کارگاه های آموزشی در رومنو - جشنواره پاییز هزار رنگ
مسابقه آشپزی 54 در روزمنو
کارگاه آموزش نوشیدنی های گرم
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع کیک و تزئینات در روزمنو > انواع رولت و کیک های تر

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2010-12-26, 04:38 AM   #1
Betty
مدیر انجمن
 
آواتار Betty
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 932
تشکر کرده : 3,644
تشکر شده 10,882 بار در 1,011 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Betty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond repute
پیشفرض رولت خامه ای - شیرینی تر برشی (دستور خانم طوروسیان)

برای استفاده از تجربیات دوستان روزمنویی تاپیک تجربه های شیرین :: رولت خامه ای :: را نیز مطالعه فرمائید.
تجربه های شیرین - شیرینی تر برشی
کیک رولت ساده - دستور خانم طوروسیان
----------------------------------------------------------------------------------------------------
کیک رولت - رولت خامه ای
مواد لازم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۴/۳ پیمانه
شکر ۴/۳ پیمانه
وانیل ۱ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۲/۱ قاشق چایخوری

فر را روشن و روی ۴۰۰ درجه تنظیم میکنیم.
همه مواد را غیر از آرد باهم مخلوط و با همزن ۵ دقیقه میزنیم تا حجمش دو برابر و رنگش تقریبا سفید شود.بعد ارد را اضافه و با قاشق خوب مخلوط میکنیم.کف سینی را با آلومینیوم چرب شده پوشانده و مواد رو در ان میریزیم و پس از یکنواخت کردن در همه جای سینی ، ان را در طبقه وسط فر به مدت ۱۰ دقیقه قرار میدهیم.
بعد سینی را از فر بیرون آورده کیک را از آلومینیوم اولی جدا و روی آلمینیوم دیگری گذشته و با خود آلومینیوم رول میکنیم و میگذاریم تا خوب سرد شود.
آلومینیوم رو باز کرده و روی کیک رو با خامه فرم گرفته ساده یا طعم دار خوب میپوشونیم و کیک رو اینبار بدون آلومینیوم رول کرده و دریخچال میگذاریم.
منبع از مرجان جون
Attached Images
File Type: jpg rolet.jpg (32.7 کیلوبایت, 176 views)
__________________



آخرین ویرایش توسط Narges در تاریخ 2012-11-09 انجام شده است علت: افزودن لینک تجربیات شیرین
Betty آفلاین است   پاسخ با نقل قول
87 کاربر زیر از دوست گرامی Betty عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Helena* (2012-01-25), 136122 (2014-04-26), 3tare (2012-04-15), Afrodit (2011-02-09), akkar (2011-12-17), Azijam (2012-03-04), bahar2 (2013-01-02), bahar777 (2012-12-16), Bahari (2012-05-05), baran_84 (2012-02-21), bargegol (2012-10-20), Benyamin (2012-12-07), dila (2011-06-13), donya (2013-05-25), elizabeth (2012-10-28), elize (2012-11-16), Hanichef (2013-10-29), Homa2 (2012-02-23), Khaleh Mary (2011-03-01), khanjon (2012-02-25), leili (2012-02-15), luma (2012-10-30), Mahani (2011-02-15), Mahshid (2012-05-26), Mamy ava (2013-10-08), Mandana.N (2014-01-03), mania6370 (2012-10-31), maral juju (2013-05-30), marava (2012-08-21), marmar11 (2013-03-05), Matiiin (2013-05-21), matin38 (2012-09-25), mayam (2011-12-17), melmel (2013-01-05), Mer3de (2012-07-08), Mitra@ (2013-07-10), myaroosak (2011-09-06), MYLOVE_IMAN (2013-02-27), Narges (2011-03-01), narges0 (2012-06-21), neda (2011-05-31), negar (2011-03-19), Pari65 (2013-11-19), pooan (2012-11-16), Princess (2011-10-19), Princess_t (2013-09-17), Rana.Y (2012-10-23), rasa (2013-01-10), razieh.p12 (2013-01-17), ROSHAN (2013-12-23), s1387p (2012-12-23), SAHAR NAAZ (2012-08-21), SarahGol (2012-01-16), Sardooneh (2011-02-15), selin (2011-09-17), setayesh66 (2012-04-12), shikamoo (2013-09-08), shirin2 (2011-02-09), SHIVA (2011-10-27), shka6658 (2013-11-14), signorina (2012-10-08), sodabeh (2013-05-21), sorour (2013-12-02), Tasha (2014-07-25), فاطیما (2012-01-30), میترا (2011-07-04), مامان زهرا و حسین (2013-01-15), مسافر62 (2013-11-12), نیکی (2011-09-01), ناز بانو (2011-10-13), هنرمند (2013-07-08), Vanilla (2014-10-15), veronika (2012-11-07), victoria (2012-12-27), zara.tgh (2012-04-16), zarii. (2013-11-23), zhale (2013-10-27), آستاره (2012-02-21), آشپزخونه سپیده (2012-09-23), افسانه (2011-09-16), الیکا (2013-05-31), بوژنه (2014-05-24), زهرا23 (2013-11-20), سیندرلا22 (2013-05-27), سپیده مامان امیرعلی (2012-05-14), شبنم 71 (2012-12-16), عسل شمس (2013-09-30)
قدیمی 2010-12-29, 09:40 PM   #2
Marjan
کاربر فعال
 
آواتار Marjan
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: تهران
ارسالها: 1,498
تشکر کرده : 9,071
تشکر شده 9,502 بار در 1,654 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Marjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond repute
پیشفرض Re: کیک رولت

دستور رولت رو بتي جوون زحمت كشيدن :-* ولي جون مختصر نوشتن من كاملتر مينويسم :ymhug: بتي جوون خيلي خوشكل شده ؟راحت بود؟راضي بودي؟


كيك رولت

مواد لازم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۴/۳ پیمانه (3 بار از بيمانه يك جهارم استفاده كنيد)
شکر ۴/۳ پیمانه
وانیل ۱ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۲/۱ قاشق چایخوری



همه مواد ( بجز ارد)حتي بيكينك بودر رو توي يه كاسه بريزيد و با همزن سرعت بالا 5 دقيقه بزنيد اينقدري كه حجمش 2 برابر شه و حسابي سفيد شه-
حالا ارد را اضافه كنيد خوب هم بزنيد تا ارد مخلوط شود نترسيد بفش نمي خوابه بعد فر رو روي 400 فارنهايت يا 200 سانتيكراد بزاريد
مواد رو روي سيني تون كه كفش الومينيوم بهن كرده و با اسبري روغن جرب كرده ايد بريزيد و يكنواختش كنيد
بمدت 8 دقيقه بكذاريد طبقه وسط اكر كم بود 2 دقيقه ديكه اضافه كنيد
وقتي برداشتيد همانطور كه داغه داغه با الومينيوم يا حوله نم دارلولش كنيد و بزاريد حسابي خنك شه بعد بازش كنيد و خامه لايش بماليد و حداقل 5-6 ساعت بذاريد در يخجال بماند ; ; ;
Attached Images
File Type: jpg Photo0991Rolet.jpg (18.1 کیلوبایت, 59 views)
__________________
آدمي ، زاده افكار خويش است، فردا همان خواهد شد كه امروز به آن مي انديشد.
Marjan آفلاین است   پاسخ با نقل قول
62 کاربر زیر از دوست گرامی Marjan عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Helena* (2012-01-25), 136122 (2014-04-26), 3tare (2012-04-15), Adriyana (2011-06-10), afarin08 (2011-04-26), akkar (2011-12-17), azarakhsh (2014-04-29), Azijam (2012-03-04), bahar2 (2013-01-02), bahar777 (2012-12-16), Bahari (2012-05-05), baran_84 (2012-02-21), dila (2011-06-13), donya (2013-05-25), elizabeth (2012-10-28), elize (2012-11-16), Hanichef (2013-10-29), Homa2 (2014-01-13), Khaleh Mary (2011-03-01), khanjon (2012-02-25), leili (2012-02-15), Mahani (2011-02-15), Mahshid (2012-05-26), Mamy ava (2013-10-08), Maneli (2012-01-25), marmar11 (2013-03-05), mayam (2011-12-17), mehrnaz salmani (2012-11-25), melmel (2013-01-21), Mer3de (2012-07-01), mozafary (2013-07-08), myaroosak (2011-09-06), Narges (2011-03-01), narges0 (2012-06-21), neda (2011-05-31), negar (2011-03-19), s1387p (2012-12-23), Sardooneh (2011-02-15), selin (2011-09-17), setayesh66 (2012-04-12), Shady (2012-08-23), SHIVA (2011-10-27), signorina (2012-10-08), sodabeh (2013-05-21), solmaz55 (2014-01-16), Tasha (2014-07-25), فاطمه مهر (2014-05-13), فاطیما (2012-01-30), میترا (2011-07-04), نیکی (2011-09-01), ناز بانو (2011-10-13), veronika (2012-11-07), victoria (2012-12-27), zara.tgh (2012-04-16), zarii. (2013-11-23), آستاره (2012-02-21), آشپزخونه سپیده (2012-09-23), افسانه (2011-09-16), حمیده25 (2014-05-25), سیندرلا22 (2013-05-27), شبنم 71 (2012-12-16), عسل شمس (2013-12-11)
قدیمی 2010-12-30, 12:19 AM   #3
Shidak
کاربر فعال
 
آواتار Shidak
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 1,314
تشکر کرده : 9,390
تشکر شده 19,144 بار در 1,442 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Shidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض Re: کیک رولت

این هم رولت‌های که من درست کرده بودم.
Attached Images
File Type: jpg S7308536.JPG (265.7 کیلوبایت, 58 views)
File Type: jpg S7308512.JPG (281.8 کیلوبایت, 57 views)
__________________
چقدر سخته همرنگ جماعت شدن, وقتي جماعت خودش هزار رنگ است.
Shidak آفلاین است   پاسخ با نقل قول
43 کاربر زیر از دوست گرامی Shidak عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Helena* (2012-01-25), 136122 (2014-04-26), 3tare (2012-04-15), Afrodit (2011-02-09), aqua90 (2013-01-27), azarakhsh (2014-04-29), Azijam (2012-03-04), bahar2 (2013-01-02), Bahari (2012-05-05), baran_84 (2012-02-21), bargegol (2012-10-20), elize (2012-11-16), Hanichef (2013-10-29), Homa2 (2012-01-07), Khaleh Mary (2011-03-01), khanjon (2012-02-25), leili (2012-02-15), Mahani (2011-02-15), Mahshid (2012-05-26), Mamy ava (2013-10-08), marmar11 (2013-03-05), matin38 (2012-09-25), melmel (2013-01-05), Narges (2011-03-01), Neda-V (2011-08-26), s1387p (2012-12-23), Sardooneh (2011-02-15), selin (2011-09-17), setayesh66 (2012-06-18), Shady (2012-08-23), shirin2 (2011-02-09), SHIVA (2011-10-27), signorina (2012-10-08), Tara8930 (2013-07-09), میترا (2011-07-04), ناز بانو (2011-10-13), پرند (2012-04-14), veronika (2012-11-07), victoria (2012-12-27), آستاره (2012-02-21), آشپزخونه سپیده (2012-09-23), حمیده25 (2013-11-21), شبنم 71 (2012-12-16)
قدیمی 2010-12-30, 02:11 AM   #4
masi
کاربر نیمه فعال
 
آواتار masi
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: norway
ارسالها: 121
تشکر کرده : 6,787
تشکر شده 1,842 بار در 128 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
masi has a brilliant futuremasi has a brilliant futuremasi has a brilliant futuremasi has a brilliant futuremasi has a brilliant futuremasi has a brilliant futuremasi has a brilliant futuremasi has a brilliant futuremasi has a brilliant futuremasi has a brilliant futuremasi has a brilliant future
پیشفرض Re: کیک رولت

اینم رولت من ;
Attached Images
File Type: jpg IMG_3417.JPG (249.6 کیلوبایت, 47 views)
__________________
شاد بودن تنها انتقامی است که می‌توان از زندگی‌ گرفت
masi آفلاین است   پاسخ با نقل قول
41 کاربر زیر از دوست گرامی masi عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Helena* (2012-01-25), 3tare (2012-04-15), Afrodit (2011-02-09), anajan (2012-04-19), aqua90 (2013-01-27), azarakhsh (2014-04-29), Azijam (2012-03-04), bahar2 (2013-01-02), Bahari (2012-05-05), Betty (2011-02-27), dila (2011-06-13), elize (2012-11-16), Hanichef (2013-10-29), Khaleh Mary (2011-03-01), khanjon (2012-02-25), leili (2012-02-15), Mahani (2011-02-15), Mahshid (2012-05-26), Mamy ava (2013-10-08), marmar11 (2013-03-05), matin38 (2012-09-25), mehrnaz salmani (2012-11-25), Narges (2011-03-01), narges0 (2012-06-21), Neda-V (2011-08-26), razieh.p12 (2013-01-17), s1387p (2012-12-23), Sardooneh (2011-02-15), selin (2011-09-17), shirin2 (2011-02-09), SHIVA (2011-10-27), signorina (2012-10-08), Tara8930 (2013-07-09), فاطیما (2012-01-30), ناز بانو (2011-10-13), پرند (2012-04-14), veronika (2012-11-07), victoria (2012-12-27), آشپزخونه سپیده (2012-09-23), حمیده25 (2013-11-21), شبنم 71 (2012-12-16)
قدیمی 2011-02-09, 07:17 PM   #5
Betty
مدیر انجمن
 
آواتار Betty
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 932
تشکر کرده : 3,644
تشکر شده 10,882 بار در 1,011 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Betty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond reputeBetty has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: کیک رولت

۱۲۰ گرم خامه
یک بسته پودر خامه( مال من که ۷۵ گرمی هست)
۲ قاشق غذا خوری پودر قند.
خامه رو چند ساعت ( ۴- ۵ ساعت یا بیشتر ) در یخچال میگذاریم تا خوب سرد بشه. بعد آب خامه رو خالی میکنیم و خود خامه رو با پودر خامه و پودر قند خوب با همزن میزنیم ( ۵ تا ۱۰ دقیقه) تا سفت بشه.بعدتا زمان مصرف در یخچال میگذاریم. البته خامه اینجا که من میگیرم خیلی سفته و سر ۱ دقیقه هم زدن خودش رو میگیره.
البته تمام این مراحل با خامه و پودری که اینجا میگیرم هست. دوستان اگر خامه های ایران شل تره یا پودر خامه هاش فرق میکنه لطف کنند اطلاعات دقیقتر رو بدن.
__________________


Betty آفلاین است   پاسخ با نقل قول
19 کاربر زیر از دوست گرامی Betty عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
3tare (2012-04-15), Azijam (2012-03-04), baran_84 (2012-02-21), elize (2012-11-16), Khaleh Mary (2011-03-01), khanjon (2012-02-25), Mahani (2011-02-15), miss kiae (2013-08-15), Narges (2011-03-01), Neda-V (2011-08-26), Sardooneh (2011-02-15), shirin2 (2011-02-09), signorina (2012-10-08), Tara8930 (2013-07-09), فاطیما (2012-01-30), ناز بانو (2011-10-13), veronika (2012-11-07), zarii. (2013-11-23), شبنم 71 (2012-12-16)
پاسخ

کلیدواژه
فانتزی, قهوه, مزه, نان, کیک, کیک تولد, کیک خامه ای, گردو, آموزش, ایران, برشی, تر, ترنم, تره, حلوا, خامه, خانم, خدا, داستان, دستور, ذکر, رولت, روزمنو, زیبایی, شير, شیرینی, شب یلدا, طوروسیان, عکس


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 5 (1 عضو و 4 میهمان)
pone6565
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
رولت (دستور خانم کاوه) Shirinkam انواع رولت و کیک های تر 36 2014-10-14 08:12 PM
رولت (دستور خانم خرسند) Tara8930 انواع رولت و کیک های تر 8 2014-05-22 11:26 AM
تجربه های شیرین :: شیرینی ساوارین :: قاشق چوبی کارگاه آموزش شیرینی پزی - با هم شیرینی بپزیم! 153 2013-06-11 09:06 AM
تجربه های شیرین :: شیرینی تر برشی :: Rana.Y کارگاه آموزش شیرینی پزی - با هم شیرینی بپزیم! 84 2013-03-28 12:11 PM
تجربه های شیرین :: رولت خامه ای :: Khaleh Mary کارگاه آموزش شیرینی پزی - با هم شیرینی بپزیم! 91 2012-07-27 05:08 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 08:38 AM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد