کارگاه آموزش آشپزی - غذاهای نونی با مدیریت دوست خوبمون سرآشپز سپیده
کارگاه های آموزشی در روزمنو - تزئینات شکلاتی با مدیریت دوست هنرمندمون نیلوفری
کارگاه آموزش نوشیدنی های تابستانی
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > آشـپزی سـنتی در روزمنو > رب، ترشی و شور

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2012-03-04, 04:10 PM   #1
Azijam
کاربر خیلی فعال
 
آواتار Azijam
 
تاریخ عضویت: Jan 2012
موقعیت: تهران
ارسالها: 2,233
تشکر کرده : 32,147
تشکر شده 44,138 بار در 2,291 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Azijam has a reputation beyond reputeAzijam has a reputation beyond reputeAzijam has a reputation beyond reputeAzijam has a reputation beyond reputeAzijam has a reputation beyond reputeAzijam has a reputation beyond reputeAzijam has a reputation beyond reputeAzijam has a reputation beyond reputeAzijam has a reputation beyond reputeAzijam has a reputation beyond reputeAzijam has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
1/20 15/20
Today ارسالها
0/5 sssss2233
پیشفرض ترشک

اگه اهل لواشکو چیزای ترش مزه و اینجور چیزا هستین(وای دهنم اب افتاد).....................شفارش میکنم که حتما اینو درست کنید..................... مواد اولیه:............زرشک...........نارد ونه............الوچه ریز ترش.............برگه هلو.............رب انار..........نمک.........و مقداری جوهر لیمو......................طرز تهیه:اول زرشک و الوچه رو تو اب خیس میکنیم............خوب میشوریم رو دستمال پهن تا کاملا خشک بشن................بعد همه مواد(ناردونه_زرشک_الوچه_برگ ه هلو) رو با هم قاطی میکنم............................در اخر هم رب انار رو اضافه می کنیم نمک و اگه دوست داشتید که ترش تر باشه مقداری هم جوهر لیمو اضافه میکنیم.............مواد رو خوب مخلوط کرده..............میزاریم یه روز تو یخچال بمونه تا مزه مواد به خورد هم بره...........بچه ها میتونین از مواد مختلفی برا این ترشک استفاده کنید...............مثلا میتونین به جای رب انار از رب الوچه استفاده کنید..........اگه رب انارتون یا الوچتون خیلی سفته با اب جوش یه کوچلو رقیقش کنید.........میتونید به جای اب جوش از اب البالو و اب زرشک هم استفاده کنید..................از انواع میوه های خشک هم میتونید استفاده کنید...........مثل البالو خشکه.الو بخارا.کیوی...........خلاصه از هرچی دم دستتونه میتونید استفاده کنید......
Attached Images
File Type: jpg IMG_3657.jpg (103.0 کیلوبایت, 19 views)
File Type: jpg IMG_3660.jpg (88.2 کیلوبایت, 10 views)
File Type: jpg IMG_3661.jpg (55.3 کیلوبایت, 8 views)
File Type: jpg IMG_3669.jpg (77.7 کیلوبایت, 12 views)
File Type: jpg IMG_3670.jpg (99.5 کیلوبایت, 7 views)
File Type: jpg IMG_3675.jpg (101.8 کیلوبایت, 10 views)
__________________
چه زیباست هنگامی که در اوج نشاط و بی نیازی هستی دست به دعا برداری.(خدایا به خاطر ارامشی که تو این لحظه دارم ازت ممنونم)
Azijam آفلاین است   پاسخ با نقل قول
55 کاربر زیر از دوست گرامی Azijam عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*sogoal* (2013-06-16), Adeleh (2012-10-14), Amitida (2012-03-04), ariyadokht (2013-01-03), Bahari (2012-04-12), Beauty (2013-06-25), berg (2012-04-12), hamraz (2012-05-14), Hanasakura (2013-06-25), Hanichef (2012-10-15), hasty7 (2013-06-27), Hedieh (2012-03-04), Honey (2012-03-04), l2ainl3ow (2012-06-29), Mahshid (2012-05-13), mana (2012-03-05), Maneli (2012-07-13), masume (2012-03-04), Matiiin (2013-04-25), mozhgan (2012-05-26), NADIA_MA (2012-03-11), narges0 (2012-04-19), nasrin50 (2012-03-05), parisa.j (2012-06-07), Roham (2012-07-11), Rose (2012-04-11), s1387p (2012-12-30), sama jan (2012-05-03), sara68 (2013-06-22), Sarashpaz-Sepideh (2012-03-04), setayesh66 (2012-10-23), SHIVA (2012-03-04), shka6658 (2013-12-13), Soli (2012-06-10), solmaz55 (2013-08-07), sorour (2013-07-16), surme (2014-09-14), ttahamtan (2012-06-14), فاطیما (2012-03-16), مهنازی (2012-04-03), ماهمون (2012-03-08), یاسمین ع (2013-10-29), پاندا (2013-01-06), veronika (2013-07-29), yalda7 (2012-05-04), zahori (2013-09-09), zariattari (2012-05-01), آشپزخونه سپیده (2012-10-14), دنیا (2012-07-13), درخشان20 (2014-07-29), رها62 (2012-11-05), سودابه (2012-04-29), سپیده مامان امیرعلی (2012-04-21), شهین (2013-07-15)
قدیمی 2012-03-04, 06:37 PM   #2
Hedieh
کاربر فعال
 
آواتار Hedieh
 
تاریخ عضویت: Dec 2011
موقعیت: Tehran
ارسالها: 1,196
تشکر کرده : 5,229
تشکر شده 8,287 بار در 1,261 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Hedieh has a reputation beyond reputeHedieh has a reputation beyond reputeHedieh has a reputation beyond reputeHedieh has a reputation beyond reputeHedieh has a reputation beyond reputeHedieh has a reputation beyond reputeHedieh has a reputation beyond reputeHedieh has a reputation beyond reputeHedieh has a reputation beyond reputeHedieh has a reputation beyond reputeHedieh has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
2/20 15/20
Today ارسالها
0/5 sssss1196
پیشفرض پاسخ: ترشک.......

من عاشق این جور چیزام، ولی میشه بگید ناردونه چیه و از مجا میشه تهیه اش کرد؟
__________________
از تمام لحظه ها، با تو بودن را دوست دارم
Hedieh آفلاین است   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از دوست گرامی Hedieh عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
ariyadokht (2013-01-03), Azijam (2012-03-04), berg (2012-04-12), l2ainl3ow (2012-06-29), parisa.j (2013-04-14), فاطیما (2012-03-16), veronika (2013-07-29)
قدیمی 2012-03-04, 08:10 PM   #3
negah
کاربر نیمه فعال
 
آواتار negah
 
تاریخ عضویت: Jan 2012
موقعیت: tehran
ارسالها: 240
تشکر کرده : 1,794
تشکر شده 1,615 بار در 247 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
negah has a brilliant futurenegah has a brilliant futurenegah has a brilliant futurenegah has a brilliant futurenegah has a brilliant futurenegah has a brilliant futurenegah has a brilliant futurenegah has a brilliant futurenegah has a brilliant futurenegah has a brilliant futurenegah has a brilliant future
فعالیت Longevity
0/20 15/20
Today ارسالها
0/5 ssssss240
پیشفرض پاسخ: ترشک.......

ناردونه دانه اناره که خشک کردن من از شمال خریدم ولی تجریش هست میتونی تهیه کنی
negah آفلاین است   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از دوست گرامی negah عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
ariyadokht (2013-01-03), Azijam (2012-03-04), berg (2012-04-12), Hedieh (2012-03-04), l2ainl3ow (2012-06-29), Mahshid (2012-05-13), mozhgan (2012-05-26), parisa.j (2012-06-07), ttahamtan (2012-06-14), فاطیما (2012-03-16), veronika (2013-07-29), zahori (2013-09-09)
قدیمی 2012-03-17, 10:45 AM   #4
Azijam
کاربر خیلی فعال
 
آواتار Azijam
 
تاریخ عضویت: Jan 2012
موقعیت: تهران
ارسالها: 2,233
تشکر کرده : 32,147
تشکر شده 44,138 بار در 2,291 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Azijam has a reputation beyond reputeAzijam has a reputation beyond reputeAzijam has a reputation beyond reputeAzijam has a reputation beyond reputeAzijam has a reputation beyond reputeAzijam has a reputation beyond reputeAzijam has a reputation beyond reputeAzijam has a reputation beyond reputeAzijam has a reputation beyond reputeAzijam has a reputation beyond reputeAzijam has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
1/20 15/20
Today ارسالها
0/5 sssss2233
پیشفرض پاسخ: ترشک.......

بچه ها این ترشک همینیه که درست کردم.............................الان دیگه حسابی جا افتاده...............الوچه هاش نرم شدن..................مزه رب انار حسابی به خوردشون رفته .........................و رنگشون تیره شده.......................................یه پیشنهاد دارم براتون.........................اگه ترشک درست کردید میتونید از این لواشک متریها یا از این لواشک های معمولی که خیلی هم ترش نیستن بگیرید.............بعد از مواد ترشک بریزیدداخلش و رولش کنید................بعد هم برش بزنید برا پذیرایی از مهمون ازش استفاده کنید...................
Attached Images
File Type: jpg IMG_3900.jpg (94.3 کیلوبایت, 3 views)
File Type: jpg IMG_3893.jpg (91.4 کیلوبایت, 3 views)
__________________
چه زیباست هنگامی که در اوج نشاط و بی نیازی هستی دست به دعا برداری.(خدایا به خاطر ارامشی که تو این لحظه دارم ازت ممنونم)
Azijam آفلاین است   پاسخ با نقل قول
29 کاربر زیر از دوست گرامی Azijam عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
ariyadokht (2013-01-03), Bahari (2012-04-12), Beauty (2013-06-25), berg (2012-04-12), hamraz (2012-05-14), Hanichef (2012-10-15), hasty7 (2014-04-23), l2ainl3ow (2012-06-29), lili61 (2012-03-19), Matiiin (2013-04-25), mozhgan (2012-05-26), narges0 (2012-04-19), parisa.j (2012-06-07), Rose (2012-03-30), s1387p (2012-12-30), sara68 (2013-06-22), Sarashpaz-Sepideh (2012-03-17), setayesh66 (2012-10-23), solmaz55 (2013-08-07), sorour (2013-07-16), surme (2014-09-14), ttahamtan (2012-06-14), مهنازی (2012-04-03), یاسمین (2012-03-17), veronika (2013-07-29), zahori (2013-09-09), درخشان20 (2014-07-29), رها62 (2012-11-05)
قدیمی 2012-04-11, 06:18 PM   #5
asallll
کاربر نیمه فعال
 
آواتار asallll
 
تاریخ عضویت: Oct 2011
ارسالها: 438
تشکر کرده : 3,210
تشکر شده 2,912 بار در 570 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
asallll has a reputation beyond reputeasallll has a reputation beyond reputeasallll has a reputation beyond reputeasallll has a reputation beyond reputeasallll has a reputation beyond reputeasallll has a reputation beyond reputeasallll has a reputation beyond reputeasallll has a reputation beyond reputeasallll has a reputation beyond reputeasallll has a reputation beyond reputeasallll has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
1/20 16/20
Today ارسالها
0/5 ssssss438
پیشفرض پاسخ: ترشک.......

نقل قول:
ارسالی توسط belfi مشاهده موضوع
من الان دارم برگه قیصی تو سس انارمیخورم مامی شوهر از شیراز گرفته حیف دوربین ندارم عکس بگیرم
پس کلا گفتی که دلی اب کرده باشی دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نکن این کاراو!

حالااااااااااا
اینم از لواشک های پرپر شده توسط اینجانب خوشمزه با الوچه و قیسی و زغال اخته مال شمال بید!!!

IMG_2324.jpg

IMG_2326.jpg
__________________
هر چیزی اخرش خوبه ،اگه خوب نشد بدون هنوز آخرش نشده...!
asallll آفلاین است   پاسخ با نقل قول
34 کاربر زیر از دوست گرامی asallll عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
ariyadokht (2013-01-03), Azijam (2012-06-17), Bahari (2012-07-13), Beauty (2013-06-25), Belfi (2012-04-18), berg (2012-04-12), fati-malus (2012-04-14), hamraz (2012-05-14), Hanasakura (2013-06-25), Hanichef (2012-10-15), hasty7 (2014-04-23), Hedieh (2012-04-11), l2ainl3ow (2012-06-29), Mahshid (2012-05-13), Maneli (2012-07-13), masume (2012-04-11), melmel (2014-07-11), narges0 (2012-04-22), narsis13 (2013-01-03), nasrin50 (2012-04-12), parisa.j (2012-06-07), s1387p (2012-12-30), sama jan (2012-05-03), sara68 (2013-06-22), Sarashpaz-Sepideh (2012-05-02), setayesh66 (2012-10-23), solmaz55 (2013-08-07), sorour (2013-07-16), surme (2014-09-14), ttahamtan (2012-06-14), پاندا (2013-01-06), veronika (2013-07-29), zahori (2013-09-09)
پاسخ

کلیدواژه
مزه, ایران, ترشی, ترشک, خشک کردن, زردآلو, شیراز, عکس


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
عکس گل و گیاهان طبیعی خونمون وستا کاشت و نگهداری گل و گیاه 561 2014-09-22 09:37 AM


Free PageRank Checker

ساعت: 04:43 PM بوقت GMT +4.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد