تلویزیون آموزشی روزمنو
آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > آشـپزی ملل > غذاهای روسی

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-11-20, 10:04 AM   #1
mana
کاربر نیمه فعال
 
آواتار mana
 
تاریخ عضویت: Oct 2011
ارسالها: 166
تشکر کرده : 1,332
تشکر شده 1,579 بار در 171 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
mana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant future
پیشفرض پلمنی

این غذا از یه خمیر ساده و مایه گوشتی تهیه میشه
از قبل میشه تهیه کرد و تو فریزر گذاشت بعد ازون با 15 دقیقه جوشیدن توی یه سس گوجه ای یا حتی آب نمک ساده پخته میشه
اگه رژیم ندارید بعد از پختن تو روغن فراوون تفتش بدید خوشمزه تر میشه

الف-خمیر =آب نصف پیمانه + آرد (معمولی یاسفید) 3 پیمانه + تخمرغ یک عدد +نمک کمی + زردچوبه کمی + سبزی معطر (مثل سبزی دلمه یا کوکو یا حتی سبزی خشک مثل کمی شوید نعنا یا آویشن)
خمیر ورز بدید و نیم ساعت استراحت بدین دوباره ورز بدید کاملا نازک باز کنید و با یه کاتر یا دهانه لیوان گرد گرد قالب بزنید
(من به چونه های کوچولو تبدیل کردم و تو دستم باز کردم )

ب- مایه گوشتی= قسمت اصلی اون گوساله کم چرب چرخ کرده با نمک هست که ورز میدیم
اما من با ذرت پخته و چندتا قارچ ریختم تو غذاساز و کمی هم ادویه خورشتی اضافه کردم مایه گوشتی و طعمش به دلخواه شما بستگی داره
مقدار گوشتی که مصرف میشه نصف مقداریه که برای کتلت مصرف می کنید..حتی کمتر

از مایه گوشتی اندازه یه فندق کوچیک بذارید لای خمیر و لبه هاشو بپیچید

حدود 15 تا 20 دقیقه تو این سس=دو لیوان آب+ مخلوط رب و پیاز داغ و نمک و سرکه بالزامیک (کمی )که از قبل به جوش آوردید بپزید
البته همون طور که گفتم میشه این خمیر ها رو بعد پخت سرخ کرد اگه میخواهید سرخ کنید تو آب نمک معمولی بجوشونید

خوبی این غذا تو اینه که میشه از قبل خمیرا رو پیچید و تو فریز گذاشت و بعد در عرض کمتر از نیم ساعت آماده میشه...حتی میشه به عنوان دورچین تو مهمونی ازش استفاده کرد..با سس کچاب و سیب زمینی سرخ کرده هم مطلوب نوجوونا و بچه هاست

اینم عکسای من کنار ظرف یه چندتا از مایه گوشتی را گرد کردم و سرخ کردم گذاشتم
Attached Thumbnails
Photo0428.jpg   Photo0432.jpg  

Photo0437.jpg  
__________________
معماى حيات قابل حل نيست، مگر اين‏كه ابديت در برابر آن باشد.
mana آفلاین است   پاسخ با نقل قول
28 کاربر زیر از دوست گرامی mana عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Negar* (2011-11-20), *Yasi* (2012-06-12), Amitida (2012-01-14), Azijam (2012-03-15), babak (2012-04-02), gole roz (2015-01-21), hamraz (2011-11-30), Hanichef (2012-08-27), Khaleh Mary (2011-11-20), Mahshid (2012-01-28), masi (2011-12-28), mayam (2011-12-29), Mer3de (2012-09-02), Narges (2012-01-14), Pana (2012-03-07), papary (2011-11-20), Princess (2011-12-29), SAHAR NAAZ (2012-08-27), sama jan (2012-04-23), selin (2012-01-14), Shidak (2011-12-28), sogand.sh (2011-12-28), sogandzarin (2011-12-18), sorour (2013-08-01), ماهمون (2011-11-20), نیوشا (2011-11-20), victoria (2013-02-06), سپیده مامان امیرعلی (2012-04-07)
قدیمی 2011-11-20, 11:49 AM   #2
*Negar*
کاربر نیمه فعال
 
آواتار *Negar*
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 438
تشکر کرده : 881
تشکر شده 3,803 بار در 512 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
*Negar* has a reputation beyond repute*Negar* has a reputation beyond repute*Negar* has a reputation beyond repute*Negar* has a reputation beyond repute*Negar* has a reputation beyond repute*Negar* has a reputation beyond repute*Negar* has a reputation beyond repute*Negar* has a reputation beyond repute*Negar* has a reputation beyond repute*Negar* has a reputation beyond repute*Negar* has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: پلمنی

ممنون مانا جون
من حتما امتحانش میکنم
فقط یه سوال سس رو اول بجوشونم داغ که شد خمیرارو اضافه کنم ؟
در غیر اینصورت احتمال داره خمیر تو سس وا بشه ؟
__________________

روزمنو خانه من خانه تو
از تمام پروانه های عزیز روزمنو خواهش میکنیم لطفا اسپم نگذارید. دکمه تشکر کافیست.
*Negar* آفلاین است   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از دوست گرامی *Negar* عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
hamraz (2012-08-28), mana (2011-11-20), sorour (2013-08-01)
قدیمی 2011-11-20, 04:44 PM   #3
mana
کاربر نیمه فعال
 
آواتار mana
 
تاریخ عضویت: Oct 2011
ارسالها: 166
تشکر کرده : 1,332
تشکر شده 1,579 بار در 171 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
mana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant future
پیشفرض پاسخ: پلمنی

نگار عزیزم بله باید آب در حال جوش باشه خمیرا اول به ته ظرف میرن و بعد که پختند روی آب بالا میان آب زیادی هم نباید بریزم بعد از جوش اومدن و اضافه کردن پلمنی ها حدود 15 تا 20 دقیقه بعد می پزند
__________________
معماى حيات قابل حل نيست، مگر اين‏كه ابديت در برابر آن باشد.
mana آفلاین است   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از دوست گرامی mana عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Negar* (2011-11-21), hamraz (2012-08-28), Mahshid (2012-01-28), Narges (2012-01-14), sorour (2013-08-01)
قدیمی 2011-12-28, 01:35 PM   #4
farinaz3
کاربر جدید
 
آواتار farinaz3
 
تاریخ عضویت: Dec 2011
ارسالها: 24
تشکر کرده : 1,276
تشکر شده 138 بار در 29 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
farinaz3 یک هاله روحانی دور اوستfarinaz3 یک هاله روحانی دور اوست
پیشفرض پاسخ: پلمنی

مانا جون میشه از خمیر فیلو هم استفاده کرد؟
farinaz3 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از دوست گرامی farinaz3 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
hamraz (2012-08-28), mana (2012-01-14)
قدیمی 2011-12-28, 07:28 PM   #5
Betty
مدیر انجمن
 
آواتار Betty
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 929
تشکر کرده : 3,641
تشکر شده 11,123 بار در 992 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Betty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: پلمنی

مانا جون، دستت درد نکنه، ولی با جوشیدن تو آب مایه گوشتی داخل خمیر هم خوب پخته میشه، ؟ میشه اول مواد گوشتی رو مثل مایه ماکارونی آماده کنیم بعد لای خمیر بپیچیم؟
__________________


Betty آفلاین است   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از دوست گرامی Betty عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
hamraz (2012-08-28), mana (2012-01-14)
پاسخ

کلیدواژه
ماکارونی, ماست, کوکو, پلمنی, سنتی


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump


Free PageRank Checker

ساعت: 05:56 AM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد