تلویزیون آموزشی روزمنو
آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع شیرینی - شیرینی پزی در روزمنو > شیرینی های سنتی و کلوچه ها

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2012-01-30, 10:19 PM   #1
ღ.ترنم.ღ
کاربر خیلی فعال
 
آواتار ღ.ترنم.ღ
 
تاریخ عضویت: Jan 2012
موقعیت: عروس زمستون93
ارسالها: 3,419
تشکر کرده : 45,317
تشکر شده 30,850 بار در 3,612 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
ღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond repute
پیشفرض رولت خرما

رولت خرما

مواد لازم
خرما 500 گرم
شكر درشت نصف پیمانه
آرد 3 پیمانه
پودر قند نصف پیمانه
كره 4/3 پیمانه
شیر نصف پیمانه
زرده تخم مرغ 1 عدد
گردو ( نگینی شده) 1 پیمانه



طرز تهیه :

كره و پودر قند را می زنیم تا كاملاً مخلوط شوند بعد زردة تخم مرغ را اضافه كرده شیر را هم اضافه می كنیم. آرد را الك كرده كم كم مخلوط مواد می كنیم تاخمیری به دست آید كه به دست نچسبد. میز را كمی آرد پاشیده خمیر را صاف می كنیم و به صورت مستطیل برش می دهیم. هسته خرما را بیرون می آوریم در صورت لازم پوست آن را می‌گیریم و به جای هسته مغز گردومی‌گذاریم.برشی از خمیر برداشته خرما را لای خمیر می‌گذاریم. خمیر را اول در سفیده می‌غلطانیم بعد گردو و شكر درشت را با هم مخلوط نموده شیرینی‌ها را بعد از سفیده درگردو و شكر می‌غلطانیم. كف سینی را چرب می‌كنیم شیرینی را در سینی گذاشته به مدت 35 تا 40 دقیقه در طبقه بالای فر می‌گذاریم.حرارت فر را روی350 درجه فارنهایت( 175 درجه سانتیگراد) تنظیم می كنیم تا زیر و روی شیرینی كاملاً‌ طلایی شود می شود از پودر نارگیل و كنجد هم به جای گردو استفاده کرد.
Attached Images
 
__________________
روزای خوب دارن میان....عروس 2بهمن شدم
ღ.ترنم.ღ آفلاین است   پاسخ با نقل قول
24 کاربر زیر از دوست گرامی ღ.ترنم.ღ عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
**Ghazal** (2013-07-11), Amitida (2012-07-21), baran78 (2013-12-26), bluesky (2013-09-25), gole_yakh (2012-07-24), hasty7 (2014-04-14), hodaa37 (2015-06-27), Honey (2012-01-30), Mahshid (2012-05-26), mariya63 (2017-04-24), marmar11 (2013-09-06), motamedi (2013-08-12), Narges (2012-07-23), roya* (2013-05-03), samira.y (2014-07-16), soode (2013-11-03), فانتین (2015-05-14), فاطیما (2012-01-31), مامان <باران> (2014-04-08), ماهمون (2012-07-21), یاسمن (2012-07-21), آشپزخونه سپیده (2012-07-21), دنیا (2012-07-21), غنچه (2012-07-21)
قدیمی 2012-07-21, 01:20 PM   #2
آشپزخونه سپیده
کاربر فعال
 
آواتار آشپزخونه سپیده
 
تاریخ عضویت: Jul 2012
موقعیت: تهران
ارسالها: 808
تشکر کرده : 11,120
تشکر شده 18,768 بار در 864 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
آشپزخونه سپیده has a reputation beyond reputeآشپزخونه سپیده has a reputation beyond reputeآشپزخونه سپیده has a reputation beyond reputeآشپزخونه سپیده has a reputation beyond reputeآشپزخونه سپیده has a reputation beyond reputeآشپزخونه سپیده has a reputation beyond reputeآشپزخونه سپیده has a reputation beyond reputeآشپزخونه سپیده has a reputation beyond reputeآشپزخونه سپیده has a reputation beyond reputeآشپزخونه سپیده has a reputation beyond reputeآشپزخونه سپیده has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: رولت خرما

اینم رولت خرمای من مرسی ترنم جووووون
عالی شدن من برای ماه رمضون درست کردم
Attached Thumbnails
IMG_5852.JPG   IMG_5846.JPG  

__________________
مادرم را هیچ وقت ندیدم که پرواز کند؛
زیرا به پایش؛
من را بسته بود؛ پدرم را؛ و همه ی زندگیش را ...
آشپزخونه سپیده آفلاین است   پاسخ با نقل قول
27 کاربر زیر از دوست گرامی آشپزخونه سپیده عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
**Ghazal** (2013-07-11), Amitida (2012-07-21), ღ.ترنم.ღ (2012-07-21), Bahari (2012-07-21), baran78 (2014-07-28), Belfi (2012-07-21), bluesky (2013-09-25), gole_yakh (2012-07-24), hasty7 (2014-04-14), hodaa37 (2015-06-27), mariya63 (2017-04-24), marmar11 (2013-09-06), melmel (2013-07-11), Narges (2012-07-23), samira.y (2014-07-16), setayesh66 (2012-07-22), soode (2013-11-03), مهندس (2012-07-22), مامان <باران> (2014-04-08), ماهمون (2012-07-21), نادیه (2014-06-30), یاسمن (2012-07-21), zahra78 (2014-07-28), zariattari (2012-08-11), الهام 62 (2014-07-28), دنیا (2012-07-21), غنچه (2012-07-21)
قدیمی 2012-07-21, 01:24 PM   #3
ღ.ترنم.ღ
کاربر خیلی فعال
 
آواتار ღ.ترنم.ღ
 
تاریخ عضویت: Jan 2012
موقعیت: عروس زمستون93
ارسالها: 3,419
تشکر کرده : 45,317
تشکر شده 30,850 بار در 3,612 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
ღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: رولت خرما

نقل قول:
ارسالی توسط آشپزخونه سپیده مشاهده موضوع
اینم رولت خرمای من مرسی ترنم جووووون
عالی شدن من برای ماه رمضون درست کردم
وای سپیده جان چقدر عالی شدن.

گلم به نظرم این شکل سرو خرما خیلی شیک تر و مجلسی تر از خرما توپیه.

میشه از فوت و فن ها و نکاتی که حین تهیه اش پی بردی برامون بگی عزیزم.
__________________
روزای خوب دارن میان....عروس 2بهمن شدم
ღ.ترنم.ღ آفلاین است   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از دوست گرامی ღ.ترنم.ღ عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
**Ghazal** (2013-07-11), baran78 (2014-07-28), samira.y (2014-07-16), مامان <باران> (2014-04-08), ماهمون (2012-07-21), آشپزخونه سپیده (2012-07-21), دنیا (2012-07-21)
قدیمی 2012-07-21, 03:13 PM   #4
آشپزخونه سپیده
کاربر فعال
 
آواتار آشپزخونه سپیده
 
تاریخ عضویت: Jul 2012
موقعیت: تهران
ارسالها: 808
تشکر کرده : 11,120
تشکر شده 18,768 بار در 864 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
آشپزخونه سپیده has a reputation beyond reputeآشپزخونه سپیده has a reputation beyond reputeآشپزخونه سپیده has a reputation beyond reputeآشپزخونه سپیده has a reputation beyond reputeآشپزخونه سپیده has a reputation beyond reputeآشپزخونه سپیده has a reputation beyond reputeآشپزخونه سپیده has a reputation beyond reputeآشپزخونه سپیده has a reputation beyond reputeآشپزخونه سپیده has a reputation beyond reputeآشپزخونه سپیده has a reputation beyond reputeآشپزخونه سپیده has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: رولت خرما

ترنم جون من توي سفيده آخرش نزدم روش تهيه رو برات ميزارم گلم

مواد لازم

کره................................۹۰ گرم

شکر..............................یک چهارم پیمانه

زرده تخم مرغ.................۲ عدد

وانیل..............................کمی

شیر...............................یک چهارم پیمانه

آرد..................................یک و نیم پیمانه

خرما ..............................به میزان لازم

پودر پسته.......................به میزان دلخواه ( اختیاری)

۱- شکر + کره ( به دمای محیط رسیده ) را با همزن میزنیم

۲- ۱ زرده + وانیل را به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم

۳- شیر + آرد را هم اضافه میکنیم و یا ذست ورز میدیم تا خمیر لطیفی بدست آید

۴-خمیر را با وردنه پهن میکنیم و به شکل یک مستطیل در می آوریم و دور خرما میپیچیم

۵-برای مدل شکلات پیچ هم به صورت مربع در می آوریم و خرما وسط قرار میدهیم و میپیچیم و دو سر خرما رو هم مثل شکلات میپیچیم

۶-روی خرما های پیچیده شده زرده میمالیم و پودر پسته میریزیم

۷-در فر با دمای ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت
__________________
مادرم را هیچ وقت ندیدم که پرواز کند؛
زیرا به پایش؛
من را بسته بود؛ پدرم را؛ و همه ی زندگیش را ...
آشپزخونه سپیده آفلاین است   پاسخ با نقل قول
20 کاربر زیر از دوست گرامی آشپزخونه سپیده عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
**Ghazal** (2013-07-11), Amitida (2012-07-24), ღ.ترنم.ღ (2012-07-21), baran78 (2014-07-28), bluesky (2013-09-25), mariya63 (2017-04-24), marmar11 (2013-09-06), myaroosak (2013-01-08), Nahid59 (2013-08-08), Narges (2012-07-23), oradkh (2013-02-16), samira.y (2014-07-15), Simin1 (2013-11-13), soode (2013-11-03), مهندس (2012-07-22), مامان <باران> (2014-04-08), ماهمون (2012-07-21), نادیه (2013-02-11), یاسمن (2012-07-21), غنچه (2012-07-21)
قدیمی 2014-07-28, 12:37 AM   #5
samira.y
کاربر نیمه فعال
 
آواتار samira.y
 
تاریخ عضویت: May 2014
موقعیت: سمنان
ارسالها: 174
تشکر کرده : 711
تشکر شده 1,020 بار در 180 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
samira.y has much to be proud ofsamira.y has much to be proud ofsamira.y has much to be proud ofsamira.y has much to be proud ofsamira.y has much to be proud ofsamira.y has much to be proud ofsamira.y has much to be proud ofsamira.y has much to be proud of
پیشفرض پاسخ: رولت خرما

اینم مال ما با دستور سپیده جون
دومیش رو برای مراسم نوعید پدرشوهرم درست کردیم
راستی وقتی میگم ما یعنی من و همسر نازنینم
Attached Thumbnails
16072014175.jpg   28072014180.jpg  

28072014181.jpg  
samira.y آفلاین است   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از دوست گرامی samira.y عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
baran78 (2014-07-28), mariya63 (2017-04-24), Simin1 (2014-08-04), محدثه جون (2014-07-28), zahra78 (2014-07-28)
پاسخ

کلیدواژه
فوت و فن, ترنم, خرما, رولت, رولت خرما

در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
خرما توپی Salva شیرینی های سنتی و کلوچه ها 54 2016-06-12 01:23 PM
كيك خرما Sarashpaz-Sepideh کیک های میوه ای 34 2016-03-04 12:37 PM
رولت اسفناج Salva کیک ها و رولت های غذایی 4 2012-01-29 04:20 AM
مراحل بسته‌بندي خرما به روش كاملاً نوين (جهرم) beheshteh گزارش های تصویری 7 2011-07-04 08:50 AM


Free PageRank Checker

ساعت: 12:23 AM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد