کارگاه های آموزشی در رومنو - جشنواره پاییز هزار رنگ
جشن انار - مسابقه ویژه آشپزی و شیرینی پزی 54
کارگاه آموزش نوشیدنی های گرم
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > آشــپزی مــدرن در روزمنو > سالادهای سرد و گرم

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2012-01-13, 05:57 PM   #1
Amitida
کاربر خیلی فعال
 
آواتار Amitida
 
تاریخ عضویت: Sep 2011
موقعیت: مشهد
ارسالها: 2,144
تشکر کرده : 8,277
تشکر شده 17,911 بار در 2,195 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Amitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond repute

مدال های افتخار


حالت من
غافلگیر

پیشفرض ذرت مکزیکی

ذرت مکزیکی اصلش با بلال(ذرت ) پخته شده درست میشه ولی روش میون برش همون کنسرو ذرت خودمونه
من ذرت مکزیکی رو این طوری درست میکنم

ذرت ( کنسرو ذرت) رو با قارچ خرد شده و کمی کالباس و پنیر پیتزا( دلخواه) آویشن و سس درست میکنم

ابتدا کنسرو .و میجوشونم بعد تاذرت ها گرم هستن تو ظرف مورد نظر با پنیر مخلوط میکنم و سپس قارچ خرد شده و کالباس رو خم اظافه میکنم
واسه سسشهم سس مایونز و با آویشن و آب کنسرومون مخلوط میکنم
Attached Images
File Type: jpg DSC_0690.jpg (82.0 کیلوبایت, 9 views)
__________________
Amitida آفلاین است   پاسخ با نقل قول
30 کاربر زیر از دوست گرامی Amitida عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<*Sara*> (2013-11-03), Adeleh (2014-10-15), Azijam (2012-01-22), ღ.ترنم.ღ (2012-05-23), Bahar-chef (2013-11-04), Beauty (2013-11-03), elize (2012-10-05), hamraz (2012-07-08), hasty7 (2013-10-14), Hedieh (2012-01-14), Honey (2012-01-13), Nahid59 (2012-01-13), Narges (2012-01-14), nasrin50 (2012-01-15), NedaBahari (2014-09-18), parynaz (2013-08-29), Princess (2012-01-14), Rose (2012-01-13), roya5 (2012-01-14), Sarashpaz-Sepideh (2012-09-29), selin (2012-01-13), sogand.sh (2012-01-13), Soli (2012-10-01), soode (2013-06-04), فاطمه مهر (2014-05-10), نادیه (2013-10-06), yasi55 (2014-08-24), zariattari (2012-12-27), zomo. (2013-07-29), سارهام (2014-10-16)
قدیمی 2012-01-13, 06:01 PM   #2
Amitida
کاربر خیلی فعال
 
آواتار Amitida
 
تاریخ عضویت: Sep 2011
موقعیت: مشهد
ارسالها: 2,144
تشکر کرده : 8,277
تشکر شده 17,911 بار در 2,195 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Amitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond repute

مدال های افتخار


حالت من
غافلگیر

پیشفرض پاسخ: ذرت مکزیکی

اینم رسپی اصلی ذرت مکزیکی

مواد لازم:

ذرت یا بلال چند عدد بسته به تعداد نفرات

مارگارین دو قاشق غذا خوری

سس سفید چند قاشق

آبلیمو به میزان دلخواه

پنیر پیتزا به مقدار دلخواه

قارچ به مقدار دلخواه

پودر آویشن دو قاشق چای خوری

فلفل سیاه یک سوم قاشق چای خوری

نمک به میزان لازم

چیپس خلالی در صورت دلخواه!


پوست بلال ها رو جدا کنید و پرزها رو کاملاْ تمیز کنید . بلال رو در یک دست گرفته و با چاقو به شکل عمودی یک ردیف از بلال ها رو برش می زنیم.
با انگشت شصت روی ردیف عمودی ِ بعدی فشار میدیم و به راحتی دونه های بلال رو جدا می کنیم.
ذرت ها رو در بخارپز ریخته و بسته به نوع و جنس بلال ها صبر میکنیم تا دونه های ذرت کاملاْ مغز پخت بشن.
در این فاصله کمی از پودر آویشن رو داخل سس مایونز ریخته و خوب هم میزنیم . نمک و فلفل و آبلیمو رو هم اضافه میکنیم و سس رو کنار میزاریم .
قارچ ها رو ورقه ای خرد کرده
و بعد از پختن ذرتها بهش اضافه می کنیم و زمان میدیم تا قارچ ها هم مغز پخت بشه .
مارگارین رو ریخته و ذرتها رو همراه با قارچ داخل ظرف میریزیم . پنیر پیتزا و سس رو همراه با پودر آویشن باقی مونده اضافه می کنیم و خوب هم میزنیم تا مواد به خورد هم برن .

چیپس های خلالی رو هم میشه داخل ذرت ها ریخت . اما (!) بعد از گذشت زمان کمی چیپس ها نرم میشن و حالت خمیر پیدا می کنن . ترجیحاْ خلال ها رو برای تزئین روی ذرت آماده شده قرار بدید.
__________________
Amitida آفلاین است   پاسخ با نقل قول
19 کاربر زیر از دوست گرامی Amitida عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-01-22), Bahar-chef (2013-11-04), hamraz (2012-07-08), Hedieh (2012-01-14), m1985 (2013-11-16), maral juju (2013-11-11), maryamkhanomina (2012-10-11), Mer3de (2012-07-04), Nahid59 (2012-01-13), Narges (2012-01-13), nasrin50 (2012-01-15), Princess (2012-01-14), roya5 (2012-01-14), setayesh66 (2012-09-30), sogand.sh (2012-01-13), Soli (2012-10-01), soode (2013-06-04), zomo. (2013-07-29), سارهام (2014-10-16)
قدیمی 2012-01-14, 01:44 PM   #3
Princess
کاربر نیمه فعال
 
آواتار Princess
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: مشهد
ارسالها: 493
تشکر کرده : 4,986
تشکر شده 4,760 بار در 505 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Princess has a reputation beyond reputePrincess has a reputation beyond reputePrincess has a reputation beyond reputePrincess has a reputation beyond reputePrincess has a reputation beyond reputePrincess has a reputation beyond reputePrincess has a reputation beyond reputePrincess has a reputation beyond reputePrincess has a reputation beyond reputePrincess has a reputation beyond reputePrincess has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: ذرت مکزیکی

ممنون فرشته جان از دستورت
اگه کنسرومون باز شده بود چطوری بجوشونیمش؟ با همون آبش تو یه ظرف دیگه؟
من همیشه دلم میخواست با باقیمونده کنسروم ذرت مکزیکی درست کنم اما نمیدونم چطوری؟؟
__________________
تــ❤ــو و چــ✿ـــشمانتــ ؛

مــ❤ــن و لــ✿ـــبخندمــ ؛


غــ✿ـــوغایے برپاســ✿ـــتــ !

Princess آفلاین است   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از دوست گرامی Princess عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Amitida (2012-01-14), Bahar-chef (2013-11-04), Narges (2012-01-14), nasrin50 (2012-01-15), roya5 (2012-01-14), zomo. (2013-07-29), سارهام (2014-10-16)
قدیمی 2012-01-14, 04:02 PM   #4
Amitida
کاربر خیلی فعال
 
آواتار Amitida
 
تاریخ عضویت: Sep 2011
موقعیت: مشهد
ارسالها: 2,144
تشکر کرده : 8,277
تشکر شده 17,911 بار در 2,195 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Amitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: ذرت مکزیکی

اره عزیزم با همون آبش یکم گرمش کن .با خود آب کنسرو هم سس درست کن خیلی خوششششششششششششمزه میشه
__________________
Amitida آفلاین است   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از دوست گرامی Amitida عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Bahar-chef (2013-11-04), mana (2012-01-14), Princess (2012-01-14), roya5 (2012-01-14)
قدیمی 2012-01-14, 04:33 PM   #5
Rose
کاربر نیمه فعال
 
آواتار Rose
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 490
تشکر کرده : 2,599
تشکر شده 4,540 بار در 535 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Rose has a reputation beyond reputeRose has a reputation beyond reputeRose has a reputation beyond reputeRose has a reputation beyond reputeRose has a reputation beyond reputeRose has a reputation beyond reputeRose has a reputation beyond reputeRose has a reputation beyond reputeRose has a reputation beyond reputeRose has a reputation beyond reputeRose has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: ذرت مکزیکی

خوشمزه بنظر میرسه
عزیزم میشه بگی جایگزین کالباس چی میتونه باشه؟ میشه حذف کرد؟ آخه من یه مدته کالباس رو از برنامه ی غذاییم حذف کردم
__________________
خانه من، خانه تو

آخرین ویرایش توسط Rose در تاریخ 2012-01-14 انجام شده است
Rose آفلاین است   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از دوست گرامی Rose عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Narges (2012-01-14), nasrin50 (2012-01-15), roya5 (2012-01-14)
پاسخ

کلیدواژه
فرشته, مکزیکی, مزه, ذرت, سوسیس, عطر


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 2 (0 عضو و 2 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
کیک مکزیکی ماهمون کیک های متفرقه 8 2014-11-15 01:06 AM
اسپاگتی مکزیکی Sarashpaz-Sepideh غذاهای مکزیکی 2 2012-03-27 09:53 AM
پیتزا مکزیکی Amitida پیــتزا 1 2011-10-15 02:16 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 11:37 PM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد