کارگاه های آموزشی در رومنو - جشنواره پاییز هزار رنگ
مسابقه آشپزی 54 در روزمنو
کارگاه آموزش نوشیدنی های گرم
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع دسر > ژله و دسرهای ژلاتینه

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2010-12-30, 07:42 AM   #1
ashpazbanoo
کاربر جدید
 
آواتار ashpazbanoo
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: بندرعباس
ارسالها: 45
تشکر کرده : 24
تشکر شده 983 بار در 44 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
ashpazbanoo is a splendid one to beholdashpazbanoo is a splendid one to beholdashpazbanoo is a splendid one to beholdashpazbanoo is a splendid one to beholdashpazbanoo is a splendid one to beholdashpazbanoo is a splendid one to beholdashpazbanoo is a splendid one to beholdashpazbanoo is a splendid one to behold
پیشفرض دسر ژله و کرم وانیلی

دســـــر ژله و کرم وانیلی

ژله (طعم دلخواه) ٢ بسته- میوه دلخواه (ترجیحاً همان طعم ژله) به میزان لازم-شیر دو و نیم لیوان-شکرسه چهارم لیوان-وانیل ١ ق چ-خامه ١٠٠ گرم-پودر ژلاتین دو و نیم ق غ

طرز تهیه:

۱- یک بسته از ژله رو تو نصف لیوان آب جوش حل کنید و بعد نصف لیوان آب سرد بهش اضافه کنید و بذارید تو یخچال تا کاملاً ببنده. وقتی بست، ژله رو به اشکال نامنظم ببرید.

۲- یک بسته دیگه از ژله رو با سه چهارم لیوان آب جوش مخلوط کنید و بعد سه چهارم لیوان آب سرد بهش اضافه کنید. ژله رو بریزید تو قالبی که می خواهید دسر رو توش درست کنید و بذاریدش تو یخچال. وقتی ژله نیم بند شد از میوه دلخواه دونه دونه توی ژله قرار بدید. دوباره قالب رو بذارید تو یخچال

۳- شیر رو با شکر مخلوط کنید و بذارید روی حرارت تا شکر حل بشه. بعد از روی گاز بردارید و بذارید کنار. ژلاتین رو اول روی کمی آب سرد بپاشید. وقتی به حالت اسفنجی در اومد بذاریدش روی بخار آب جوش تا شفاف بشه.پس از این که مخلوط شیر و شکر کمی خنک شد، ژلاتین و وانیل و خامه رو بریزید توش و هم بزنید.

۴-به آرومی از کرم وانیلی با ملاقه بریزید روی ژله (ژله باید کاملاً بسته شده باشه وگرنه با کرم مخلوط میشه و رنگش بهم می ریزه) قالب رو دوباره بذارید تو یخچال.

۵-وقتی کرم نیم بند شد، اون ژله هایی رو که همون اول به صورت قطعات نامنظم بریده بودید، دونه دونه فرو کنید تو کرم. وقتی تموم شد دوباره قالب رو بذارید تو یخچال تا کاملاً ببنده.

۶-دسرتون که کاملاً سفت شد، اول با نوک چاقو دورش رو آزاد کنید و بعد قالب رو یه چند ثانیه ای تو ظرف آب گرم نگه دارید و نهایتاً تو ظرف مورد نظرتون برش گردونید.
Attached Images
File Type: jpg 03102010118.jpg (42.7 کیلوبایت, 10 views)
File Type: jpg 2.JPG (28.3 کیلوبایت, 9 views)
File Type: jpg 1.jpg (72.2 کیلوبایت, 10 views)
ashpazbanoo آفلاین است   پاسخ با نقل قول
29 کاربر زیر از دوست گرامی ashpazbanoo عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<*Sara*> (2012-12-24), afarin08 (2011-06-04), azita418 (2014-01-06), ღ.ترنم.ღ (2013-01-05), Bahar-chef (2013-06-24), Bahari (2012-04-28), Belfi (2013-06-12), donya (2013-06-29), gisoo2 (2013-06-12), ladanj (2013-06-14), Mahboubehbanoo (2012-04-28), mahdokht (2011-08-30), marie (2013-12-08), marmar11 (2013-06-24), Matiiin (2013-06-24), mayounesi (2014-02-01), Niyaz Chef (2013-08-27), Rana.Y (2013-06-24), Sardooneh (2011-11-27), sarina1425 (2013-07-26), setayesh66 (2012-08-03), sorour (2013-08-05), Tara8930 (2013-06-24), فاطیما (2012-04-28), میترا (2011-07-05), veronika (2013-06-23), حمیده25 (2014-01-05), زهرا23 (2013-06-12), سیندرلا22 (2013-07-11)
قدیمی 2012-04-28, 07:01 AM   #2
sarina-kian
کاربر فعال
 
آواتار sarina-kian
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
ارسالها: 1,099
تشکر کرده : 5,423
تشکر شده 17,946 بار در 1,236 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
sarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: دســـــر ژله و کرم وانیلی

کرم وانیلی که دستورش همینه!
اما من بجای ژله قرمز رویی،تصمیم گرفتم اکواریومیش کنم.ژله ابی رو با نصف اب گرم و نصف ایب سرد تهیه کردم و ریختم تو قالب رفت تو یخچال.نیم بند که شد پاستیل های ماهی رو شناور کردم توش.گذاشتم تو یخچال تا کاملا سفت شد.یک سمت رو از این شکلات جیلی بیلی ها که شکل سنگ رنگی هست چیدم و 2-3 که از ژله بلوبری اماده کنار گذاشته بودم ریختم رو سنگ ها تا کاملا سفت بشن.بعد از اون کرم وانیلی رو ریختم و موقع نیم بند شدن از یخچال درووردم و خورده شیشه های قرمز رو شناور کردم توش و یه شب تو یخچال موند.
Attached Images
File Type: jpg DSC04238.jpg (91.3 کیلوبایت, 0 views)
File Type: jpg DSC04247.jpg (89.5 کیلوبایت, 2 views)
__________________
sarina-kian آفلاین است   پاسخ با نقل قول
33 کاربر زیر از دوست گرامی sarina-kian عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<*Sara*> (2012-12-24), Amitida (2012-04-28), ღ.ترنم.ღ (2013-01-05), Bahar-chef (2013-06-24), Bahari (2012-04-28), Belfi (2012-04-28), Chef-Sheri (2014-02-09), gisoo2 (2013-06-12), ladanj (2013-06-14), Mahboubehbanoo (2012-04-28), mamaneasal (2013-06-15), marie (2013-12-08), marmar11 (2013-06-24), maryama (2013-06-14), Matiiin (2013-06-24), miaayad-hoda (2013-06-12), mona2012 (2012-04-28), Neda-V (2012-04-28), Niyaz Chef (2013-08-27), Pari65 (2013-02-18), Rana.Y (2013-06-24), Sarashpaz-Sepideh (2013-08-05), sarina1425 (2013-07-26), setayesh66 (2012-06-03), Simin1 (2013-06-12), sorour (2013-08-05), Tara8930 (2013-06-24), فاطیما (2012-04-28), veronika (2013-06-23), zariattari (2013-01-26), باران78 (2013-06-12), زهرا23 (2013-06-12), سیندرلا22 (2013-07-11)
قدیمی 2013-06-12, 10:18 AM   #3
setayesh66
کاربر فعال
 
آواتار setayesh66
 
تاریخ عضویت: Mar 2012
موقعیت: tehran
ارسالها: 1,432
تشکر کرده : 38,168
تشکر شده 10,674 بار در 946 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
setayesh66 has a reputation beyond reputesetayesh66 has a reputation beyond reputesetayesh66 has a reputation beyond reputesetayesh66 has a reputation beyond reputesetayesh66 has a reputation beyond reputesetayesh66 has a reputation beyond reputesetayesh66 has a reputation beyond reputesetayesh66 has a reputation beyond reputesetayesh66 has a reputation beyond reputesetayesh66 has a reputation beyond reputesetayesh66 has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: دســـــر ژله و کرم وانیلی

اینم مال من
Attached Images
File Type: jpg DSC03971.jpg (40.3 کیلوبایت, 0 views)
setayesh66 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
25 کاربر زیر از دوست گرامی setayesh66 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
azita418 (2014-01-06), Bahar-chef (2013-06-24), Belfi (2013-06-12), donya (2013-06-29), gisoo2 (2013-06-12), ladanj (2013-06-14), marie (2013-12-08), marmar11 (2013-06-24), Matiiin (2013-06-24), mayounesi (2014-02-01), miaayad-hoda (2013-06-12), Niyaz Chef (2013-08-27), Pari65 (2013-06-12), Rana.Y (2013-06-24), Sarashpaz-Sepideh (2013-08-05), sarina1425 (2013-07-26), Sepnta (2013-06-12), Simin1 (2013-06-12), Tara8930 (2013-06-24), veronika (2013-06-23), zma267 (2013-07-09), باران78 (2013-06-12), حمیده25 (2014-01-05), زهرا23 (2013-06-12), سیندرلا22 (2013-07-11)
قدیمی 2013-06-14, 05:26 PM   #4
Mahdiye*
کاربر فعال
 
آواتار Mahdiye*
 
تاریخ عضویت: Oct 2012
موقعیت: مشهد
ارسالها: 656
تشکر کرده : 14,309
تشکر شده 13,074 بار در 812 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Mahdiye* has a reputation beyond reputeMahdiye* has a reputation beyond reputeMahdiye* has a reputation beyond reputeMahdiye* has a reputation beyond reputeMahdiye* has a reputation beyond reputeMahdiye* has a reputation beyond reputeMahdiye* has a reputation beyond reputeMahdiye* has a reputation beyond reputeMahdiye* has a reputation beyond reputeMahdiye* has a reputation beyond reputeMahdiye* has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: دســـــر ژله و کرم وانیلی

کرم وانیلی با ژله
4 پاکت شیر رو با مقداری شکر جوشوندم بعد4قاشق ژلاتین حل شده در آب سرد رو اضافه کردم وبعد از اینکه ژلاتین در شیر حل شد مخلوط رو از روی حرارت برداشتم.کمی که از حرارت افتاد یک پاکت خامه به همراه وانیل اضافه کردم ودر قالب ریختم.بعد از اینکه کرم خودش رو بست به صورت راه راه از کرم برش زده وجای اون رو با انگور وژله آلوئه ورا پر کردم.اضافه های کرم رو دوباره آب کرده وروی تمام کرم ریختم.
Attached Images
File Type: jpg 100_2858.jpg (48.1 کیلوبایت, 1 views)
File Type: jpg 100_2860.jpg (44.7 کیلوبایت, 4 views)
__________________
خوشبختی را در همین لحظه باور کن ،لحظه ای که دلی به یاد توست.
Mahdiye* آفلاین است   پاسخ با نقل قول
34 کاربر زیر از دوست گرامی Mahdiye* عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
aqua90 (2013-06-14), azita418 (2014-01-06), Bahar-chef (2013-06-24), Belfi (2013-06-14), Chef-Sheri (2014-02-09), ladanj (2013-06-14), mamane khoone (2014-03-10), mamaneasal (2013-06-15), mani (2013-07-11), marie (2013-12-04), marmar11 (2013-06-24), maryama (2013-06-14), Matiiin (2013-06-24), melmel (2013-06-24), miaayad-hoda (2013-06-15), M_sha (2013-06-15), Pari65 (2013-06-14), Rana.Y (2013-06-24), ROSHAN (2013-08-05), sama jan (2013-07-11), Sarashpaz-Sepideh (2013-08-05), sarina1425 (2013-07-26), Sepnta (2014-01-05), setayesh66 (2013-06-16), Shamimi (2013-06-17), Simin1 (2013-06-24), Tara8930 (2013-06-24), مهندس (2013-06-24), veronika (2013-06-23), zahra78 (2013-06-15), حمیده25 (2014-01-05), زهرا23 (2013-06-25), سیندرلا22 (2013-07-11), سپیده مامان امیرعلی (2013-08-15)
قدیمی 2013-06-24, 02:26 PM   #5
maryama
کاربر فعال
 
آواتار maryama
 
تاریخ عضویت: Oct 2012
ارسالها: 545
تشکر کرده : 3,085
تشکر شده 3,459 بار در 658 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
maryama has a reputation beyond reputemaryama has a reputation beyond reputemaryama has a reputation beyond reputemaryama has a reputation beyond reputemaryama has a reputation beyond reputemaryama has a reputation beyond reputemaryama has a reputation beyond reputemaryama has a reputation beyond reputemaryama has a reputation beyond reputemaryama has a reputation beyond reputemaryama has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: دســـــر ژله و کرم وانیلی

دوستان پودر ژلاتین رو روی چه مقدار آب سرد باید پاشید؟
maryama آفلاین است   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از دوست گرامی maryama عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
marie (2013-12-04), sarina1425 (2013-07-26), حمیده25 (2014-01-05)
پاسخ

کلیدواژه
وانیلی, ژله, کرم, دســـــر, دسر


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
کیک ساده وانیلی سحرناز کیک های ساده 25 2014-09-16 06:10 PM
پودینگ وانیلی Hanichef انواع پودینگ 7 2014-09-04 11:27 PM
پاناکوتا Panna Cotta - وانیلی Mahani دسرهای مدرن 9 2014-05-19 10:54 AM
کیک وانیلی (به روایت شف طیبه) .susan. کیک های ساده 1 2013-05-10 08:50 PM
کرم وانیلی ashpazbanoo انواع کرم 0 2010-12-25 08:52 AM


Free PageRank Checker

ساعت: 07:17 PM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد