تلویزیون آموزشی روزمنو
آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > آشــپزی مــدرن در روزمنو > سانـدویـچ

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2012-04-21, 05:11 PM   #1
Hanichef
کاربر فعال
 
آواتار Hanichef
 
تاریخ عضویت: Sep 2011
موقعیت: اهل رشت، ساکن زاهدان
ارسالها: 1,317
تشکر کرده : 32,642
تشکر شده 30,663 بار در 1,602 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Hanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض قارچ برگر

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0805_1.jpg
بازدید:	5
اندازه:	57.3 کیلوبایت
شناسه:	58120
والا اینو خودم اختراع کردم و از کمی گوشت باقیمونده اینو سرهم کردم و بسیااااااار هم خوشمزه شد و مورد استقبال بچه هام قرار گرفت... من و همسری تو رژیم هستیم آخه!

مواد لازم:

من موادم رو چشمی و با تناسب قارچ بیشتر از گوشت استفاده کردم...زیاد به اندازه هام دقت نکنین و خودتون ابتکار به خرج بدین.. من گوشتم کم بود

گوشت چرخ کرده: 200 گرم (مال من خیلی کمتر بود..تو عکس مشخصه)

قارچ: 10، 15 تا ریز بود!

پیاز: 1 دونه ریز ریز

فلفل دلمه: نصفِ یه دونه کوچک!

نمک و فلفل و پودر آویشن

طرز پخت:

پیاز رنده شده رو آبش رو گرفتم و توی گوشت ریختم . قارچها رو بعد از تمیز کردن با دستمال نمدار قاچ کردم و همراه با فلفل دلمه خرد شده توی خردکن ریختم تا حسابی ریز بشه و از چشم بچه هام مخفی!!

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0801.JPG
بازدید:	4
اندازه:	46.9 کیلوبایت
شناسه:	58118

همه رو با ادویه ها قاطی کردم و خوب ورز دادم... کمی هم جعفری خرد شده ریختم...گفتم که به لطف این ترفند همیشه توی یخچالم جعفری تر و تازه دارم! بعد هم گردشون کردم و توی هواپز گذاشتم تا گریل بشه. شما می تونی توی فر هم آماده کنین. یا حتی روی گاز... تابه رو بذارین گرم بشه و خیلی کم کره و روغن مایع بریزین و برگر رو توش بذارین. توی این پست که یه مدل همبرگر رو توضیح دادم نوشتم روش پخت توی تابه رو ... اگه دوست داشتین می تونین بعد از آماده شدن برگرتون، یه ورق پنیر هم روش بذارین تا نرم بشه

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0802.JPG
بازدید:	4
اندازه:	46.0 کیلوبایت
شناسه:	58119
بعد هم به دلخواه سرو می کنیم..من روی نون ساندویجی خیلی خیلی کم سس مالیدم (خونه ما سس خورده نمیشه!!) چند برگ جعفری گذاشتم چون کاهو نداشتم، یه دونه برگر و بعد هم گوجه فرنگی و پیاز و خیارشور ... می تونین بازم قارچهای اسلایس شده با کره و آبلیمو تفت بدین و روش بریزین

خیلی خیلی دوست داشتن بچه ها...منم کلی خوشحال شدم...چون هستی فلفل دلمه و قارچ رو با ادا می خوره و اگه من دور و برش نباشم جدا می کنه از غذاش!! اما اینو با لذت خورد. من سایزش رو هم small زدم واسه بچه هام!
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0814_1.jpg
بازدید:	3
اندازه:	69.5 کیلوبایت
شناسه:	58121
یه دونه شم موند واسه تغذیه فردای دختری که برد مدرسه. می تونین برگرها رو آماده کنین و بدون سرخ کردن فریز کنین و هربار به تعداد مورد نیازتون در بیارین و سرخ یا کباب کنین.
__________________
بهترین چیزها زمانی اتفاق می افتد که انتظارش را نداری
آشپزخونه روزمنویی من
Hanichef آفلاین است   پاسخ با نقل قول
57 کاربر زیر از دوست گرامی Hanichef عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<*Sara*> (2013-01-08), **baharehhh** (2012-07-17), *ati* (2013-03-04), *Shima* (2013-11-25), *sonia* (2015-05-21), *Zarri* (2013-11-24), .LiLiM. (2013-10-19), 1956 (2014-05-15), 2khtare ashegh (2012-09-04), A.F.G1 (2012-07-30), Adeleh (2013-11-11), Amitida (2012-04-21), aram (2013-11-11), Araz (2013-11-25), Atusa (2012-12-01), ayda khanum (2014-07-24), Azijam (2012-04-21), baran78 (2013-11-24), Belfi (2012-07-17), Chef-Sheri (2013-11-25), elham00068 (2015-04-27), farzane_59 (2014-01-04), hamraz (2012-07-18), Hanasakura (2012-04-22), hasty7 (2013-07-30), Homa2 (2013-06-24), Khaleh Mary (2012-07-17), lo-iii Jlc (2012-05-13), Mahshid (2012-04-29), marie (2013-11-11), Matiiin (2013-12-03), Nahid59 (2013-11-11), neda_m (2012-04-21), parnian77 (2013-10-16), roya* (2013-05-25), Roya-e-Bahar (2012-04-21), SarahGol (2012-05-07), Sarashpaz-Sepideh (2012-07-17), setayesh66 (2012-07-17), simaaa (2013-12-12), Simin1 (2013-11-11), solmaz55 (2014-05-15), Sorhe (2013-11-12), spring daughter (2014-05-15), surme (2013-12-31), مهتاب22 (2013-08-11), یاسمن (2012-04-22), veronika (2013-11-23), ZA18 (2012-07-15), zahori (2013-11-11), zariattari (2012-07-17), zeinab.r (2015-03-07), النا2003 (2013-11-11), بانوی شرقی (2013-09-21), حمیده25 (2013-11-11), سپیده مامان امیرعلی (2013-12-10), ساقی65 (2013-04-20)
قدیمی 2012-07-17, 01:30 PM   #2
Sarashpaz-Sepideh
کاربر خیلی فعال
 
آواتار Sarashpaz-Sepideh
 
تاریخ عضویت: Aug 2011
ارسالها: 4,674
تشکر کرده : 16,812
تشکر شده 93,267 بار در 5,044 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Sarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: قارچ برگر

اينو از رد دستور هانيه درستيدم منتها گوشت چرخكرده نزدم و به جاش از سويا استفاده كردم و تو تابه سرخ كردم

ديشب ماما اينا يهويي قرار شد بيان خونمون منم كلي قارچ داشتم تصميم گرفتم از اينا بدرستم فلفل دلمه سبز هم نبيد از فلفل قرمز استفاده كردم .كلا خيلي خوشمزه بود همه عاشقش شدن
اهان موادم ابكي بود يه دونه انداختم تو تابه ديدم يه ذره ميخاد وا بره واسه بقيه مواد ارد زدم خيلي خوب منسجم شد و سرخش كردم
هانيه جون مرسي
Attached Thumbnails
DSC04990.jpg  
Sarashpaz-Sepideh آفلاین است   پاسخ با نقل قول
41 کاربر زیر از دوست گرامی Sarashpaz-Sepideh عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<*Sara*> (2013-01-08), **baharehhh** (2012-07-17), *Shima* (2013-11-25), *Zarri* (2013-11-24), .LiLiM. (2013-10-19), 2khtare ashegh (2012-09-04), A.F.G1 (2012-07-30), Adeleh (2013-11-11), aram (2013-11-11), Araz (2013-11-11), Azijam (2012-07-17), baran78 (2013-11-11), Belfi (2012-07-17), Chef-Sheri (2013-11-25), elham00068 (2015-04-27), farzane_59 (2014-01-04), hamraz (2012-07-18), Hanichef (2012-07-19), hasty7 (2013-07-30), Khaleh Mary (2012-07-17), Mahshid (2012-07-17), Matiiin (2013-12-03), Nahid59 (2013-11-11), parnian77 (2013-10-16), Roya-e-Bahar (2012-07-17), saharj00n (2012-07-17), Sepnta (2013-11-11), setayesh66 (2012-07-21), simaaa (2013-12-12), Simin1 (2013-11-11), solmaz55 (2014-05-15), spring daughter (2014-05-15), surme (2013-12-31), مامان زهرا و حسین (2013-02-18), veronika (2013-11-23), zahori (2013-11-11), النا2003 (2013-11-11), بانوی شرقی (2013-09-21), حمیده25 (2013-11-11), سپیده مامان امیرعلی (2013-12-29), ساقی65 (2013-04-20)
قدیمی 2013-11-11, 09:45 AM   #3
Hanichef
کاربر فعال
 
آواتار Hanichef
 
تاریخ عضویت: Sep 2011
موقعیت: اهل رشت، ساکن زاهدان
ارسالها: 1,317
تشکر کرده : 32,642
تشکر شده 30,663 بار در 1,602 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Hanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: قارچ برگر

بازم قارچ برگر خوشمزززززززززه....

این بار توی تابه چدن راه راه که فقط چرب شد درست کردم

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0536.jpg
بازدید:	2
اندازه:	39.5 کیلوبایت
شناسه:	180343 جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0539.jpg
بازدید:	0
اندازه:	51.2 کیلوبایت
شناسه:	180344
__________________
بهترین چیزها زمانی اتفاق می افتد که انتظارش را نداری
آشپزخونه روزمنویی من
Hanichef آفلاین است   پاسخ با نقل قول
28 کاربر زیر از دوست گرامی Hanichef عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Shima* (2013-11-25), *Zarri* (2013-11-24), 1956 (2014-05-15), Adeleh (2013-11-11), aram (2013-11-11), Araz (2013-11-11), baran78 (2013-11-11), Chef-Sheri (2013-11-25), elham00068 (2015-04-27), farzane_59 (2014-01-04), Maryam_chef (2013-11-11), Matiiin (2013-12-03), Miriam (2013-11-11), Nahid59 (2013-11-11), Rose (2020-04-27), Roya-e-Bahar (2013-11-11), Sarashpaz-Sepideh (2013-12-31), Sepnta (2013-11-11), simaaa (2013-12-12), Simin1 (2013-11-11), solmaz55 (2014-05-15), spring daughter (2014-05-15), surme (2013-12-31), veronika (2013-11-23), zahori (2013-11-11), الـهام (2013-11-11), النا2003 (2013-11-11), حمیده25 (2013-11-11)
قدیمی 2013-11-24, 09:47 PM   #4
veronika
کاربر فعال
 
آواتار veronika
 
تاریخ عضویت: Aug 2012
موقعیت: تهران
ارسالها: 874
تشکر کرده : 45,502
تشکر شده 21,743 بار در 952 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
veronika has a reputation beyond reputeveronika has a reputation beyond reputeveronika has a reputation beyond reputeveronika has a reputation beyond reputeveronika has a reputation beyond reputeveronika has a reputation beyond reputeveronika has a reputation beyond reputeveronika has a reputation beyond reputeveronika has a reputation beyond reputeveronika has a reputation beyond reputeveronika has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: قارچ برگر

اينم قارچ برگر من راحت و خوشمزهممنون هاني جونم
Attached Thumbnails
DSC03584-001.JPG  
veronika آفلاین است   پاسخ با نقل قول
19 کاربر زیر از دوست گرامی veronika عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Shima* (2013-11-25), *Zarri* (2013-11-24), Araz (2013-11-25), ayda khanum (2014-07-24), baran78 (2013-11-24), Chef-Sheri (2013-11-25), elham00068 (2015-04-27), farzane_59 (2014-01-04), Hanichef (2013-11-25), Maryam_chef (2013-11-25), Matiiin (2013-12-03), Miriam (2013-11-24), Nahid59 (2013-12-17), Sarashpaz-Sepideh (2013-12-31), Sepnta (2013-11-24), simaaa (2013-12-12), Simin1 (2013-11-24), solmaz55 (2014-05-15), surme (2013-12-31)
قدیمی 2013-12-31, 01:34 PM   #5
Nahid59
کاربر خیلی فعال
 
آواتار Nahid59
 
تاریخ عضویت: Dec 2011
ارسالها: 2,455
تشکر کرده : 20,901
تشکر شده 17,159 بار در 2,212 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Nahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: قارچ برگر

قارچ برگر خوشمزههههههه بدون فلفل دلمه
نسوخته هااااااااااااااااا اندازش هم بزرگتر بود که بعد سرخ شدن کوچیک شد
با تشکر از هانی عزیز
Attached Thumbnails
DSC04909.JPG  
__________________
Nahid59 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از دوست گرامی Nahid59 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
baran78 (2013-12-31), elham00068 (2015-04-27), farzane_59 (2014-01-04), Hanichef (2014-01-01), Maryam_chef (2013-12-31), Sarashpaz-Sepideh (2013-12-31), Sepnta (2013-12-31), Simin1 (2014-01-01), solmaz55 (2014-05-15), surme (2013-12-31)
پاسخ

کلیدواژه
قارچ, گوجه فرنگی, برگر, تغذیه, عکس


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
واژه نامه آشپزی fati-malus اصطلاحات آشپزی 4 2020-01-28 02:33 AM
چیز برگر Adriyana سانـدویـچ 20 2019-12-23 05:13 PM
قیله با گیریوی قارچ Mahani انواع خوراک با گوشت گوسفند و گوساله 7 2013-07-17 01:42 PM
برگر بره Mahani سانـدویـچ 2 2011-01-26 12:51 PM
آموزش پرورش قارچ خوراکی در منزل!! jenifer کاشت و نگهداری گل و گیاه 0 2011-01-22 03:59 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 05:12 PM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد