مسابقه آشپزی و شیرینی پزی 53 ویژه رمضان 93
تابلو اعلانات برنامه های آموزشی ویژه ماه مبارک رمضان
کارگاه آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی ویژه ماه مبارک رمضان
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > غذاهای سنتی شهرهای ایران > غذاهای استان خراسان

غذاهای استان خراسان

خراسان شمالی، خراسان رضوی و خراسان جنوبی


User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-11-08, 01:09 PM   #1
Amitida
کاربر خیلی فعال
 
آواتار Amitida
 
تاریخ عضویت: Sep 2011
موقعیت: مشهد
ارسالها: 2,143
تشکر کرده : 8,265
تشکر شده 17,721 بار در 2,192 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Amitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
5/20 16/20
Today ارسالها
0/5 sssss2143

حالت من
مهربون

پیشفرض دیگچه

دیگچه یک دسر مشهدی خیلی خوشمزه هست که معمولا واسه نذری میپزن
امیدوارم خوشتون بیاد

مواد لازم
2 پیمانه برنج
1.5 پیمانه آب
4پیمانه شیر(معمولا دو برابر و نیمه پیمانه برنجمون شیر رو میریزیم)
2 پیمانه شکر
هل گلاب زعفرون به اندازه دلخواه
3 قاشق روغن
ابتدا برنجمون رو میشوریم و توی قابلمه میریزیم.بهتره که از برنج ایرانی استفاده کنیم چون عطر و طمع بهتری داره و مخصوصا اگر از این برنجای مخلوط(نمیه و درشت) باشه بهتره.اگر نیمه کامل باشه دیگچمون خمیر میشه.

برنج و که پاک کردیم و شستیم داخل قابلمه میزیریم(بهتره از قابامه تفلون استفاده کنیم چون دیگچه شیرینه ممکنه ته بگبره).

سپس 1.5 پیمانه آب میریزیم و میزاریم تا برنجمون نیم پز بشه با حرارته خیلی کم.
وقتی برنج نیم پز شد و موادمون هنوز شل و آبکی بود شیر زو اظافه میکنیم.یکم حرارت و بیشتر میکنیم تا برنج تو شیر شروع کنه به جوش ریز زدن(قل قل )
سپس روغنمون رو هم اضافه میکنیم.

به مقدار که جوشید شغله رو کم کرده و شکر رو اضافه میکنیم.اندازه شکر دلخواه اول 2 پیمانه میریزیم تا مزه پیدا کنه میچشیم اگر شیرین ت دوست داشتیم باز شکر اضافه میکنیم.

درضمن تمام مدتی که شکر رو ریختیم یکسره هم میزنیم تا ته نگیره.یکمی که نزدیکه شفته شدن بود زعفرون رو اضافه میکنیم.البته زعفرون هم دلبخواهه بعضی دیچگه سفید دوست دارن هم میزنیم تا شفته بشه و هل و گلاب رو اضافه میکنیم.

سپس با حرارت خیلی کم دم میکنیم(دم کن فراموش نشه)

دیگه این تیکش مثل برنج باید ته دیگش بگیره.
وقتی آماده شد قابلمه رو یا توی ظرف اب سرد یا توی ظرفشویی گذاشته و آب روزش میریزیم تا بتونیم راحت قالبی در یاریم.
ایتم از دیگچه مشهدی امیدوارم لذت ببرین
Attached Images
File Type: jpg jhj.jpg (94.2 کیلوبایت, 3 views)
__________________
Amitida آفلاین است   پاسخ با نقل قول
48 کاربر زیر از دوست گرامی Amitida عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
**Ghazal** (2013-07-29), *Negar* (2011-11-08), Adeleh (2013-07-29), Azijam (2012-08-07), ღ.ترنم.ღ (2013-01-05), bahare60 (2013-11-26), Bahari (2012-05-28), Beauty (2013-07-29), Belfi (2013-01-16), eksir (2011-11-08), frz61 (2013-05-07), gisoo2 (2013-01-05), hamraz (2012-06-16), Hanasakura (2011-11-08), hasty7 (2013-05-07), helianikan (2012-02-12), Homa2 (2012-01-26), Honey (2012-04-29), h_maya (2013-08-07), Khaleh Mary (2011-11-08), lela (2012-04-18), mahbobe66 (2012-11-01), Mahboubehbanoo (2012-11-19), Mahshid (2013-01-16), mana (2011-11-08), mania6370 (2012-06-15), Marjan (2011-11-08), marmar11 (2013-05-07), masume (2012-03-26), Narges (2011-11-08), Neshat (2011-11-08), Sahar Gh (2012-03-26), sama jan (2012-05-03), Simin1 (2013-07-19), sorour (2013-07-30), tasnim23 (2012-08-29), ttahamtan (2012-06-16), قاشق چوبی (2013-10-20), مهرانه (2012-11-12), ماهمون (2011-11-08), veronika (2013-08-04), zariattari (2013-01-05), آشپزخونه سپیده (2013-05-07), بوژنه (2014-07-19), باران بهاري (2013-08-18), رها62 (2013-01-05), سلینا (2014-07-21), عمه خانم (2012-03-04)
قدیمی 2011-11-08, 01:59 PM   #2
Amitida
کاربر خیلی فعال
 
آواتار Amitida
 
تاریخ عضویت: Sep 2011
موقعیت: مشهد
ارسالها: 2,143
تشکر کرده : 8,265
تشکر شده 17,721 بار در 2,192 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Amitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
5/20 16/20
Today ارسالها
0/5 sssss2143

حالت من
مهربون

پیشفرض پاسخ: دیگچه

روشی که تو اینترنت هست به صورت زیره گفتم شاید دوستان روش کلی اون رو هم بخوان.
(روش بالا دستوره مامان پزه

# برنج نيم دانه و شكر هر کدام 500 گرم

# هل ساييده شده 30 گرم

# شير سه ليتر

# زعفران و خلال پسته براي تزيين به ميزان لازم

طرز تهيه:

برنج را از دو ساعت قبل خيس كرده و بعد داخل آبكش مي‌ريزيم تا آب نداشته باشد. سپس با شير مخلوط كرده و دو الي سه ساعت روي حرارت قرار مي‌دهيم تا به جوش آيد و مدام هم مي‌زنيم. زماني كه مواد به صورت خميري شكل شد، شكر و هل را به آن افزوده و مجددا مخلوط مي‌كنيم تا شكر كاملا در آن حل شود. بايد مواظب باشيم مواد ته ظرف نچسبد. در آخر مواد حاضر شده را به مدت يك ساعت مانند برنج با دماي بسيار پايين دم كرده و با زعفران و خلال پسته تزيين مي‌‌كنيم.
__________________
Amitida آفلاین است   پاسخ با نقل قول
22 کاربر زیر از دوست گرامی Amitida عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
ღ.ترنم.ღ (2013-01-05), bahare60 (2013-11-26), Bahari (2012-05-28), eksir (2011-11-08), Hanasakura (2011-11-08), hasty7 (2013-05-07), helianikan (2012-02-12), Homa2 (2012-09-06), Honey (2012-04-29), Khaleh Mary (2011-11-08), Mahboubehbanoo (2012-11-19), Mahshid (2013-01-16), Narges (2011-11-08), Neshat (2011-11-08), Simin1 (2013-07-19), sorour (2013-07-30), ttahamtan (2012-06-16), مهرانه (2013-01-10), veronika (2013-08-04), بوژنه (2014-07-19), رها62 (2013-01-05), شبهای تهران (2013-01-16)
قدیمی 2012-06-15, 06:44 PM   #3
mania6370
کاربر جدید
 
آواتار mania6370
 
تاریخ عضویت: Mar 2012
موقعیت: اینجا
ارسالها: 97
تشکر کرده : 568
تشکر شده 509 بار در 97 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
mania6370 is a glorious beacon of lightmania6370 is a glorious beacon of lightmania6370 is a glorious beacon of lightmania6370 is a glorious beacon of lightmania6370 is a glorious beacon of lightmania6370 is a glorious beacon of light
فعالیت Longevity
0/20 14/20
Today ارسالها
0/5 sssssss97
پیشفرض پاسخ: دیگچه

الحق که خیلی خوشمزه ست من عاشقشم.ممنون
__________________
mania6370 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از دوست گرامی mania6370 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
sorour (2013-07-30), ttahamtan (2012-06-16), veronika (2013-08-04)
قدیمی 2013-01-05, 12:06 PM   #4
atena46
کاربر نیمه فعال
 
آواتار atena46
 
تاریخ عضویت: Nov 2012
موقعیت: mashhad
ارسالها: 207
تشکر کرده : 7,290
تشکر شده 1,986 بار در 272 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
atena46 has a brilliant futureatena46 has a brilliant futureatena46 has a brilliant futureatena46 has a brilliant futureatena46 has a brilliant futureatena46 has a brilliant futureatena46 has a brilliant futureatena46 has a brilliant futureatena46 has a brilliant futureatena46 has a brilliant futureatena46 has a brilliant future
فعالیت Longevity
7/20 10/20
Today ارسالها
3/5 ssssss207
پیشفرض پاسخ: دیگچه

این هم دیگچه من.
Attached Images
File Type: jpg e.jpg (35.5 کیلوبایت, 3 views)
atena46 آنلاین است   پاسخ با نقل قول
26 کاربر زیر از دوست گرامی atena46 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
**Ghazal** (2013-07-29), Adeleh (2013-07-29), ღ.ترنم.ღ (2013-01-05), Beauty (2013-07-29), Belfi (2013-01-05), gisoo2 (2013-01-05), hajarAus (2013-05-03), hamraz (2013-01-17), hasty7 (2013-05-07), Honey (2013-01-10), mahbobe66 (2013-01-05), Mahboubehbanoo (2013-02-02), Mahshid (2013-01-16), marmar11 (2013-05-07), Sepnta (2013-01-05), setayesh66 (2013-01-11), Simin1 (2013-07-19), sorati (2013-11-03), sorour (2013-07-30), مهندس (2013-01-10), مهرانه (2013-01-05), veronika (2013-08-04), zariattari (2013-01-10), بوژنه (2014-07-19), درخشان20 (2014-05-20), زهرا23 (2013-07-29)
قدیمی 2013-01-10, 03:34 PM   #5
atena46
کاربر نیمه فعال
 
آواتار atena46
 
تاریخ عضویت: Nov 2012
موقعیت: mashhad
ارسالها: 207
تشکر کرده : 7,290
تشکر شده 1,986 بار در 272 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
atena46 has a brilliant futureatena46 has a brilliant futureatena46 has a brilliant futureatena46 has a brilliant futureatena46 has a brilliant futureatena46 has a brilliant futureatena46 has a brilliant futureatena46 has a brilliant futureatena46 has a brilliant futureatena46 has a brilliant futureatena46 has a brilliant future
فعالیت Longevity
7/20 10/20
Today ارسالها
3/5 ssssss207
new03 پاسخ: دیگچه

این هم نذری پزون مادری.
برنج گرده 3کیلو
شکر 6کیلو
شیر 18کیلو
کره 0.5کیلو
گلاب سنگین 2شیشه
هل 2سیر
زعفران 1مثقال
اول برنج را که از شب قبل خیس شده رو با اب کم می گذاریم بجوشد سپس شیر رو اضافه می کینم.وقتی برنج پخته شد گلاب وشکررا اضافه می کنیم.و هل را در اخر اضافه می کنیم.در صورت تمایل زعفران دم کرده را اضافه می کنیم.مادیگچه رو خیلی پر شیردرست می کنیم برای همین قالب نمی شه زد.ولی جای شما خالی فوق العاده خوش مزه بود.خدا قبول کنه.
Attached Images
File Type: jpg digche.jpg (26.9 کیلوبایت, 1 views)
File Type: jpg digche4.jpg (39.1 کیلوبایت, 3 views)
atena46 آنلاین است   پاسخ با نقل قول
23 کاربر زیر از دوست گرامی atena46 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
**Ghazal** (2013-07-29), Beauty (2013-07-29), Belfi (2013-01-10), hamraz (2013-01-17), Honey (2013-01-10), kimiamami (2013-02-02), Mahboubehbanoo (2013-01-11), Mahshid (2013-01-16), marmar11 (2013-05-07), maryamkhanomina (2013-01-13), paniy (2013-02-25), setayesh66 (2013-01-11), Simin1 (2013-07-19), sorati (2013-11-03), sorour (2013-07-30), sun_sky (2013-01-13), مهندس (2013-01-10), مهرانه (2013-01-10), veronika (2013-08-04), zariattari (2013-01-10), بوژنه (2014-07-19), درخشان20 (2014-05-20), زهرا23 (2013-07-29)
پاسخ

کلیدواژه
مزه, برنج, خدا, دیگچه, دسر, شير, عکس, عاشقشم, عطر


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump


Free PageRank Checker

ساعت: 03:09 PM بوقت GMT +4.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد