تلویزیون آموزشی روزمنو
آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > آشـپزی ملل > غذاهای کـره ای

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2012-03-26, 05:11 AM   #1
l2ainl3ow
کاربر نیمه فعال
 
آواتار l2ainl3ow
 
تاریخ عضویت: Nov 2011
موقعیت: ❤ ایران باستان
ارسالها: 151
تشکر کرده : 2,005
تشکر شده 1,279 بار در 163 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
l2ainl3ow has much to be proud ofl2ainl3ow has much to be proud ofl2ainl3ow has much to be proud ofl2ainl3ow has much to be proud ofl2ainl3ow has much to be proud ofl2ainl3ow has much to be proud ofl2ainl3ow has much to be proud ofl2ainl3ow has much to be proud ofl2ainl3ow has much to be proud of
butterfly سوک-جو نامول- Sukju namul -숙주나물

یه ساید-دیشه دیگه! که از جوونه ماش درست میشه! محبوب منه! کرم کوچولوهای منن اینا!!

جوانه ماش-------- 1 بسته ( یا 340 گرم یا 3 و نیم فنجان )
نمک----------- به مقدار لازم
آب------------- نصف فنجان
سیر-------------- 1 عدد رنده شده
پیاز سبز---------- 1 عدد خرد شده
خیار سبز -------------- 1 فنجان
کنجد---------------- 1 ق.چ
روغن کنجد--------------1 ق.چ

1- جوونه ها رو خوووب بشورین، خراباشم بریزین دور!! بعد بریزین تو قابلمه جوونه ها رو با آب و یک/چهارم قاشق چایخوری نمک،درشو ببندین و با شهله تند بذارین 5 دیقه بجوشه! بعد با آب سرد بشورینشونو خوب آبشو بگیرین!
2- خیارو با پوست کن برش بدین، نصف قاشق چایخوری نمک بزنین و بذارین چن دیقه بمونه! آبشو که پس داد، بگیرین آبو حسابی خشکش کنین!
3- تو یه کاسه، سیر و پیاز سبزو نصف قاشق چایخوری نمک و روغن کنجد و خوده کنجد رو میکس کنین و اون جوونه ها با خیار سبز که آبشون حسابی رفته رو بشون اضافه کنین!
4- با دست خووووب مخلوط کنین! جوریکه جوونه ها براق بشن! بکشین تو ظرف سرو و با برنج (همون باپ) میل کنین!

source : maangchi.com
ببینین کرم کوچولوها رو!!
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	plate.jpg
بازدید:	1
اندازه:	85.7 کیلوبایت
شناسه:	53568 جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	salted-cucumber.jpg
بازدید:	2
اندازه:	95.1 کیلوبایت
شناسه:	53569
__________________
Fly me to the Moon and let me... Play among the Stars

l2ainl3ow آفلاین است   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از دوست گرامی l2ainl3ow عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
ღ.ترنم.ღ (2012-03-26), Hanasakura (2012-03-26), hasty7 (2013-10-10), masume (2012-03-26), Narges (2012-03-27), sana68 (2015-06-22), Shidak (2012-03-26), ttahamtan (2012-06-16)
پاسخ

کلیدواژه
숙주나물, namul, sukju, نامول, برنج, سوکجو


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump


Free PageRank Checker

ساعت: 07:16 AM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد