مسابقه آشپزی و شیرینی پزی 52 - ویژه نوروز 93
>>> برنامه های آموزشی ویژه روزمنو <<<
مسابقه عکس کودک 24 - اخم کوچولوها !
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > آشــپزی مــدرن در روزمنو > انواع خوراک با مرغ

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2010-12-19, 08:49 PM   #1
نیوشا
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 652
تشکر کرده : 3,738
تشکر شده 6,110 بار در 762 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
نیوشا has a reputation beyond reputeنیوشا has a reputation beyond reputeنیوشا has a reputation beyond reputeنیوشا has a reputation beyond reputeنیوشا has a reputation beyond reputeنیوشا has a reputation beyond reputeنیوشا has a reputation beyond reputeنیوشا has a reputation beyond reputeنیوشا has a reputation beyond reputeنیوشا has a reputation beyond reputeنیوشا has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today ارسالها
1/5 ssssss652

حالت من
شاد

پیشفرض مرغ شکم پر

r_m057
__________________
نیوشا آنلاین است   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از دوست گرامی نیوشا عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-01-30), Niyaz Chef (2013-09-27), shamim90 (2014-02-13), Shamimi (2013-07-19), sorour (2013-07-16), فاطیما (2012-02-08), victoria (2013-12-08), Vijeh (2013-04-19)
قدیمی 2010-12-19, 09:10 PM   #2
mina78
کاربر نیمه فعال
 
آواتار mina78
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 261
تشکر کرده : 6,055
تشکر شده 2,134 بار در 345 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
mina78 یک هاله روحانی دور اوستmina78 یک هاله روحانی دور اوستmina78 یک هاله روحانی دور اوست

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss261
پیشفرض Re: مرغ شکم پر

مرغ رو اول باهاش سلام علیک میکنیم که غریبی نکنه ! که گوشتش تلخ بشه ! مرغ رو تمیز که کردیم تو شکمش رو نمک میزنیم ، میزاریم واسه خودش تنهائی بشینه یه گوشه ، تو ماهیتابه روغن میریزیم پیاز داغ فراوونی درست میکنیم و توش زرشک شسته شده و الو از قبل خیس کرده میریزیم و کمی تفت میدیم که همه با هم آشنا بشن ، از این مواد میریزیم تو شکم مرغ و پر میکنیم چون بعدن سر تقسیمش دعوا نشه ! بعد مرغ رو شکمش رو میدوزم با نخ کوک و سوزن پاهاش رو هم میبندیم با نخ که در هنگام پخت باز نشه پاهاش ! تو قابلمه کمی روغن میریزم و دور و اطراف مرغ رو سرخ میکنیم بعد نیم استکان آب ( بیشتر هم شد یه استکان عیب نداره ) و در قابلمه رو میبندیم و میزاریم بپزه ، یکی دو بر به شکم و به پشت میزارم که از همه طرف خوب بپزه ، اگه مواد اضافی آمد تو همون آب مرغ میریزیم ، آخرش هم اگه خواستیم میزریم تو فر گریل رو روشن میکنیم که حسابی رنگ بگیره . گاهی میشه که زیره مرغ توی قابلمه گوجه فرنگی هم چید که مرغ به قابلمه نچسبه ، و اون گوجه فرنگی هم خیلی خوشمزه میشه ! نوش جون !
r_m057
مرسی نیوشا جون ! خیلی مهربونی !
mina78 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
32 کاربر زیر از دوست گرامی mina78 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<*Sara*> (2013-03-05), aram (2011-04-25), Azijam (2012-01-30), banafsheh (2011-10-02), baran_84 (2011-04-25), elize (2012-06-29), hamraz (2012-04-11), leili (2012-01-29), mayam (2011-10-22), myaroosak (2014-02-24), NADIA_MA (2012-03-01), Narges (2011-04-25), nazi58 (2011-10-23), pantea (2012-01-17), ROSHAN (2013-11-19), sadaf33 (2012-08-16), sainaap (2013-08-01), shaghayegh-m (2012-06-10), shamim90 (2014-02-13), Shamimi (2013-07-19), somijoon (2011-08-29), sorour (2013-07-16), فاطیما (2012-02-08), فروغ تفرشی (2011-10-30), مهزاد (2012-11-13), مریم ناز (2013-08-08), مسافر62 (2013-11-10), veronika (2013-01-07), victoria (2013-12-08), Vijeh (2013-04-19), افسانه (2011-05-01), ایلار جون (2014-01-05)
قدیمی 2010-12-19, 09:38 PM   #3
نیوشا
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 652
تشکر کرده : 3,738
تشکر شده 6,110 بار در 762 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
نیوشا has a reputation beyond reputeنیوشا has a reputation beyond reputeنیوشا has a reputation beyond reputeنیوشا has a reputation beyond reputeنیوشا has a reputation beyond reputeنیوشا has a reputation beyond reputeنیوشا has a reputation beyond reputeنیوشا has a reputation beyond reputeنیوشا has a reputation beyond reputeنیوشا has a reputation beyond reputeنیوشا has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today ارسالها
1/5 ssssss652
پیشفرض Re: مرغ شکم پر

اینم عکس مرغ شکم پر شهلا جون با دستور مینا جون
Attached Images
File Type: jpg file.jpg (47.8 کیلوبایت, 194 views)
__________________
نیوشا آنلاین است   پاسخ با نقل قول
39 کاربر زیر از دوست گرامی نیوشا عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<باران> (2014-01-30), arezoo.arezoo (2013-08-03), asma (2012-06-12), Azijam (2012-01-30), Belfi (2013-11-13), elize (2012-06-29), fati-malus (2012-07-03), hamraz (2012-04-11), Hanichef (2013-11-09), helen22 (2011-03-18), Mahboubehbanoo (2012-04-20), maral juju (2013-09-26), mayam (2011-10-22), NADIA_MA (2012-03-01), nafas66 (2013-10-22), Narges (2011-04-25), niya65 (2013-11-16), pantea (2012-01-17), Rana.Y (2013-06-29), ROSHAN (2013-11-19), sainaap (2013-08-01), sanaz1 (2011-08-29), Shady (2012-09-04), shamim90 (2014-02-13), Shamimi (2013-07-19), shima T (2011-01-28), shokkofe (2013-07-14), sorour (2013-07-16), فاطیما (2012-02-08), veronika (2013-01-07), victoria (2013-12-08), Vijeh (2013-04-19), yaldae (2013-03-16), افسانه (2011-05-01), بوژنه (2013-05-25), دنیا (2012-07-25), رها62 (2012-11-27), عسل فرفری (2011-01-28), عسل شمس (2013-10-04)
قدیمی 2010-12-19, 11:47 PM   #4
Shidak
کاربر فعال
 
آواتار Shidak
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 1,322
تشکر کرده : 9,391
تشکر شده 18,746 بار در 1,438 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Shidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
2/20 20/20
Today ارسالها
0/5 sssss1322
پیشفرض Re: مرغ شکم پر

این هم مرغ شکم پر من. البته مواد توش فرق میکنه. گردو و بادوم و برنج و رب انار.
Attached Images
File Type: jpg S7308461.JPG (258.6 کیلوبایت, 163 views)
__________________
چقدر سخته همرنگ جماعت شدن, وقتي جماعت خودش هزار رنگ است.
Shidak آفلاین است   پاسخ با نقل قول
33 کاربر زیر از دوست گرامی Shidak عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<باران> (2014-01-30), asma (2012-06-12), Azijam (2012-01-30), hamraz (2012-04-11), Hanichef (2013-11-09), helen22 (2011-03-18), Lena jun (2013-04-08), Mahboubehbanoo (2012-04-20), maral juju (2013-09-26), mayam (2011-10-22), nafas66 (2013-10-22), Narges (2011-04-25), niya65 (2013-11-16), rasa (2011-07-04), ROSHAN (2013-11-19), sainaap (2013-08-01), sanaz1 (2011-08-29), sara68 (2013-06-22), sedigheh (2012-08-11), shamim90 (2014-02-13), Shamimi (2013-07-19), shima T (2011-01-28), solmaz55 (2013-09-21), sorour (2013-07-16), فاطیما (2012-02-08), veronika (2013-01-07), victoria (2013-12-08), Vijeh (2013-04-19), yaldae (2013-03-16), بوژنه (2013-05-25), دنیا (2012-07-25), رها62 (2012-11-27), عسل فرفری (2011-01-28)
قدیمی 2011-01-04, 12:17 AM   #5
Salva
 
آواتار Salva
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: Tabriz
ارسالها: 7
تشکر کرده : 3,071
تشکر شده 8,212 بار در 998 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Salva has a reputation beyond reputeSalva has a reputation beyond reputeSalva has a reputation beyond reputeSalva has a reputation beyond reputeSalva has a reputation beyond reputeSalva has a reputation beyond reputeSalva has a reputation beyond reputeSalva has a reputation beyond reputeSalva has a reputation beyond reputeSalva has a reputation beyond reputeSalva has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssssss7
پیشفرض مرغ شکم پر تو فر

این دستور میشه گفت یه روش تضمینیه برای درست کردن مرغ شکم پر تو فر! من که خیلی ازش راضیم!

مرغ پاک شده رو شسته و از داخل شکمش چند جاشو چاقو می زنیم! ولی نباید ضربه خیلی عمیق باشه و پوست مرغ آسیب ببینه!

تو یه ظرف گنده مخلوطی از پیاز خرد شده + نمک+ فلفل+ آبلیمو درست می کنیم و مرغ رو برای مزه دار شدن داخل مایه می غلتونیم! (بهتره یک شب و حداقل 2 ساعت مرغ داخل این مواد باشه!)

وقتی موعد پخت مرغ می رسه... 2 قاشق غذاخوری رب گوجه + کمی کره + نمک + زعفران دم کرده رو تفت می دیم و شعله رو خاموش می کنیم. از این سس داخل شکم مرغ پر می کنیم. دقت کنین که به پوست مرغ نخوره چون رب باعث تیره شدن رنگ مرغ میشه.
ما بقی فضای داخل شمک مرغ رو با هویج درسته (یا می تونین خرد کنین!) + آلو بخارا + گوجه فرنگی درسته + گردو پر می کنیم.

و اما پوست مرغ! روی پوست مرغ رو فقط و فقط زعفران دمکرده بمالید. (با برس بمالید تا یکنواخت همه جای پوست رو آغشته کنه.)

حالا پاهای مرغ رو با نخ قرقره می بندیم!
فر رو با دمای 200 درجه سانیگراد گرم کنید.
داخل یه ظرف لبه بلند (نه خیلی بلند...یعنی سینی تخت نباشه!) نصف لیوان آب می ریزیم و ته ظرف هم سیب زمینی ورقه شده می چینیم تا مرغ روی اونا قرار بگیره و نچسبه یه وقت! یه کم کرفس و پیاز هم اگه خواستین بندازین تو آب تا بخارش به مرغ بخوره!
حالا ظرف رو داخل فر می ذاریم و با دمای 200 درجه به مدت 2 ساعت می پزیم!

عالی میشه!

آخر سر آب داخل ظرف تموم میشه و آب مرغ هم به خورد سیب زمینی ها رفته...
Attached Images
File Type: jpg DSC09214.JPG (96.5 کیلوبایت, 165 views)
File Type: jpg DSC09212.JPG (109.1 کیلوبایت, 148 views)
__________________
من در پی آن نیستم که خوب را از بد و خالص را از ناخالص جدا سازم
می دانم که این دو همواره قدری به هم آمیخته اند
من فرشته نیستم و از قضای عالم شما هم فرشته نیستید...




Salva آفلاین است   پاسخ با نقل قول
85 کاربر زیر از دوست گرامی Salva عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<*Sara*> (2013-04-11), <باران> (2014-01-30), *3tareh* (2012-05-29), *پانته آجون* (2013-05-05), asma (2012-06-12), Azijam (2012-01-30), banafsheh (2011-10-02), banoo3 (2012-10-14), Belfi (2013-11-13), elize (2012-06-29), fereshteh a (2014-04-01), gole orkide (2013-01-19), gole_yakh (2013-09-06), hamraz (2012-04-11), Hanichef (2012-09-04), helen22 (2011-03-18), kooty (2011-05-01), leili (2012-04-20), Mahboubehbanoo (2012-04-20), Mahdiye* (2013-01-07), mana (2011-10-20), maral juju (2013-09-26), marmar11 (2013-02-16), maryam.r (2014-02-14), mayam (2011-08-08), nafas66 (2013-10-22), Narges (2011-04-25), niya65 (2014-01-12), Niyaz Chef (2013-09-27), Pana (2011-09-11), pantea (2012-01-17), Pari65 (2014-02-02), pooan (2013-04-28), raha2 (2011-04-25), Rana.Y (2013-06-29), rasa (2011-04-16), Roham (2013-05-07), rooya (2011-12-29), ROSHAN (2013-11-19), rosita (2012-11-09), Roya-e-Bahar (2013-08-01), saba145 (2013-08-18), sadaf33 (2012-08-16), saghar1944 (2011-05-22), sainaap (2013-08-01), sanaz1 (2011-08-29), sara68 (2013-06-22), setayesh66 (2012-08-09), Shady (2012-09-04), shamim90 (2014-02-13), Shamimi (2013-07-19), Shidak (2011-04-16), shima T (2011-01-28), shka6658 (2013-11-21), shokkofe (2013-06-08), solmaz55 (2013-09-21), sorour (2013-07-16), فاطما (2013-03-16), فاطیما (2012-02-08), مهرانه (2013-11-01), مامی سیوان (2011-09-24), مامان زهرا و حسین (2013-12-13), مسافر62 (2013-11-10), پرند (2012-04-12), vanooshe (2013-05-02), veronika (2013-01-07), victoria (2013-12-08), Vijeh (2013-04-19), yaldae (2013-03-16), yoohoo (2012-03-09), zamzam (2014-01-09), zariattari (2012-05-09), zinab (2012-05-26), zomo. (2013-04-14), الهام 62 (2014-01-13), بوژنه (2013-05-25), بادصبا (2011-04-26), باران بهاري (2013-07-22), دنیا (2012-07-25), رها62 (2012-11-27), زیتون (2013-01-14), سیندرلا22 (2013-04-20), شبنم 71 (2014-01-26), عسل فرفری (2011-01-28), عسل شمس (2013-10-03)
پاسخ

کلیدواژه
ماه رمضان, ماست, مرغ, مزه, نمک, گوجه فرنگی, گردو, پخت, پر, بوی مرغ, بال مرغ, برنج, ترشی, حلقه, دوختن, ذکر, شکم, عکس, عطر

در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 5 (1 عضو و 4 میهمان)
mamanini
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump


Free PageRank Checker

ساعت: 04:07 PM بوقت GMT +4.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد