مسابقه آشپزی و شیرینی پزی 53 ویژه رمضان 93
تابلو اعلانات برنامه های آموزشی ویژه ماه مبارک رمضان
کارگاه آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی ویژه ماه مبارک رمضان
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > پزشکی - Medical > تغذیه - خواص گیاهان و مواد غذایی

تغذیه - خواص گیاهان و مواد غذایی

دانستنی های مفید تغذیه - خواص گیاهان و مواد غذایی


User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2012-04-14, 03:02 AM   #1
masume
کاربر فعال
 
آواتار masume
 
تاریخ عضویت: Feb 2012
موقعیت: ღღღღ
ارسالها: 779
تشکر کرده : 2,966
تشکر شده 6,207 بار در 835 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
masume has a reputation beyond reputemasume has a reputation beyond reputemasume has a reputation beyond reputemasume has a reputation beyond reputemasume has a reputation beyond reputemasume has a reputation beyond reputemasume has a reputation beyond reputemasume has a reputation beyond reputemasume has a reputation beyond reputemasume has a reputation beyond reputemasume has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
3/20 14/20
Today ارسالها
0/5 ssssss779
Post نقش چای در پیشگیری از پوسیدگی دندان

چای واژه ای چینی به معنای الهه است و گیاه آن اولین بار توسط کاشف السلطنه سفیر مظفرالدین شاه قاجار در هند در سال 1276 به ایران وارد شد و از سال 1280 کشت چای در لاهیجان و تنکابن شروع شد.
چای درهر کشور و در هر منطقه جغرافیایی خصوصیات منحصر به فرد خود را دارد. همچنین نحوه فرآوری و سایر ویژگی های منطقه ای در این خصوصیات تاثیرگذار هستند.

بهترین نواحی آب وهوایی برای کشت چای نواحی گرم و مرطوب است.چای سیاهکه 90% چای مصرفی در غرب را تشکیل میدهد،و به طور معمول در ایران استفاده می شود طی فرایند تخمیر (اکسیداسیون) در صنعت چای تهیه میگردد و در واقع مواد آنتی اکسیدان آن تا حدی از میان می رود. چای سیاه طعم قویتر و محتوای بالاتری از کافئین را دارد.

چای سبز فرایند تخمیر و اکسیداسیون را طی نمیکند و لذا سرشار از مواد آنتی اکسیدان است که در سلامت بدن نقش مهمی دارند و باعث کاهش کلسترول، کند نمودن روند آترواسکلروزیز، کنترل تری گلیسیرید، کنترل جهش سلولی و مقابله با سرطان می شود.همچنین چای سبز باعث سلامت لثه، دندانها و کاهش بوی بد دهان می شود.

فاصله نوشیدن چای بعد از غذا باید یک ساعت باشد تا به هضم غذا کمک کند و در عین حال از جذب ویتامین های موجود در غذا و آهن ممانعت نکند.

چای دم کرده منبع قابل توجهی از فلوراید است که از ایجاد پوسیدگی در دندانها جلوگیری میکند وهمراه با افزایش مقاومت نسج دندان به پوسیدگی، افزایش روند بازسازی مینای دندان را باعث می شود. چای به علت داشتن انواع تانن خصوصیت ضد باکتری و ضد ویروس نیز دارد

به طور کلی چای سیاه بیش از چای سبز دارای فلوراید است.
افزایش دم شدن چای باعث افزایش فلوراید قابل جذب در چای می شود در حالی که دم کشیدن چای بیش از 5 دقیقه باعث آزاد سازی تانن و خنثی شدن اثر کافئین و تلخ شدن طعم آن می گردد. بهترین طعم چای همراه با احساس شادابی و رفع خستگی بعد از مصرف، در زمان دم کردن بمدت 5 دقیقه حاصل می گردد در صورتی که دم کشیدن بیش از 15 دقیقه ،بدلیل افزایش غلظت تانن ها باعث بروز اثرات نا مطلوبی برسیستم سایکلوژیک همراه با تولید نوعی حس رخوت و خستگی می گردد.
__________________
میم, مشکلات زندگی را که برداریم,زندگی شیرین میشود . . .
masume آفلاین است   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است :
Hedieh (2012-04-14)
پاسخ

کلیدواژه
نقش, چای, پوسیدگی, پیشگیری, ایران, دندان, سلامت

در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
توصیه هایی ساده برای پیشگیری از بیماریهای قلبی Hedieh کمک های اولیه - بهداشت و سلامت 0 2012-02-26 10:24 AM
استفاده از نخ دندان مانند يك دندانپزشك Hedieh کمک های اولیه - بهداشت و سلامت 0 2012-02-20 02:10 PM
دندانهای حساس به سرما Hedieh دانستنیهای پزشکی 0 2012-02-08 11:25 AM
یک روش ساده برای پیشگیری از عقب ماندگی ذهنی کودکان Hedieh بهداشت مادر و کودک 0 2012-01-31 12:41 AM
تاثیر مصرف ماست در پیشگیری و درمان بیماریها Hedieh دانستنیهای پزشکی 0 2012-01-04 11:56 AM


Free PageRank Checker

ساعت: 07:50 AM بوقت GMT +4.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد