مسابقه آشپزی و شیرینی پزی 53 ویژه رمضان 93
تابلو اعلانات برنامه های آموزشی ویژه ماه مبارک رمضان
کارگاه آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی ویژه ماه مبارک رمضان
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع دسر > دسرهای سنتی

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2012-01-15, 01:43 AM   #1
ღ.ترنم.ღ
کاربر خیلی فعال
 
آواتار ღ.ترنم.ღ
 
تاریخ عضویت: Jan 2012
موقعیت: عروس زمستون93
ارسالها: 3,429
تشکر کرده : 41,965
تشکر شده 29,980 بار در 3,610 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
ღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
4/20 15/20
Today ارسالها
0/5 sssss3429
پیشفرض رشته خوشکار

مواد لازم– آب 4 پیمانه

– مغز گردو چرخ شده 100 گرم

– مغز هل ساییده شده به میزان لازم

– آرد برنج 2 پیمانه پلو پز

- روغن مایع برای سرخ کردن

– دارچین 1 قاشق مرباخوری

– شکر 5/1 پیمانه


مواد لازم برای شربت

– آب 5/1 لیوان

– دارچین 1 قاشق مرباخوری

– شکر به میزان لازم


طرز تهیه


ابتدا برنج را می شوییم و چند ساعتی آنرا خیس می کنیم و بعد آنرا روی دستمالی می ریزیم تا آب آن گرفته شود .سپس برنج را آسیاب می کنیم تا آرد برنج نرم و مرغوبی به دست آید ( بهترین برنج را برای رشته خوشکار که شیرین و چسبان باشد در شمال ایران به نامهای برنج هاشمی ، کاظمی و غریب معروف است ) آب و آرد برنج را با یکدیگر مخلوط می کنیم و چند ساعتی آن را کنار می گذاریم. سپس آب اضافی را که روی آرد جمع شده را به آرامی خالی می کنیم و مایه را در ظر ف مخصوص شانه خوشکار می ریزیم ( این وسیله از شش سوراخ بلند استوانه ای تشکیل شده است ) یک سینی مسی را روی حرارت متوسط قرار می دهیم و با پارچه تمیزی آن را با کمی روغن چرب می کنیم و انگشتان را روی تک تک سوراخهای شانه می گذاریم و آن را روی سینی قرار می دهیم و یکباره انگشتان را بر می داریم و مانند زولبیا دور تا دور و وسط سینی را طرحی از خطوط باریک ترسیم می کنیم. بعد از چند ثانیه آن را برمی داریم و روی پارچه تمیزی قرار می دهیم و بلافاصله چهار گوشه آنرا به داخل تا می کنیم و یک قسمت را روی قسمت بعدی می آوریم و از مایه وسط روی یک سمت از آن می ریزیم و قسمت آخر را که در نهایت آخرین تا است ، روی آن می آوریم و با کنار دستها اطراف آن را می چسبانیم. تمام مایه را به همین روش انجام می دهیم. سپس جداگانه روغن مایع را داغ و رشته خوشکارها را در حد طلایی سرخ می کنیم و در شربت می غلتانیم و در ظرف مناسبی می چینیم .طرز تهیه شربت : آب و شکر را مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا قوام بیاید. از روی حرارت بر می داریم و پودر دارچین را به آن اضافه می کنیم.طرز تهیه خوشکار : مغز گردو ، مغز هل ، شکر و اگر مایل باشیم کمی پودر زنجبیل را با هم مخلوط می کنیم به حدی که چسبندگی میان آنها ایجاد شود کمی ورز می دهیم.
Attached Images
File Type: jpg o4113rfvx9ltr8ykt1w.jpg (58.7 کیلوبایت, 1 views)
ღ.ترنم.ღ آفلاین است   پاسخ با نقل قول
22 کاربر زیر از دوست گرامی ღ.ترنم.ღ عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Beauty (2014-07-13), Belfi (2014-07-14), gisoo2 (2013-02-23), Mahboubehbanoo (2013-02-23), marmar11 (2013-02-23), Miriam (2014-07-11), Mitra@ (2012-01-15), Sepnta (2013-02-23), setayesh66 (2012-10-27), sorour (2013-08-22), tozhi (2012-11-11), فاطمه مهر (2013-08-20), قاشق چوبی (2013-04-10), مهرانه (2014-07-14), مامان مریم وآرمان (2014-06-29), پري سهيلي (2014-07-12), zahra78 (2014-07-13), zariattari (2013-02-24), آشپزخونه سپیده (2013-04-10), باران78 (2013-02-23), حمیده25 (2014-07-13), زیتون (2013-03-09)
قدیمی 2013-02-23, 04:47 PM   #2
farham86
کاربر جدید
 
تاریخ عضویت: Feb 2013
ارسالها: 6
تشکر کرده : 0
تشکر شده 12 بار در 5 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
farham86 در آغاز راه است
فعالیت Longevity
0/20 8/20
Today ارسالها
0/5 ssssssss6
پیشفرض پاسخ: رشته خوشکار

با سلام و خسته نباشید
من از این دستور درست کردم ولی متاسفانه موقعی که در تابه می ریزیم رشته ها قبل از اماده شدن از هم بریده می شوند میشه ایرادش را بهم بگین متشکرم
farham86 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از دوست گرامی farham86 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Beauty (2014-07-13), mamaneasal (2013-02-24), marmar11 (2013-02-23)
قدیمی 2013-02-23, 06:38 PM   #3
*3tareh*
کاربر فعال
 
آواتار *3tareh*
 
تاریخ عضویت: Apr 2012
ارسالها: 574
تشکر کرده : 3,410
تشکر شده 7,371 بار در 662 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
*3tareh* has a reputation beyond repute*3tareh* has a reputation beyond repute*3tareh* has a reputation beyond repute*3tareh* has a reputation beyond repute*3tareh* has a reputation beyond repute*3tareh* has a reputation beyond repute*3tareh* has a reputation beyond repute*3tareh* has a reputation beyond repute*3tareh* has a reputation beyond repute*3tareh* has a reputation beyond repute*3tareh* has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
3/20 13/20
Today ارسالها
0/5 ssssss574
پیشفرض پاسخ: رشته خوشکار

این رو من خیلی وقت پیشها درست کردم.یکی از دلایل اینه که شما فقط از ارد برنج نباید استفاده کنید نصف ارد برنج باشه نصف ارد شیرینی.ارد برنج خالی باعث شکنندگی اش میشه
بعد هم مهمترین نکته اش اینه که ماهی تابه رو باید حتما حتما حتما با روغن جامد چرب کنید
روغن مایع باعث میشه که جمع کنه خودش رو.با دستمال کاغذی یا پارچه هم کف ماهی تابه رو چرب کنید.روغن نباید زیاد داشته باشه.فقط در حد اینکه یه کم چرب باشه
Attached Images
File Type: jpg Photo0403.jpg (31.5 کیلوبایت, 0 views)
__________________
و این منم
زنی تنها در استانه فصلی سرد....
*3tareh* آفلاین است   پاسخ با نقل قول
18 کاربر زیر از دوست گرامی *3tareh* عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
ღ.ترنم.ღ (2014-07-11), Beauty (2014-07-13), Belfi (2014-07-14), gisoo2 (2013-02-23), mamaneasal (2013-02-24), marmar11 (2013-02-23), Miriam (2014-07-11), Niyaz Chef (2013-08-13), Pari65 (2014-07-14), Sepnta (2013-02-23), setayesh66 (2013-02-23), solmaz55 (2013-04-11), sorour (2013-08-22), مهرانه (2014-07-14), Vijeh (2013-07-18), zahra78 (2014-07-13), آشپزخونه سپیده (2013-04-10), زیتون (2013-03-09)
قدیمی 2013-02-24, 11:24 AM   #4
miryam
کاربر نیمه فعال
 
آواتار miryam
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: اهواز
ارسالها: 324
تشکر کرده : 478
تشکر شده 1,501 بار در 357 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
miryam has a brilliant futuremiryam has a brilliant futuremiryam has a brilliant futuremiryam has a brilliant futuremiryam has a brilliant futuremiryam has a brilliant futuremiryam has a brilliant futuremiryam has a brilliant futuremiryam has a brilliant futuremiryam has a brilliant futuremiryam has a brilliant future
فعالیت Longevity
1/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss324
پیشفرض پاسخ: رشته خوشکار

ميشه عكس شانه خوشكار بزاريد .
__________________
اشتباه من این بود ….
هر جا رنجیدم ، لبخند زدم ….
فکر کردند درد ندارد ، محکم تر زدند
miryam آفلاین است   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از دوست گرامی miryam عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Beauty (2014-07-13), Niyaz Chef (2013-08-13), Vijeh (2013-07-18)
قدیمی 2013-04-10, 05:06 PM   #5
farham86
کاربر جدید
 
تاریخ عضویت: Feb 2013
ارسالها: 6
تشکر کرده : 0
تشکر شده 12 بار در 5 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
farham86 در آغاز راه است
فعالیت Longevity
0/20 8/20
Today ارسالها
0/5 ssssssss6
پیشفرض پاسخ: رشته خوشکار

با سلام و خسته نباشید
من از این دستور درست کردم ولی متاسفانه موقعی که در تابه می ریزیم رشته ها قبل از اماده شدن از هم بریده می شوند میشه ایرادش را بهم بگین متشکرم
farham86 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از دوست گرامی farham86 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
hasty7 (2014-02-27), Niyaz Chef (2013-08-13), Vijeh (2013-07-18)
پاسخ

کلیدواژه
معروف, گردو, ایران, برنج, خوشکار, رشته, زولبیا


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
اشعـار کـودکـانه MaarMaar قصه، شعر، کتاب، فیلم و کارتون کودک - Children Spare Time 148 2014-07-15 06:45 PM
فالوده شيرازی Sardooneh دسرهای سنتی 44 2014-05-24 06:05 PM
حلوا رشته yasaman2 انواع حلوا 2 2011-12-13 06:26 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 04:20 PM بوقت GMT +4.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد