کارگاه های آموزشی در رومنو - جشنواره پاییز هزار رنگ
مسابقه آشپزی 54 در روزمنو
کارگاه آموزش نوشیدنی های گرم
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > کارگاه آموزش آشپزی و شیرینی پزی در روزمنو > کارگاه آموزش شیرینی پزی - با هم شیرینی بپزیم!

کارگاه آموزش شیرینی پزی - با هم شیرینی بپزیم!

تجربه های شیرین


User Tag List

عنوان بسته
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-12-31, 09:06 PM   #1
ChefShadi
کاربر فعال
 
آواتار ChefShadi
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 592
تشکر کرده : 2,868
تشکر شده 5,398 بار در 666 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
ChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض تجربه های شیرین :: کیک یزدی ::

روزمنویی های عزیزم سلام

یک راست میرم سر اصل مطلب

تو هر انجمنی, مثل انجمن ما, یه عالمه دستور کیک و شیرینی و دسر هست, که اگر دقت کرده باشیم, خیلی هاشون, صرفا فقط دستور هستن و یک عکس و نهایتا یکی دو نفری که دستور رو تست کرده باشن. و خب بعد از مدتی, اون دستور رفته رفته میره پایین, شاید, هیچوقت هیچکس دیگه بهشون سر نزنه یا حتی اصلا یادش بره همچین دستوری هست, یا کاربرهای جدید, شاید اصلا ندونن همچین دستوری هست.
و حیفه عزیزانم, حیف که اون کسی که دستور رو تست کرده, درست کرده, زحمت کشیده , عکس گرفته و.... دستورش همینطور بی استفاده بمونه بی اونکه کسی تستش کنه.

کاری که قراره انجام بدیم, اینه که هر ده روز, یک شیرینی, کیک یا دسر رو انتخاب میکنیم, تمام طرز تهیه هایی که ازش تو سایت موجود داریم رو من میذارم, شماها اگه دستوری ازش دارین که تو سایت نیست هم میذارید(هم تو این تاپیک هم تو تاپیک خودش) و بعد, همه شروع میکنیم به درست کردنش تو این ده روز. شما ده روز وقت دارید, یعنی 240 ساعت به عبارتی 14400 دقیقه و بطور دقیقتر 864000 ثانیه!!!! که این چیزی که قرارش رو گذاشتیم درست کنید. ایده تون رو روش پیاده کنید. اگر به نتیجه یا نکته جدیدی رسیدید حتما حتما حتما بیاید و اینجا عنوانش کنید, و باز هم حتما حتما حتما اگر به مشکلی برخوردید, و نتونستید پاسخ خودتون رو توی خود تاپیک اون خوردنی پیدا کنید, حتما تو این تاپیک مطرحش کنید. و صد در صد, عکس کارتون رو هم بذارید اینجا و همچنین تو تاپیک خودش بعد از ده روز, سعی میکنیم که مطالب این تاپیک, آرشیو بشه, و دوباره این تاپیک از اول برای موضوع جدید آماده بشه.

بازم میگم, خواهشا خواهشا خواهشا, دستوری که میذاریم رو درست کنید, ایده بدید, تغییرش بدید, و براش وقت بذارید. وقت چندانی نمیگیره و برای هممون هم یه ماجراجویی و تجربه جدید و شیرین میشه

توی پست بعدی موضوع این هفته رو میگم
ChefShadi آفلاین است  
29 کاربر زیر از دوست گرامی ChefShadi عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Negar* (2012-01-01), Adriyana (2012-01-01), Atusa (2013-01-16), Bahari (2012-03-15), baran_84 (2012-01-01), berg (2012-04-16), Hanichef (2013-11-13), Hedieh (2011-12-31), Khaleh Mary (2012-01-01), Mahshid (2012-01-01), Marjan (2011-12-31), masi (2012-01-01), Nahid59 (2011-12-31), Narges (2011-12-31), narges0 (2012-06-09), nasrin50 (2012-01-01), Neda-V (2012-01-01), Neshat (2012-01-05), Niyaz Chef (2014-01-27), Princess (2012-01-01), Samane (2012-01-01), selin (2011-12-31), Shidak (2012-01-01), sogand.sh (2012-01-03), فاطیما (2012-03-03), لازیکا (2012-01-03), ماهمون (2012-01-01), آمنه خانم (2012-06-23), آستاره (2011-12-31)
قدیمی 2011-12-31, 09:29 PM   #2
ChefShadi
کاربر فعال
 
آواتار ChefShadi
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 592
تشکر کرده : 2,868
تشکر شده 5,398 بار در 666 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
ChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: ماجراجویی شیرین, تجربه های شیرین- قسمت اول(از 90/10/10 تا 90/10/20)

اولین موضوع رو برای این که هم ساده تر هست هم ایرانی تر, کیک یزدی انتخاب میکنم.

دستورهایی که از کیک یزدی تو سایت موجوده, به شرح زیر هستش, شما میتونید از هر کدوم از این سه دستور که دوست دارید استفاده کنید, یا اگر دستور دیگه ای دارید, اونو تو اینجا و تو تاپیک کیک یزدی بذارید و استفاده کنید.

دستور شماره یک:
یک لیوان آرد
نصف لیوان شکر
نصف لیوان روغن مایع
5 قاشق غذاخوری شیر
یک قاشق مربا خوری سر صاف بکینگ پودر
نصف قاشق چای خوری وانیل
دو عدد تخم مرغ
یک قاشق مربا خوری پودر هل
سه قاشق غذا خوری گلاب
همه مواد را در یک ظرف با هم خوب هم میزنیم تا یکدست شود و شروع به حباب حباب شدن کند بعد در قالب ریخته و روی کیکها کنجد میریزیم و 25 دقیقه در فر 180 درجه از قبل گرم شده میگذاریم.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
دستور شماره دو:
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۲۵۰ گرم
هل نصف ق چ
روغن مایع ۴/۳ پیمانه (۱۸۰ میلی‌ لیتر)
ماست ۲۵۰ گرم
آرد ۳۷۵ گرم
۴/۱ق چ bp
بکینگ سودا۲/۱ق چ(من نداشتم بکینگ پودر رو ۱ قاشق چای خوری بیشتر کردم)
شربت به میزان لازم پسته به میزان لازم
تخم مرغ‌ها رو با شکر با همزن برقی میزنیم تا کمرنگ و غلیظ شود بعد هل روغن و ماست رو اضافه و مخلوط می‌کنیم مواد خشک رو با هم ا لک می‌کنیم و به مایع اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم سپس مواد رو در قالب ریخته در فر‌ ۱۸۰ حدود 20 دقیقه میذاریم تا طلائی شود بعد روش رو شربت میمالیم و خلال پسته می‌ریزیم
---------------------------------------------------------------------------------------------------
دستور شماره سه:
جوش شیرین یک ق م
ماست یک لیوان
تخم مرغ دو عدد
شکر آسیاب شده 180 گرم
هل پودر شده یک و نیم ق چ (قابل کم و زیاد شدن)
گلاب یک سوم لیوان کمی کمتر( قابل کم و زیاد شدن)
روغن مایع ترجیحا کانولا دو سوم لیوان
آرد 250 گرم

فر رو روی 180 سانتی گراد 350 فارنهایت گرم میکنیم
اول جوش شیرین رو توی ماست میریزیم و هم میزنیم و کنار میذاریم
بعد تخم مرغ ها رو حسابی میزنیم , شکر را اضافه میکنیم و دوباره حسابی میزنیم تا تا کرم رنگ بشن
روغن و ماست رو اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم, اگر هل و گلاب میخواستیم بزنیم همراه روغن و ماست به مواد اضافه میکنیم
آرد رو که قبلا الک کرده ایم به مواد در دو مرحله اضافه میکنیم , و به آرامی هم میزنیم(با پایین ترین سرعت هم زن)
در قالب مافین که قبلا کاغذ گذاشته ایم ریخته(دو سوم قالب را پر میکنیم), رویش کمی کنجد میریزیم و برای بیست و پنج دقیقه در فر میگذاریم
---------------------------------------------------------
دستور شماره چهار:

مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد ب
یکینگ پودر 2 قاشق چ
آرد 300 گ
روغن مایع 1پیمانه سرخالی
شربت غلیظ 2 ق سوپ خوری
شکر یک و یک چهارم پ
نمک میوه یک چهارم ق چ
گلاب یک دوم پ
آب خنک یک دوم پ
هل یک دوم ق چ

در ظرفی مناسب کلیه مواد را به کمک همزن دستی با هم مخلوط کنید و بیش از حد هم نزنید مخلوط آماده را 30 دقیقه استراحت دهید . مخلوط آماده را در قالبهای کیک یزدی که با کپسول ( کاغذ مخصوص کیک یزدی ) پوشانده اید، به اندازه دو سوم بریزید و همه قالبها رادرسینی فر بچینید. بعد درون طبقه وسط فر که از قبل گرم شده و داغ است قرار دهید .دمای فر ابتدا روی 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت باشد بعد از 10 دقیقه که روی کیک کاملاً پف کرد درجه فر را به 180 درجه سانتیگراد برگردانید و بگذارید به مدت 10-15 دقیقه بماند تا طلایی شود . یادآوری : این کیک یزدی صنعتی
می باشد و رویه آن کاملاً گنبدی و ترک خورده است .

------------------------------------------------------

دستور شماره پنج:

کیک یزدی (صنعتی، پوک و خوشمزه)
تخم مرغ 3 عدد
بكينگ پودر 1 و یک چهارم ق چ
آرد 300 گرم
روغن مايع 1 پيمانه سرخالي
شربت غليظ 2 ق س
شكر 1 و یک چهارم پيمانه
نمك ميوه یک چهارم ق چ
گلاب یک دوم پيمانه
آب خنك یک دوم پيمانه
هل یک دوم ق چ
طرز تهيه:
كليه مواد را با مفتول هم زده تا بكدست شود(نبايد زياد هم بزنيدفقط در حد صاف و يكدست شدن) 30 دقيقه مواد را استراحت دهيد .بعد از اين زمان موادرا در قالب هاي كاغذ دار ريخته روي آن كنجد پاشيده در فر از قبل داغ شده با حرارت 200 درجه سانتيگراد به مدت 10 دقيقه قرار دهيد.حتما حرارت را رعايت كنيد تا كيك پفكند و بالا بيايد بعد از 10 دقيقه حرارت را به 180 درجه رسانده و 15 تا 20 دقيقهديگر بماند تا رويه طلايي شود .(بعد از خنك شدن حتما كيك را در ظرف درب دار نگهداري نماييد تا ملايم بماند).
*** فقط به علاوه (+) زدن با کارد چرب روی کیک ها قبل از پخت فراموش نشه.

در دستور ذكر شده از ماسوره براي ريختن مايه كيك درون قالب كمك بگيريد ولي اگر براتون ريختن با ماسوره سخته يا اينكه قيف ندارين از قاشق استفاده كنيد

----------------------------------------------------------------------

دستور شماره شش:

کیک یزدی (صنعتی، پوک و خوشمزه)
تخم مرغ 3 عدد
بكينگ پودر 1 و یک چهارم ق چ
آرد 300 گرم
روغن مايع 1 پيمانه سرخالي
شربت غليظ 2 ق س
شكر 1 و یک چهارم پيمانه
نمك ميوه یک چهارم ق چ
گلاب یک دوم پيمانه
آب خنك یک دوم پيمانه
هل یک دوم ق چ
طرز تهيه:
كليه مواد را با مفتول هم زده تا بكدست شود(نبايد زياد هم بزنيدفقط در حد صاف و يكدست شدن) 30 دقيقه مواد را استراحت دهيد .بعد از اين زمان موادرا در قالب هاي كاغذ دار ريخته روي آن كنجد پاشيده در فر از قبل داغ شده با حرارت 200 درجه سانتيگراد به مدت 10 دقيقه قرار دهيد.حتما حرارت را رعايت كنيد تا كيك پفكند و بالا بيايد بعد از 10 دقيقه حرارت را به 180 درجه رسانده و 15 تا 20 دقيقهديگر بماند تا رويه طلايي شود .(بعد از خنك شدن حتما كيك را در ظرف درب دار نگهداري نماييد تا ملايم بماند).
*** فقط به علاوه (+) زدن با کارد چرب روی کیک ها قبل از پخت فراموش نشه.

در دستور ذكر شده از ماسوره براي ريختن مايه كيك درون قالب كمك بگيريد ولي اگر براتون ريختن با ماسوره سخته يا اينكه قيف ندارين از قاشق استفاده كنيد

---------------------------------------------------------------

دستور شماره هفت:

کیکیزدیسیمین قاجار

مواد لازم برای 28 عدد کیک:
تخم مرغ 4 عدد
ماست 250 گرم
بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
نمک میوه یک دوم قاشق چایخوری
جوش شیرین یک دوم قاشق چایخوری
پودر هل 2 قاشق چایخوری
آرد 500 گرم
شکر 400 گرم (یک و دو سوم پیمانه(
گلاب 85 میلی لیتر (یک سوم (پیمانه
روغن مایع 250 میلی لیتر (1پیمانه)
خامه 2 قاشق سوپخوری
پودر پسته به میزان لازم (به دلخواهبرای روی کیک ها(
طرز تهیه:
- ابتدا فر را با 220 درجه سانتیگراد یا 450 درجه فارنهایت یا شماره 6 روشنکنید.
- قالب های کیک یزدی را نیز آماده نمایید و داخل آنها را کاغذ مخصوصبیندازید و داخل سینی فر بچینید.
- تخممرغ ها و شکر را در کاسه ای بریزید و حدود پنج دقیقه با همزن برقیبزنید.
- سپس خامه و ماست را بیفزایید و یک دقیقه دیگر با همزن بزنید.
- موادخشک (آرد+ بیکینگ پودر+ جوش شیرین+ هل+ نمک میوه) را با هم مخلوط کنیدویک بار الک نمایید
- بعد یکباره همه این مواد را به مخلوط تخم مرغی اضافهکنیدو تمام مواد را 5 دقیقه با همزن بزنید.
- سپس گلاب را اضافه کرده یکدقیقه بزنید
- بعد روغن مایع را بیفزایید و دوباره یک دقیقه با همزن بزنید.
- دو سوم از کاغذ های داخل قالب را از مایه آمادهشده پُر کنید و قالب ها در سینی بچینید.
- داخل فری که از قبل گرم کرده اید، روی طبقه وسطبه مدت 20 دقیقه قرار دهید تا کیک ها بپزند.
- در صورت دلخواه می توانید روی کیک ها کمی پوستپسته بپاشید.
نکات:
برای اینکه کیک شکل مخروطی داشته باشد با یک پالت (وسیله مخصوص شیرینی پزی) کهدر روغن مایع فرو کرده اید به صورت به علاوه (+) داخل کیک ها فروکنید،درصورت دلخواه روی هر کیک مقداری پودر پسته بپاشید و بعد سینی را در فرقرار
دهید. داغ بودن فر، برای بهتر پف کردن کیک بسیار مهم است. همچنیندقتداشته باشید که در مراحل تهیه، نباید کیک یزدی زیاد هم بخورد؛ فقط درحدمخلوط شدن کافی است. در مجموع با همزن دور متوسط 15 دقیقه زدهشود.
نمک میوه نوعی پودر سفید رنگ است که برای هوادهی در کیک هایکوچک می تواناز آن استفاده نمود. ترکیبات این پودر شامل: نشاسته+ جوهرلیمو+ بی کربناتسدیم+ پیروفسفات+ آرد گندم به میزان خیلی کم است. نمک میوه رامی توانید
از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید

------------------------------------------------------------------

دستور شماره هشت:

کیک یزدی
آرد 5/1لیوان
شکر 3/2لیوان
روغن مایع 3/2لیوان
ماست 2/1لیوان
پودر هل 2/1قاشق مربا خوری
بکینگ پودر 1قاشق مرباخوری
گلاب 2قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2عدد
1.تخم مرغها رو با همزن میزنیم بعد شکر و اضافه میکنیم و با همزن خوب میزنیم.
2.ماست+روغن مایع رو اضافه میکنیم و دوباره با همزن میزنیم تا مواد خوب با هم مخلوط بشن.
3.حالا پودر هل+گلاب و میریزیم و در آخر هم آرد+بکینگ پودر وکم کم میریزیم و با همزن میزنیم تا کاملا با هم مخلوط و یکدست بشن.
۴.تو قالبهای کیک یزدی کاغذ کپسولی میذاریم بعد از مواد کیک به اندازه ای که یه مقدار از قالبها خالی بمونه پر میکنیم و در سینی فر میچینیم بعد میذاریم تو فر طبقه وسط به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه.... (تاروی کیکها طلایی بشه)
میتونیم روی کیکها قبل از اینکه در فر بذاریم پودر پسته یا کنجد بریزیم....
۱-حتما ۵/۰ساعت قبل فر را با آخرین درجه اش روشن میکنیم باید کاملا داغ باشه وتا آخر پخت کیک هم باید با همین درجه حرارت باشه.*
۲-حتما از شکر استفاده بشه چون خود دونه های شکر باعث پف کیک می شه.*
۳-حتما از روغن مایع استفاده بشه.*
۴-به جای ماست میتونیم از شیر ولرم هم استفاده کنیم.*
۵-برای خوش طعم شدن کیکها میتونیم ازمقداری زعفران هم استفاده کنیم.*
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------




برای درست کردن کیک یزدی, از قالب های زیر استفاده میشه:

1.jpg
2.jpg

و از این کاغذها:
3.jpg

عزیزانم, از امروز 10 دی تا 20 دی فرصت دارید که کیک یزدی ها رو درست کنید و عکس و نکته و نتیجه و اگر رسپی جدید دارید رو توی این تاپیک, و تاپیک مربوطه ش بذارید

از همکاری شما روزمنویی های گل خیلی خیلی ممنونم, امیدوارم همتون درست کنید و این تاپیک رو بالا نگه دارید

آخرین ویرایش توسط ChefShadi در تاریخ 2012-01-06 انجام شده است علت: آپلود عکسها روی سرور اختصاصی روزمنو
ChefShadi آفلاین است  
26 کاربر زیر از دوست گرامی ChefShadi عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*AZITA* (2012-01-24), *Negar* (2012-01-01), 9876 (2012-04-09), asallll (2012-01-09), azarakhsh (2014-04-29), Bahari (2012-03-15), hamraz (2012-01-04), Hanichef (2013-11-13), Khaleh Mary (2012-01-01), Mahshid (2012-01-01), Marjan (2011-12-31), masi (2012-01-01), Narges (2011-12-31), nasrin50 (2012-01-01), Neshat (2012-01-05), Princess (2012-01-01), selin (2012-01-01), Shidak (2012-01-01), simple (2012-01-14), sogand.sh (2012-01-03), Sun flower (2013-12-26), فاطیما (2012-03-03), ماهمون (2012-01-01), یواشکی (2013-07-21), yaldae (2014-03-15), شبنم 71 (2012-07-27)
قدیمی 2011-12-31, 09:30 PM   #3
ChefShadi
کاربر فعال
 
آواتار ChefShadi
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 592
تشکر کرده : 2,868
تشکر شده 5,398 بار در 666 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
ChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: ماجراجویی شیرین, تجربه های شیرین- قسمت اول(از 90/10/10 تا 90/10/20)

خود ه من همیشه سوال و مساله ام این بوده:

چرا کیک یزدی من روش ترک نمیخوره؟
ChefShadi آفلاین است  
7 کاربر زیر از دوست گرامی ChefShadi عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
azarakhsh (2014-04-29), Khaleh Mary (2012-01-01), Narges (2012-01-01), nasrin50 (2012-01-01), sogand.sh (2012-01-03), فاطیما (2012-03-03), ماهمون (2012-01-01)
قدیمی 2011-12-31, 09:46 PM   #4
Nahid59
کاربر خیلی فعال
 
آواتار Nahid59
 
تاریخ عضویت: Dec 2011
ارسالها: 2,496
تشکر کرده : 19,828
تشکر شده 16,635 بار در 2,230 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Nahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond reputeNahid59 has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: ماجراجویی شیرین, تجربه های شیرین- قسمت اول(از 90/10/10 تا 90/10/20)

شادی جون میشه تو آون توستر هم درست کرد؟
__________________
Nahid59 آفلاین است  
7 کاربر زیر از دوست گرامی Nahid59 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
ChefShadi (2011-12-31), hamraz (2012-01-04), Khaleh Mary (2012-01-01), nasrin50 (2012-01-01), sogand.sh (2012-01-03), فاطیما (2012-03-03), ماهمون (2012-01-01)
قدیمی 2011-12-31, 09:49 PM   #5
ChefShadi
کاربر فعال
 
آواتار ChefShadi
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 592
تشکر کرده : 2,868
تشکر شده 5,398 بار در 666 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
ChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond reputeChefShadi has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: ماجراجویی شیرین, تجربه های شیرین- قسمت اول(از 90/10/10 تا 90/10/20)

عزیز دلم آون توسترت درجه و اینا داره دیگه؟
اگه داره صد در صد میشه
ChefShadi آفلاین است  
7 کاربر زیر از دوست گرامی ChefShadi عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
berg (2012-04-16), Khaleh Mary (2012-01-01), Nahid59 (2012-01-01), Narges (2011-12-31), sogand.sh (2012-01-03), فاطیما (2012-03-03), ماهمون (2012-01-01)
عنوان بسته

کلیدواژه
فرشته, ماست, مزه, چین, یزدی, کوکو, کیک, کیک خوشمزه, کتاب, ایران, تجربه, تست, خدا, دسر, دعا, روزه, سوپ, شیرین, شیرینی, عکس


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 3 (0 عضو و 3 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
تجربه های شیرین - شیرینی های نوروزی :: شیرینی پاپاتیا :: Khaleh Mary کارگاه آموزش شیرینی پزی - با هم شیرینی بپزیم! 56 2013-03-28 11:55 AM
تجربه های شیرین - شیرینی های نوروزی :: شیرینی بهشتی :: Khaleh Mary کارگاه آموزش شیرینی پزی - با هم شیرینی بپزیم! 78 2013-03-20 12:52 AM
تجربه های شیرین :: خاتون پنجره یا نان پنجره ای :: Khaleh Mary کارگاه آموزش شیرینی پزی - با هم شیرینی بپزیم! 23 2013-02-22 03:11 PM
تجربه های شیرین :: نان صبحانه :: Khaleh Mary کارگاه آموزش شیرینی پزی - با هم شیرینی بپزیم! 49 2012-10-07 04:13 PM
تجربه های شیرین :: چیز کیک :: Khaleh Mary کارگاه آموزش شیرینی پزی - با هم شیرینی بپزیم! 78 2012-09-26 08:33 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 02:16 AM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد