کارگاه های آموزشی در رومنو - جشنواره پاییز هزار رنگ
جشن انار - مسابقه ویژه آشپزی و شیرینی پزی 54
کارگاه آموزش نوشیدنی های گرم
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > آشــپزی مــدرن در روزمنو > کیک ها و رولت های غذایی

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2012-01-09, 04:26 PM   #1
Hanichef
کاربر فعال
 
آواتار Hanichef
 
تاریخ عضویت: Sep 2011
موقعیت: اهل رشت، ساکن زاهدان
ارسالها: 1,318
تشکر کرده : 32,655
تشکر شده 29,512 بار در 1,605 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Hanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond repute

مدال های افتخار


حالت من
مهربون

new1 رولت کالباس

IMG_3882_1.jpg

من اصولا اهل کالباس و سوسیس نیستم زیاد.. . .البته اهل خوردنش! اما خب واسه تنوع بد نیست...این پیش غذا یا یه شام سبک می تونه باشه و به قشنگی میز مهمونیتون خیلی کمک می کنه...خیلی هم خوشمزه است
مواد لازم:

آرد: دو سوم پیمانه

شیر:یک چهارم پیمانه

روغن مایع: یک چهارم پیمانه

تخم مرغ: 3 تا

نمک: یک هشتم ق چ

مواد لازم برای سالاد سیب زمینی:

سیب زمینی: 1 دونه بزرگ

خیار شور: 5، 6 تا متوسط

سس مایونز

جعفری: 3 ق غ

پیازچه: 2، 3 تا

فلفل

کالباس: 8 ورق

طرز پخت:

تخم مرغها رو توی یه ظرف شکوندم، شیر، روغن، نمک و فلفل زدم و با همزن زدم...آرد رو هم کم کم اضافه کردم و بازم زدم تا مایه صاف و یه دستی داشته باشم...تابه نچسب مستطیل رو چرب کردم (من از تابه دو رو هپی کال استفاده کردم) از موادم توی تابه ریختم و آروم پخشش کردم تا یکنواخت شکل مستطیل رو بگیره ( همه موادم رو نریختم تا خمیرم کلفت نشه...توی 2 نوبت ریختم...ابعاد تابه م اینو بهم می گفت !! )...بعد از دو سه دقیقه که خمیر خودش رو گرفت و یه طرفش پخت برگردوندم..بعد از همین مدت که اون یکی طرف هم پخت ، خمیر آماده رو روی پارچه تمیز نمداری رو که دم دستم گذاشته بودم گذاشتم.و با همون پارچه شروع کردم به رول کردنش
بقیه مایه رو هم به همین ترتیب آماده کردم و خمیر رول شده رو کنار گذاشتم تا خنک بشه...توی این مدت سیب زمینی پخته و خیار شور رو رنده کردم با جعفری خرد شده و پیازچه ریز شده و کمی فلفل (نمک نزدم دیگه) و سس مایونز کم چرب مخلوط کردم
خب حالا خمیر خنک شده رو باز کردم و یه لایه نازک سس مایونز روش پخش کزدم (خمیر باید حتما خنک شده باشه تا سس آب نندازه )بعد ژامبون ها رو کاملا روش چیدم...واسه هر خمیر 4 ورق بس بود...اگه تابه تون بزرگ بود و همه مواد رو یکجا ریختین احمالا 8 ورق میشه...بعد هم سالاد سیب زمینی رو روشون پخش کردم...و بعد هم شروع کردم به رول کردن رولتم و آخر هم اضافه ش رو بریدم و بعد هم واسه یکی دو ساعت گذاشتم توی یخچال تا خودش رو بگیره و خوب سرد بشه....بعد هم روش با سس مایونز خطوطی انداختم و برش زدم...لبوی پخته رو قالب زدم و با برگ گشنیز روشون رو تزیین کردم...

IMG_3884_1.jpg

دوسش داشتم....مطمئنم بچه ها خیلی خوششون میاد...از طرفی هم کالباس زیادی هم نخوردن...هر برش این رولت کالباس زیادی نداره
__________________
بهترین چیزها زمانی اتفاق می افتد که انتظارش را نداری
آشپزخونه روزمنویی من
Hanichef آنلاین است   پاسخ با نقل قول
61 کاربر زیر از دوست گرامی Hanichef عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<باران> (2014-05-28), **Ghazal** (2013-05-04), *sogoal* (2013-07-19), afsoon67 (2012-07-28), Amitida (2012-01-09), Azijam (2012-07-30), ღ.ترنم.ღ (2012-01-25), bahar2 (2013-01-02), banoo3 (2012-10-11), Belfi (2013-01-27), ChefShadi (2012-01-09), elize (2012-07-30), elmira.es (2012-07-30), hamraz (2012-05-22), Hanasakura (2012-01-25), Honey (2012-01-09), Khaleh Mary (2012-07-31), khanjon (2012-08-05), l2ainl3ow (2012-07-31), leili (2013-01-04), mahbobe66 (2013-05-25), Mahshid (2012-01-09), maman.amir (2012-12-17), mamaneasal (2013-01-28), Maneli (2012-07-30), marmar11 (2013-05-25), Matiiin (2013-05-04), mayam (2012-01-11), miaayad-hoda (2013-05-05), Nahid59 (2013-05-04), Narges (2012-04-23), narges yas (2013-06-27), nasrin50 (2012-01-25), neda (2012-08-08), nkhosravirad (2013-11-08), Pana (2012-01-09), parisa_d (2012-08-02), parla (2013-08-15), parvane (2013-01-05), samar (2012-12-27), sanaz1 (2013-06-10), setayesh66 (2012-07-31), Simin1 (2013-07-19), sitio (2013-12-28), sodabeh (2013-02-15), sogand.sh (2012-01-09), فاطیما (2013-01-04), لیلیان (2013-07-18), مهرانه (2013-01-02), گل زنبق (2013-06-11), vanooshe (2013-05-05), veronika (2013-12-09), Vijeh (2013-01-01), zariattari (2012-07-30), آرشیدا (2012-07-30), آشپزخونه سپیده (2012-10-22), باران78 (2013-08-19), حسینی 27 (2014-02-22), رها62 (2012-12-09), سپیده مامان امیرعلی (2013-05-07)
قدیمی 2012-01-25, 01:34 AM   #2
ღ.ترنم.ღ
کاربر خیلی فعال
 
آواتار ღ.ترنم.ღ
 
تاریخ عضویت: Jan 2012
موقعیت: عروس زمستون93
ارسالها: 3,432
تشکر کرده : 43,590
تشکر شده 30,382 بار در 3,618 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
ღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond reputeღ.ترنم.ღ has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: رولت کالباس

مواد لازم

کالباس خشک مربعی شکل چهار عدد
پوره سیب‌زمینی یک پیمانه
خیارشور رنده‌ و شوید خرد شده از هر کدام دو قاشق غذاخوری
کره 50 گرم

رولت کالباس

رولت کالباس

طرز تهیه

کره را به پوره سیب‌زمینی داغ اضافه کنید بعد با شوید و خیارشور مخلوط کنید، دو عدد کالباس را کنار هم بگذارید و یک لایه نازک از پوره را روی آن بمالید، سپس مانند رولت بپیچید و در پایان به فاصله دو سانتی‌متر با چاقوی تیز برش بزنید. رولت‌های کوچک را با ماست چکیده می‌‌توان تزئین کرد. نکته: به جای شوید می‌توان از جعفری خرد‌شده استفاده کرد.
Attached Images
File Type: jpg rolet_0_48846.jpg (25.0 کیلوبایت, 15 views)
__________________
روزای خوب دارن میان....عروس 2بهمن شدم
ღ.ترنم.ღ آفلاین است   پاسخ با نقل قول
42 کاربر زیر از دوست گرامی ღ.ترنم.ღ عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<باران> (2014-05-28), **Ghazal** (2013-05-04), Azijam (2012-07-30), bahar2 (2013-01-02), donya (2012-02-28), elmira.es (2012-07-30), hamraz (2012-05-22), Hanasakura (2012-01-25), Hanichef (2012-08-12), Honey (2012-01-25), Khaleh Mary (2012-07-31), khanjon (2012-08-05), l2ainl3ow (2012-07-31), leili (2013-01-04), Mahshid (2012-07-30), marie (2013-12-29), marmar11 (2013-05-25), Matiiin (2013-05-04), mayam (2012-01-25), miaayad-hoda (2013-05-05), nasim2 (2012-01-25), nasrin50 (2012-01-25), neda (2012-09-03), nkhosravirad (2013-11-08), parisa_d (2012-08-02), parvane (2013-01-05), sanaz1 (2013-06-10), Sepnta (2013-01-02), setayesh66 (2012-07-31), Simin1 (2013-07-19), sodabeh (2013-02-15), solmaz55 (2013-05-04), sorour (2013-07-19), فاطیما (2013-01-04), مهرانه (2013-01-02), vanooshe (2013-05-26), veronika (2013-12-09), zariattari (2012-08-11), آرشیدا (2012-07-30), آشپزخونه سپیده (2013-01-03), رها62 (2012-12-09)
قدیمی 2012-04-23, 09:56 PM   #3
1362behnaz jon
کاربر جدید
 
تاریخ عضویت: Apr 2012
ارسالها: 3
تشکر کرده : 0
تشکر شده 86 بار در 3 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
1362behnaz jon به زودی در خوب بودن معروف می شود
پیشفرض پاسخ: رولت کالباس

اینم کار من ............
Attached Images
File Type: jpg IMG_5149.JPG (75.9 کیلوبایت, 8 views)

آخرین ویرایش توسط Mahshid در تاریخ 2012-07-30 انجام شده است علت: آپلود عکس روی سرور اختصاصی روزمنو
1362behnaz jon آفلاین است   پاسخ با نقل قول
28 کاربر زیر از دوست گرامی 1362behnaz jon عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<باران> (2014-05-28), Amitida (2012-07-03), ღ.ترنم.ღ (2013-01-03), Belfi (2012-12-27), elize (2012-07-30), elmira.es (2012-07-30), hamraz (2012-05-22), Hanichef (2012-08-12), Khaleh Mary (2012-07-30), khanjon (2012-08-05), l2ainl3ow (2012-07-31), leili (2013-01-04), Mahshid (2012-07-30), mamaneasal (2013-01-28), marie (2013-12-29), marmar11 (2013-05-25), Matiiin (2013-05-04), negah (2012-04-24), parisa_d (2012-08-02), Sepnta (2013-01-02), setayesh66 (2012-07-31), sogand.sh (2012-07-30), فاطیما (2013-01-04), مهرانه (2013-01-02), vanooshe (2013-05-26), veronika (2013-12-09), آشپزخونه سپیده (2013-01-01), رها62 (2012-12-09)
قدیمی 2012-07-30, 08:41 AM   #4
elmira.es
کاربر جدید
 
تاریخ عضویت: Jul 2012
ارسالها: 5
تشکر کرده : 31
تشکر شده 24 بار در 6 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
elmira.es در آغاز راه است
پیشفرض پاسخ: رولت کالباس

فک کنم درست کردن خمیرش یه کم سخت باشه ... نمی شه بجاش از لواش بسته ای که به شکل مستطیل برش دادن استفاده کرد؟؟
elmira.es آفلاین است   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از دوست گرامی elmira.es عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Amitida (2012-07-30), Azijam (2012-07-30), l2ainl3ow (2012-07-31), marie (2013-12-29), sogand.sh (2012-07-30), veronika (2013-12-09), رها62 (2012-12-09)
قدیمی 2012-07-30, 09:21 AM   #5
Amitida
کاربر خیلی فعال
 
آواتار Amitida
 
تاریخ عضویت: Sep 2011
موقعیت: مشهد
ارسالها: 2,143
تشکر کرده : 8,279
تشکر شده 17,938 بار در 2,195 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Amitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: رولت کالباس

نقل قول:
ارسالی توسط elmira.es مشاهده موضوع
فک کنم درست کردن خمیرش یه کم سخت باشه ... نمی شه بجاش از لواش بسته ای که به شکل مستطیل برش دادن استفاده کرد؟؟
المیرا جان رولت کالباس اصلش این هست و خیلی خوشمزه.ولی امروزه تو مهمونی ها چون به تعداد زیاد یکم سخت میشه درست کردنش معمولا از نون باگت استفاده میکنن .به این صورت که داخل نون و خالی میکنن و نون پهن میکنی و ابیدا سس میزنی به نون که مواد و رو گذاشنی بچسبه به نونت بعد مواد داخلش میچینی بعد نون و رول میکنی و محکم با یک چیزی فیکسش میکنی مثلا با سلفون ..بعد میذاری توی یخچال چند ساعتی تا خودش و بگیری و بعد هم میتونی برش بزنی
__________________
Amitida آفلاین است   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از دوست گرامی Amitida عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<باران> (2014-05-28), Azijam (2012-07-30), Mahshid (2012-07-30), marie (2013-12-29), setayesh66 (2012-07-31), Simin1 (2013-07-19), sogand.sh (2012-07-30), veronika (2013-12-09), آرشیدا (2012-07-30)
پاسخ

کلیدواژه
ماست, نان, کیک, کالباس, آموزش, دسر, رولت, سوسیس, ساندویچ, شير


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
رولت اسفناج Salva کیک ها و رولت های غذایی 4 2012-01-29 05:20 AM
رولت زردآلو و پرتقال *عاطفه* انواع رولت و کیک های تر 0 2011-11-13 08:25 PM
برگر گوشت و کالباس ( کوردن بلو گوشت چرخ کرده ) farzane سانـدویـچ 0 2011-08-06 07:53 AM


Free PageRank Checker

ساعت: 04:56 PM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد