کارگاه های آموزشی در رومنو - جشنواره پاییز هزار رنگ
مسابقه آشپزی 54 در روزمنو
کارگاه آموزش نوشیدنی های گرم
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > آشپزی به سبک روزمنویی ها > لذت آشپزی در روزمنو

لذت آشپزی در روزمنو

آشپزی همسران، پشت صحنه آشپزی، دفتر ثبت غذاهای ابداعی و ...


User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-10-29, 06:55 PM   #1
Narges
مدیر سراسری
 
آواتار Narges
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: سرزمین مادری
ارسالها: 1,941
تشکر کرده : 31,795
تشکر شده 35,459 بار در 2,016 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Narges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond repute

مدال های افتخار


حالت من
مهربون

پیشفرض آشپزی و پختن کیک بدون فر

اهالی خوب روزمنو روزتون بخیر

دوستای خوبم لطفا
تجربیات و لینک شیرینی کیک و غذاهایی که در دستور آمده در فر تهیه شوند ولی شما بدون فر درست کردید رو اینجا بذارید
تا دوستانیکه دسترسی به فر ندارند بتونند از تجربیات شما استفاده و از هنر و سلیقه شما لذت ببرند.

اسم (شیرینی، کیک، غذا)
تجربیات
لینک دستور
عکس

موفق باشید
Attached Images
File Type: jpg L6341431195181.jpg (13.5 کیلوبایت, 978 views)
__________________
روزمنو/خانه من/خانه تو
من دلم می خواهد/خانه ای داشته باشم پر دوست/کنج هر دیوارش/دوستهایم بنشینند آرام/گل بگو گل بشنو
هرکسی می خواهد/وارد خانه پر عشق و صفایم گردد/یک سبد بوی گل سرخ/به من هدیه کند
شرط وارد گشتن/شست و شوی دلهاست/شرط آن داشتن/یک دل بی رنگ و ریاست
بر درش برگ گلی می کوبم/روی آن با قلم سبز بهار/می نویسم ای یار
خانه ی ما اینجاست
Narges آفلاین است   پاسخ با نقل قول
26 کاربر زیر از دوست گرامی Narges عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<باران> (2014-05-30), 8بهشت (2013-03-05), berg (2012-04-17), Chef-Sheri (2013-10-01), diyanajigar (2013-01-19), donya (2013-05-12), elham00068 (2014-02-22), hasty7 (2013-06-04), hodaa37 (2013-09-09), mahbobe66 (2012-11-15), Mahshid (2012-05-01), mana (2011-10-29), Marjan (2011-10-29), masi (2011-10-29), mayam (2011-10-30), miaayad-hoda (2014-02-22), Sarashpaz-Sepideh (2011-11-15), selin (2011-10-29), tamana (2011-11-03), فاطمه مهر (2013-02-15), مهرانه (2014-02-21), ماهمون (2011-10-29), مادرانه ی من (2014-02-28), zahra. (2014-05-25), باران78 (2013-06-26), دختران من (2014-09-01)
قدیمی 2011-10-29, 09:51 PM   #2
mana
کاربر نیمه فعال
 
آواتار mana
 
تاریخ عضویت: Oct 2011
ارسالها: 167
تشکر کرده : 1,333
تشکر شده 1,525 بار در 171 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
mana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant futuremana has a brilliant future
پیشفرض پاسخ: آشپزی بدون فــــــــر

سلام
در عنفوان جوانی !! توی یه روستای دور افتاده شدم معلم حق التدریسی حرفه و فن
دیدم کل کتاب به مفت نمی ارزه و هیچ چیزی به بچه های مردم یاد نمیده
بچه های روستا خودشون به اندازه کافی از چوب و سنگ و خاک و کشاورزی اطلاعات دارند فصلایی هم مثل فناوری و سیستم وقتی حق نداشتند از دو متری کامپیوتر مدرسه رد بشند به چه دردشون میخورد ؟
کل کتاب را تو دو ماه اول سال با کمک پرسشای از قبل آماده شده گام به گام به بچه ها حفظوندم! بعد کلی وقت اضافه برای آشپزی و خیاطی داشتیم ...
برای غذاهای فر دار اختراعات بچه ها این بود :
یک قابلمه بزرگ که توش قابلمه ها و یا تابه های دیگه جابشه..بعد هرکسی یه کاری کرده بود مثلا یکی یه سه پایه کوتاه فلزی تو قابلمه گذاشته بود.. یکی آجر ته قابلمه چیده بود .. ولی کاری که به نظرم جالب اومد یکی از بچه ها..از ریگ های شسته بادومی شبیه ریگ هایی که تو سنگکی ها استفاده میشه استفاده کرده بود و به مقدار زیاد ریخته بود ته قابلمه قابلمه که داغ میشد یه لایه از ریگ کف قابلمه بود ظرفشو میگذاشت توی اون اطراف ظرف داخلی راهم باز از ریگهای داغ بالا میاورد مثل یه فر خوب بود و کاراش از بقیه بچه ها بعتر در میومد!!

اون سال آخر سال یه توبیخ !!!! از آموزش و پرورش داشتم به خاطر عدم رعایت بودجه بندی و این مزخرفات... و کلی دعای خیر و تشویق از بچه ها و خونواده ها که کلی خیاطی و آشپزی یاد گرفته بودند!
دیگه هم نرفتم آموزش و پرورش.......
__________________
معماى حيات قابل حل نيست، مگر اين‏كه ابديت در برابر آن باشد.
mana آفلاین است   پاسخ با نقل قول
49 کاربر زیر از دوست گرامی mana عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<*Sara*> (2013-04-25), <باران> (2014-05-30), *Lotus* (2013-07-08), 884108 (2012-07-19), 8بهشت (2013-03-05), atoosa (2013-02-26), Azijam (2012-05-01), Bahar-chef (2013-08-07), berg (2012-04-17), ChefShadi (2011-10-29), darya100 (2013-02-15), diyanajigar (2013-01-19), elham00068 (2014-02-22), Hanasakura (2011-10-30), Hanichef (2012-04-23), hasty7 (2013-06-04), Honey (2012-06-03), l3al3ək (2012-03-04), Mahshid (2012-05-01), Marjan (2011-10-29), Maryam2902 (2013-07-22), mayam (2011-10-30), Mer3de (2012-06-26), miaayad-hoda (2014-02-22), mozhgan khanoom (2014-01-20), Narges (2011-10-30), Princess_t (2012-09-17), raha_javan (2014-01-13), Rose (2011-10-30), sarah1980 (2013-01-22), Sarashpaz-Sepideh (2012-03-10), selin (2011-10-29), Shidak (2011-10-30), tamana (2011-11-03), tara2u (2013-06-14), فانی 77 (2014-05-29), فاطمه مهر (2013-02-15), مهرانه (2014-02-21), مامان علی (2011-11-07), ماهمون (2011-10-30), مادرانه ی من (2014-02-28), گل ختمی (2012-09-22), گندم (2011-10-30), پرند (2012-04-09), vivien (2011-10-30), بهاره.4013 (2012-02-08), بوژنه (2013-06-26), دختران من (2014-09-01), سپیده مامان امیرعلی (2012-04-24)
قدیمی 2011-10-30, 08:35 AM   #3
nahidyy
کاربر جدید
 
آواتار nahidyy
 
تاریخ عضویت: Oct 2011
ارسالها: 1
تشکر کرده : 1
8 بار تشکر شده در 1 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
nahidyy در آغاز راه است
پیشفرض پاسخ: آشپزی بدون فــــــــر

سلام مانا خانم
كار شما كار يك معلم خوبه چون چيزهايي كه واقعا به درد بچه ها ميخورد رو يادشون داديد.پس مطمئنا هميشه در قلب بچه ها جاي داريد.
لطفا دستور غذا ها و يا كيكهاتون رو به ما هم آموزش بديد
nahidyy آفلاین است   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از دوست گرامی nahidyy عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
berg (2012-04-17), elham00068 (2014-02-22), Mahshid (2012-05-01), Raana (2012-12-30), فاطمه مهر (2013-02-15), مادرانه ی من (2014-02-28), zahra. (2014-05-25), zavosh (2012-09-08)
قدیمی 2011-10-30, 09:22 AM   #4
ماهمون
کاربر خیلی فعال
 
آواتار ماهمون
 
تاریخ عضویت: Oct 2011
ارسالها: 2,998
تشکر کرده : 13,286
تشکر شده 25,256 بار در 3,057 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
ماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond reputeماهمون has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: آشپزی بدون فــــــــر

دوستان عزیز همونطور که میدونین من فر ندارم و تمام غذاهایی که نیاز به فر دارند رو داخل دیگ تفلون دم میکنم.دم کنی میذارم تا دم بکشه درست مثل برنج!
تمام کیک ها و نونهایی که پختم به همین روش بوده.کیک اگر شکلاتی یا کاکائویی باش بهتره چون نیازی نیست روش طلایی بشه!
اینم لینک نون هایی که تو دیگ دم کردم!
http://www.roozmenu.com/showthread.php?t=2395
__________________
بلیط ماندن ، مانده روی دست های من

در این همه مسافر حرم.. نبود جای من...
ماهمون آفلاین است   پاسخ با نقل قول
24 کاربر زیر از دوست گرامی ماهمون عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<باران> (2014-05-30), Bahar-chef (2013-08-07), berg (2012-04-17), diyanajigar (2013-01-19), elham00068 (2014-02-22), fariba56 (2012-12-27), Hanichef (2012-04-23), hodaa37 (2013-09-09), Mahshid (2012-05-01), miaayad-hoda (2014-02-22), nahidyy (2011-10-31), Narges (2011-10-30), sama jan (2012-04-22), tamana (2011-11-03), tara2u (2013-06-14), فانی 77 (2014-05-29), فاطمه مهر (2013-02-15), مامان علی (2011-11-07), مادرانه ی من (2014-02-28), محدثه جون (2014-04-25), پرند (2012-04-09), vivien (2012-03-10), بوژنه (2013-06-26), سپیده مامان امیرعلی (2012-04-24)
قدیمی 2011-11-01, 02:19 PM   #5
Amitida
کاربر خیلی فعال
 
آواتار Amitida
 
تاریخ عضویت: Sep 2011
موقعیت: مشهد
ارسالها: 2,144
تشکر کرده : 8,274
تشکر شده 17,889 بار در 2,195 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Amitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond reputeAmitida has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: آشپزی بدون فــــــــر

منم پیتزا . کیک اسفنجی رو تو تابه دوطرفه درست میکنم.کلا خیلی از غذاها که نیاز به فر داره تو تابه درست میکنم
اینم لینکه کیک اسفنجی تو تابه http://roozmenu.com/showthread.php?t=2477
__________________
Amitida آفلاین است   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از دوست گرامی Amitida عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Bahar-chef (2013-08-07), berg (2012-04-17), elham00068 (2014-02-22), Hanichef (2012-04-23), hasty7 (2013-06-26), Mahshid (2012-05-01), miaayad-hoda (2014-02-22), Narges (2011-11-01), SHIVA (2011-11-02), solmaz55 (2014-02-28), tamana (2011-11-03), فاطمه مهر (2013-02-15), مادرانه ی من (2014-02-28), vivien (2012-03-10)
پاسخ

کلیدواژه
فــــــــر, فر, فرشته, کیک, کتاب, پخت, پختن, آموزش, آشپزی, برنج, حلقه, روزمنو, شیرینی


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
دومین دوره مسابقات برندگان آشپزی - غذای اصلی : زرشک پلو با مرغ Narges مسابقات آشپزی ویژه 42 2012-02-26 01:16 AM
دومین دوره مسابقات برندگان آشپزی - دسر : چیزکیک Narges مسابقات آشپزی ویژه 13 2012-02-14 10:38 PM
دومین دوره مسابقات برندگان آشپزی - پیش غذا : سوپ جو Narges مسابقات آشپزی ویژه 16 2012-02-14 10:23 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 09:38 AM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد