مسابقه آشپزی و شیرینی پزی 52 - ویژه نوروز 93
>>> برنامه های آموزشی ویژه روزمنو <<<
مسابقه عکس کودک 24 - اخم کوچولوها !
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > غذاهای سنتی شهرهای ایران > غذاهای استان های گیلان و مازندران

غذاهای استان های گیلان و مازندران

گیلان، مازندران و گلستان


User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2010-12-30, 07:23 PM   #1
الهام
کاربر نیمه فعال
 
آواتار الهام
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 144
تشکر کرده : 221
تشکر شده 924 بار در 237 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
الهام is a splendid one to beholdالهام is a splendid one to beholdالهام is a splendid one to beholdالهام is a splendid one to beholdالهام is a splendid one to beholdالهام is a splendid one to beholdالهام is a splendid one to beholdالهام is a splendid one to behold
فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss144
پیشفرض شامی گیلانی

مواد لازم:
گوشت گوسفند یا گوساله 500 گرم
پیاز 1 عدد
سیب زمینی 2 عدد
لپه 250 گرم
مغزگردو 75 گرم
سبزی معطر جعفری تره نعنا و ترخان 500 گرم
تخم مرغ 5تا 6 عدد
روغن مایع به میزان لازم
زعفران دم کرده 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت، پیاز و لپه را بپزید تا آب آن تمام شود. سبزی را پاک کرده، شسته و ریز خردکنید. سیب زمینی را بپزید و رنده کنید و همراه سبزی گوشت و لپه چرخ کنید. مغز گردوی خرد شده، نمک، فلفل زعفران و تخم مرغ را به آن بیفزایید و ورز دهید. به اندازه یک گردو از آن را در کف دست پهن کنید و در روغن داغ سرخ کنید.
Attached Images
File Type: jpg 091020081324-001.jpg (590.2 کیلوبایت, 28 views)
الهام آفلاین است   پاسخ با نقل قول
17 کاربر زیر از دوست گرامی الهام عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*anna* (2011-12-06), andia (2012-08-30), ღ.ترنم.ღ (2013-01-15), Belfi (2013-04-27), farinaz3 (2012-07-21), Hanichef (2013-10-16), Honey (2012-07-21), Mahshid (2011-11-12), marie (2014-01-05), Matiiin (2013-04-26), Nahid59 (2012-12-19), Sarashpaz-Sepideh (2011-10-13), solmaz55 (2013-05-27), مامان زهرا و حسین (2014-01-12), zariattari (2013-01-23), آشپزخونه سپیده (2013-04-09), خاله ی پارمیدا (2013-02-04)
قدیمی 2011-01-05, 11:18 AM   #2
*h-nik*
کاربر نیمه فعال
 
آواتار *h-nik*
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 121
تشکر کرده : 11
تشکر شده 763 بار در 110 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
*h-nik* is a splendid one to behold*h-nik* is a splendid one to behold*h-nik* is a splendid one to behold*h-nik* is a splendid one to behold*h-nik* is a splendid one to behold*h-nik* is a splendid one to behold*h-nik* is a splendid one to behold
فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss121
پیشفرض شامی بابلی

شامی بابلی :

گوشت گوساله : 1 کیلو
سبزی : جعفری گشنیز تره شنبلیله نعناع روی هم 1/5 کیلو
نخود یا لپه : 500 گرم
پیاز 3 عدد بزرگ

گوشت رو با نخود که از قبل خیس کردیم و پیاز میذاریم بپزه سبزی رو هم باید بپزونیم بعد همه رو با هم تو چرخ گوشت یا مخلوط کن میریزیم تا پوره نرمی به دست بیاد. این مخلوط رو ما توو چند تا نایلون بسته بندی کرده و فریز میکنیم ( میشه مایه آماده شامی )
حالا موقع استفاده از اون مایه ، مثلا برای 8 نفر 2-3 تا سیب زمینی رو هم میپزیم و بهش اضافه میکنیم 3-4 تا تخم مرغ میزنیم و به اندازه یه نارنگی برمیدارم پهنش میکنیم توو کف دستمون با انگشت یه سوراخ هم وسطش میندازیم تا خوب سرخ شه میندازیم توو روغن فراوون . به دلخواه میشه از 1 ق پودر انار ترش و پودر گردو هم استفاده کرد. نوش جان
Attached Images
File Type: jpg 06.JPG (33.6 کیلوبایت, 20 views)
__________________
خداوندا!
دانایی ده که در راه نیفتم
بینایی ده که در چاه نیفتم
بنمای ره که رهنماینده تویی
بگشای در که در گشاینده تویی
من دست به هیچ دستگیری ندهم که ایشان همه فانی اند و پاینده تویی...




*h-nik* آفلاین است   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از دوست گرامی *h-nik* عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
andia (2012-08-30), ღ.ترنم.ღ (2013-01-15), Belfi (2013-04-27), Chef-Sheri (2013-09-30), Hanichef (2013-10-16), Honey (2012-07-21), Mahshid (2011-11-12), marie (2014-01-05), Nahid59 (2012-12-19), pante a (2013-08-12), Sepnta (2013-04-26), zariattari (2013-01-23), آشپزخونه سپیده (2013-04-09), غزل (2011-07-06)
قدیمی 2011-09-27, 04:12 PM   #3
هامانا
کاربر جدید
 
تاریخ عضویت: Aug 2011
ارسالها: 1
تشکر کرده : 0
6 بار تشکر شده در 1 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
هامانا در آغاز راه است
فعالیت Longevity
0/20 17/20
Today ارسالها
0/5 ssssssss1
پیشفرض پاسخ: شامی گیلانی

سلام.من هم گیلانی هستم اما شامی ای که ما درست میکنیم یه کم فرق میکنه ما توش گوشت سیب زمینی پیاز لپه و تخم مرغ میریزیم.{ محض اطلاع بعضیها}
هامانا آفلاین است   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از دوست گرامی هامانا عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*AZITA* (2011-10-01), andia (2012-08-30), ღ.ترنم.ღ (2013-01-15), Hedieh (2012-02-06), Marjan (2011-09-27), Narges (2011-09-27)
قدیمی 2011-10-05, 01:09 AM   #4
Shidak
کاربر فعال
 
آواتار Shidak
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 1,322
تشکر کرده : 9,391
تشکر شده 18,746 بار در 1,438 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Shidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
2/20 20/20
Today ارسالها
0/5 sssss1322
پیشفرض پاسخ: شامی گیلانی

عالی‌ بود ..........
Attached Images
File Type: jpg 2011-10-02 17.42.jpg (87.8 کیلوبایت, 0 views)
__________________
چقدر سخته همرنگ جماعت شدن, وقتي جماعت خودش هزار رنگ است.
Shidak آفلاین است   پاسخ با نقل قول
16 کاربر زیر از دوست گرامی Shidak عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
andia (2012-08-30), ღ.ترنم.ღ (2013-01-15), Beauty (2013-05-23), Belfi (2013-04-27), Chef-Sheri (2013-09-30), Hanasakura (2011-10-05), Hanichef (2013-10-16), Honey (2012-07-21), Mahshid (2011-11-12), Princess (2011-10-05), saharr (2012-12-22), sarina-kian (2011-10-05), Sepnta (2013-04-26), مامان زهرا و حسین (2014-01-12), zariattari (2013-01-23), آشپزخونه سپیده (2013-04-09)
قدیمی 2012-08-18, 04:53 PM   #5
Hanichef
کاربر فعال
 
آواتار Hanichef
 
تاریخ عضویت: Sep 2011
موقعیت: اهل رشت، ساکن زاهدان
ارسالها: 1,326
تشکر کرده : 32,684
تشکر شده 27,409 بار در 1,603 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
Hanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond reputeHanichef has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
5/20 16/20
Today ارسالها
1/5 sssss1326
پیشفرض پاسخ: شامی گیلانی

004_1.jpgIMG_3769_1.jpg

بدون سبزی مدل رشتی....با سبزی مدل لاهیجانی (شرق گیلان)
__________________
بهترین چیزها زمانی اتفاق می افتد که انتظارش را نداری
آشپزخونه روزمنویی من
Hanichef آفلاین است   پاسخ با نقل قول
19 کاربر زیر از دوست گرامی Hanichef عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
andia (2012-08-30), ღ.ترنم.ღ (2013-01-15), Beauty (2013-05-23), Belfi (2013-04-27), Chef-Sheri (2013-09-30), Maneli (2012-08-18), marie (2014-01-05), Matiiin (2013-04-26), Nahid59 (2012-12-19), nasrin50 (2012-08-19), pante a (2013-08-12), s1387p (2013-07-14), saharr (2012-12-22), setayesh66 (2013-01-23), قاشق چوبی (2013-04-26), مامان زهرا و حسین (2014-01-12), ماهمون (2013-10-16), zariattari (2013-01-23), آشپزخونه سپیده (2013-04-09)
پاسخ

کلیدواژه
گیلانی, گردو, تره, شامی


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump


Free PageRank Checker

ساعت: 08:51 PM بوقت GMT +4.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد