مسابقه آشپزی و شیرینی پزی 53 ویژه رمضان 93
تابلو اعلانات برنامه های آموزشی ویژه ماه مبارک رمضان
کارگاه آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی ویژه ماه مبارک رمضان
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع کیک و تزئینات در روزمنو > انواع خمیر و کرم مخصوص تزئین کیک

انواع خمیر و کرم مخصوص تزئین کیک

دستور تهیه و نحوه استفاده از انواع خمیر و کرم برای تزئین کیک


User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2012-02-11, 01:48 AM   #1
Betty
مدیر انجمن
 
آواتار Betty
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 932
تشکر کرده : 3,644
تشکر شده 10,744 بار در 1,009 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Betty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
1/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss932
new03 فوندات مارشملو - تزئین روی کیک

طرز تهیه مارشملو فوندات برای رویه کیک

میتونید از این خمیر برای روکش انواع کیک استفاده کنید دقیقا کار خمیر گل سازی یا خمیر بازی بچه ها رو می کنه

450 گرم مارشمالوی سفید(marshmellows)
2-5 قاشق غذاخوری اب
8 پیمانه خاکه قند (icing sugar يا confectioner's sugar)
1/2 پیمانه کره یا روغن نباتی (butter or vegetable shortening)
اسانس وانیل یا بادام چند قطره

مارشملوها و 2 قاشق غذاخوری اب را در یک کاسه استیل قرار داده و کاسه را به روش بن ماری (یعنی روی تابه اب جوش قرار دهید
و هم بزنید تا اب شوند سپس از روی حرارت بر دارید و 1/4 خاکه قند را اضافه کنید و اسانس را اضافه کنید و کمی از روغن را با دست اضافه کنید و خمیر را با دست خوب مثل نان ورز بدید سپس خاکه قند و روغن را کم کم اضافه کنید و ورز بدید اگه خمیر ترک ورداشت 1 قاشق چایخوری اب اضافه کنید (کلاً 8 دقیقه خمیر باید ورز بخوره) و باید خمیری کشدار به دست بیاد سپس مارشملو را در یک کیسه پلاستیک می گذاریم و کیسه را در یک ظرف در دار و ظرف را یک شب در یخچال قرار می دیم و روز بعد خمیر را به قسمتهای مختلف تقسیم و رنگ خوراکی دلخواه را به قسمتهای مختلف اضافه می کنیم و کیک اسفنجی را که از روز قبل درست کرده بودیم را با خامه شیرین شده یا با کرم گاتاج یا با مربای زرد الو می پوشانیم سپس خمیر را با وردنه باز می کنیم و روی کیک را میپوشانیم و اضافه های اطراف را با خمیر می بریم سپس هر شکلی که دوست داریم را درست می کینم و روی کیک می گذاریم
این خمیر برای یک کیک بزرگ یا دو کیک متوسط کافیست
درضمن اگر خمیرتون اضافه اومد نگران نباشید و اونو دوباره مثل قبل که توضیح دادم تا یک ماه در یخچال برای کیک بعدی نگه دارید

* هم عکسها و هم دستور از سایت آشپزخانه کوچیک من متعلق به لیلا خانوم هستند.( سایت yemalilar )

تجربه خودم :

* برای اینکه موقع ورز دادن مارشملوها به دست خیلی نچسبند میتونیم دستهامون رو به کمی پودر قند یا پودر شکر آغشته کنیم.
* بعد از اینکه فوندانت رو از یخچال بیرون آوردیم، بهتره که کمی بگذاریم همدمای محیط بشه تا باز کردنش راحت تر بشه.
* سطح کارمون رو کمی پودر قند یا پودر شکر بپاشیم که خمیر بهش نچسبه.
Attached Images
File Type: jpg 1.JPG (39.7 کیلوبایت, 16 views)
File Type: jpg 2.JPG (17.0 کیلوبایت, 8 views)
File Type: jpg 3.JPG (33.7 کیلوبایت, 6 views)
File Type: jpg 4.JPG (18.5 کیلوبایت, 4 views)
File Type: jpg 5.JPG (9.3 کیلوبایت, 9 views)
__________________



آخرین ویرایش توسط Narges در تاریخ 2012-02-11 انجام شده است علت: آپلود عکسها روی سرور اختصاصی روزمنو
Betty آفلاین است   پاسخ با نقل قول
36 کاربر زیر از دوست گرامی Betty عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Reyhaneh* (2014-01-20), Adriyana (2012-02-11), Amitida (2012-02-11), Beauty (2013-12-16), BEHI (2012-02-11), elize (2012-11-22), fatima_68 (2013-08-01), gisoo2 (2012-11-28), goli_goli (2012-04-13), hamichef (2014-01-07), Homa2 (2014-04-18), jalhh (2013-12-27), Khaleh Mary (2012-02-27), Mahshid (2014-04-19), maryamkhanomina (2012-10-06), masume (2012-02-11), Narges (2012-02-11), Pana (2012-02-27), Sarashpaz-Sepideh (2012-02-26), setayesh66 (2012-04-14), Shidak (2012-02-11), shka6658 (2013-12-16), signorina (2012-12-06), Soli (2012-11-20), solmaz55 (2013-10-31), sorour (2013-11-01), فاطیما (2012-02-12), مهرانه (2013-11-01), مسافر62 (2013-11-13), یواشکی (2013-08-22), veronika (2012-11-15), zarii. (2013-12-24), الهام 62 (2012-10-04), حمیده25 (2013-11-01), رها62 (2013-07-28), شبهای تهران (2013-04-21)
قدیمی 2012-02-11, 01:51 AM   #2
Betty
مدیر انجمن
 
آواتار Betty
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 932
تشکر کرده : 3,644
تشکر شده 10,744 بار در 1,009 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Betty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
1/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss932
پیشفرض پاسخ: فوندات مارشملو

متاسفانه از خود خمیر عکس ندارم ، ولی از همین خمیر برای رویه این کیک استفاده کردم.
Attached Images
File Type: jpg IMG_0239.jpg (46.3 کیلوبایت, 20 views)
__________________


Betty آفلاین است   پاسخ با نقل قول
38 کاربر زیر از دوست گرامی Betty عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
adonis (2012-08-27), Bahar-chef (2013-11-04), Beauty (2013-12-16), BEHI (2012-02-11), donya (2012-08-22), elize (2012-11-22), gisoo2 (2012-11-28), goli_goli (2012-04-13), golnaz (2013-10-31), hamichef (2014-01-07), Homa2 (2012-02-11), Khaleh Mary (2012-02-27), leili (2012-06-30), Mahshid (2014-04-19), mamaneasal (2013-04-27), maryamkhanomina (2012-10-06), masume (2012-02-11), matin38 (2012-12-15), nila (2012-03-26), Sakineh (2013-12-16), Sepnta (2013-09-27), setayesh66 (2012-08-26), Shidak (2012-02-11), shka6658 (2013-12-16), signorina (2012-10-28), Soli (2012-11-20), sorour (2013-08-17), فاطیما (2012-02-12), مهرانه (2013-11-01), یواشکی (2013-08-22), veronika (2012-11-15), الهام 62 (2013-11-04), رها62 (2013-07-28), زهرا23 (2012-10-10), سمانه1366 (2012-05-23), سپیده مامان امیرعلی (2013-06-29), ساقی65 (2013-04-22), شبهای تهران (2013-04-21)
قدیمی 2012-02-11, 02:25 AM   #3
Shidak
کاربر فعال
 
آواتار Shidak
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 1,315
تشکر کرده : 9,390
تشکر شده 18,953 بار در 1,442 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Shidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
3/20 20/20
Today ارسالها
0/5 sssss1315
پیشفرض پاسخ: فوندات مارشملو

بتی جان مزه اش خیلی‌ شیرین نمیشه؟ آخه خود مارشمالو شیرین هست پودر قند هم بهش اضافه می‌شه.
در کل در مقایسه با روکش خامه فکر میکنی‌ کدوم خوشمزه تر است؟
__________________
چقدر سخته همرنگ جماعت شدن, وقتي جماعت خودش هزار رنگ است.
Shidak آفلاین است   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از دوست گرامی Shidak عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
BEHI (2012-02-11), elize (2012-11-22), hamichef (2014-01-07), Khaleh Mary (2012-02-27), masume (2012-02-11), فاطیما (2012-02-12), یواشکی (2013-08-22), veronika (2012-11-15), سمانه1366 (2012-05-23)
قدیمی 2012-02-11, 02:42 AM   #4
Betty
مدیر انجمن
 
آواتار Betty
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 932
تشکر کرده : 3,644
تشکر شده 10,744 بار در 1,009 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Betty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
1/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss932
پیشفرض پاسخ: فوندات مارشملو

چرا ساناز جون، شیرینه، من خودم روکش خامه رو بیشتر دوست دارم، ولی خامه اینجوری صاف نمیشه، به عبارتی ظاهر این روکش خیلی قشنگ و خیلی صافه و خیلی حرفه ای تر دیده میشه.
__________________


Betty آفلاین است   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از دوست گرامی Betty عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Adriyana (2012-02-11), Bahar-chef (2013-11-04), BEHI (2012-02-11), elize (2012-11-22), hamichef (2014-01-07), masume (2012-02-11), Shidak (2012-02-11), Soli (2012-11-20), solmaz55 (2013-10-31), فاطیما (2012-02-12), یواشکی (2013-08-22), veronika (2012-11-15), حمیده25 (2013-12-17), سمانه1366 (2012-05-23), ساقی65 (2013-04-22)
قدیمی 2012-02-11, 03:25 AM   #5
Adriyana
مدیر انجمن
 
آواتار Adriyana
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: Spain
ارسالها: 1,456
تشکر کرده : 6,894
تشکر شده 34,154 بار در 1,618 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Adriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
1/20 20/20
Today ارسالها
0/5 sssss1456
پیشفرض پاسخ: فوندات مارشملو

مرسی از آموزشت بتی جون....من الان مدتیه که دنبال دستور یه فوندات خوبم.
یک سوال داشتم: این فوندات شما با این رسپی، برای ساختن گل و تزیینات روی کیک هم مناسبه؟ ترک نمیخوره وقتی خیلی نازک بشه؟
Adriyana آفلاین است   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از دوست گرامی Adriyana عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Bahar-chef (2013-11-04), BEHI (2012-02-11), hamichef (2014-01-07), masume (2012-02-11), فاطیما (2012-02-12), یواشکی (2013-08-22)
پاسخ

کلیدواژه
فوندات, مارشملو, مزه, نان, کیک, بازی, تزئین, روی, عکس


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
ميلك شيك شكلاتي با مارشملو *SARA* نوشیدنی های سرد 1 2012-10-18 12:18 PM
ایده های بهاری برای تزئین خانه Mahshid دکوراسیون داخلی وچیدمان 1 2012-01-18 04:17 PM
ژله سه لایه با تزئین ساحل و دریا farzane ژله و دسرهای ژلاتینه 4 2011-12-06 10:19 PM
مسابقه آشپزی 21 - تزئین آش Narges مسـابقات آشـپزی دوره ای 36 2011-09-02 12:33 PM
مسابقه آشپزی - تزئین بستنی Narges مسـابقات آشـپزی دوره ای 52 2011-08-06 03:13 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 02:21 PM بوقت GMT +4.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد