مسابقه آشپزی و شیرینی پزی 53 ویژه رمضان 93
تابلو اعلانات برنامه های آموزشی ویژه ماه مبارک رمضان
کارگاه آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی ویژه ماه مبارک رمضان
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع کیک و تزئینات در روزمنو > انواع خمیر و کرم مخصوص تزئین کیک

انواع خمیر و کرم مخصوص تزئین کیک

دستور تهیه و نحوه استفاده از انواع خمیر و کرم برای تزئین کیک


User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2012-01-09, 12:28 PM   #1
nasim2
کاربر جدید
 
آواتار nasim2
 
تاریخ عضویت: Dec 2011
ارسالها: 15
تشکر کرده : 132
تشکر شده 232 بار در 15 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
nasim2 یک هاله روحانی دور اوستnasim2 یک هاله روحانی دور اوستnasim2 یک هاله روحانی دور اوست
فعالیت Longevity
0/20 15/20
Today ارسالها
0/5 sssssss15
پیشفرض خمیر فوندانت پایه

آیسینگ فوندانت برای یک کیک گرد به قطر ۲۵ سانتی متر در ارتفاع ۱۰ سانتیمتر
آب سرد یک چهارم فنجان

پودر ژلاتین ۱ قاشق غذا خوری

گلو گز نصف فنجان

گلیسیرین خوراکی ۱ قاشق غذا خوری

روغن قنادی ۲ قاشق غذاخوری

پودر قند الک شده ۸۵۰ گرم
پودر ژلاتین و آب سرد را در ظرف استیل ریخته هم بزنید بعده ۳ دقیقه روی بخار آب جوش قرار دهید تا ژلاتین حل شود

گلو گز و گلیسیرین را اضافه کنید هم بزنید

روغن را به ترکیب بالا اضافه کنید قبل از اینکه کاملا ذوب شود اسانس را اضافه کنید ظرف را از روی بخار آب بردارید تا کمی‌ خنک شود

نصف پودر قند را داخل ظرفی‌ ریخته وسط آنرا گود و باز کنید سپس مایه ولرم را وسط آن بریزید با قاشق هم بزنید کم کم بقیه پودر را به خمیر اضافه کرده مالش دهید تا صاف و یکدست شود

اگر خمیر به دست چسبید کمی‌ پودر قند ،و اگر خشک بود چند قطره آب به آن اضافه کنید

خمیر اضافه را برای مصارف بعدی ،در نایلون فاقد هوا، پرس کنید در یخچال نگهداری کنید.بعد مالش دادن مجددا استفاده کنید

این خمیر حالت رنگ پذیری دارد سعی‌ کنید از رنگهای خوراکی ویلتون استفاده نمایید.

از این آیسینگ برای درست کردن گًل و شکل‌های عروسکی هم می‌توان استفاده کرد

ویدئو روش تهی‌ این آیسینگ بزودی در اختیارتان قرار خواهد گرفت
nasim2 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
17 کاربر زیر از دوست گرامی nasim2 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Amitida (2012-01-09), Beauty (2014-01-20), ChefShadi (2012-01-09), eli@aseman (2013-02-24), gole orkide (2012-12-25), hamraz (2012-11-12), Mahshid (2012-01-09), marzi.kh (2014-01-01), masume (2012-02-13), sahar.dolatabadi (2012-02-03), Soli (2012-11-20), t.ara (2012-05-22), فاطمه مهر (2014-05-13), فاطیما (2012-02-13), پروپوفول (2013-01-15), الهام 62 (2014-06-09), زهرا23 (2012-10-10)
قدیمی 2012-01-09, 03:39 PM   #2
sogand.sh
کاربر فعال
 
آواتار sogand.sh
 
تاریخ عضویت: Oct 2011
موقعیت: تهران
ارسالها: 505
تشکر کرده : 5,082
تشکر شده 2,965 بار در 596 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
sogand.sh has a reputation beyond reputesogand.sh has a reputation beyond reputesogand.sh has a reputation beyond reputesogand.sh has a reputation beyond reputesogand.sh has a reputation beyond reputesogand.sh has a reputation beyond reputesogand.sh has a reputation beyond reputesogand.sh has a reputation beyond reputesogand.sh has a reputation beyond reputesogand.sh has a reputation beyond reputesogand.sh has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
0/20 16/20
Today ارسالها
0/5 ssssss505
پیشفرض پاسخ: تزئین کیک با خمیر فوندانت

چی هست این خمیر فوندانت؟؟؟
__________________
... و عشق همانند گل سرخ خشکیده ای است که حرف های نگفته ای در تنگاتنگ گلبرگ هایش دارد...
sogand.sh آفلاین است   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از دوست گرامی sogand.sh عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Beauty (2014-01-20), masume (2012-02-13), فاطیما (2012-02-13)
قدیمی 2012-01-09, 03:56 PM   #3
Amitida
کاربر خیلی فعال
 
آواتار Amitida
 
تاریخ عضویت: Sep 2011
موقعیت: مشهد
ارسالها: 2,143
تشکر کرده : 8,265
تشکر شده 17,714 بار در 2,192 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Amitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
5/20 16/20
Today ارسالها
0/5 sssss2143
پیشفرض پاسخ: تزئین کیک با خمیر فوندانت

خمیر فوندانت برای تزیین کیک و... استفاده میشه

تو لوازم قنادی ها دارن تو خونه هم (البته کمی سخته) میشه تهیه کرد ناگفته نمانه تو خونه خمیر مارسپیان درست مکنن که از بادوم تهنیه میشه

این خمیرا قابل فرم گرفتنه و با مواد رنگی رنگ میشه و به اشکال مختلف در میاد
__________________
Amitida آنلاین است   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از دوست گرامی Amitida عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Beauty (2014-01-20), eli@aseman (2013-02-24), elize (2012-11-11), sogand.sh (2012-01-09), فاطیما (2012-02-13), یواشکی (2013-12-14)
قدیمی 2012-01-09, 03:57 PM   #4
Amitida
کاربر خیلی فعال
 
آواتار Amitida
 
تاریخ عضویت: Sep 2011
موقعیت: مشهد
ارسالها: 2,143
تشکر کرده : 8,265
تشکر شده 17,714 بار در 2,192 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Amitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
5/20 16/20
Today ارسالها
0/5 sssss2143
پیشفرض پاسخ: تزئین کیک با خمیر فوندانت

خمیر فوندانت


آب 3 قاشق سوپخوری
ژلاتین 3 قاشق چایخوری
گلوکز 2 قاشق سوپخوری
گلیسیرین خوراکی 2 قاشق چایخوری
پودر شکر الک شده 480 گرم

آب را در ظرفی ریخته، ژلاتین را روی آن می پاشیم و به صورت بن ماری حل می کنیم. گلوکز و گلیسیرین را به محلول ژلاتین اضافه کرده، می گذاریم کمی خشک شود. پودر شکر را در ظرفی ریخته در مرکز آن گودی ایجاد می کنیم. مایع را اضافه کرده با قاشق چوبی به هم می زنیم تا منسجم شود. خمیر را روی سطحی که پودر شکر پاشیده ایم ورز می دهیم تا صاف و یکدست شود. از این خمیر برای تزیین انواع کیک ها استفاده می کنیم. (می توانیم از انواع اسانس ها و رنگ های خوراکی استفاده می کنیم)



خمیر فوندانت2

پودر ژلاتین : 1 قاشق غذاخوری پر
گلیسرین : 1 قاشق غذاخوری
گلوکز : نصف پیمانه
اب : 1 چهارم پیمانه
روغن قنادی : 50 گرم
پودر قند : 900 گرم

اب سرد را با پودر ژلاتین مخلوط کرده و روی بخار اب میگذاریم تا کاملا حل شود بعد گلسیرین را اضافه کرده و بعد از ان گلوکز را و خوب مخلوط میکنیم و میگذاریم با بخار اب کاملا صاف و شفاف شود بعد روغن را اضافه کرده و از روی اب برمیداریم و میگذاریم روغن با حرارت خود مواد باز شود و هر از گاهی هم میزنیم

نصف پودر قند را درون ظرفی ریخته و وسط انرا گود میکنیم و مواد را داخل ان میریزیم و مخلوطط کرده و کم کم تمام پور قند را اضافه میکنیم تا خمیری به دست اید که به دست نچسبد

پودر قند را قبل از استفاده چند باز الک میکنیم

خمیر به دست اومده را میتونیم تا 2 هفته در یخچال و 6 ماه درون فریزر نگه داریم و به انواع رنگها میتونیم دربیاوریم

توی مواد اگه یه مقدار اسانس بزنیم خیلی بهتر میشه
__________________
Amitida آنلاین است   پاسخ با نقل قول
21 کاربر زیر از دوست گرامی Amitida عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
.susan. (2014-01-20), 12345t (2014-01-25), Adeleh (2014-01-05), Beauty (2013-12-11), Chef-Sheri (2014-01-06), eli@aseman (2013-02-24), elize (2012-11-11), Hanichef (2014-01-05), Mahshid (2014-01-28), marzi.kh (2014-01-01), melmel (2014-01-25), Pari65 (2014-02-03), ROSHAN (2013-12-10), sogand.sh (2012-01-09), فاطیما (2012-02-13), مهرانه (2013-12-10), یواشکی (2013-12-14), پروپوفول (2013-01-15), آفتاب بانو (2013-12-10), آرینا2010 (2014-01-05), باران78 (2014-01-12)
قدیمی 2012-02-12, 12:07 PM   #5
shakibmon
کاربر جدید
 
آواتار shakibmon
 
تاریخ عضویت: Feb 2012
موقعیت: فعلا ساکن بابل
ارسالها: 18
تشکر کرده : 125
تشکر شده 193 بار در 19 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
shakibmon یک هاله روحانی دور اوستshakibmon یک هاله روحانی دور اوستshakibmon یک هاله روحانی دور اوست
فعالیت Longevity
0/20 14/20
Today ارسالها
0/5 sssssss18
Post پاسخ: تزئین کیک با خمیر فوندانت

سلام
میخواستم بدونم فوندانت و مارسیپان رو میشه جایه هم استفاده کرد ؟
یعنی خواصشون باهم فرق نداره ؟؟
و اینکه کودوم درست کردنش راحتتر و نتیجش بهتر میشه ؟؟ چون من دفعه اولمه که میخوام درست کنم و برای کیک استفاده کنم . مناسبتشم برام خیلی مهمه
shakibmon آفلاین است   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از دوست گرامی shakibmon عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Beauty (2014-01-20), فاطیما (2012-02-13), یواشکی (2013-12-14), الهام 62 (2014-06-09)
پاسخ

کلیدواژه
فوندانت, مزه, هایی, کیک, پایه, پاپیون, آموزش, ایده, تهیه, تره, تزیین, تزئین, خمیر, دستور, عکس


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
خمیر پیتزا فوری - خمیر پیتزا با کمترین زمان استراحت مهرانه خمیر ها 108 2014-07-22 11:39 PM
نان کروسان (فرانسه) Sepnta نان های مدرن 16 2014-07-02 02:09 PM
کریسمس آستاره چیدمان میز غذا و سفره مهمانی ها 88 2014-03-28 03:16 PM
تجربه های شیرین:: تارت و تارتلت :: Rana.Y کارگاه آموزش شیرینی پزی - با هم شیرینی بپزیم! 166 2014-02-12 08:13 AM
آموزش عروسک زرافه زیبای قلاب بافی nilufari دنیای قلاب بافی (کاردستی، تزئینی، فانتزی و ...) 3 2013-12-26 01:38 AM


Free PageRank Checker

ساعت: 08:02 AM بوقت GMT +4.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد