مسابقه آشپزی و شیرینی پزی 52 - ویژه نوروز 93
>>> برنامه های آموزشی ویژه روزمنو <<<
مسابقه عکس کودک 24 - اخم کوچولوها !
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع کیک و تزئینات در روزمنو > انواع خمیر و کرم مخصوص تزئین کیک

انواع خمیر و کرم مخصوص تزئین کیک

دستور تهیه و نحوه استفاده از انواع خمیر و کرم برای تزئین کیک


User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-07-03, 04:39 PM   #1
SAHAR NAAZ
کاربر فعال
 
آواتار SAHAR NAAZ
 
تاریخ عضویت: May 2011
موقعیت: esfahan
ارسالها: 858
تشکر کرده : 8,445
تشکر شده 10,784 بار در 926 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
SAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
2/20 18/20
Today ارسالها
0/5 ssssss858
پیشفرض خمیر فوندانت - دستور تهیه و ایده های تزیین با فوندانت

من این عکسها را پیدا کردم
Attached Images
File Type: jpg 3iemmx9ukoz11l0a9n6.jpg (27.8 کیلوبایت, 18 views)
File Type: jpg gerbera-gum-paste-flower.jpg (17.9 کیلوبایت, 612 views)
File Type: jpg fondant-ribbon-roses-cake.jpg (15.9 کیلوبایت, 10 views)
File Type: jpg fondant-bow-small-2.jpg (12.4 کیلوبایت, 8 views)
File Type: jpg gift-box-cake-9.jpg (15.5 کیلوبایت, 612 views)
File Type: jpg 15t.jpg (74.6 کیلوبایت, 607 views)
File Type: jpg brightwithwhitecake.jpg (22.4 کیلوبایت, 14 views)

آخرین ویرایش توسط Sardooneh در تاریخ 2012-01-09 انجام شده است
SAHAR NAAZ آفلاین است   پاسخ با نقل قول
24 کاربر زیر از دوست گرامی SAHAR NAAZ عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Darya* (2011-07-04), banoo3 (2012-11-11), Beauty (2014-01-20), eli@aseman (2013-02-24), elize (2012-11-11), hajarAus (2013-03-22), hamraz (2012-11-12), Mahshid (2012-01-09), marmar11 (2013-04-12), mary61 (2011-07-04), marzi.kh (2014-01-01), masume (2012-02-13), miaayad-hoda (2012-12-18), Pana (2011-09-07), sara.vp77 (2014-01-20), Sardooneh (2012-01-09), shikamoo (2013-10-28), Soli (2012-11-20), فاطیما (2012-02-13), مهرانه (2014-02-07), پروپوفول (2013-01-25), zariattari (2012-11-11), رها62 (2013-07-28), زهرا23 (2012-10-10)
قدیمی 2011-07-04, 01:20 PM   #2
SAHAR NAAZ
کاربر فعال
 
آواتار SAHAR NAAZ
 
تاریخ عضویت: May 2011
موقعیت: esfahan
ارسالها: 858
تشکر کرده : 8,445
تشکر شده 10,784 بار در 926 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
SAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
2/20 18/20
Today ارسالها
0/5 ssssss858
پیشفرض پاسخ: تزئین کیک با خمیر فوندانت

سلام
اینها جدیدند
Attached Images
File Type: jpg fondant-bow-small-2.jpg (16.4 کیلوبایت, 587 views)
File Type: jpg gift-box-cake-9.jpg (15.7 کیلوبایت, 587 views)
SAHAR NAAZ آفلاین است   پاسخ با نقل قول
17 کاربر زیر از دوست گرامی SAHAR NAAZ عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
banoo3 (2012-11-11), Beauty (2014-01-20), eli@aseman (2013-02-24), elize (2012-11-11), hajarAus (2013-03-22), hamraz (2012-11-12), Mahshid (2012-01-09), marmar11 (2013-04-12), marzi.kh (2014-01-01), Pana (2011-09-07), Pari65 (2014-02-07), sara.vp77 (2014-01-20), Soli (2012-11-20), فاطیما (2012-02-13), پروپوفول (2013-01-25), zariattari (2012-11-11), زهرا23 (2012-10-10)
قدیمی 2011-07-04, 02:31 PM   #3
ریحان
کاربر نیمه فعال
 
آواتار ریحان
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: Tabriz
ارسالها: 395
تشکر کرده : 1,766
تشکر شده 5,386 بار در 529 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
ریحان has a reputation beyond reputeریحان has a reputation beyond reputeریحان has a reputation beyond reputeریحان has a reputation beyond reputeریحان has a reputation beyond reputeریحان has a reputation beyond reputeریحان has a reputation beyond reputeریحان has a reputation beyond reputeریحان has a reputation beyond reputeریحان has a reputation beyond reputeریحان has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss395
پیشفرض پاسخ: تزئین کیک با خمیر فوندانت

Attached Images
File Type: jpg Rainbow-Cake-Photos.jpg (33.6 کیلوبایت, 3 views)
File Type: jpg wedding17.jpg (34.3 کیلوبایت, 2 views)
__________________
ریحان آفلاین است   پاسخ با نقل قول
19 کاربر زیر از دوست گرامی ریحان عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
banoo3 (2012-11-11), Beauty (2014-01-20), eli@aseman (2013-02-24), elize (2012-11-11), hajarAus (2013-03-22), hamraz (2012-11-12), Mahshid (2012-01-09), marmar11 (2013-04-12), marzi.kh (2014-01-01), masume (2012-02-13), narsis13 (2013-01-29), Pari65 (2014-02-07), Princess (2011-07-04), Soli (2012-11-20), solmaz55 (2013-04-18), فاطیما (2012-02-13), پروپوفول (2013-01-25), zariattari (2012-11-11), زهرا23 (2012-10-10)
قدیمی 2012-01-09, 12:28 PM   #4
nasim2
کاربر جدید
 
آواتار nasim2
 
تاریخ عضویت: Dec 2011
ارسالها: 15
تشکر کرده : 132
تشکر شده 220 بار در 15 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
nasim2 یک هاله روحانی دور اوستnasim2 یک هاله روحانی دور اوستnasim2 یک هاله روحانی دور اوست
فعالیت Longevity
0/20 14/20
Today ارسالها
0/5 sssssss15
پیشفرض پاسخ: تزئین کیک با خمیر فوندانت

آیسینگ فوندانت برای یک کیک گرد به قطر ۲۵ سانتی متر در ارتفاع ۱۰ سانتیمتر
آب سرد یک چهارم فنجان

پودر ژلاتین ۱ قاشق غذا خوری

گلو گز نصف فنجان

گلیسیرین خوراکی ۱ قاشق غذا خوری

روغن قنادی ۲ قاشق غذاخوری

پودر قند الک شده ۸۵۰ گرم
پودر ژلاتین و آب سرد را در ظرف استیل ریخته هم بزنید بعده ۳ دقیقه روی بخار آب جوش قرار دهید تا ژلاتین حل شود

گلو گز و گلیسیرین را اضافه کنید هم بزنید

روغن را به ترکیب بالا اضافه کنید قبل از اینکه کاملا ذوب شود اسانس را اضافه کنید ظرف را از روی بخار آب بردارید تا کمی‌ خنک شود

نصف پودر قند را داخل ظرفی‌ ریخته وسط آنرا گود و باز کنید سپس مایه ولرم را وسط آن بریزید با قاشق هم بزنید کم کم بقیه پودر را به خمیر اضافه کرده مالش دهید تا صاف و یکدست شود

اگر خمیر به دست چسبید کمی‌ پودر قند ،و اگر خشک بود چند قطره آب به آن اضافه کنید

خمیر اضافه را برای مصارف بعدی ،در نایلون فاقد هوا، پرس کنید در یخچال نگهداری کنید.بعد مالش دادن مجددا استفاده کنید

این خمیر حالت رنگ پذیری دارد سعی‌ کنید از رنگهای خوراکی ویلتون استفاده نمایید.

از این آیسینگ برای درست کردن گًل و شکل‌های عروسکی هم می‌توان استفاده کرد

ویدئو روش تهی‌ این آیسینگ بزودی در اختیارتان قرار خواهد گرفت
nasim2 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از دوست گرامی nasim2 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Amitida (2012-01-09), Beauty (2014-01-20), ChefShadi (2012-01-09), eli@aseman (2013-02-24), gole orkide (2012-12-25), hamraz (2012-11-12), Mahshid (2012-01-09), marzi.kh (2014-01-01), masume (2012-02-13), sahar.dolatabadi (2012-02-03), Soli (2012-11-20), t.ara (2012-05-22), فاطیما (2012-02-13), پروپوفول (2013-01-15), زهرا23 (2012-10-10)
قدیمی 2012-01-09, 03:39 PM   #5
sogand.sh
کاربر فعال
 
آواتار sogand.sh
 
تاریخ عضویت: Oct 2011
موقعیت: تهران
ارسالها: 506
تشکر کرده : 5,082
تشکر شده 2,939 بار در 596 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
sogand.sh has a reputation beyond reputesogand.sh has a reputation beyond reputesogand.sh has a reputation beyond reputesogand.sh has a reputation beyond reputesogand.sh has a reputation beyond reputesogand.sh has a reputation beyond reputesogand.sh has a reputation beyond reputesogand.sh has a reputation beyond reputesogand.sh has a reputation beyond reputesogand.sh has a reputation beyond reputesogand.sh has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
0/20 16/20
Today ارسالها
0/5 ssssss506
پیشفرض پاسخ: تزئین کیک با خمیر فوندانت

چی هست این خمیر فوندانت؟؟؟
__________________
... و عشق همانند گل سرخ خشکیده ای است که حرف های نگفته ای در تنگاتنگ گلبرگ هایش دارد...
sogand.sh آفلاین است   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از دوست گرامی sogand.sh عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Beauty (2014-01-20), masume (2012-02-13), فاطیما (2012-02-13)
پاسخ

کلیدواژه
فوندانت, مزه, هایی, کیک, پایه, پاپیون, آموزش, ایده, تهیه, تره, تزیین, تزئین, خمیر, دستور, عکس


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 2 (0 عضو و 2 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
خمير هزار لا : میلفوی : puff pastry arya2010 خمیر ها 7 2014-04-08 10:48 PM
خمیر فونسه یا خمیر بریزه samagh خمیر ها 0 2014-02-05 11:23 AM
طرز تهیه پنج نوع نان محلی بختیاری armita-anita غذاهای استان چهارمحال و بختیاری 0 2013-05-13 03:35 PM
دستور تهیه اسموتی Mahshid کافی شاپ (نوشیدنی های سرد و گرم و ...) 0 2012-01-02 07:14 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 06:24 AM بوقت GMT +4.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد