تلویزیون آموزشی روزمنو
آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > آشــپزی مــدرن در روزمنو > پاستاها: اسپاگتی، ماکارونی، لازانیا، نودل و ...

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-09-05, 12:58 PM   #1
Adriyana
مدیر انجمن
 
آواتار Adriyana
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: Spain
ارسالها: 1,494
تشکر کرده : 6,926
تشکر شده 35,476 بار در 1,657 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Adriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

new03 اسپاگتی با سس بلونز گوشت - آموزش تصویری

چند روز پیش تو یک رستوران ایتالیایی اسپاگتی با سس بلونز خوردم و خوشم اومد. گرچه روشش خیلی شبیه روش ایرانی خودمون هست اما کمی فرق داره...امروز میخوام این غذا رو به صورت تصویری به شما دوستای خوبم آموزش بدم.


اسپاگتی با سس بلونز




مواد لازم برای 3-2 نفر


اسپاگتی: 250-200 گرم
گوشت چرخ شده:200 گرم
پیاز: 1 عدد
سیر: 1 حبه
کرفس: 1 ساقه
فلفل سبز: به میزان دلخواه
گوجه فرنگی: 1 عدد
قارچ: 4-3 عدد
سس گوجه فرنگی: 1/2 لیوان
آب: 1/2 لیوان
روغن زیتون، نمک، فلفل ، پاپریکا، فلفل سیاه، آویشن و اورگانو



*نکته: بعضی ها در این سس هویج میریزند...اما من تو رسپی اصلیش هویج ندیدم و قارچ رو جایگزینش کردم.

همه سبزیجات را نگینی ریز خرد میکنیم...اول سیر و پیاز را با روغن زیتون تفت
میدهیم...بعد فلفل سبز و کرفس را تفت میدهیم، بعد گوشت را افزوده و تفت میدهیم..
کمی که تفت خورد، ادویه ها را می افزاییم. بعد هم قازچ و گوجه فرنگی را اضافه
میکنیم و سس گوجه را می افزاییم و آب اضافه کرده تا بپزد.
در همین فاصله اسپاگتی را در آب جوش ریخته و 15 دقیقه میپزیم.
سس بلونز را همراه اسپاگتی سرومیکنیم.

http://cooking-arts-ati.blogspot.com...g-page_74.html
Attached Thumbnails
1.jpg   2.jpg  

3.jpg   4.jpg  

5.jpg   6.jpg  

7.jpg   8.jpg  

9.jpg   10.jpg  

11.jpg  
Adriyana آفلاین است   پاسخ با نقل قول
37 کاربر زیر از دوست گرامی Adriyana عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
aram (2011-09-05), ariyadokht (2012-12-20), ღ.ترنم.ღ (2012-03-25), Beauty (2013-08-27), Belfi (2014-08-15), fahime (2013-08-27), fatemeh26 (2014-06-13), Hanasakura (2011-09-05), Hanichef (2012-04-29), hasty7 (2015-02-19), IYIostafa (2012-03-08), Khaleh Mary (2011-09-05), Mahshid (2011-12-21), mana (2011-11-07), marie (2014-06-13), Marjan (2011-09-05), marmar11 (2014-06-12), maryam joon19 (2014-08-17), mayam (2011-11-08), Narges (2011-09-05), Nika61 (2014-08-14), Princess (2011-11-07), Sardooneh (2011-09-06), selin (2011-09-09), Shamimi (2013-04-11), Shidak (2011-09-05), signorina (2012-12-21), somijoon (2011-09-12), surme (2013-08-27), فاطمه مهر (2014-05-09), veronika (2012-09-06), zahori (2013-08-27), zariattari (2012-05-20), آلیس (2011-11-02), افسانه (2011-09-05), باران78 (2015-04-18), رها62 (2013-07-20)
قدیمی 2011-11-07, 06:02 PM   #2
نیوشا
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 657
تشکر کرده : 4,841
تشکر شده 6,313 بار در 766 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
نیوشا has a reputation beyond reputeنیوشا has a reputation beyond reputeنیوشا has a reputation beyond reputeنیوشا has a reputation beyond reputeنیوشا has a reputation beyond reputeنیوشا has a reputation beyond reputeنیوشا has a reputation beyond reputeنیوشا has a reputation beyond reputeنیوشا has a reputation beyond reputeنیوشا has a reputation beyond reputeنیوشا has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: اسپاگتی با سس بلونز گوشت - آموزش تصویری

فقط کرفس نداره و دم کشیده شده
Attached Thumbnails
IMG_1245.jpg  
__________________
نیوشا آفلاین است   پاسخ با نقل قول
27 کاربر زیر از دوست گرامی نیوشا عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Adriyana (2012-02-09), ariyadokht (2012-12-20), ღ.ترنم.ღ (2012-07-26), Beauty (2013-08-27), Belfi (2014-08-15), fahime (2013-08-27), fatemeh26 (2014-06-13), Hanasakura (2011-11-08), Hanichef (2012-04-29), hasty7 (2015-02-19), Khaleh Mary (2011-11-07), Mahshid (2011-12-21), marie (2014-06-13), marmar11 (2014-06-12), maryam joon19 (2014-08-17), mayam (2011-11-08), Narges (2012-03-25), Nika61 (2014-08-14), Princess (2011-11-07), sayadi.s (2015-05-10), signorina (2012-12-21), surme (2013-08-27), ماهمون (2012-03-29), veronika (2012-09-06), zahori (2013-08-27), zariattari (2012-05-20), باران78 (2015-04-18)
قدیمی 2012-03-25, 11:43 AM   #3
Sarashpaz-Sepideh
کاربر خیلی فعال
 
آواتار Sarashpaz-Sepideh
 
تاریخ عضویت: Aug 2011
ارسالها: 4,603
تشکر کرده : 16,691
تشکر شده 91,350 بار در 4,974 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Sarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: اسپاگتی با سس بلونز گوشت - آموزش تصویری

اومدم تاپيك بزنم ديدم هستش
سس بلونيز همون سس گوشتي خودمونه

اسپاگتي رو بعد از ابكش كردن با سس بلونزسرو ميكنيم

سس بلونيز:پياز رو تفت بدين و گوشت چرخكرده رو اضافه كنيد و نمك و رب بزنيد تا بپزه و اصلا اب نداشته باشه

من براي اون سس قرمز رنگ هم اين كار رو كردم (ابتكاري)

دوتا گوجه فرنگي رو رنده كردم و با دو قاشق روغن و كمي نمك گذاشتم خوب بپزه تا اصلا اب نداشته باشه بعد بهش كمي رب زدم (رب خونگي البته)و بازم گذاشتن تفت بخوره و اخرسر هم روي سس ريختم و تزيين كردم
Attached Thumbnails
a (4).jpg  
__________________
همواره سنگ کسی رابه سینه بزن که گهگاهی به خاطر تو ،سنگریزه ای را از روی زمین بردارد .
Sarashpaz-Sepideh آفلاین است   پاسخ با نقل قول
24 کاربر زیر از دوست گرامی Sarashpaz-Sepideh عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
azinazi23 (2012-09-14), ღ.ترنم.ღ (2012-07-26), Beauty (2013-08-27), Belfi (2014-08-15), fahime (2013-08-27), fatemeh26 (2014-06-13), marmar11 (2014-06-12), maryam joon19 (2014-08-17), melmel (2013-04-24), Narges (2012-03-25), Nika61 (2014-08-14), Roya-e-Bahar (2013-08-27), saharj00n (2012-05-20), signorina (2012-12-21), Simin1 (2013-08-27), surme (2013-08-27), فاطمه مهر (2014-05-09), لاریس (2014-04-17), ماهمون (2012-03-29), veronika (2012-09-06), zahori (2013-08-27), zariattari (2012-05-20), باران78 (2013-08-27), رها62 (2013-07-20)
قدیمی 2013-08-27, 02:13 PM   #4
Maryam_chef
کاربر خیلی فعال
 
آواتار Maryam_chef
 
تاریخ عضویت: May 2013
ارسالها: 6,402
تشکر کرده : 19,145
تشکر شده 72,550 بار در 6,894 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Maryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: اسپاگتی با سس بلونز گوشت - آموزش تصویری

اسپاگتیفیبر دار با سس بلونز (با خامه و دارچین )
اینم لینکش http://www.roozmenu.com/showthread.p...519#post626519
Attached Thumbnails
Image0842.jpg   Image0844.jpg  

Maryam_chef آنلاین است   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از دوست گرامی Maryam_chef عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Beauty (2013-08-27), Belfi (2014-08-15), fahime (2013-08-27), marie (2014-06-13), marmar11 (2014-06-12), maryam joon19 (2014-08-17), Nahid59 (2013-08-28), Nika61 (2014-08-14), Roya-e-Bahar (2013-08-27), Sepnta (2013-08-27), Simin1 (2013-08-27), surme (2013-08-27), ماهمون (2014-01-08), zahori (2013-08-27), باران78 (2013-08-27)
قدیمی 2014-01-08, 02:10 PM   #5
Maryam_chef
کاربر خیلی فعال
 
آواتار Maryam_chef
 
تاریخ عضویت: May 2013
ارسالها: 6,402
تشکر کرده : 19,145
تشکر شده 72,550 بار در 6,894 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Maryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: اسپاگتی با سس بلونز گوشت - آموزش تصویری

مثل پست قبلی خودم درست کردم خوشمزه میشه
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	Image1682.jpg
بازدید:	0
اندازه:	43.3 کیلوبایت
شناسه:	197694

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	Image1683.jpg
بازدید:	0
اندازه:	39.9 کیلوبایت
شناسه:	197695
Maryam_chef آنلاین است   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از دوست گرامی Maryam_chef عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Belfi (2014-08-15), marie (2014-06-13), marmar11 (2014-06-12), maryam joon19 (2014-08-17), Nika61 (2014-08-14), Sepnta (2014-01-08), Simin1 (2014-01-08), لاریس (2014-04-17), ماهمون (2014-01-08)
پاسخ

کلیدواژه
گوشت, آموزش, اسپاگتی, بلونز, تصویری, رستوران, سس


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 2 (0 عضو و 2 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
فوت کوزه گری - نكات ريز خانه داري !!! jenifer ریزه کاری های خانه داری 73 2014-10-29 09:53 PM
کالباس مرغ خانگی ( آموزش تصویری ) Yekta سـوسـیس و کالـباس 52 2013-09-26 09:26 AM
گوشت و لوبیا (غذای سنتی اصفهان) beheshteh غذاهای استان اصفهان 1 2012-12-28 05:47 PM
گوشت بوقلمون ، گوشت معجزه گر افسانه تغذیه - خواص گیاهان و مواد غذایی 0 2011-09-09 02:09 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 07:40 PM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد