کارگاه آموزش آشپزی - غذاهای نونی با مدیریت دوست خوبمون سرآشپز سپیده
کارگاه های آموزشی در روزمنو - تزئینات شکلاتی با مدیریت دوست هنرمندمون نیلوفری
کارگاه آموزش نوشیدنی های تابستانی
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع شیرینی - شیرینی پزی در روزمنو > شیرینی های خشک سنتی

شیرینی های خشک سنتی

انواع شیرینی های خشک مرسوم نوروزی


User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2012-03-28, 04:26 PM   #1
nasim
کاربر نیمه فعال
 
آواتار nasim
 
تاریخ عضویت: Sep 2011
ارسالها: 128
تشکر کرده : 2,464
تشکر شده 2,848 بار در 152 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
nasim has a reputation beyond reputenasim has a reputation beyond reputenasim has a reputation beyond reputenasim has a reputation beyond reputenasim has a reputation beyond reputenasim has a reputation beyond reputenasim has a reputation beyond reputenasim has a reputation beyond reputenasim has a reputation beyond reputenasim has a reputation beyond reputenasim has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
4/20 17/20
Today ارسالها
0/5 ssssss128

حالت من
مهربون

important باقلوای سنتی قزوین

باقلوای سنتی قزوین به درخواست دوستان
بسیار هم خشمزه

مواد لازم:

خمیر:
آب یا شیر
آرد
زرده ی تخم مرغ یک عدد
روغن

مواد داخل باقلوا:
مخلوط قند و بادام آسیاب شده 600گرم بادام 400گرم قند
پسته ی آسیاب شده 200گرم
هل و زعفران کوبیده شده به مقدار دلخواه

طرز تهیه:
مواد خمیر را با یکدیگر مخلوط کرده کمی ورز داده و به مدت یک ساعت استراحت می دهیم.
بعد از یکساعت نیمی از خمیر را نازک تر از نان لواش باز کرده و روی تابه پهن میکنیم .
مقداری از قند و بادام را با زعفران کوبیده مخلوط میکنیم و روی خمیر پهن و صاف کرده و با دست کمی فشار می دهیم...قند و بادام باقی مانده را با هل مخلوط کرده و نصف آن را روی لایه ی قبلی ریخته و باز هم فشار میدهیم تا بصورت یکنواخت پهن شود و سپس پسته و بعد از آن بقیه ی قند و بادام را ریخته و کاملا فشار می دهیم(دقت کنید لایه ها کاملا باید فشرده شوند تا رنگ هر لایه مشخص باشد)
نصف بقیه ی خمیر را هم نازک تر از لواش باز میکنیم روی مواد باقلوا انداخته و اضافات خمیر را میبریم .حالا باقلوا را به شکل لوزی برش داده و با قاشق مقداری روغن آب کرده روی تمام سطح باقلوا می ریزیم و به مدت 40 تا45 دقیقه در فر ی که از قبل با دمای 180 درجه گرم کرده ایم قرار میدهیم.
در این فاصله شربت باقلوا(شکر . آب .گلاب) را آماده میکنیم.
پس از خارج کردن تابه از فر فرصت میدهیم تا هم باقلوا و هم شربت کمی خنک شوند سپس با قاشق از شربت روی هر گل باقلوا میدهیم و در تابه را میگذاریم تا خشک نشود.

امیدوارم که خشتون اومده باشه و حتما درستش کنید...تو شهر قزوین رسمه که از این باقلوای خوشمزه در اعیاد و مراسم شادی استفاده میکنند.
Attached Images
File Type: jpg 1332350388276.jpg (30.8 کیلوبایت, 2 views)
File Type: jpg 1332350437597.jpg (32.5 کیلوبایت, 3 views)
nasim آفلاین است   پاسخ با نقل قول
22 کاربر زیر از دوست گرامی nasim عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Amitida (2012-07-09), atena46 (2013-03-10), ღ.ترنم.ღ (2012-03-28), Bahari (2012-10-11), Belfi (2012-10-11), Betty (2012-03-28), hamraz (2012-07-12), Hedieh (2012-03-28), Khaleh Mary (2012-03-28), marmar11 (2013-02-17), nila (2012-04-04), niloofar63 (2012-10-13), parvaz91 (2012-11-01), saharr (2012-10-31), Sarashpaz-Sepideh (2012-03-28), Shidak (2012-03-29), فرن (2012-10-13), veronika (2012-11-24), zariattari (2012-10-11), ريحانه (2012-08-18), سیندرلا22 (2012-07-09), سپیده مامان امیرعلی (2013-01-29)
قدیمی 2012-03-28, 04:51 PM   #2
nasim
کاربر نیمه فعال
 
آواتار nasim
 
تاریخ عضویت: Sep 2011
ارسالها: 128
تشکر کرده : 2,464
تشکر شده 2,848 بار در 152 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
nasim has a reputation beyond reputenasim has a reputation beyond reputenasim has a reputation beyond reputenasim has a reputation beyond reputenasim has a reputation beyond reputenasim has a reputation beyond reputenasim has a reputation beyond reputenasim has a reputation beyond reputenasim has a reputation beyond reputenasim has a reputation beyond reputenasim has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
4/20 17/20
Today ارسالها
0/5 ssssss128

حالت من
مهربون

پیشفرض پاسخ: باقلوای سنتی قزوین

نقل قول:
ارسالی توسط sarashpaz-sepideh مشاهده موضوع
نسيم جون اون شكلك چيه جلوي طرزتهيه؟!خيلي شكل حلواي پرچمي شده
مرسي


آره سپیده جون اتفاقا به این مدل باقلوای پرچمی هم میگن .دو مدل درست میکنن :لوز که اینه وگل یا باقلوای پیچ.اینم عکسش که از نت گرفتم
Attached Images
File Type: jpg images[6].jpg (14.2 کیلوبایت, 414 views)
nasim آفلاین است   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از دوست گرامی nasim عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
atena46 (2013-03-10), Belfi (2012-10-11), Betty (2012-03-28), hamraz (2012-07-12), Hedieh (2012-03-28), Khaleh Mary (2012-03-28), marmar11 (2013-02-17), parvaz91 (2012-11-01), saharr (2012-10-31), Sarashpaz-Sepideh (2012-03-28), setayesh66 (2013-02-02), veronika (2012-11-24), zariattari (2012-10-11)
قدیمی 2012-03-28, 11:42 PM   #3
Betty
مدیر انجمن
 
آواتار Betty
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 932
تشکر کرده : 3,644
تشکر شده 10,851 بار در 1,011 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Betty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss932
پیشفرض پاسخ: باقلوای سنتی قزوین

دستت درد نکنه نسیم جون، من در اولین فرصت حتما درست میکنم، فقط روغن خمیر باید جامد باشه یا مایع؟ بعد من قالب مخصوص باقلوا ندارم، میشه تو همین قالبهای مستطیل کیکپزی درست کنم؟ این یکی سوالم میدونم ابتداییه ، ولی خب.... میشه نسبت آب و شکر و گلاب رو برای شربت لطف کنی بگی؟ممنونم
__________________


Betty آفلاین است   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از دوست گرامی Betty عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Khaleh Mary (2012-07-09), nasim (2012-03-29)
قدیمی 2012-03-29, 12:35 AM   #4
nasim
کاربر نیمه فعال
 
آواتار nasim
 
تاریخ عضویت: Sep 2011
ارسالها: 128
تشکر کرده : 2,464
تشکر شده 2,848 بار در 152 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
nasim has a reputation beyond reputenasim has a reputation beyond reputenasim has a reputation beyond reputenasim has a reputation beyond reputenasim has a reputation beyond reputenasim has a reputation beyond reputenasim has a reputation beyond reputenasim has a reputation beyond reputenasim has a reputation beyond reputenasim has a reputation beyond reputenasim has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
4/20 17/20
Today ارسالها
0/5 ssssss128
پیشفرض پاسخ: باقلوای سنتی قزوین

بتی جون باید از روغن جامد استفاده کنید... بله عزیزم میتونین تو قالب کیک هم بپزید.
نسبتش 2به1 هست .یعنی به ازای 2 لیوان شکر 1 لیوان آب...مقدار گلاب هم بستگی به ذائقه ی خودتون داره.
بازم اگه سوالی بود در خدمتم
nasim آفلاین است   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از دوست گرامی nasim عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Betty (2012-03-29), hamraz (2012-07-12), parvaz91 (2012-11-01)
قدیمی 2012-07-09, 05:05 PM   #5
Mer3de
کاربر جدید
 
آواتار Mer3de
 
تاریخ عضویت: Jun 2012
موقعیت: در سایت روزمنو
ارسالها: 48
تشکر کرده : 369
تشکر شده 668 بار در 52 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Mer3de is a splendid one to beholdMer3de is a splendid one to beholdMer3de is a splendid one to beholdMer3de is a splendid one to beholdMer3de is a splendid one to beholdMer3de is a splendid one to behold
فعالیت Longevity
0/20 12/20
Today ارسالها
0/5 sssssss48
پیشفرض پاسخ: باقلوای سنتی قزوین

عزیزم آرد باید چقدر باشه؟
خمیر به دست میچسبه؟
Mer3de آفلاین است   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است :
hamraz (2012-07-12)
پاسخ

کلیدواژه
قزوین, نان, کیک, باقلوای, دعا, سنتی


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
آبگوشت سنتی الهام آبگوشت و شوربا 118 2014-09-18 09:49 PM
یتیمچه (غذای سنتی نیشابور) rasa غذاهای استان خراسان 11 2014-09-18 08:56 PM
فرنی دسر سنتی Sardooneh دسرهای سنتی 68 2014-08-09 02:43 PM
لَخ لَخ غذای سنتی بوشهر Tahereh غذاهای استان های جنوبی 10 2013-10-23 11:53 AM
گوشت و لوبیا (غذای سنتی اصفهان) beheshteh غذاهای استان اصفهان 1 2012-12-28 05:47 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 02:52 AM بوقت GMT +4.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد