کارگاه های آموزشی در رومنو - جشنواره پاییز هزار رنگ
مسابقه آشپزی 54 در روزمنو
کارگاه آموزش نوشیدنی های گرم
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > آشــپزی مــدرن در روزمنو > املت، پنکیک و کرپ های غذایی

املت، پنکیک و کرپ های غذایی

دستور انواع املت، انواع پنکیک و کرپ های غذایی


User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-09-22, 01:21 PM   #1
SHIVA
کاربر نیمه فعال
 
آواتار SHIVA
 
تاریخ عضویت: Aug 2011
ارسالها: 413
تشکر کرده : 2,284
تشکر شده 8,560 بار در 434 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
SHIVA has a reputation beyond reputeSHIVA has a reputation beyond reputeSHIVA has a reputation beyond reputeSHIVA has a reputation beyond reputeSHIVA has a reputation beyond reputeSHIVA has a reputation beyond reputeSHIVA has a reputation beyond reputeSHIVA has a reputation beyond reputeSHIVA has a reputation beyond reputeSHIVA has a reputation beyond reputeSHIVA has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض املت گوجه فرنگی با تزیین سفیده و زرده به شکل گل

تخم مرغ...3 عدد

گوجه فرنگی متوسط.....3 عدد

پیاز.....یک عدد

ادویه و نمک به میزان دلخواه

...............مواد برای تزیین

تخم مرغ 3 عدد

پیاز دو عدد

سیاه دانه به میزان لازم

بیکینگ پودر ....کمی

آرد 2 قاشق چایخوری

ژغفران پودر شده خیلی کم

پیاز داغ اگه دوست داشتی.......3 قاشق غذاخوری

............................

خوب اول از همه

اون دو تا پیاز رو که واسه تززین هست رو بدون اینکه ریشه هاشون رو جدا کنی12 قسمت کن و گلبرگها رو آرووم از هم باز کن و داخل آب سرد بذار

.......

برای اینکه املت اصلی سرد نشه

باید یه کم فرض باشی و گلهای تزیین و خود املت رو همزمان درست کنی

حالا خود املت

پیاز رو نگینی خرد کن و با روغن و ادویه تفت بده

تا پیاز تفت میخوره گوجه ها رو هم نگینی کن و به پیاز اضافه کن و در تابه رو ببند تا گوجه کمی نرم بشه

تخم مرغها رو با نمک کمی بزن و به مخلوط گوجه و پیاز اضافه کن

خوب

این میشه املت اصلی

.....

حالا واسه تزیین

سفیده و زرده ها رو جدا کن

سفیده رو با همزن خوب بزن تا پف کنه و سفت بشه

یک قاشق چایخوری آرد و به اندازه یک هشتم قاشق چایخوری هم بیکینگ پودر بهش اضافه کن

داخل تابه روغن بریز و سفیده رو بریز داخل تابه ....شعله رو کم کن و در تابه رو ببند

وقتی سفیده پخت بندازش روی تخته و سریع تا سرد نشده قالبش بزن



....

زرده رو با زعفران و بیکینگ پودر و آرد بزن و بریز داخل تابه و بعد از پخت قالب بزن
Attached Images
File Type: jpg 1.jpg (52.7 کیلوبایت, 11 views)
__________________
خدایا ما را ببخش که برای انجام کار خیر یا جا زدیم یا جار زدیم
SHIVA آفلاین است   پاسخ با نقل قول
31 کاربر زیر از دوست گرامی SHIVA عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<*Sara*> (2013-01-06), *Lotus* (2012-01-15), Afrodit (2011-09-23), asma (2012-06-16), azin khanum (2011-09-22), ღ.ترنم.ღ (2012-03-28), baran_84 (2011-09-23), BEHI (2011-09-24), Betty (2011-09-22), hamraz (2012-07-08), Hanasakura (2011-09-22), hasty7 (2014-03-26), kooty (2011-09-22), Marjan (2011-09-22), marjan jan (2014-02-03), masi (2011-09-22), mehraneh (2014-05-12), Monira (2011-09-24), myaroosak (2011-11-03), Narges (2011-09-22), Sarashpaz-Sepideh (2011-10-09), setayesh66 (2012-06-10), Shidak (2011-09-22), souza (2013-06-07), tati (2011-09-22), مارال خانم (2013-09-19), محدثه جون (2014-04-07), zariattari (2012-05-12), افسانه (2011-09-22), بانوي او (2014-07-21), سپیده مامان امیرعلی (2012-10-12)
پاسخ

کلیدواژه
فرنگی, گل, گوجه, گوجه فرنگی, املت, به, تزیین, زرده, سفیده, شکل

در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
املت گوجه فرنگی Narges غذاهای سریع سـنتی 33 2014-09-12 09:36 PM
املت گوجه فرنگی و تن ماهی beheshteh غذاهای رژیمی 2 2011-04-27 05:31 AM
گوجه فرنگی شکم ‌پُر با سالاد مرغ و لیمو MaarMaar سالادهای سرد و گرم 0 2011-01-26 08:35 AM
املت تره فرنگی و اسفناج MaarMaar املت، پنکیک و کرپ های غذایی 0 2011-01-09 02:37 PM
پاستا با سس گوجه فرنگی sanaz غذاهای گیاهی و غذا با سبزیجات 0 2011-01-06 09:40 AM


Free PageRank Checker

ساعت: 09:12 PM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد