مسابقه آشپزی و شیرینی پزی 53 ویژه رمضان 93
تابلو اعلانات برنامه های آموزشی ویژه ماه مبارک رمضان
کارگاه آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی ویژه ماه مبارک رمضان
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > غذاهای سنتی شهرهای ایران > غذاهای استان اصفهان

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-10-23, 09:43 AM   #1
گندم
کاربر نیمه فعال
 
آواتار گندم
 
تاریخ عضویت: Sep 2011
موقعیت: ملبورن استرالیا
ارسالها: 210
تشکر کرده : 76
تشکر شده 1,802 بار در 213 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
گندم has a brilliant futureگندم has a brilliant futureگندم has a brilliant futureگندم has a brilliant futureگندم has a brilliant futureگندم has a brilliant futureگندم has a brilliant futureگندم has a brilliant futureگندم has a brilliant futureگندم has a brilliant futureگندم has a brilliant future
فعالیت Longevity
0/20 16/20
Today ارسالها
0/5 ssssss210
new03 بریونی (بریانی) اصفهان

گوشت گوسفند بدون استخوان ۵۰۰ گرم

جگر سفید گوسفند ۲۰۰ گرم

پیاز متوسط ۴ عدد

زردچوبه نصف قاشق چای خوری

دارچین ۱ قاشق مرباخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

نان سنگک به مقدار کافی

طرز تهیه:
گوشت را با مقداری آب و ۲ عدد پیاز خرد شده و زردچوبه می پزیم و پس از نرم شدن گوشت، به آن نمک اضافه می کنیم.

جگر سفید را هم پس از پختن، چرخ و سرخ می کنیم.

گوشت پخته شده را با ۲ عدد پیاز باقی مانده چرخ می کنیم و آب گوشت پخته باقیمانده را کنار می گذاریم.

نمک و فلفل و زرد چوبه را به میزان دلخواه به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم.

سپس یک تابه کوچک و یا کفگیر مخصوص بریونی اصفهانی را روی شعله گاز می گذاریم تا داغ شود و کمی روغن در آن می ریزیم، طوریکه کف آن چرب شود.

مخلوط گوشت چرخ شده را به اندازه همبرگر یا به شکل بیضی، کف ظرف یا کفگیر پهن می کنیم و روی حرارت می گیریم تا کف بریانی طلایی شود.

روی یک تکه نان سنگک یک قاشق از آب غلیظ گوشت می ریزیم تا فقط نان کمی مرطوب شود.

بعد پودر دارچین را روی نان مرطوب ریخته و بریانی را روی نان برمی گردانیم.

در پایان مقداری جگر پخته و سرخ شده کنار بریانی می ریزیم.

اطراف بریانی را معمولا با ریحان و جعفری و پیاز تزئین می کنند. شما می توانید در صورت دلخواه کمی خلال بادام و پسته هم روی بریانی بریزید.

بریانی را با دوغ تازه نوش جان کنید.
__________________
گندم آفلاین است   پاسخ با نقل قول
35 کاربر زیر از دوست گرامی گندم عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<باران> (2014-06-14), 1351 (2012-09-27), avinavin (2012-10-27), Azijam (2012-12-03), ღ.ترنم.ღ (2012-12-03), behiii (2012-12-28), Betty (2011-12-28), elahe jon (2012-07-07), elize (2012-10-05), hamraz (2012-05-13), Khaleh Mary (2012-09-20), leili (2012-10-24), mana (2011-10-24), Marjan (2011-10-23), marmar11 (2013-04-26), mayam (2011-10-23), Midway (2012-09-30), Mojgan514 (2012-09-30), nasrin50 (2012-09-20), Neshat (2011-10-24), SAHAR NAAZ (2011-10-23), sana20 (2014-04-21), sisi (2013-08-03), Soli (2012-11-12), zaryjoon (2012-09-30), آشپزخونه سپیده (2013-04-13), افسانه (2011-10-23), الهام 62 (2012-10-01), بوژنه (2013-06-09), حسینی 27 (2014-02-21), رها62 (2013-04-07), زیتون (2013-03-10), سپیده مامان امیرعلی (2013-06-23), شیده (2013-02-02), عمه خانم (2012-03-04)
قدیمی 2011-10-23, 07:04 PM   #2
سایان
کاربر نیمه فعال
 
آواتار سایان
 
تاریخ عضویت: Feb 2011
موقعیت: پشت هیچستان
ارسالها: 208
تشکر کرده : 1,471
تشکر شده 2,858 بار در 266 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
سایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss208
پیشفرض پاسخ: بریونی (بریانی) اصفهان

گندم جان مرسی
ما بریونی رو یه کم متاوت از این دستور میپزیم .با اجازه گندم جان مینویسم
اولا که جگر سفیدی رو چرخ میکنیم و کنار گوشت میذاریم تا روی آتیش بپزه
و دوم اینکه کف کفگیر روغن نمیریزیم ،آب گوشت و میذاریم کمی غلیظ بشه و از چربی روی آب استفاده میکنیم یه کم میریزیم کف کفگیر حسابی دارچین میپاشیم بعد 2/3 گوشت و 1/3 جیگر سفید و میذاریم روی آتیش تا آب تموم بشه و کمی گوشت سرخ بشه .اونجوری مزه سرخ شده میده و خیلی هم میپاشه اما اینجوری میپزه و تو چربی گوشت طلایی میشه که این دیگه سلیقه ای هستش.راستی کفگیر مسی واسه بریونی بهتر از جنس روی هستش اگه خواستید بخرید مسی شو بخرید البته تازگیا تفلونشم اومده که ما امتحان نکردیم
Attached Images
File Type: jpg 01.JPG (72.8 کیلوبایت, 6 views)
__________________
امواج زندگی را بپذیر حتی اگر گاهی تو را به قعر دریا ببرند،آن ماهی آسوده که همیشه در سطح آب می بینی مرده است...!
سایان آفلاین است   پاسخ با نقل قول
38 کاربر زیر از دوست گرامی سایان عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<باران> (2014-06-14), *anna* (2011-12-02), Azijam (2012-12-03), ღ.ترنم.ღ (2012-12-03), Beauty (2013-06-10), behiii (2012-12-28), Betty (2011-12-28), elahe jon (2012-07-07), elize (2012-10-05), hamraz (2012-05-13), Khaleh Mary (2012-09-20), leila_2 (2013-09-01), Mahboubehbanoo (2012-11-21), Mahsan (2011-12-01), mana (2012-01-18), Marjan (2011-10-23), marmar11 (2013-04-26), masi (2011-12-28), Matiiin (2013-06-04), Midway (2012-09-30), Mojgan514 (2012-09-30), Narges (2011-10-23), nasrin50 (2012-09-20), Neshat (2011-10-24), SAHAR NAAZ (2012-10-01), Shidak (2011-12-29), sogand.sh (2011-10-29), Soli (2012-11-12), گندم (2011-10-24), zamzam (2013-05-26), zaryjoon (2012-09-30), آشپزخونه سپیده (2013-04-13), افسانه (2011-10-23), حسینی 27 (2014-02-21), درخشان20 (2014-07-06), رها62 (2013-04-07), سپیده مامان امیرعلی (2013-06-23), شیده (2013-02-02)
قدیمی 2012-05-13, 06:13 AM   #3
SarahGol
کاربر نیمه فعال
 
آواتار SarahGol
 
تاریخ عضویت: Jan 2012
موقعیت: اهواز
ارسالها: 229
تشکر کرده : 797
تشکر شده 2,028 بار در 237 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
SarahGol has a reputation beyond reputeSarahGol has a reputation beyond reputeSarahGol has a reputation beyond reputeSarahGol has a reputation beyond reputeSarahGol has a reputation beyond reputeSarahGol has a reputation beyond reputeSarahGol has a reputation beyond reputeSarahGol has a reputation beyond reputeSarahGol has a reputation beyond reputeSarahGol has a reputation beyond reputeSarahGol has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
1/20 15/20
Today ارسالها
1/5 ssssss229
پیشفرض پاسخ: بریونی (بریانی) اصفهان

من بریونی رو بدون جگر سفید می درستم خیلی خوشمزه میشه .
SarahGol آفلاین است   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از دوست گرامی SarahGol عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-12-03), hamraz (2012-10-28), SAHAR NAAZ (2012-10-01), Soli (2012-11-12), الیکا (2013-05-18)
قدیمی 2012-05-13, 06:34 AM   #4
SarahGol
کاربر نیمه فعال
 
آواتار SarahGol
 
تاریخ عضویت: Jan 2012
موقعیت: اهواز
ارسالها: 229
تشکر کرده : 797
تشکر شده 2,028 بار در 237 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
SarahGol has a reputation beyond reputeSarahGol has a reputation beyond reputeSarahGol has a reputation beyond reputeSarahGol has a reputation beyond reputeSarahGol has a reputation beyond reputeSarahGol has a reputation beyond reputeSarahGol has a reputation beyond reputeSarahGol has a reputation beyond reputeSarahGol has a reputation beyond reputeSarahGol has a reputation beyond reputeSarahGol has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
1/20 15/20
Today ارسالها
1/5 ssssss229
پیشفرض پاسخ: بریونی (بریانی) اصفهان

یه چیزی هم تازه فهمیدم که اسم این غذا در اصل بریان یا بریون هست نه بریونی .بریونی مثل کبابی نام شغل هست نه غذا .مثل این که به مغازه چلوکبابی می گن یا کبابی میگن .
SarahGol آفلاین است   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از دوست گرامی SarahGol عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-12-03), ღ.ترنم.ღ (2012-05-13), hamraz (2012-10-28), Mojgan514 (2012-10-02), SAHAR NAAZ (2012-10-01), الیکا (2013-05-18)
قدیمی 2012-05-22, 11:50 AM   #5
fati-malus
کاربر فعال
 
آواتار fati-malus
 
تاریخ عضویت: Dec 2011
موقعیت: خوزستانی.....ساکن اصفهان
ارسالها: 658
تشکر کرده : 4,145
تشکر شده 7,116 بار در 641 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
fati-malus has a reputation beyond reputefati-malus has a reputation beyond reputefati-malus has a reputation beyond reputefati-malus has a reputation beyond reputefati-malus has a reputation beyond reputefati-malus has a reputation beyond reputefati-malus has a reputation beyond reputefati-malus has a reputation beyond reputefati-malus has a reputation beyond reputefati-malus has a reputation beyond reputefati-malus has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
0/20 15/20
Today ارسالها
0/5 ssssss658
پیشفرض پاسخ: بریونی (بریانی) اصفهان

بریونی همون غذای که باگوشت چرخ کرده وپیازفراوان درست میشه
__________________
خدایاهرگزکسی رابه چیزی که قسمتش نیست عادت نده.آه آسمان کاش پایین تربودی
fati-malus آفلاین است   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از دوست گرامی fati-malus عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-12-03), hamraz (2012-10-28), آشپزخونه سپیده (2013-04-13)
پاسخ

کلیدواژه
مزه, نان, اصفهان, بریونی, بریانی, رستوران, ساندویچ


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
چیکن بریانی SHIVA غذاهای هنـدی 6 2013-11-26 10:45 AM
گوشت و لوبیا (غذای سنتی اصفهان) beheshteh غذاهای استان اصفهان 1 2012-12-28 05:47 PM
جشنواره پخت غذای سالم در اصفهان Princess گزارش های تصویری 9 2011-06-30 05:26 AM
تصاویر اجرای مراسم سال 2011 [ کلیسای وانک - اصفهان ] MaarMaar عکس شهرها و طبیعت ایران 1 2011-01-03 01:19 PM
پارچه قلمکار... یکی از هنر های زیبای اصفهان beheshteh هنرهای دستی - کار با پارچه و چرم 0 2010-12-27 08:43 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 03:49 PM بوقت GMT +4.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد