کارگاه های آموزشی در رومنو - جشنواره پاییز هزار رنگ
جشن انار - مسابقه ویژه آشپزی و شیرینی پزی 54
کارگاه آموزش نوشیدنی های گرم
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > کافی شاپ روزمنو > مربا، مارمالاد، کمپوت و سس میوه ها

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2010-12-28, 06:51 PM   #1
Salva
کاربر جدید
 
آواتار Salva
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: Tabriz
ارسالها: 7
تشکر کرده : 3,065
تشکر شده 8,635 بار در 1,003 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Salva has a reputation beyond reputeSalva has a reputation beyond reputeSalva has a reputation beyond reputeSalva has a reputation beyond reputeSalva has a reputation beyond reputeSalva has a reputation beyond reputeSalva has a reputation beyond reputeSalva has a reputation beyond reputeSalva has a reputation beyond reputeSalva has a reputation beyond reputeSalva has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

Question مربا کامکوات

مواد لازم برای یک شیشه مربا:

کامکوات : نیم کیلو
آب: 1 پیمانه
شکر: 3 پیمانه
آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری

در انتخاب کامکوات ها دقت کنید تا همه رسیده و نارنجی رنگ باشند تا رنگ مربایتان خوشرنگ شود.

کامکوات ها را از وسط نصف کرده و هسته هایشان را با چاقو در می آوریم.

داخل زودپز را تا حداکثر آب ریخته و کامکوات را داخل آب انداخته و زودپز را روی شعله قرار می دهیم. تا 5 دقیقه بعد بالا آمدن سوپاپ زودپز، کامکوات ها را می پزیم. این کار باعث میشه تا علاوه بر پختن میوه، تلخی آن نیز گرفته شود.

در یک قابلمه با ترکیب آب و شکر و آبلیمو شهر مربا را آماده کرده و کامکوات های پخته را داخل شهر انداخته و اجازه می دهیم تا بجوشد. بعد از اینکه یکی دوجوش زد پخت مربا با اتمام می رسد. (پخت بیشتر موجب له شدن مربا می شود!)

این مربا بسیار خوشرنگ و خوشمزه بوده و برای تزیین دسر هم مناسب اشت.
Attached Images
File Type: jpg DSC09910.JPG (18.5 کیلوبایت, 18 views)
File Type: jpg DSC09906.JPG (37.6 کیلوبایت, 19 views)
__________________
من در پی آن نیستم که خوب را از بد و خالص را از ناخالص جدا سازم
می دانم که این دو همواره قدری به هم آمیخته اند
من فرشته نیستم و از قضای عالم شما هم فرشته نیستید...




Salva آفلاین است   پاسخ با نقل قول
18 کاربر زیر از دوست گرامی Salva عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-01-29), ღ.ترنم.ღ (2012-12-07), Beauty (2013-11-28), Belfi (2012-12-07), ghogha (2012-06-05), Hanichef (2013-11-28), hasty7 (2014-01-19), mayam (2012-01-30), melmel (2013-01-03), Pana (2012-01-29), SarahGol (2012-01-29), Sepnta (2013-11-25), solmaz55 (2013-05-24), sorour (2013-11-29), veronika (2013-11-29), zeinab.s (2014-04-15), باران78 (2012-12-07), شبهای تهران (2013-06-27)
قدیمی 2010-12-28, 07:39 PM   #2
Salva
کاربر جدید
 
آواتار Salva
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: Tabriz
ارسالها: 7
تشکر کرده : 3,065
تشکر شده 8,635 بار در 1,003 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Salva has a reputation beyond reputeSalva has a reputation beyond reputeSalva has a reputation beyond reputeSalva has a reputation beyond reputeSalva has a reputation beyond reputeSalva has a reputation beyond reputeSalva has a reputation beyond reputeSalva has a reputation beyond reputeSalva has a reputation beyond reputeSalva has a reputation beyond reputeSalva has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض Re: مربای کامکوات

نقل قول:
ارسالی توسط beheshteh مشاهده موضوع
سلوا جان این کامکوات چی بید؟چقدر مرباش خوشرنگو خوشگل شده ;
بهشته جان کامکوات میوه ای از خانواده مرکباته. مشابه پرتقال ولی در اندازه یک بند انگشت! فکر نمی کنم بشه همین جوری خوردش چون هم ترشه و هم تلخ! به درد مربا می خوره و خوشرنگ و خوشمزه میشه...



__________________
من در پی آن نیستم که خوب را از بد و خالص را از ناخالص جدا سازم
می دانم که این دو همواره قدری به هم آمیخته اند
من فرشته نیستم و از قضای عالم شما هم فرشته نیستید...





آخرین ویرایش توسط Narges در تاریخ 2012-12-10 انجام شده است علت: ترکیب دو پست
Salva آفلاین است   پاسخ با نقل قول
17 کاربر زیر از دوست گرامی Salva عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Shima* (2013-11-28), Azijam (2012-01-29), ღ.ترنم.ღ (2012-12-07), Beauty (2013-11-28), Belfi (2012-12-07), ghogha (2012-06-05), Hanichef (2013-11-28), hasty7 (2014-01-19), mahbobe66 (2012-12-11), mayam (2012-01-30), SarahGol (2012-01-29), solmaz55 (2013-05-24), فاطمه مهر (2014-05-17), veronika (2013-11-29), zeinab.s (2014-04-15), باران78 (2013-11-28), شبهای تهران (2013-06-27)
قدیمی 2012-12-07, 02:35 AM   #3
Mojgan514
کاربر نیمه فعال
 
آواتار Mojgan514
 
تاریخ عضویت: Aug 2012
موقعیت: همه جای ایران سرای من است
ارسالها: 301
تشکر کرده : 1,481
تشکر شده 6,390 بار در 304 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Mojgan514 has a reputation beyond reputeMojgan514 has a reputation beyond reputeMojgan514 has a reputation beyond reputeMojgan514 has a reputation beyond reputeMojgan514 has a reputation beyond reputeMojgan514 has a reputation beyond reputeMojgan514 has a reputation beyond reputeMojgan514 has a reputation beyond reputeMojgan514 has a reputation beyond reputeMojgan514 has a reputation beyond reputeMojgan514 has a reputation beyond repute
new03 پاسخ: مربا کامکوات

اIMG_2620.jpg
IMG_2621.jpg
این هم مربای من با 2 تا دستور که روش دوم را از خانم کتابی عزیز در سایت آشپزی رنگین یاد گرفتم

مواد لازم برای تهیه مربا روش اول
1-کامکوات 1 کیلو
2-شکر 1 کیلو
3-آب 4 تا 5 پیمانه

طرز تهیه:
این مربا به خاطر عطر و اسانس کامکوات مانند دیگر مرباهای مرکبات هم به صورت کمی تلخ اماده میشه و هم به صورت شیرین تر.اگر بخواهید کمی تلخی را داشته باشد باید مراحل قبل از پختن را کمتر انجام دهید.ابتدا کامکواتها را بعد از شستن از وسط نصف کرده و هسته های انرا خارج کنید.سپس انها را در اب ریخته و بگذارید بجوشد سپس ان را در ابکش خالی کنید.این کار را 1 تا 2 بار انجام دهید.اگر بخواهید تلخی ان کامل از بین برود انها را در اب سرد بریزید و بگذارید 1 روز در اب سرد بماند و در طی این مدت اب ان را چند بار عوض کنید.در این صورت تلخی ان تقریبا دیگه از بین میرود.اما اگر یخواهید تلخی بماند 3 تا 4 ساعت در اب سرد بگذارید.بعد از این مرحله اب و شکر را بگذارید بجوشد تا کمی مانند شربت شود کامکواتها را داخل شربت بریزید و بگذارید قوام بی اید ,پس از سرد شدن کامل داخل ظرف بریزید.اگر بخواهید مرباتان نرمتر شود ابتدا داخل اب ساده بجوشانید تا نرم نرم شود سپس داخل شربت بریزید.اما چون این مربا مانند یک دسر است بعضی دوست دارند کمی سفت تر باشد.در هر صورت بدانید کامکوات بعد از رفتن در شربت دیگه نرمتر نمیشه چون شکر اجازه اینکار را نمیدهد.

طرز تهیه مربا کامکوات روش دوم
مواد لازم:
1-کامکوات 1 کیلو
2-شکر 1 کیلو
3-اب پرتقال یا اب ساده 2 تا 3 لیوان
4-گلاب 1/3 پیمانه(در صورت تمایل)

طرز تهیه:
اگر بتوانید همانطوری درسته هسته ها را در بیاورید که خیلی زیباتر خواهد شد.یک قسمت از سر میوه را گرد ببرید و با یک سیخ کباب چوبی یا سخهای چوبی کوچک کباب که در بازار است سعی کنید هسته ها را بیرون بیاورید.اگر برایتان این کار سخت بود مانند روش قبل میوه ها را از وسط نصف کنید و هسته ها را در بیاورید من خودم نصفی از مربا را نصف کردم و نصفی درسته بود.مشکلی پیش نیامد.سپس با یک رنده ریز کمی روی انرا بسابید با این کار شما دیگه احتیاج به خیساندن در اب سرد ندارید.البته مراقب باشید خیلی نسابید که به پوست خیلی اسیب برسانید.(اگر هم که بخواهید میتوانید روش بالا را برای تلخی گرفتن استفاده کنید )سپس انها را بشویید که پوستهای اضافی شسته شود.انها را در یک قابلمه ریخته با کمی اب بگذارید بپزد.اب زیاد نریزید.وقتی در حدی که میخواهید پخت شود(توجه کنید هر مقدار پخت را که میخواهید در همین زمان باید باشد)شکر و اب پرتقال را به ان اضافه کنید و بگذارید بجوشد تا کامکواتها شیشه ای شود در این زمان گلاب را اضافه کنید و بگذارید مجددا بجوشد تا قوام پیدا کند.(استفاده از گلاب اختیاری است من استفاده کردم اما انقدر که اسانس و عطر کامکوات قوی و عالی است که در مزه خیلی اثری نگذاشته فقط کمی بوی ان محسوس است).ریختن آب پرتقال به خوشمزه تر شدن ان کمک میکند در غیر اینصورت میتوانید آب استفاده کنید.
هنگام سرو کمی روی آن خلال پسته بریزید که ترکیب این دو رنگ زیبایی ظرف شما را دو چندان میکند.
__________________
تا شقایق هست زندگی باید کرد

مرگ پایان کبوتر نیست
Mojgan514 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
18 کاربر زیر از دوست گرامی Mojgan514 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Shima* (2013-11-28), ღ.ترنم.ღ (2012-12-07), Beauty (2013-11-28), Belfi (2012-12-07), Hanichef (2013-11-28), hasty7 (2014-01-19), marie (2014-01-19), Miriam (2013-11-28), Nahid59 (2012-12-07), Narges (2012-12-10), sama jan (2013-02-10), Sepnta (2013-11-25), setayesh66 (2013-03-11), sorour (2013-11-29), فاطمه مهر (2014-05-17), veronika (2013-11-29), باران78 (2012-12-07), شبهای تهران (2013-06-27)
قدیمی 2013-11-28, 09:34 AM   #4
Sepnta
مدیر انجمن
 
آواتار Sepnta
 
تاریخ عضویت: Apr 2012
موقعیت: تهران
ارسالها: 3,740
تشکر کرده : 41,612
تشکر شده 62,811 بار در 3,966 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 4 Thread(s)
Sepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: مربا کامکوات

اینم مربای من
اول نصف کردمشون و هسته هاشو در آوردم . بعد 3 بار جوشوندم تا تلخیش بره و 24 ساعت تو آب سرد گذاشتم تو یخچال.
بقیشو طبق دستور شماره 2 مژگان جون انجام دادم. یعنی آب پرتقال و شکر رو جوشوندم و کومکواتها رو ریختم توش تا قوام بیان.
درضمن من بهش گلاب نزدم. عطر خودش خیلی بهتره
Attached Images
File Type: jpg IMG_4594.jpg (32.6 کیلوبایت, 0 views)
__________________
آشپزخانه روز منویی من

ای هیچ برای هیچ به دنبال هیچ مپیچ
Sepnta آفلاین است   پاسخ با نقل قول
20 کاربر زیر از دوست گرامی Sepnta عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Shima* (2013-11-28), *Zarri* (2014-01-19), Beauty (2013-11-28), Belfi (2013-11-28), Hanichef (2013-11-28), hasty7 (2014-01-19), mani (2013-11-28), manyo (2013-11-28), marie (2014-01-19), Miriam (2013-11-28), Nahid59 (2013-12-05), Pari65 (2013-11-28), Princess_t (2013-11-29), Simin1 (2013-11-28), sorour (2013-11-29), مهرانه (2013-11-28), veronika (2013-11-29), zamzam (2013-11-28), zeinab.s (2014-04-15), باران78 (2013-11-28)
قدیمی 2013-11-28, 09:49 AM   #5
مهرانه
مدیر انجمن
 
آواتار مهرانه
 
تاریخ عضویت: Sep 2012
موقعیت: مشهد
ارسالها: 4,256
تشکر کرده : 30,130
تشکر شده 84,450 بار در 4,882 پست
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 11 Thread(s)
مهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond reputeمهرانه has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: مربا کامکوات

پریسا جون چقدر مرباتون عالی شده من دو سال پیش درست کردم باورتون میشه هنوز شربت این مربا رو دارم از بس خوش عطره یکبار تو شیرینی مشهدی بجای عسل از این شیره مربا استفاده کردم طعم عالی به شیرینی دادش الان که عکس مربای تون رو گذاشتین دیدم عکسی از مربام اینجا نذاشتم .

LGIM0607.jpg
مهرانه آفلاین است   پاسخ با نقل قول
20 کاربر زیر از دوست گرامی مهرانه عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<*Sara*> (2013-12-25), *Shima* (2013-11-28), Beauty (2014-01-31), Belfi (2013-11-28), Hanichef (2013-11-28), hasty7 (2014-01-19), mani (2013-11-28), marie (2014-01-19), Miriam (2013-11-28), Nahid59 (2013-12-05), Pari65 (2013-11-28), Princess_t (2013-11-29), ROSHAN (2014-01-05), Sepnta (2013-11-28), Simin1 (2013-11-28), sorour (2013-11-29), veronika (2013-11-29), zamzam (2013-11-28), zeinab.s (2014-04-15), باران78 (2013-11-28)
پاسخ

کلیدواژه
مربا, مربا به, مزه, کامکوات, دسر, زیبایی, عطر

در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
مربا كدو حلوايي (كدو تنبل!) Maneli مربا، مارمالاد، کمپوت و سس میوه ها 14 2014-11-26 03:00 PM
مربا آلبالو Sardooneh مربا، مارمالاد، کمپوت و سس میوه ها 45 2014-11-06 10:17 AM
مربا هويج Maneli مربا، مارمالاد، کمپوت و سس میوه ها 48 2014-10-09 12:45 PM
مربا - ریزه کاری های پخت مربا fati-malus ریزه کاری های خانه داری 11 2014-01-08 02:45 PM
مربا مارمالاد شاتوت Azijam مربا، مارمالاد، کمپوت و سس میوه ها 4 2013-06-26 08:48 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 08:24 AM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد