کارگاه های آموزشی در رومنو - جشنواره پاییز هزار رنگ
جشن انار - مسابقه ویژه آشپزی و شیرینی پزی 54
کارگاه آموزش نوشیدنی های گرم
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > آشـپزی سـنتی در روزمنو > برانی، نرگسی و مسما

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-01-09, 10:16 AM   #1
*h-nik*
کاربر نیمه فعال
 
آواتار *h-nik*
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 121
تشکر کرده : 11
تشکر شده 795 بار در 110 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
*h-nik* is a splendid one to behold*h-nik* is a splendid one to behold*h-nik* is a splendid one to behold*h-nik* is a splendid one to behold*h-nik* is a splendid one to behold*h-nik* is a splendid one to behold*h-nik* is a splendid one to behold
پیشفرض نرگسی

اینم نرگسی من با اسفناج و تخم مرغ :

اسفناج 2 دسته بزرگ
گشنیز 1 دسته
برگ سیر 1 دسته
پیاز 1 عدد بزرگ
سیر 2 حبه
تخم مرغ 3-4 عدد
آب نارنج تازه

اول سبزی ها رو که شستیم میذاریم تا آبش بره و بعد از خرد کردن توو قابلمه نسیتا بزرگی میرزیم. چون اسفناج اولش خیلی حجم داره . بعد ازینکه یه خورده آبش کشیده شد میذاریمش کنار. حالا نوبت پیاز داغه که با زردچوبه فراوون درست میکنیم. سیر روهم اضافه میکنیم. حالا همه مواد ور با هم مخلوط میکنیم( سبزی ها و پیا زداغ رو )
یه استکان آب + 2 ق آب نارنج و نم ک و فلفل هم میریزیم. یکی دو قل که زد تخم مرغ ها رو یا درسته میندازیم توش یا هم میزنیمو میریزیم . این غذا مدت پختش کوتاهه چون اسفناج نباید زیاد بپزه.
بهتره همراه با آب نارنج تازه مصرف بشه. بهتره همراه این غذا ماست و یا دوغ نخورین. بهترین گزینه لیموناد ، شربت آبلیموی تازه ، آب پرتقاله. چون ویتامین سی کمک میکنه به جذب بیشتر آهن اسفناج .
نوش جان
نوش جان
Attached Images
File Type: jpg 8-1.jpg (30.6 کیلوبایت, 14 views)
__________________
خداوندا!
دانایی ده که در راه نیفتم
بینایی ده که در چاه نیفتم
بنمای ره که رهنماینده تویی
بگشای در که در گشاینده تویی
من دست به هیچ دستگیری ندهم که ایشان همه فانی اند و پاینده تویی...




*h-nik* آفلاین است   پاسخ با نقل قول
19 کاربر زیر از دوست گرامی *h-nik* عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-12-23), Beauty (2013-06-10), Hanichef (2013-10-13), Khaleh Mary (2011-02-28), Marjan (2011-01-09), mary61 (2011-01-09), marzi.kh (2014-04-16), NADIA_MA (2012-02-24), nasrin50 (2012-09-10), pariya (2011-02-28), selin (2011-12-06), Soli (2012-09-23), sorour (2013-07-08), toktam (2011-01-09), نادیه (2013-10-28), veronika (2013-09-30), zariattari (2012-12-16), zaryjoon (2012-12-16), رها62 (2012-12-23)
قدیمی 2011-01-09, 11:18 AM   #2
beheshteh
کاربر نیمه فعال
 
آواتار beheshteh
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 395
تشکر کرده : 1,333
تشکر شده 3,632 بار در 515 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
beheshteh has a reputation beyond reputebeheshteh has a reputation beyond reputebeheshteh has a reputation beyond reputebeheshteh has a reputation beyond reputebeheshteh has a reputation beyond reputebeheshteh has a reputation beyond reputebeheshteh has a reputation beyond reputebeheshteh has a reputation beyond reputebeheshteh has a reputation beyond reputebeheshteh has a reputation beyond reputebeheshteh has a reputation beyond repute
clap پاسخ: نرگسی

منم دستور میخوام هستی جون
__________________
دوست دارم انقدر قدرت داشته باشم تا انچه در درون هستم را زندگی کنم
beheshteh آفلاین است   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از دوست گرامی beheshteh عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-12-23), sorour (2013-07-08), veronika (2013-09-30)
قدیمی 2011-01-09, 01:15 PM   #3
mary61
کاربر نیمه فعال
 
آواتار mary61
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 405
تشکر کرده : 2,754
تشکر شده 3,773 بار در 655 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
mary61 has a reputation beyond reputemary61 has a reputation beyond reputemary61 has a reputation beyond reputemary61 has a reputation beyond reputemary61 has a reputation beyond reputemary61 has a reputation beyond reputemary61 has a reputation beyond reputemary61 has a reputation beyond reputemary61 has a reputation beyond reputemary61 has a reputation beyond reputemary61 has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: نرگسی

نرگسی خیلی خوشمزس از اون غذاهایی که وقتی شوهرم خورد گفت تاحالای زندگیم بر باد فنا بوده

اینم نرگسی من البته من نه شوشو پخته مال من شکلش یکم فرق می کنه ما فقط اسفناج تو سبزیش می زنیم
Attached Images
File Type: jpg 29112010580.jpg (37.3 کیلوبایت, 5 views)
__________________
بسپاریم بر سنگ مزارمان تاریخ نزنند تا آیندگان ندانند بی عرضگان این برحه از تاریخ ما بودیم
mary61 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از دوست گرامی mary61 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*h-nik* (2011-01-09), Azijam (2012-12-23), Beauty (2013-06-10), Hanichef (2013-10-13), Khaleh Mary (2011-02-28), maryam joon19 (2014-08-04), marzi.kh (2014-04-16), sorour (2013-07-08), veronika (2013-09-30), شبنم 71 (2012-09-16)
قدیمی 2011-01-09, 01:19 PM   #4
*h-nik*
کاربر نیمه فعال
 
آواتار *h-nik*
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 121
تشکر کرده : 11
تشکر شده 795 بار در 110 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
*h-nik* is a splendid one to behold*h-nik* is a splendid one to behold*h-nik* is a splendid one to behold*h-nik* is a splendid one to behold*h-nik* is a splendid one to behold*h-nik* is a splendid one to behold*h-nik* is a splendid one to behold
پیشفرض پاسخ: نرگسی

ماری جون منم اوائل فقط با اسفناج درست میکردم .
با دستور مامانم یه بار توش یه ذره گشنیز تازه و یه ذره برگ سیر ریختم عالللللللللی شد. دیگه ازون به بعد این 3 تا سبزی رو میریزیم. البته مقدار اسفناج 2 تا 3 برابر اون دوتا دیگه است.
__________________
خداوندا!
دانایی ده که در راه نیفتم
بینایی ده که در چاه نیفتم
بنمای ره که رهنماینده تویی
بگشای در که در گشاینده تویی
من دست به هیچ دستگیری ندهم که ایشان همه فانی اند و پاینده تویی...




*h-nik* آفلاین است   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از دوست گرامی *h-nik* عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-12-23), Khaleh Mary (2011-02-28), Sakineh (2013-11-28), Soli (2012-09-23), sorour (2013-07-08), veronika (2013-09-30), شبنم 71 (2012-09-16)
قدیمی 2011-02-03, 12:51 PM   #5
sarina-kian
کاربر فعال
 
آواتار sarina-kian
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
ارسالها: 1,100
تشکر کرده : 5,424
تشکر شده 18,041 بار در 1,237 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
sarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond repute
new03 پاسخ: نرگسی

نرگسی گل کلم

گل کلم 1بوته متوسط
پیاز سرخ شده 3قاشق سوپخوری
سیر 6حبه درشت
فلفل دلمه ای نگینی شده 2قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2-3 عدد
آب 2عدد نارنج تازه
شوید و گشنیز خورد شده 1قاشق غذاخوری
نمک،فلفل،ادویه،زردچوبه و گلپر

گل کلم رو شسته و نگینی خوردشون میکنیم و با نصف لیوان اب در قابلمه ای میذاریم بپزه اخرای پخت کمی نمک میریزیم. پیاز داغ رو با سیر خورد شده تفت میدیم و ادویه ها(بجز گلپر و نمک) رو باهاش تفت میدیم.بعد رب گوجه هم میریزیم و خوب که تفت خورد فلفل دلمه رو که قبلا تفتش دادیم تا سبک بشه و کمی نرم بشه به این مواد اضافه میکنیم.فلفل دلمه ترجیحیه اما خوش طعمش میکنه و بعد سبزی رو ریخته .مواد باید کاملا ترکیب شن و مزه ی هم رو بگیرن.مواد رو تو ظرفی ریخته و گل کلم های پخته رو در هون روغن تفت میدیم تا هم ابشون بره هم خودشونو بگیرن.بعد مواد رو بهش اضافه میکنیم و خوب که تفت خورد آب نارنج رو اضافه میکنیم.هم میزیم.اب نارنج که تبخیر شد تخم مرغ ها رو در ظرفی شکسته با کمی نمک هم میزیم و به مواد فوق اضافه میکنیم.هم میزیم تا جایی که تخم مرغ کاملا خت و خودشو گرفت گلپر رو اضافه میکنیم و کمی که هم زدیم شعله رو خاموش میکنیم.غذای ما اماده هست.
(متاسفانه من بعد از چندین بار درستیدن عکسی ازش ندارم اما خیلی خوشمزه هست)
نوش جان
sarina-kian آفلاین است   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از دوست گرامی sarina-kian عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Betty (2011-12-05), Khaleh Mary (2011-02-28), sorour (2013-07-08), ماهمون (2012-12-22), veronika (2013-09-30), شبنم 71 (2012-09-16)
پاسخ

کلیدواژه
ماست, مزه, نرگسی, گوجه فرنگی, اسفناج, حلقه, عکس, عاشقشم


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump


Free PageRank Checker

ساعت: 05:00 AM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد