مسابقه آشپزی و شیرینی پزی 53 ویژه رمضان 93
تابلو اعلانات برنامه های آموزشی ویژه ماه مبارک رمضان
کارگاه آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی ویژه ماه مبارک رمضان
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > کافی شاپ روزمنو > مربا، مارمالاد، کمپوت و سس میوه ها

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2012-03-05, 06:55 PM   #1
mana
کاربر نیمه فعال
 
آواتار mana
 
تاریخ عضویت: Oct 2011
ارسالها: 167
تشکر کرده : 1,334
تشکر شده 1,501 بار در 171 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
mana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant future
فعالیت Longevity
0/20 16/20
Today ارسالها
0/5 ssssss167
پیشفرض سینی مربای تزیینی

ما آذریا مربای تزیینی بخشی از پذیرایی رسمی شام وناهارمونه که به عنوان دسر سرو میشه ودر هضم غذا با اون غذاهای چرب و چیلی مون خیلی موثره

سینی من این بار شامل

1-مربای خیار چنبر
2-مربای بالنگ ،مربای ترب سفید ،مربای هویج هرسه به شکل گل
3- مربای پرتقال حلقه شده
4-مربای انجیر
5- مربای زرشک

هرکدوم رو که خوشتون اومده بفرمایید دستورشو بذارم
Attached Images
File Type: jpg Photo0076.jpg (96.7 کیلوبایت, 18 views)
File Type: jpg Photo0073.jpg (82.8 کیلوبایت, 8 views)
File Type: jpg Photo0072.jpg (83.1 کیلوبایت, 6 views)
__________________
معماى حيات قابل حل نيست، مگر اين‏كه ابديت در برابر آن باشد.
mana آفلاین است   پاسخ با نقل قول
37 کاربر زیر از دوست گرامی mana عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Amitida (2012-03-05), ღ.ترنم.ღ (2012-03-24), Beauty (2013-10-10), Belfi (2013-10-10), fati-malus (2012-03-06), frz61 (2012-04-16), ghogha (2012-06-05), Hanasakura (2012-03-06), hasty7 (2014-04-01), Hedieh (2012-03-05), Khaleh Mary (2012-03-05), Mahboubehbanoo (2012-04-16), mamaneasal (2013-11-11), Maneli (2012-03-06), maryama (2013-10-10), maryamkhanomina (2013-11-03), Nahid59 (2012-03-05), nasrin50 (2012-03-06), negah (2012-03-06), Pana (2012-03-06), Roham (2012-06-23), rooya (2012-07-03), SAHAR NAAZ (2012-04-17), Sarashpaz-Sepideh (2013-10-10), sarina-kian (2012-03-07), setayesh66 (2012-07-05), solmaz55 (2013-05-24), surme (2013-12-07), فاطمه مهر (2013-09-03), فاطیما (2012-03-06), لاریسا (2014-07-08), هنرمند (2013-09-10), yalda6359 (2012-06-06), zariattari (2012-08-21), آشپزخونه سپیده (2013-04-21), رها62 (2012-12-04), سپیده مامان امیرعلی (2013-05-04)
قدیمی 2012-03-05, 07:10 PM   #2
Hedieh
کاربر فعال
 
آواتار Hedieh
 
تاریخ عضویت: Dec 2011
موقعیت: Tehran
ارسالها: 1,189
تشکر کرده : 5,199
تشکر شده 8,150 بار در 1,256 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Hedieh has a reputation beyond reputeHedieh has a reputation beyond reputeHedieh has a reputation beyond reputeHedieh has a reputation beyond reputeHedieh has a reputation beyond reputeHedieh has a reputation beyond reputeHedieh has a reputation beyond reputeHedieh has a reputation beyond reputeHedieh has a reputation beyond reputeHedieh has a reputation beyond reputeHedieh has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
5/20 15/20
Today ارسالها
0/5 sssss1189
پیشفرض پاسخ: سینی مربای تزیینی

چه جالب، من تا حالا مربای خیار و ترب و زرشک رو نشنیده بودم، میشه بگید مربای خیار چمبر و زرشک رو چه جوری درست میکنید؟
__________________
از تمام لحظه ها، با تو بودن را دوست دارم
Hedieh آفلاین است   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از دوست گرامی Hedieh عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
mana (2012-03-05), nasrin50 (2012-03-06), surme (2013-12-07), فاطمه مهر (2013-09-03), فاطیما (2012-03-06), آشپزخونه سپیده (2013-04-21)
قدیمی 2012-03-05, 07:26 PM   #3
mana
کاربر نیمه فعال
 
آواتار mana
 
تاریخ عضویت: Oct 2011
ارسالها: 167
تشکر کرده : 1,334
تشکر شده 1,501 بار در 171 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
mana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant future
فعالیت Longevity
0/20 16/20
Today ارسالها
0/5 ssssss167
پیشفرض پاسخ: سینی مربای تزیینی

مربای زرشک ساده ترینشه:

نیم کیلو زرشک پفکی تهیه کنید
با چند قطره ریکا در محلول آب گرم بشویید (چون معمولا زرشک رو برای براق شدن چرب میکنند)
1کیلو شکر رو با کمی وانیل .و یه قاشق چایخوری آبلیمو و4 لیوان آب قوام بیارید و زیرشو خاموش کنید زرشکودر شیره داغ بریزید و هم بزنید تا خنک بشه توجه کنید که زیر شیره باید خاموش بشه که زرشکتون نسوزه!

با اجازتون دستور بقیه رو به ترتیب تو روزای دیگه میذارم
__________________
معماى حيات قابل حل نيست، مگر اين‏كه ابديت در برابر آن باشد.
mana آفلاین است   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از دوست گرامی mana عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
ghogha (2012-06-05), Hedieh (2012-03-05), nasrin50 (2012-03-06), surme (2013-12-07), فاطیما (2012-03-06), آشپزخونه سپیده (2013-04-21), درخشان20 (2014-07-16), سپیده مامان امیرعلی (2013-05-04)
قدیمی 2012-03-06, 08:07 AM   #4
mana
کاربر نیمه فعال
 
آواتار mana
 
تاریخ عضویت: Oct 2011
ارسالها: 167
تشکر کرده : 1,334
تشکر شده 1,501 بار در 171 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
mana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant future
فعالیت Longevity
0/20 16/20
Today ارسالها
0/5 ssssss167
پیشفرض پاسخ: سینی مربای تزیینی

مربای خیار چنبر:

خیار چنبر را به صورت برش های اریب حلقه حلقه کنید تا شکلی شبیه برگ پیدا کنه
اگه خیار درشته و تخم داره وسط برگ رو در بیارید بعدا میشه تو این حلقه موقع سرو یه دونه گیلاس گذاشت !

خیار رو به مدت سه ساعت تو محلول آب آهک بگذارید
به مدت دو ساعت تو محلول آب سرد بگذارید
آب رو جوش بیارید چند قطره رنگ سبز خوراکی اضافه کنید و خیار رو توش بریزید و به محض این که جوش اومد خاموش کنید ولی بگذارید خیار تا سرد شدن کامل ظرف توی آب بمونه تا رنگ بگیره
حالا خیار رو آب کش کنید و کمی آب سرد روش بدید تا رنگ اضافی شسته بشه
شیره غلیظ تهیه کنید (به ازاء هر کیلو خیار یک کیلو شکر +4 لیوان آب +یک ق چ آبلیمو )
شیره رو به جوش بیارید و خیار رو بهش اضافه کنید و حدود 10 دقیقه بگذارید بجوشه
در آخر چند دونه هل درسته به مربا اضافه کنید

این مربا تزیینیه و مصرفش برای سرو صبحانه نیست پس بهتره اونو توی ظرف مناسب تو فریزر نگه دارید
و در کنار بقیه مرباهاهای تزیینی ازش استفاده کنید.
__________________
معماى حيات قابل حل نيست، مگر اين‏كه ابديت در برابر آن باشد.
mana آفلاین است   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از دوست گرامی mana عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
ghogha (2012-06-05), Hedieh (2012-03-06), nasrin50 (2012-03-06), surme (2013-12-07), فاطمه مهر (2013-09-03), فاطیما (2012-03-06), آشپزخونه سپیده (2013-04-21), سپیده مامان امیرعلی (2013-05-04)
قدیمی 2012-03-06, 11:28 AM   #5
Pana
کاربر نیمه فعال
 
آواتار Pana
 
تاریخ عضویت: Jul 2011
موقعیت: اصفهان
ارسالها: 215
تشکر کرده : 2,235
تشکر شده 929 بار در 250 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Pana is a splendid one to beholdPana is a splendid one to beholdPana is a splendid one to beholdPana is a splendid one to beholdPana is a splendid one to beholdPana is a splendid one to beholdPana is a splendid one to beholdPana is a splendid one to behold
فعالیت Longevity
0/20 18/20
Today ارسالها
0/5 ssssss215
پیشفرض پاسخ: سینی مربای تزیینی

من شنيدم مرباي زرشك بايد با زرشك تازه باشه آخه اونا پفشون بيشتره تا اين زرشك هاي خشك
__________________
جاودان باد سايه دوستاني كه شادي را علتند نه شريك ، و غم را شريكند نه دليل
Pana آفلاین است   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از دوست گرامی Pana عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
surme (2013-12-07), فاطمه مهر (2013-09-03), فاطیما (2012-03-06), آشپزخونه سپیده (2013-04-21)
پاسخ

کلیدواژه
مربای, مربای تزیینی, مربای زرشک, تزیینی, تست, حلقه, دسر, سینی, سال نو, عطر

در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
مربا زردآلو - مربا زردآلو برنزه ریحان مربا، مارمالاد، کمپوت و سس میوه ها 6 2014-07-23 01:26 PM
مربا آلبالو Sardooneh مربا، مارمالاد، کمپوت و سس میوه ها 42 2014-07-22 02:29 PM
مربا زغال اخته bahar narenj مربا، مارمالاد، کمپوت و سس میوه ها 6 2013-09-05 07:21 PM
ساعت های تزیینی طلا ღ.ترنم.ღ دکوراسیون داخلی وچیدمان 1 2012-01-07 02:09 AM
ایده های تزیینی زیبا با گل و شمع های شناور در آب Mahshid دکوراسیون داخلی وچیدمان 3 2011-10-01 02:54 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 06:47 AM بوقت GMT +4.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد