کارگاه های آموزشی در رومنو - جشنواره پاییز هزار رنگ
مسابقه آشپزی 54 در روزمنو
کارگاه آموزش نوشیدنی های گرم
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > آشـپزی سـنتی در روزمنو > رب، ترشی و شور

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-11-16, 11:13 AM   #1
SAHAR NAAZ
کاربر فعال
 
آواتار SAHAR NAAZ
 
تاریخ عضویت: May 2011
موقعیت: esfahan
ارسالها: 940
تشکر کرده : 8,681
تشکر شده 12,302 بار در 1,016 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
SAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond repute
پیشفرض ترشی لیمو ترش

مواد لازم:
لیمو ترش
فلفل تند
نمک
آبلیمو


لیموهارا از وسط نصف کرده و از طرف قاچ خورده میزنیم تو نمک و توی شیشه لایه لایه میچینیم.دو لایه لیمو و یک لایه فلفل تند. وقتی شیشه پرشد آبلیمو را میریزیم توی شیشه تا لبه لیمو ها غرق در آبلیمو بشه. یه روز درشو باز میذایم تا گازش بره و بعد درشو میبندیم و میذاریم یه جای گرم. مدت رسیدن این ترشی طولانی است . وقتی که پوست لیموها هم نرم شد و قابل خوردن اونوقت ترشی آمادست. بعضی ها برای اینکه زود برسه میذارنش توی آفتاب اما من اینکارو نمی کنم چون رنگ آبلیمو تیره میشه.
این ترشی برای زمستون که ممکنه سرما خوردگی داشته باشید و دلتون ترشی بخواد مناسب است چون سرکه نداره.
تذکر : در ترشی را محکم ببندید چون کپک میزنه و هر چند وقت چک کنید اگه سر ترشی آبلیمو نداشت بهش اضافه کنید.
اینم بعداً عکسشو میذارم(آخه با لب تاب جونم در میاد تا یه عکس بذارم)
دیگه اینکه بدوید تا لیمو تو بازار هست اینو درست کنید که واسه زمستون آماده بشه
__________________
SAHAR NAAZ آفلاین است   پاسخ با نقل قول
17 کاربر زیر از دوست گرامی SAHAR NAAZ عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-11-15), ღ.ترنم.ღ (2012-10-14), baran_84 (2011-11-16), hamraz (2012-10-15), Marjan (2011-11-16), maryamkhanomina (2012-10-15), mayam (2011-11-16), Narges (2011-11-17), sara.vp77 (2014-02-02), shamim90 (2013-11-19), sorour (2013-07-08), فاطمه مهر (2014-05-08), veronika (2012-10-31), victoria (2013-11-16), zomo. (2013-08-25), رها62 (2012-11-17)
قدیمی 2011-11-16, 06:24 PM   #2
Betty
مدیر انجمن
 
آواتار Betty
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 932
تشکر کرده : 3,644
تشکر شده 10,882 بار در 1,011 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Betty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: ترشی لیمو ترش

سحر جون، یک سوال اینکه لیمو باید لیمو سبزاز این کوچولوها باشه یا زرد یک کم بزرگتر ( هر دو ترشند)، دوم اینکه معمولا ترشیها برعکس اسمشون اونقدر ترش نیستند که نشه خورد ،طعم این ترشی چطوره، اخه لیمو در آبلیمو به نظرم یک جورایی خیلی خیلی خیلی ترش میشه!!!!!
__________________


Betty آفلاین است   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از دوست گرامی Betty عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-11-15), ღ.ترنم.ღ (2012-10-14), hamraz (2012-10-15), shamim90 (2013-11-19), sorour (2013-07-08), victoria (2013-11-16), zomo. (2013-08-25)
قدیمی 2011-11-16, 11:22 PM   #3
*Lotus*
کاربر نیمه فعال
 
آواتار *Lotus*
 
تاریخ عضویت: Nov 2011
موقعیت: Tehran
ارسالها: 303
تشکر کرده : 643
تشکر شده 2,917 بار در 317 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
*Lotus* has a reputation beyond repute*Lotus* has a reputation beyond repute*Lotus* has a reputation beyond repute*Lotus* has a reputation beyond repute*Lotus* has a reputation beyond repute*Lotus* has a reputation beyond repute*Lotus* has a reputation beyond repute*Lotus* has a reputation beyond repute*Lotus* has a reputation beyond repute*Lotus* has a reputation beyond repute*Lotus* has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: ترشی لیمو ترش

اگر میزان نمکش مناسب باشه اونقدر ترش نیست که نشه خوردش. فقط من پیشنهاد میکنم لیموها رو برشهای گرد بزنید.

ما به جای فلفل از سیر استفاده میکنیم. واقعا اشتها آوره
__________________
*Lotus* آنلاین است   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از دوست گرامی *Lotus* عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-11-15), ღ.ترنم.ღ (2012-10-14), Betty (2011-11-16), hamraz (2012-10-15), maryamkhanomina (2012-10-15), Narges (2011-11-17), shamim90 (2013-11-19), sorour (2013-07-08), victoria (2013-11-16), zomo. (2013-08-25)
قدیمی 2011-11-17, 12:37 AM   #4
Narges
مدیر سراسری
 
آواتار Narges
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: سرزمین مادری
ارسالها: 1,941
تشکر کرده : 31,605
تشکر شده 35,405 بار در 2,016 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Narges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: ترشی لیمو ترش

من این ترشی سالم، معطر و خوشمزه رو پارسال با فلفل قرمز درست کردم
گفتم سالم چون به نظرم معده رو اذیت نمیکنه، ولی بدجوری محرک اشتهاست
بی نهایت خوشمزه میشه

نیلوفر ترشی لیمو با سیر هم ایده جالبیه باید امتحانش کنم، من عاشق سیر -ام
__________________
روزمنو/خانه من/خانه تو
من دلم می خواهد/خانه ای داشته باشم پر دوست/کنج هر دیوارش/دوستهایم بنشینند آرام/گل بگو گل بشنو
هرکسی می خواهد/وارد خانه پر عشق و صفایم گردد/یک سبد بوی گل سرخ/به من هدیه کند
شرط وارد گشتن/شست و شوی دلهاست/شرط آن داشتن/یک دل بی رنگ و ریاست
بر درش برگ گلی می کوبم/روی آن با قلم سبز بهار/می نویسم ای یار
خانه ی ما اینجاست
Narges آنلاین است   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از دوست گرامی Narges عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Lotus* (2011-11-17), atefe.godarzi (2012-07-14), ღ.ترنم.ღ (2012-10-14), hamraz (2012-10-15), Rose (2011-11-17), shamim90 (2013-11-19), sorour (2013-07-08), victoria (2013-11-16), zomo. (2013-08-25)
قدیمی 2012-10-14, 11:00 PM   #5
Sepnta
مدیر انجمن
 
آواتار Sepnta
 
تاریخ عضویت: Apr 2012
موقعیت: تهران
ارسالها: 3,740
تشکر کرده : 41,590
تشکر شده 62,401 بار در 3,965 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 4 Thread(s)
Sepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: ترشی لیمو ترش

خوب اینم ترشی لیمو ترش من با یه دستور دیگه
8.jpg

مواد لازم:
لیمو ترش زرد و پوست نازک
نمک
روغن مایع

لیمو هارو شسته و میگذاریم خوب خشک شود.
1.jpg
تک تک لیموها رو چهار قاچ میکنیم و تمامی هسته های ان را در میاوریم. و روی هر کدوم نمک فراوان میریزیم.
2.jpg3.jpg4.jpg
در شیشه چیده و بعد هر رذیف چیدن مجددا نمک میریزیم. تا شیشه پر شود.
5.jpg6.jpg
حالا کل شیشه رو پر روغن مایع میکنیم.
7.jpg
داخل یخچال میزاریم. 2 ماه بعد آماده استفادست. این ترشی هر چقدر بیشتر بمونه نرمتر میشه. عکس ترشی من مال یکسالشه.
__________________
آشپزخانه روز منویی من

ای هیچ برای هیچ به دنبال هیچ مپیچ
Sepnta آنلاین است   پاسخ با نقل قول
28 کاربر زیر از دوست گرامی Sepnta عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Zarri* (2012-10-25), 34999 (2012-11-15), Araz (2012-10-21), atefe.godarzi (2012-11-18), Azijam (2012-11-17), ღ.ترنم.ღ (2012-10-14), Belfi (2012-11-01), hamraz (2012-10-15), Hanichef (2012-10-15), Khaleh Mary (2012-11-01), marmar11 (2013-07-25), maryamkhanomina (2012-10-15), Mojgan514 (2012-11-09), Nahid59 (2012-10-15), nasrin50 (2012-10-21), SAHAR NAAZ (2012-11-01), sama jan (2012-10-14), setayesh66 (2012-11-14), shamim90 (2013-11-19), sorour (2013-07-08), فاطمه مهر (2013-09-15), قاشق چوبی (2012-11-01), veronika (2012-10-31), victoria (2013-11-16), zomo. (2013-08-25), رها62 (2012-11-17), سپیده مامان امیرعلی (2012-10-21)
پاسخ

کلیدواژه
لیمو, گوجه فرنگی, ترش, ترشی, عکس


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
ترشی مخلوط dorsaa رب، ترشی و شور 49 2014-10-06 01:08 PM
ليمو ترش يك معجزه ي واقعي!!! Rose تغذیه - خواص گیاهان و مواد غذایی 1 2012-06-04 03:36 PM
کیک کره ای با کرم لیمو Benyamin کیک های کره ای 2 2012-02-22 09:57 PM
تارت لیمو Benyamin پای، تارت و تارتلت 5 2011-10-15 06:02 PM
لیمو عمانی و خواص آن MaarMaar تغذیه - خواص گیاهان و مواد غذایی 1 2011-01-09 01:59 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 04:34 PM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد