کارگاه آموزش آشپزی - غذاهای نونی با مدیریت دوست خوبمون سرآشپز سپیده
کارگاه های آموزشی در روزمنو - تزئینات شکلاتی با مدیریت دوست هنرمندمون نیلوفری
کارگاه آموزش نوشیدنی های تابستانی
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > آشــپزی مــدرن در روزمنو > پاستاها: اسپاگتی، ماکارونی، لازانیا، نودل و ...

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-09-05, 01:58 PM   #1
Adriyana
مدیر انجمن
 
آواتار Adriyana
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: Spain
ارسالها: 1,466
تشکر کرده : 6,910
تشکر شده 34,558 بار در 1,629 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Adriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today ارسالها
0/5 sssss1466
new03 اسپاگتی با سس بلونز گوشت - آموزش تصویری

چند روز پیش تو یک رستوران ایتالیایی اسپاگتی با سس بلونز خوردم و خوشم اومد. گرچه روشش خیلی شبیه روش ایرانی خودمون هست اما کمی فرق داره...امروز میخوام این غذا رو به صورت تصویری به شما دوستای خوبم آموزش بدم.


اسپاگتی با سس بلونز




مواد لازم برای 3-2 نفر


اسپاگتی: 250-200 گرم
گوشت چرخ شده:200 گرم
پیاز: 1 عدد
سیر: 1 حبه
کرفس: 1 ساقه
فلفل سبز: به میزان دلخواه
گوجه فرنگی: 1 عدد
قارچ: 4-3 عدد
سس گوجه فرنگی: 1/2 لیوان
آب: 1/2 لیوان
روغن زیتون، نمک، فلفل ، پاپریکا، فلفل سیاه، آویشن و اورگانو



*نکته: بعضی ها در این سس هویج میریزند...اما من تو رسپی اصلیش هویج ندیدم و قارچ رو جایگزینش کردم.

همه سبزیجات را نگینی ریز خرد میکنیم...اول سیر و پیاز را با روغن زیتون تفت
میدهیم...بعد فلفل سبز و کرفس را تفت میدهیم، بعد گوشت را افزوده و تفت میدهیم..
کمی که تفت خورد، ادویه ها را می افزاییم. بعد هم قازچ و گوجه فرنگی را اضافه
میکنیم و سس گوجه را می افزاییم و آب اضافه کرده تا بپزد.
در همین فاصله اسپاگتی را در آب جوش ریخته و 15 دقیقه میپزیم.
سس بلونز را همراه اسپاگتی سرومیکنیم.

http://cooking-arts-ati.blogspot.com...g-page_74.html
Attached Images
File Type: jpg 1.jpg (74.7 کیلوبایت, 3 views)
File Type: jpg 2.jpg (53.0 کیلوبایت, 3 views)
File Type: jpg 3.jpg (83.7 کیلوبایت, 4 views)
File Type: jpg 4.jpg (93.1 کیلوبایت, 3 views)
File Type: jpg 5.jpg (92.7 کیلوبایت, 3 views)
File Type: jpg 6.jpg (88.9 کیلوبایت, 3 views)
File Type: jpg 7.jpg (91.1 کیلوبایت, 3 views)
File Type: jpg 8.jpg (60.9 کیلوبایت, 3 views)
File Type: jpg 9.jpg (79.8 کیلوبایت, 3 views)
File Type: jpg 10.jpg (88.9 کیلوبایت, 2 views)
File Type: jpg 11.jpg (90.8 کیلوبایت, 6 views)
Adriyana آفلاین است   پاسخ با نقل قول
35 کاربر زیر از دوست گرامی Adriyana عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
aram (2011-09-05), ariyadokht (2012-12-20), ღ.ترنم.ღ (2012-03-25), Beauty (2013-08-27), Belfi (2014-08-15), fahime (2013-08-27), fatemeh26 (2014-06-13), Hanasakura (2011-09-05), Hanichef (2012-04-29), IYIostafa (2012-03-08), Khaleh Mary (2011-09-05), Mahshid (2011-12-21), mana (2011-11-07), marie (2014-06-13), Marjan (2011-09-05), marmar11 (2014-06-12), maryam joon19 (2014-08-17), mayam (2011-11-08), Narges (2011-09-05), Nika61 (2014-08-14), Princess (2011-11-07), Sardooneh (2011-09-06), selin (2011-09-09), Shamimi (2013-04-11), Shidak (2011-09-05), signorina (2012-12-21), somijoon (2011-09-12), surme (2013-08-27), فاطمه مهر (2014-05-09), veronika (2012-09-06), zahori (2013-08-27), zariattari (2012-05-20), آلیس (2011-11-02), افسانه (2011-09-05), رها62 (2013-07-20)
قدیمی 2011-11-07, 06:02 PM   #2
نیوشا
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 657
تشکر کرده : 4,406
تشکر شده 6,235 بار در 764 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
نیوشا has a reputation beyond reputeنیوشا has a reputation beyond reputeنیوشا has a reputation beyond reputeنیوشا has a reputation beyond reputeنیوشا has a reputation beyond reputeنیوشا has a reputation beyond reputeنیوشا has a reputation beyond reputeنیوشا has a reputation beyond reputeنیوشا has a reputation beyond reputeنیوشا has a reputation beyond reputeنیوشا has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
2/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss657
پیشفرض پاسخ: اسپاگتی با سس بلونز گوشت - آموزش تصویری

فقط کرفس نداره و دم کشیده شده
Attached Images
File Type: jpg IMG_1245.jpg (92.1 کیلوبایت, 4 views)
__________________
نیوشا آفلاین است   پاسخ با نقل قول
24 کاربر زیر از دوست گرامی نیوشا عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Adriyana (2012-02-09), ariyadokht (2012-12-20), ღ.ترنم.ღ (2012-07-26), Beauty (2013-08-27), Belfi (2014-08-15), fahime (2013-08-27), fatemeh26 (2014-06-13), Hanasakura (2011-11-08), Hanichef (2012-04-29), Khaleh Mary (2011-11-07), Mahshid (2011-12-21), marie (2014-06-13), marmar11 (2014-06-12), maryam joon19 (2014-08-17), mayam (2011-11-08), Narges (2012-03-25), Nika61 (2014-08-14), Princess (2011-11-07), signorina (2012-12-21), surme (2013-08-27), ماهمون (2012-03-29), veronika (2012-09-06), zahori (2013-08-27), zariattari (2012-05-20)
قدیمی 2012-03-25, 12:43 PM   #3
Sarashpaz-Sepideh
کاربر خیلی فعال
 
آواتار Sarashpaz-Sepideh
 
تاریخ عضویت: Aug 2011
ارسالها: 4,211
تشکر کرده : 15,350
تشکر شده 82,910 بار در 4,572 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Sarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond reputeSarashpaz-Sepideh has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
10/20 17/20
Today ارسالها
2/5 sssss4211
پیشفرض پاسخ: اسپاگتی با سس بلونز گوشت - آموزش تصویری

اومدم تاپيك بزنم ديدم هستش
سس بلونيز همون سس گوشتي خودمونه

اسپاگتي رو بعد از ابكش كردن با سس بلونزسرو ميكنيم

سس بلونيز:پياز رو تفت بدين و گوشت چرخكرده رو اضافه كنيد و نمك و رب بزنيد تا بپزه و اصلا اب نداشته باشه

من براي اون سس قرمز رنگ هم اين كار رو كردم (ابتكاري)

دوتا گوجه فرنگي رو رنده كردم و با دو قاشق روغن و كمي نمك گذاشتم خوب بپزه تا اصلا اب نداشته باشه بعد بهش كمي رب زدم (رب خونگي البته)و بازم گذاشتن تفت بخوره و اخرسر هم روي سس ريختم و تزيين كردم
Attached Images
File Type: jpg a (4).jpg (65.0 کیلوبایت, 1 views)
__________________
تکبر ، فرد بلند شده را می افکند، فروتنی فرو افتاده را بلند میکند...حضرت علی (ع)
Sarashpaz-Sepideh آنلاین است   پاسخ با نقل قول
24 کاربر زیر از دوست گرامی Sarashpaz-Sepideh عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
azinazi23 (2012-09-14), ღ.ترنم.ღ (2012-07-26), Beauty (2013-08-27), Belfi (2014-08-15), fahime (2013-08-27), fatemeh26 (2014-06-13), marmar11 (2014-06-12), maryam joon19 (2014-08-17), melmel (2013-04-24), Narges (2012-03-25), Nika61 (2014-08-14), Roya-e-Bahar (2013-08-27), saharj00n (2012-05-20), signorina (2012-12-21), Simin1 (2013-08-27), surme (2013-08-27), فاطمه مهر (2014-05-09), لاریس (2014-04-17), ماهمون (2012-03-29), veronika (2012-09-06), zahori (2013-08-27), zariattari (2012-05-20), باران78 (2013-08-27), رها62 (2013-07-20)
قدیمی 2013-08-27, 03:13 PM   #4
Maryam_chef
کاربر خیلی فعال
 
آواتار Maryam_chef
 
تاریخ عضویت: May 2013
ارسالها: 4,472
تشکر کرده : 14,365
تشکر شده 54,012 بار در 4,932 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Maryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
18/20 8/20
Today ارسالها
2/5 sssss4472
پیشفرض پاسخ: اسپاگتی با سس بلونز گوشت - آموزش تصویری

اسپاگتیفیبر دار با سس بلونز (با خامه و دارچین )
اینم لینکش http://www.roozmenu.com/showthread.p...519#post626519
Attached Images
File Type: jpg Image0842.jpg (45.9 کیلوبایت, 0 views)
File Type: jpg Image0844.jpg (49.7 کیلوبایت, 0 views)
__________________
سقراط :
شخص حسود از چاقی دیگران لاغر می شود .

آشپزخونه ی روز منویی من
Maryam_chef آنلاین است   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از دوست گرامی Maryam_chef عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Beauty (2013-08-27), Belfi (2014-08-15), fahime (2013-08-27), marie (2014-06-13), marmar11 (2014-06-12), maryam joon19 (2014-08-17), Nahid59 (2013-08-28), Nika61 (2014-08-14), Roya-e-Bahar (2013-08-27), Sepnta (2013-08-27), Simin1 (2013-08-27), surme (2013-08-27), ماهمون (2014-01-08), zahori (2013-08-27), باران78 (2013-08-27)
قدیمی 2014-01-08, 02:10 PM   #5
Maryam_chef
کاربر خیلی فعال
 
آواتار Maryam_chef
 
تاریخ عضویت: May 2013
ارسالها: 4,472
تشکر کرده : 14,365
تشکر شده 54,012 بار در 4,932 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Maryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond reputeMaryam_chef has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
18/20 8/20
Today ارسالها
2/5 sssss4472
پیشفرض پاسخ: اسپاگتی با سس بلونز گوشت - آموزش تصویری

مثل پست قبلی خودم درست کردم خوشمزه میشه
Image1682.jpg

Image1683.jpg
__________________
سقراط :
شخص حسود از چاقی دیگران لاغر می شود .

آشپزخونه ی روز منویی من
Maryam_chef آنلاین است   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از دوست گرامی Maryam_chef عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Belfi (2014-08-15), marie (2014-06-13), marmar11 (2014-06-12), maryam joon19 (2014-08-17), Nika61 (2014-08-14), Sepnta (2014-01-08), Simin1 (2014-01-08), لاریس (2014-04-17), ماهمون (2014-01-08)
پاسخ

کلیدواژه
گوشت, آموزش, اسپاگتی, بلونز, تصویری, رستوران, سس


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 3 (0 عضو و 3 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
فوت کوزه گری - نكات ريز خانه داري !!! jenifer ریزه کاری های خانه داری 73 2014-06-24 05:40 PM
کالباس مرغ خانگی ( آموزش تصویری ) Yekta سـوسـیس و کالـباس 52 2013-09-26 10:26 AM
گوشت و لوبیا (غذای سنتی اصفهان) beheshteh غذاهای استان اصفهان 1 2012-12-28 05:47 PM
گوشت بوقلمون ، گوشت معجزه گر افسانه تغذیه - خواص گیاهان و مواد غذایی 0 2011-09-09 03:09 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 06:56 PM بوقت GMT +4.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد