کارگاه آموزش آشپزی - غذاهای نونی با مدیریت دوست خوبمون سرآشپز سپیده
کارگاه های آموزشی در روزمنو - تزئینات شکلاتی با مدیریت دوست هنرمندمون نیلوفری
کارگاه آموزش نوشیدنی های تابستانی
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع کیک و تزئینات در روزمنو > لوازم قنادی و شیرینی پزی

لوازم قنادی و شیرینی پزی

(معرفی لوازم قنادی و شیرینی پزی)


User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2012-01-10, 12:26 PM   #1
Amitida
کاربر خیلی فعال
 
آواتار Amitida
 
تاریخ عضویت: Sep 2011
موقعیت: مشهد
ارسالها: 2,151
تشکر کرده : 8,271
تشکر شده 17,842 بار در 2,195 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Amitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
2/20 17/20
Today ارسالها
0/5 sssss2151

حالت من
مهربون

Cool مارشمالو

مارشمالو یک نوع پاستیل است که بصورت خاصی تهیه می شود و نام دیگر آن پاستیل پفی هم گفته می شود چون واقعا پفی می باشد و بافت بسیار نرم وپفکی دارد.در بسیاری از دسر و ژله ها و حتی شیرینی ها بکار می رودو تزیین کیک ها.

معمولا تو سوپرمارکتها و یا لوازم قنادی دارن
میتوانید درخانه هم تهیه کنید با دستورات زیر:

1

شكر يك و نيم پيمانه

آب يك و نيم پيمانه

پودر ژلاتين يك و نيم قاشق سوپخوري

ابليمو يا جوهر ليمو 4/1 قاشق چايخوري

رنگ و اسانس كمي

شكر را همراه با 1 پيمانه آب روي حرارت مي گذاريم .

ژلاتين را با نصف پيمانه آب سرد مخلوط كرده و روي بخار آب قرار مي دهيم تا حل شود.

وقتي شكر حل شد محلول ژلاتين را به آب و شكر اضافه مي كنيم و روي حرارت ملايم به مدت 5 دقيقه قرار مي دهيم

بعد از روي حرارت برداشته آبليمو و رنگ و اسانس را اضافه مي كنيم
با همزن مي زنيم تا مايه غليظ شود
بعد كف قالب باقلوا را با پودر نارگيل مي پوشانيم و مواد را روي آن مي ريزيم
روي مواد را هم با پودر نارگيل مي پوشانيم و در يخچال قرار مي دهيم تا سفت شود بعد با چاقوي سرد مي بريم يا با قالب .قالب مي زنيم.

..علاوه بر پودر شربت از نسكافه هم مي تونيد استفاده كنيد

اگه موادتون زياد تر باشه و قطر مارشملو ها بيشتر باشه خوشكل تر مي شه

اگه چند رنگ از اين مارشملوها رو درست كنيد و توي يه ظرف بريزيد چقدکوچولوهارو خوشحال مي كنيد علاوه بر اون ميزتون هم خوشكل مي شه
Attached Images
File Type: jpg f1z4posnldwju0sa1y0a.jpg (14.8 کیلوبایت, 10 views)
File Type: jpg 101583_1241605714.jpg (83.8 کیلوبایت, 11 views)
__________________
Amitida آفلاین است   پاسخ با نقل قول
34 کاربر زیر از دوست گرامی Amitida عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
890143629 (2014-08-17), asma (2012-06-04), Bahari (2012-07-02), baran45 (2012-05-17), Beauty (2013-10-20), Belfi (2012-06-04), ChefShadi (2012-01-10), hamraz (2012-05-17), Hanichef (2013-12-07), Hedieh (2012-01-10), ladymahsa (2014-01-21), Mahshid (2012-01-10), marie (2014-03-02), marmar11 (2013-05-11), masume (2012-02-15), mjna (2012-01-10), mona (2012-05-03), Narges (2012-02-11), nedabahari (2014-08-17), Pana (2012-01-10), SAHAR NAAZ (2012-06-19), SHIVA (2012-05-04), shka6658 (2013-12-07), signorina (2012-07-17), sogand.sh (2012-01-10), Soli (2012-11-07), sorour (2013-12-06), spring daughter (2014-08-17), surme (2013-09-27), فاطمه مهر (2014-05-13), فاطیما (2012-05-03), یواشکی (2013-02-14), zariattari (2013-05-11), باران78 (2014-08-17)
قدیمی 2012-01-10, 12:30 PM   #2
Amitida
کاربر خیلی فعال
 
آواتار Amitida
 
تاریخ عضویت: Sep 2011
موقعیت: مشهد
ارسالها: 2,151
تشکر کرده : 8,271
تشکر شده 17,842 بار در 2,195 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Amitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
2/20 17/20
Today ارسالها
0/5 sssss2151

حالت من
مهربون

پیشفرض پاسخ: مارشمالو

مارشمالو 2

یک قاشق سوپخوری پودر ژلاتین
60 میلی لیتر آب سرد
180 گرم شکر
125 میلی لیتر آب جوش
کمی وانیل

ی پودر ژلاتین رو با آب سرد به روش بن ماری حل میکنیم
شکر رو با آب جوش روی حرارتمیگذاریم تا شکر حل شود

بعد ژلاتین حل شده رو هم بهش اضافه میکنیم میگذاریم تا جوش بزند

بعد از 2 دقیقه از روی حرارت برمیداریم و با دور تند همزن میزنیم تا سفید شود و یه کم وانیل بهش اضافه میکنیم
کف قالب و کاغذ آلومینیومی میندازیم مواد رو توش میریزیم ومیگذاریم تو یخچال تا ببنده
__________________
Amitida آفلاین است   پاسخ با نقل قول
22 کاربر زیر از دوست گرامی Amitida عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
890143629 (2014-08-17), Adeleh (2014-05-28), asma (2012-06-04), baran45 (2012-05-17), Beauty (2013-10-20), ChefShadi (2012-01-10), fatemeh26 (2014-06-04), hamraz (2012-05-17), Hedieh (2012-01-10), Mahshid (2012-01-10), Mandana.N (2014-05-28), marie (2013-12-06), marmar11 (2013-05-11), masume (2012-02-15), Pana (2012-01-10), signorina (2012-07-17), sogand.sh (2012-01-10), Soli (2012-11-07), surme (2013-09-27), t.ara (2012-05-22), فاطیما (2012-05-03), یواشکی (2013-02-14)
قدیمی 2012-01-10, 12:36 PM   #3
Amitida
کاربر خیلی فعال
 
آواتار Amitida
 
تاریخ عضویت: Sep 2011
موقعیت: مشهد
ارسالها: 2,151
تشکر کرده : 8,271
تشکر شده 17,842 بار در 2,195 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Amitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
2/20 17/20
Today ارسالها
0/5 sssss2151

حالت من
مهربون

پیشفرض پاسخ: مارشمالو

مارشمالو رو میتونیم به شکلهای مختلف در آورده و برای تزیین میز مهمونی استفاده کنیم

fondant-cake-decorations.jpg

marshmallow-bunny-img_8633.jpg

shindig snowman marshmallow christmas treat1.jpg

3057224611_b7fb6bbcc0_o.jpg

zombie-marshmallow-05.jpg

2008-04-16-marshmallow.jpg
__________________
Amitida آفلاین است   پاسخ با نقل قول
29 کاربر زیر از دوست گرامی Amitida عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
890143629 (2014-08-17), asma (2012-06-04), baran45 (2012-05-17), Beauty (2013-10-20), Belfi (2012-06-04), ChefShadi (2012-01-10), hamraz (2012-05-17), Hanichef (2013-12-07), Hedieh (2012-01-10), Mahshid (2012-01-10), marmar11 (2013-05-11), melmel (2013-05-29), miaayad-hoda (2012-09-19), mjna (2012-01-10), mona (2012-05-03), myaroosak (2012-02-22), Narges (2012-06-03), Pana (2012-01-10), Sakineh (2013-12-07), setayesh66 (2012-03-19), signorina (2012-07-17), sogand.sh (2012-01-10), Soli (2012-11-07), sorour (2013-08-09), surme (2013-09-27), t.ara (2012-05-22), یواشکی (2013-02-14), yoohoo (2012-07-26), zariattari (2013-05-11)
قدیمی 2012-01-10, 12:40 PM   #4
Amitida
کاربر خیلی فعال
 
آواتار Amitida
 
تاریخ عضویت: Sep 2011
موقعیت: مشهد
ارسالها: 2,151
تشکر کرده : 8,271
تشکر شده 17,842 بار در 2,195 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Amitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
2/20 17/20
Today ارسالها
0/5 sssss2151

حالت من
مهربون

پیشفرض پاسخ: مارشمالو

یا بدون استفاده از مواد رنگی میتونیم در شکلات بغلتونیم

marshmallow_collage.jpg

tumblr_lfi1jjJPNm1qdis2oo1_500.jpg

4855_MEDIUM.jpg

Pink Brown Garden Baby Shower Marshmallow Treat Pops.jpg
و برای تریین کیک استفاده کنیم

Marshmallow Cake.JPG
__________________
Amitida آفلاین است   پاسخ با نقل قول
28 کاربر زیر از دوست گرامی Amitida عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
890143629 (2014-08-17), asma (2012-06-04), baran45 (2012-05-17), Beauty (2013-10-20), Belfi (2012-06-04), ChefShadi (2012-01-10), hamraz (2012-05-17), Hanichef (2013-12-07), Mahshid (2012-01-10), marmar11 (2013-05-11), melmel (2013-05-29), miaayad-hoda (2012-09-19), mona (2012-05-03), Nahid59 (2012-01-10), Pana (2012-01-10), SAHAR NAAZ (2012-06-19), setayesh66 (2012-03-19), signorina (2012-07-17), sogand.sh (2012-01-10), Soli (2012-11-07), sorour (2013-08-09), surme (2013-09-27), t.ara (2012-05-22), فاطیما (2012-05-03), یواشکی (2013-02-14), yoohoo (2012-07-26), zariattari (2013-05-11), zhale (2013-11-25)
قدیمی 2012-05-01, 05:31 PM   #5
sarina-kian
کاربر فعال
 
آواتار sarina-kian
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
ارسالها: 1,099
تشکر کرده : 5,416
تشکر شده 17,875 بار در 1,236 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
sarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today ارسالها
0/5 sssss1099
new03 پاسخ: مارشمالو

مارشمالو فوندانت

مواد لازم:
مینی مارشمالو .......................... ۴ لیوان (٢۵٠ گرم)
خاکه قند ................................. ۴ لیوان (حدود ۵٠٠ گرم)
آب .......................................... ٢ ق غ
رنگ خوراکی ............................ به میزان لازم

طرز تهیه:
مارشمالوها رو بریزید تو یه کاسه شیشه ای که قابل استفاده تو مایکروویو باشه.

آب رو هم بریزید روش و هم بزنید.

کاسه رو بذارید تو مایکروویو با قدرت ١٠٠% برای ١ دقیقه.
پس از یک دقیقه می بینید که مارشمالوها یه کم ذوب شدن... با کاردک پلاستیکی هم بزنید تا حرارت به صورت یکنواخت به همه مارشمالوها برسه.

دوباره بذارید تو مایکروویو ٣٠ ثانیه بمونه.
حالا نرم تر شدن... باز هم بزنید.
همین کار رو ٢-٣ بار که انجام بدین می بینید همه مارشمالوها ذوب شدن و حالت پفکی گرفتن به خودشون. هم بزنید و مطمئن شید مایه هیچ گلوله ای نداره و صاف صافه. (مایه خیلی داغه، مواظب دستتاتون باشید)

نصفی از خاکه قند رو بریزید تو کاسه و با همون کاردک هم بزنید.

مایه کاملاً چسبناکی به دست میاد که هم زدنش هم سخته.

وقتی به مرحله ای رسیدید که دیگه نمیشد هم بزنید، روی سطح کار مقدار زیادی خاکه قند بپاشید و خمیر رو از تو کاسه در بیارید. روی خمیر هم خاکه قند بریزید ...

و شروع کنید به ورز دادن. مرتب باید دستتون رو به خاکه قند آغشته کنید و ورز بدید.

اونقدر این کار رو ادامه بدین تا خمیرتون دیگه به دست نچسبه. به این مرحله که رسیدید دیگه خاکه قند اضافه نکنید چون باعث سفت شدن خمیر میشه. (ممکنه همه خاکه قندتون استفاده نشه.. ممکن هم هست که بیشتر نیاز داشته باشید ولی در کل زیاده روی نکنید!)

سریع خمیر رو لای سلفون بپیچید و نذارید هوا بهشون بخوره و بذاریدش تو یخچال. هر وقت خواستید استفاده کنید بیارید بیرون و بذارید کمی گرم شه. یه مقدار که ورز بدید نرم میشه و میتونید باهاش کار کنید. با این مقدار، حدود ٧٠٠ گرم فوندانت به دست میاد.
برای رنگ آمیزی خمیر هم، نوک خلال رو تو رنگ خوراکی فرو کنید و بزنید تو خمیر.

٣-۴ بار این کار رو بکنید و بعد دستکش دست کنید و خمیر رو ورز بدید.


اونقدر این کار رو انجام بدید تا رنگ به صورت یکنواخت تو کل خمیر پخش بشه.


برای پوشوندن کیک با فوندانت، اول روی سطح کار کمی نشاسته ذرت بپاشید. فوندانت رو بذارید روش و با وردنه ای که اون هم آغشته به نشاسته ذرته، فوندانت رو باز کنید. هر چه ضخامت فوندانت کمتر باشه بهتره. چون فوندانت طعم خیلی خوبی نداره (خیـــــلی شیرینه و فقط برای خوشگلی ازش استفاده می کنن) و خیلی بهتره که نازک نازک باشه. (البته به همین اندازه هم کار کردن باهاش سخت تر میشه و ممکنه پاره بشه) به هر حال فوندانت رو تا جایی که میتونید نازک باز کنید. اطراف کیک باید از قبل کمی خامه کشی شده باشه.
فوندانت رو با احتیاط بردارید و روی کیک بذارید.

آروم فشار بدید تا هوای اضافی بیاد بیرون. چین هاش رو از بین ببرید و اضافات خمیر رو ببرید.

حتماً سایز فوندانتی که باز کردید باید خیلی بیشتر از مساحت کیک باشه... فقط در این صورته که میتونیم چین خوردگی ها رو ببریم.
__________________
sarina-kian آفلاین است   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از دوست گرامی sarina-kian عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
890143629 (2014-08-17), Amitida (2012-06-03), baran45 (2012-05-17), Hanichef (2013-12-07), Mahshid (2012-07-26), marie (2013-12-06), marmar11 (2013-05-11), SAHAR NAAZ (2012-06-19), setayesh66 (2012-06-08), signorina (2012-07-17), Soli (2012-11-07), sorour (2013-08-09), surme (2013-09-27), فاطیما (2012-05-03)
پاسخ

کلیدواژه
مارشمالو, چین, نان, کیک, بازی, دسر, شیرینی, عکس

در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
کاپ کیک شکلاتی با مغزی شکلات و روکش مارشمالو و شکلات ChefShadi مافین، کیک فنجانی و یزدی 23 2013-06-11 08:33 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 04:25 PM بوقت GMT +4.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد