مسابقه آشپزی و شیرینی پزی 53 ویژه رمضان 93
تابلو اعلانات برنامه های آموزشی ویژه ماه مبارک رمضان
کارگاه آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی ویژه ماه مبارک رمضان
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع شیرینی - شیرینی پزی در روزمنو > شیرینی های خشک سنتی

شیرینی های خشک سنتی

انواع شیرینی های خشک مرسوم نوروزی


User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-09-29, 12:16 PM   #1
ریحان
کاربر نیمه فعال
 
آواتار ریحان
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: Tabriz
ارسالها: 392
تشکر کرده : 1,766
تشکر شده 5,448 بار در 530 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
ریحان has a reputation beyond reputeریحان has a reputation beyond reputeریحان has a reputation beyond reputeریحان has a reputation beyond reputeریحان has a reputation beyond reputeریحان has a reputation beyond reputeریحان has a reputation beyond reputeریحان has a reputation beyond reputeریحان has a reputation beyond reputeریحان has a reputation beyond reputeریحان has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss392
پیشفرض شیرینی پا درازی (سه آرده)

مواد لازم:

روغن صاف 250گرم
وانيل ¼ ق م
آرد گندم 125گرم
آرد برنج 125 گرم
آرد نخودچي 150 گرم
پودر قند 150گرم
هل ½ ق م
تخم مرغ 2 عدد

مواد رويي:


پودرقند ½ ق م
روغن مايع 1 ق م
زرده 1 عدد
زعفران دم کرده ½ ق م

طرز تهيه
:

آردها را با هم مخلوط کرده و روغن را اضافه مي کنيم و خوب ورز مي دهيم. پودر هل را اضافه مي کنيم و در ظرفي پودر قند را الک کرده و تخم مرغ و وانيل را اضافه مي کنيم و با همزن مي زنيم تا يکدست شوند. مواد را به آردها افزوده و روي خمير را با کيسه نايلوني پوشانده و 1 ساعت در يخچال استراحت مي دهيم. کمي از خمير را بين دو کيسه یا کاغذ روغنی با وردنه به ضخامت 2-3 ميلي متر باز کرده و با قالب پادرازي قالب مي زنيم و داخل سيني مي چينيم و روي شيريني ها را زرده زده و روي زرده ها ترکيب مواد رويي را مي ماليم و در فر با دماي 180 درجه به مدت 10 دقيقه مي پزيم.




Attached Images
File Type: jpg padezari - se aarde.jpg (62.3 کیلوبایت, 9 views)
__________________
ریحان آفلاین است   پاسخ با نقل قول
38 کاربر زیر از دوست گرامی ریحان عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<باران> (2014-03-09), *Negar* (2011-10-01), *عاطفه* (2011-10-07), Amitida (2012-02-21), ღ.ترنم.ღ (2012-04-18), Bahari (2012-04-19), baran_84 (2011-09-29), Beauty (2014-03-14), Belfi (2013-04-28), Chef-Sheri (2013-10-05), elisa76 (2013-06-12), fahime (2011-09-29), Hanichef (2013-10-04), hannane (2012-02-24), Homa2 (2014-03-10), Khaleh Mary (2011-09-29), Mahboubehbanoo (2012-04-21), Mahshid (2011-09-29), Marjan (2011-09-29), marmar11 (2014-02-03), maryamkhanomina (2013-02-16), masi (2011-09-29), Narges (2011-09-29), Princess (2011-09-29), sarmineh (2011-09-29), surme (2013-10-04), فاطیما (2013-02-04), مهرانه (2013-10-04), مامان زهرا و حسین (2014-03-09), veronika (2014-03-17), zahra78 (2014-03-25), zariattari (2013-04-28), آفتاب بانو (2014-03-24), آشپزخونه سپیده (2013-06-07), باران78 (2013-10-04), حمیده25 (2014-03-09), زهرا23 (2013-02-25), سپیده مامان امیرعلی (2012-12-06)
قدیمی 2011-09-29, 12:23 PM   #2
ریحان
کاربر نیمه فعال
 
آواتار ریحان
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: Tabriz
ارسالها: 392
تشکر کرده : 1,766
تشکر شده 5,448 بار در 530 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
ریحان has a reputation beyond reputeریحان has a reputation beyond reputeریحان has a reputation beyond reputeریحان has a reputation beyond reputeریحان has a reputation beyond reputeریحان has a reputation beyond reputeریحان has a reputation beyond reputeریحان has a reputation beyond reputeریحان has a reputation beyond reputeریحان has a reputation beyond reputeریحان has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss392
پیشفرض پاسخ: شیرینی پا درازی (سه آرده)

اینا رو هم دیروز عصر درست کردم... که طبق معمول خودم اصلا خوشم نیومد ولی مورد استقبال همسری و مهمونام قرار گرفت
Attached Images
File Type: jpg IMG_1504.jpg (84.2 کیلوبایت, 5 views)
File Type: jpg IMG_1505.jpg (79.2 کیلوبایت, 3 views)
__________________
ریحان آفلاین است   پاسخ با نقل قول
34 کاربر زیر از دوست گرامی ریحان عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Negar* (2011-10-01), *عاطفه* (2011-10-07), Bahari (2012-04-19), baran_84 (2011-09-29), Beauty (2014-03-14), Belfi (2013-04-28), Chef-Sheri (2013-10-05), fahime (2011-09-29), Hanichef (2014-03-09), Homa2 (2014-03-10), Khaleh Mary (2011-09-29), Mahboubehbanoo (2012-04-21), Mahshid (2011-09-29), Marjan (2011-09-29), marmar11 (2014-02-03), maryamkhanomina (2013-02-16), Narges (2011-09-29), Princess (2011-09-29), sarmineh (2011-09-29), surme (2013-10-04), فاطیما (2013-02-04), مهرانه (2013-10-04), مامان زهرا و حسین (2014-03-09), یواشکی (2013-02-02), vanooshe (2013-05-02), veronika (2014-03-17), zahori (2013-10-04), zahra78 (2014-03-25), zariattari (2013-04-28), آفتاب بانو (2014-03-24), آشپزخونه سپیده (2012-07-20), باران78 (2013-10-04), حمیده25 (2014-03-09), زهرا23 (2013-02-25)
قدیمی 2013-04-28, 10:16 PM   #3
Roz91
کاربر جدید
 
آواتار Roz91
 
تاریخ عضویت: Apr 2012
ارسالها: 60
تشکر کرده : 419
تشکر شده 344 بار در 60 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Roz91 یک فرشته استRoz91 یک فرشته استRoz91 یک فرشته استRoz91 یک فرشته است
فعالیت Longevity
0/20 13/20
Today ارسالها
0/5 sssssss60
new02 شيريني پادرازي مشهدي

سلام حالتون چه طوره يه شيريني محشر از مشهدي هاي گلمون آوردم

مواد لازم
آرد برنج 125 گرم
آرد گندم 125 گرم
آرد نخودچی 150 گرم
تخم مرغ 2 عدد
روغن جامد 250 گرم
پودر قند 150 گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
کنجد برای تزئین

طرز تهیه
وانیل را به یکی از تخم مرغها اضافه میکنیم.
مواد را میگذاریم به دمای محیط برسد. اگر مواد را حدود 20 دقیقه تا نیم ساعت در محیط آشپزخانه بگذاریم به دمای محیط میرسد.
روغن باید حتماً باید روغن جامد سفت باشد.
روغن جامد و پودر قند را با همزن برقی کاملاً هم میزنیم تا با هم مخلوط شده و کرم رنگ شوند.
تخم مرغها را یکی یکی به مواد اضافه کرده و هر کدام را یک دقیقه هم میزنیم.
وقتی مواد کاملاً مخلوط شدند همزن را کنار میگذاریم و سه تا آرد را به مواد اضافه کرده و مخلوط میکنیم بعد با دست کامل ورز میدهیم.
اگر خمیر در این مرحله حالت چسبندگی داشته باشد مقداری آرد گندم اضافه میکنیم.
خمیر را که کامل ورز دادیم و حالت یکدست پیدا کرد به مدت یک ساعت داخل پلاستیک در فضای آشپزخانه میگذاریم استراحت کند.
اگر روغن جامد در دسترس نباشد می توان به جای آن از کره استفاده کرد. اما هیچ موقع به جای روغن جامد از روغن مایع استفاده نمیکنیم.
بعد از اینکه خمیر استراحت کرد با دست کمی ورز میدهیم.
روی میز کار را کمی خیس می کنیم و یک پلاستیک را روی میز پهن میکنیم خمیر را روی آن میگذاریم و مجدداً روی آن پلاستیک می کشیم.
استفاده از دو تا پلاستیک برای باز کردن خمیر برای این است که خمیر آرد کمتری استفاده کند چون زمانی که خمیر را روی میز بدون آرد پهن میکنیم احساس میکنیم خمیر چسبنده است و آرد بیشتری اضافه میکنیم و در نتیجه شیرینی موقع پختن خشک می شود.
همچنین انداختن پلاستیک باعث میشود جدا کردن خمیر قالب زده از میز کار راحت تر باشد.
خمیر را با وردنه صاف و پهن می کنیم تا ضخامت آن حدود نیم سانتی متر باشد.
با قالب شیرینی زبان خمیر را قالب می زنیم.
کف قالب را به مقدار کم چرب میکنیم و شیرینی ها را داخل سینی میگذاریم.
یک عدد تخم مرغ کامل را با چنگال هم میزنیم و مقداری زعفران و یک قاشق چایخوری هم روغن مایع اضافه کرده و با چنگال هم میزنیم و با برس روی شیرینی ها می مالیم.
با پشت چنگال روی سطح شیرینی می کشیم تا خطی ایجاد شده و نقش بیفتد.
در ظرف دیگری یک عدد زرده تخم مرغ را با مقداری زعفران و روغن مایع مخلوط کرده و روی شیرینی می کشیم.
این دو بار تخم مرغ کشیدن روی شیرینی باعث میشود روی شیرینی بهتر برشته و براق شود.
برای بار دوم هم روی شیرینی با چنگال می کشیم و بعد روی شیرینی کمی کنجد یا تخم خرفه می پاشیم.
فر را از قبل با دمای 150 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهاید گرم کرده ایم.
شیرینی را طبقه وسط فر می گذاریم تا زمانی که روی شیرینیها کاملاً طلایی شود.

آخرین ویرایش توسط Mahshid در تاریخ 2013-04-29 انجام شده است علت: ویرایش متن
Roz91 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
17 کاربر زیر از دوست گرامی Roz91 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
atena46 (2013-04-29), Beauty (2014-03-14), Chef-Sheri (2013-10-05), Homa2 (2014-03-10), marie (2013-12-26), marmar11 (2014-02-03), sorour (2014-03-17), surme (2013-10-04), لیلیان 1 (2014-01-07), مهرانه (2013-10-04), vanooshe (2013-05-02), veronika (2014-03-17), zahori (2013-09-25), آفتاب بانو (2014-03-24), باران78 (2013-10-04), حمیده25 (2014-03-09), زهرا23 (2013-10-04)
قدیمی 2013-10-04, 05:41 PM   #4
sara68
کاربر نیمه فعال
 
آواتار sara68
 
تاریخ عضویت: Nov 2012
ارسالها: 150
تشکر کرده : 6,142
تشکر شده 2,737 بار در 138 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
sara68 has a reputation beyond reputesara68 has a reputation beyond reputesara68 has a reputation beyond reputesara68 has a reputation beyond reputesara68 has a reputation beyond reputesara68 has a reputation beyond reputesara68 has a reputation beyond reputesara68 has a reputation beyond reputesara68 has a reputation beyond reputesara68 has a reputation beyond reputesara68 has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
1/20 10/20
Today ارسالها
0/5 ssssss150
پیشفرض پاسخ: شیرینی پا درازی (سه آرده)

شیرینی پادرازی
تخم مرغ.......................... یک عدد
پودر قند یا شکر.................. 80 گرم
شربت یا عسل.................. 1قاشق چایخوری
روغن کاملا جامد................. 125 گرم
آرد گندم........................... 70 گرم
آرد برنج............................ 65 گرم
آرد نخودچی................................ 70 گرم
پودر زنجبیل............................ یک دوم قاشق چایخوری سر پر
پودر هل................................. یک دوم قاشق چایخوری
مواد رومال:
زرده ی تخم مرغ......................... 1 عدد
پودر قند.................... 1 قاشق چایخوری
محلول زعفران............... یک دوم قاشق چایخوری
پودر پسته و کنجد.................. کمس

طرز تهیه: تخم مرغ کامل را کمی با چنگال هم زده، پودر قند و شربت یا عسل را به آن اضافه کرده، کمی هم بزنید و بگذارید تا حل شود.
روغن را کمی با مفتول کره زنی هم بزنید تا باز شود. آرد ها را اضافه کرده و برای مدت تقریبی 10 دقیقه به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط کرمی، سبک و چسبنده ای حاصل شده، رنگ آن روشن شود. مخلوط تخم مرغ را افزوده و فقط در حد یکدست شدن هم بزنید، سپس مواد را با لیسک برداشته و به دو قسمت تقسیم کنید. به یک قسمت پودر زنجبیل و به قسمت دیگر پودر هل اضافه کنید.
اگر خمیر بدست آمده خیلی شل و چسبنده است جای نگرانی نیست در یخچال روغن آن بسته و سفت خواهد شد و در فر نیز وا نمیرود. خمیر را با پوشش چند ساعت(ترجیحا یک شب) در یخچال قرار دهید. سپس آن را روی سطحی که کمی آرد پاشی شده ورز داده و به ضحامت 4 تا 5 میلی متر باز کرده، با قالب شیرینی زبان، قالب بزنید و در سینی فر بچینید. زرده تخم مرغ، یک قاشق چایخوری پودر قند و محلول زعفران را با هم مخلوط کرده و با قلمو روی خمیر های قالب خورده را رومال کنید.
با یک چنگال روی شیرینی ها خطی رسم کنید، به طوری که فشار ناشی از آن باعث نازک تر شدن شیرینی ها بشود. حالا روی شیرینی های با طعم هل، پودر پسته و روی شیرینی های با طعم زنجبیل، کنجد پاشیده و به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه ی سانتی گراد در طبقه وسط یا یک طبقه بالاتر طبخ کنید. اگر روی شیرینی ها طلایی تیره نشد چند ثانیه از گریل فر اسفاده کنید.
*دستور از مجله 101 هنر قنادی*

4141.jpg
__________________
موفقیت در آرزوها، نسبت مستقیم با قدرت اراده ی ما دارد
sara68 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
28 کاربر زیر از دوست گرامی sara68 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<باران> (2014-03-09), *ترمـــه* (2014-03-09), Beauty (2014-03-14), Belfi (2013-10-05), Chef-Sheri (2013-10-05), Hanichef (2013-10-04), Homa2 (2014-03-10), Mandana.N (2014-03-13), marie (2013-12-26), marmar11 (2014-02-03), maryama (2013-10-04), melmel (2013-10-04), M_sha (2013-10-05), setayesh66 (2013-10-04), Simin1 (2013-10-04), sorour (2014-03-17), surme (2013-10-04), لیلیان 1 (2014-01-07), مهرانه (2013-10-04), مامان زهرا و حسین (2014-03-09), متینه (2014-03-16), veronika (2014-03-17), zahori (2013-10-04), zahra78 (2014-03-09), آفتاب بانو (2014-03-24), باران78 (2013-10-04), حمیده25 (2014-03-09), زهرا23 (2013-10-04)
قدیمی 2013-10-05, 09:26 AM   #5
Chef-Sheri
کاربر نیمه فعال
 
آواتار Chef-Sheri
 
تاریخ عضویت: Sep 2013
موقعیت: Mashhad
ارسالها: 305
تشکر کرده : 4,875
تشکر شده 5,279 بار در 303 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Chef-Sheri has a reputation beyond reputeChef-Sheri has a reputation beyond reputeChef-Sheri has a reputation beyond reputeChef-Sheri has a reputation beyond reputeChef-Sheri has a reputation beyond reputeChef-Sheri has a reputation beyond reputeChef-Sheri has a reputation beyond reputeChef-Sheri has a reputation beyond reputeChef-Sheri has a reputation beyond reputeChef-Sheri has a reputation beyond reputeChef-Sheri has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
2/20 5/20
Today ارسالها
0/5 ssssss305
پیشفرض پاسخ: شیرینی پا درازی (سه آرده)

ببخشید به خاطر اسپم سازی
میخواستم بپرسم کدوم یکی از این دستورا مزش مثه پا درازی های بیرون میشه ؟
آخه من عاشق پا درازی ام
__________________
Chef-Sheri آفلاین است   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از دوست گرامی Chef-Sheri عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Beauty (2014-03-14), Hanichef (2014-03-09), Simin1 (2013-10-05), sorour (2014-03-17), surme (2013-10-05), veronika (2014-03-17), آفتاب بانو (2014-03-24), حمیده25 (2014-03-09)
پاسخ

کلیدواژه
مشهدي, پا, پادرازي, آرده, برنج, درازی, سه, شيريني, شیرینی


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
شیرینی برنجی Fatemeh1 شیرینی های خشک سنتی 148 2014-06-28 02:52 PM
شیرینی آردی گردویی SHIVA شیرینی های خشک سنتی 16 2014-03-30 06:44 PM
كاربرد مواد و اصطلاحات در شيريني پزي و آشپزخانه Sardooneh اصطلاحات و پرسش و پاسخ تهیه انواع کیک 10 2012-01-30 10:37 PM
نان شیرینی توت فرنگی Benyamin کیک های میوه ای 1 2011-05-27 11:07 PM
شیرینی زغال اخته و پرتقال Sardooneh شیرینی های خشک مدرن 6 2011-05-25 04:15 AM


Free PageRank Checker

ساعت: 02:07 AM بوقت GMT +4.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد