون (2012-06-27), veronika (2013-01-30), zariattari (2012-10-07), zaryjoon (2012-09-24), آشپزخونه سپیده (2012-09-23), بوژنه (2014-06-22), سانیا (2012-11-07)
قدیمی 2012-05-03, 02:24 PM   #2
zariattari
کاربر فعال
 
آواتار zariattari
 
تاریخ عضویت: Mar 2012
موقعیت: مشهد
ارسالها: 641
تشکر کرده : 22,748
تشکر شده 8,629 بار در 556 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
zariattari has a reputation beyond reputezariattari has a reputation beyond reputezariattari has a reputation beyond reputezariattari has a reputation beyond reputezariattari has a reputation beyond reputezariattari has a reputation beyond reputezariattari has a reputation beyond reputezariattari has a reputation beyond reputezariattari has a reputation beyond reputezariattari has a reputation beyond reputezariattari has a reputation beyond repute
clap پاسخ: کله پاچه...........

من هم اصلا از این غذا خوشم نمی آمد (یادمه هر وقت مامانم درست میکرد، توی خونه دماغم و میگرفتم و کلی غر میزدم) اما حالا که ازدواج کردم و رفتم خونه خودم و همچنین همسرم که این غذا رو خیلی دوست داره، حالا این غذا رو میخورم و حتی برای اولین بار که خانواده همسرم رو دعوت کردم کله پاچه درست کردم و کلی خوششون اومد و پدر شوهرم همش میگفت این بهترین کله پاچه بود که خوردم طفلکی مامانم میگه فقط غر زدنت واسه ما بود.
خب فقط می خواستم بگم اگه توش نخود هم بریزین هم ابش غلیظ تر میشه هم خوشمزه تره..... راستی من از شب قبل گذاشتم پخته بشه واسه همین خیلی خوب جا افتاده بود.
حتما موقع سرو ترشی سیر و سبزی خوردن یادتون نشه
__________________
zariattari آفلاین است   پاسخ با نقل قول
19 کاربر زیر از دوست گرامی zariattari عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*گل مریم* (2012-10-12), andia (2012-08-25), ariyadokht (2013-01-18), Azijam (2012-05-03), Belfi (2012-05-03), elahe jon (2012-11-27), hamraz (2012-08-07), leili (2012-09-24), Mahshid (2012-06-27), Narges (2012-05-03), parisa.j (2012-06-07), prastoo (2012-11-07), SAHAR NAAZ (2012-10-29), sorour (2013-10-27), ttahamtan (2012-06-14), فاطمه مهر (2012-09-23), ماهمون (2012-06-27), veronika (2013-01-30), بوژنه (2014-06-22)
قدیمی 2012-06-27, 12:01 AM   #3
Narges
مدیر سراسری
 
آواتار Narges
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: سرزمین مادری
ارسالها: 1,941
تشکر کرده : 33,109
تشکر شده 35,656 بار در 2,016 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Narges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: کله پاچه ...

هرگز تصورش رو نمی کردم که یکروز من پاچه درست کنم
ولی باید براتون بگم که این پاچه های خوشگل رو خودم خریدم و با عشق پختم
چون دکتر گفته این برای شکستگی حکم دارو رو داره

چند تا نکته براتون بگم در مورد انتخاب پاچه
- برای گوسفند باشه (نه بز)
- ترجیجا دست گوسفند باشه (نه پا)
- سفید باشه (نه سایه یا ابلغ)
اینها رو به لطف آقای فروشنده یاد گرفتم که گفتم شما هم بدونید. البته ایشون گفتن برای انتخاب دست باید به گفته فروشنده اعتماد کنید

پاچه ها رو که خریدین هرچقدر هم که تمیز و سفید و خوشگل بودن باید کزشون بدین. یعنی باید بشورینشون و روی شعله گاز بگیرید تا اثری از آثار مو رووش نباشه.
بعد دوباره خوب بشورید و برای اطمینان با چاقو روی پوستش بکشید.
ترجیحا این خوراک رو توو زودپز بپزید. به چند دلیل
- حفظ خاصیت
- مغزپخت شدن
- سرعت پخت که در نتیجه خوراک مغذی تری دارید

ابتدا داخل زودپز پیاز داغ کنید.
به هیچ عنوان نمک نزنید.
زرچوبه، زیره، کاری، چند حبه سیر، دارچین و ادویه های مورد نظرتون رو بعد از کمی تف دادن و سبک شدن پیاز اضافه کنید تا بو داده بشن و عطرشون دربیاد.
پاچه های بع بعی ها رو اضافه کنید و تف بدید این یکی از فوتهای کوزه گریه که جلوی بوی بد ناشی از پخته شدنش رو میگیره.
2 عدد پیاز متوسط رو برش کوچیک بزنید بصورتیکه پیاز باز نشه و به مواد داخل زودپز اضافه کنید.
چند ساقه شوید رو خوب بشورید و بهم گره بزنید و اضافه کنید.
برگ بو، چوب دارچین و زنجبیل اضافه کنید.
آب اضافه کنید بصورتیکه روی مواد رو بگیره.
فرصت بدبد تا آب داخل زودپز به جوش بیاد.
کف روی زودپز رو تا جائیکه براتون مقدور هست بگیرید.
+ اگر با نخود مشکلی ندارید طبق سفارش دوست خوبمون نخود اضافه کنید (نخودی که قبلا خیس کردین و 2-3 بار جوشوندین و آبکش کردین)
مقداری زعفران و ادویه (فلفل سیاه، کاری، پودر تخم گشنیز و ...) اضافه کنید.
درب زودپز رو ببندید.
زیر زودپر رو رووی شعله متوسط-بالا تنظیم کنید تا صدای سوپاپ شنیده بشه. در این مرحله زیر زودپز شعله پخش کن بذارید و شعله رو کم کنید.
با توجه به تعداد پاچه ها و حجم آب بعد از مدتی زودپز رو بلند کنید و براساس وزن و حرکت کوچیکی که به زودپز میدید وزنش رو چک کنید که آب زودپز تموم نشده باشه.
بعد از 5 ساعت اگر میزان آب رو باندازه ریخته باشین هم خوراک پخته هم آبش به اندازه کافی قوام اومده.
شعله رو خاموش کنید ولی سریعا درب زودپز رو باز نکنید. بگذارید فشار داخل زودپز به مرور خارج بشه و مواد مغذی در سطح خوراک توزیع بشه.
بعد از حدود 10 دقیقه درب زودپز رو باز کنید.
همونطور که در عکسها میبینید به دیواره زودپز رسوباتی نشسته که اون رو با دستمال تمیز کنید.
نمک رو اندازه کنید.
زعفران دم شده را اضافه کنید.
مقداری آبلیمو یا هر چاشنی دیگه ای مثل سرکه یا آبغوره به خوراک اضافه کنید و بچشید.
میتونید در این مرحله چاشنی رو اضافه نکنید تا موقع سرو به دلخواه استفاده بشه
نکته دیگه اینکه اگر میخواهید در چند وعده استفاده کنید چاشنی موقع گرم شدن تغییر مزه پیدا نکنه.

امیدوارم این خوراک رو نه به عنوان دارو بلکه بعنوان یک صبحانه دورهمی میل کنید و لذت ببرید.
من تضمین میکنم اگر پاچه های خوبی تهیه کنید و خوب تمیز کنید و به شیوه ای که گفتم این خوراک رو درست کنید اصلا اصلا بوی بدی نه در حین پخت و نه بعد از پخت نمیده تا جائیکه من مهمون داشتم و این زودپز داشت روو گاز دارو رو آماده میکرد ولی همه فکر میکردن من تدارک ماهیچه براشون دیدم
Attached Images
File Type: jpg 53.jpg (39.1 کیلوبایت, 8 views)
File Type: jpg 54.jpg (38.1 کیلوبایت, 3 views)
File Type: jpg 55.jpg (28.7 کیلوبایت, 2 views)
File Type: jpg 56.jpg (32.2 کیلوبایت, 1 views)
File Type: jpg 57.jpg (32.4 کیلوبایت, 1 views)
File Type: jpg 58.jpg (32.6 کیلوبایت, 2 views)
File Type: jpg 59.jpg (35.9 کیلوبایت, 6 views)
__________________
روزمنو/خانه من/خانه تو
من دلم می خواهد/خانه ای داشته باشم پر دوست/کنج هر دیوارش/دوستهایم بنشینند آرام/گل بگو گل بشنو
هرکسی می خواهد/وارد خانه پر عشق و صفایم گردد/یک سبد بوی گل سرخ/به من هدیه کند
شرط وارد گشتن/شست و شوی دلهاست/شرط آن داشتن/یک دل بی رنگ و ریاست
بر درش برگ گلی می کوبم/روی آن با قلم سبز بهار/می نویسم ای یار
خانه ی ما اینجاست
Narges آنلاین است   پاسخ با نقل قول
38 کاربر زیر از دوست گرامی Narges عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
afshiiin (2014-05-04), andia (2012-08-25), ariyadokht (2013-01-18), Azijam (2012-06-30), ღ.ترنم.ღ (2012-09-23), baran_84 (2012-10-04), Belfi (2012-06-27), elahe jon (2012-11-27), elize (2012-10-13), fati-malus (2012-08-16), hamraz (2012-07-03), Khaleh Mary (2012-08-06), leili (2012-09-24), Mahshid (2012-06-27), Maneli (2012-08-02), Maryam_chef (2013-09-05), masume (2012-06-28), Matiiin (2012-10-12), Mojgan514 (2012-09-30), nasrin50 (2012-08-11), neda_m (2012-06-27), parisa.j (2012-11-24), prastoo (2012-11-07), Rose (2012-06-28), SAHAR NAAZ (2012-10-29), sarina-kian (2012-06-27), Sepnta (2012-10-31), فلونه (2012-09-29), قاشق چوبی (2012-10-06), لوتوس (2012-07-04), مهرانه (2014-11-04), ماهمون (2012-06-27), veronika (2013-01-30), vivien (2013-08-17), zariattari (2012-06-27), آشپزخونه سپیده (2012-09-23), بوژنه (2014-06-22), باران78 (2013-10-27)
قدیمی 2012-08-06, 10:08 PM   #4
andia
کاربر جدید
 
تاریخ عضویت: Aug 2012
ارسالها: 56
تشکر کرده : 1,113
تشکر شده 453 بار در 57 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
andia is a glorious beacon of lightandia is a glorious beacon of lightandia is a glorious beacon of lightandia is a glorious beacon of lightandia is a glorious beacon of light
پیشفرض پاسخ: کله پاچه ...

پاچه های بع بعی ها رو اضافه کنید و تف بدید این یکی از فوتهای کوزه گریه که جلوی بوی بد ناشی از پخته شدنش رو میگیره.


معذرت این تف دادن یعنی چی؟
andia آفلاین است   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از دوست گرامی andia عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-10-17), آشپزخونه سپیده (2012-09-23), بوژنه (2014-06-22)
قدیمی 2012-08-22, 08:26 AM   #5
hamraz
کاربر نیمه فعال
 
آواتار hamraz
 
تاریخ عضویت: Mar 2011
موقعیت: tehran
ارسالها: 106
تشکر کرده : 25,625
تشکر شده 459 بار در 117 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
hamraz is a glorious beacon of lighthamraz is a glorious beacon of lighthamraz is a glorious beacon of lighthamraz is a glorious beacon of lighthamraz is a glorious beacon of light
پیشفرض پاسخ: کله پاچه ...

نقل قول:
ارسالی توسط andia مشاهده موضوع
پاچه های بع بعی ها رو اضافه کنید و تف بدید این یکی از فوتهای کوزه گریه که جلوی بوی بد ناشی از پخته شدنش رو میگیره.


معذرت این تف دادن یعنی چی؟
منظور همون تفت دادنه
hamraz آفلاین است   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از دوست گرامی hamraz عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
andia (2012-08-25), ariyadokht (2013-01-18), Azijam (2012-10-17), Mahshid (2012-08-22), فلونه (2012-09-29), بوژنه (2014-06-22)
پاسخ

کلیدواژه
مزه, کله, پاچه, تره, ترشی, خوراک, سوپ, عکس, عاشقشم


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
خوراک زبان گوساله Khaleh Mary انواع خوراک با گوشت گوسفند و گوساله 21 2014-11-11 10:33 PM
خوراک گوشت و سبزیجات Adriyana انواع خوراک (با انواع گوشت، حبوبات و سبزیجات) 6 2014-09-28 11:42 AM
طرز تهیه خوراک کوسه !! kishman انواع خوراک با ماهی، میگو و ... 4 2013-09-04 01:48 PM
خوراک سبزیجات مراکشی adonis غذاهای مراکش 0 2012-03-31 11:37 AM


Free PageRank Checker

ساعت: 03:56 PM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد