مسابقه آشپزی و شیرینی پزی 53 ویژه رمضان 93
تابلو اعلانات برنامه های آموزشی ویژه ماه مبارک رمضان
کارگاه آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی ویژه ماه مبارک رمضان
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع کیک و تزئینات در روزمنو > انواع کیک با شکلات و قهوه

انواع کیک با شکلات و قهوه

دستور انواع کیک با شکلات، قهوه و نسکافه


User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-08-28, 07:48 PM   #1
Adriyana
مدیر انجمن
 
آواتار Adriyana
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: Spain
ارسالها: 1,456
تشکر کرده : 6,894
تشکر شده 34,226 بار در 1,618 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Adriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
1/20 20/20
Today ارسالها
0/5 sssss1456
پیشفرض کیک خامه ای - شکلاتی خوشمزه

طعم این کیک شبیه "کیک شکلاتی بی بی" هستش...

اول به پخت اسفنج کیک میپردازیم:
این دستور ،دستور کیک اسفنجی خانم رزا منتظمی است.
مواد لازم:
تخم مرغ: 6 عدد
آرد: 6 ق س
شکر: 6 ق س
وانیل : 2/1 ق چ
*پودر کاکاؤ: 2 ق س

برای خامه:
خامه: 500 میلی لیتر
پودر کاکاؤ : 3-2 ق س
پودر شکر: 5-4 ق س

برای وسط کیک:
گردو: 2/1 لیوان
موز : 1 عدد
ابتدا زرده وسفیده را جدا کرده و سفیده را جدا و زرده را با شکر ، وانیل و پودر کاکاؤ با همزن میرنیم فر را با درجه 175 سانتی گراد گرم می کنیم....سفیده را آنقدر میزنیم که سفت شده و از ظرف نربزد .سفیده را آرام آرام به بقیه مواد می افزاییم و به آرامی از یک سمت هم میزنیم، بعد آرد را الک کرده و به مخلوط می افزاییم. و در آخر مواد را در قالبی که از قبل چرب و آرد-پاشی کرده ایم میریزیم و در فر با دمای 175 درجه به مدت 45 دقیقه الی 1ساعت قرار میدهیم. (طبقه وسط با دمای پایینی)
بعد از 45 دقیقه با خلال دندان کیک را در فر تست میکنیم ، اگر چیزی به خلال نچسبید یعنی کیک آماده است...فر را خاموش میکنیم اما کیک را بعد از 20 دقیقه از فر در می آوریم تا پف کیک نخوابد.
کیک که کامل خنک شد، خامه ، پودر شکر و پودر کاکاؤ را با همزن میزنیم تا خامه فرم بگیرد.
کیک را با چاقو از وسط برش میزنیم... خامه وسط کیک می مالیم ( به قطر دلخواه) بعد موز و گردو خرد شده میریزیم و با گذاشتن طبقه رویی کیک و تزیین روی کیک، کیک شکلاتی – خامه ای ما آماده میشود.
Attached Images
File Type: jpg cake 1.jpg (97.7 کیلوبایت, 17 views)
File Type: jpg cake2.jpg (100.3 کیلوبایت, 12 views)
Adriyana آفلاین است   پاسخ با نقل قول
54 کاربر زیر از دوست گرامی Adriyana عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<*Sara*> (2013-05-18), **Ghazal** (2013-08-13), *AZITA* (2011-08-29), *Negar* (2011-08-29), *ونوس* (2011-08-30), Adeleh (2013-08-20), Afrodit (2011-08-28), Bahareh7 (2012-06-06), Bahari (2012-04-30), Beauty (2013-05-23), BEHI (2011-09-16), Belfi (2013-05-23), donya (2012-08-08), Fatemeh1 (2011-08-28), Hanasakura (2013-06-18), Hanichef (2013-06-18), Khaleh Mary (2011-08-28), mahbobe66 (2012-11-15), Mahshid (2011-10-31), mamaneasal (2013-04-10), marie (2013-08-30), Marjan (2011-08-28), marmar11 (2013-06-26), Matiiin (2013-06-26), mayam (2011-08-29), melmel (2013-06-26), Narges (2011-08-29), Neda-V (2011-08-28), Princess (2012-01-08), Royaash (2013-06-20), sanaz1 (2011-08-28), selin (2012-01-07), Sepnta (2013-05-23), setayesh66 (2012-06-10), Shidak (2011-08-29), solmaz55 (2013-05-23), surme (2013-06-21), قاشق چوبی (2013-05-23), مهرانه (2013-06-18), مامان مهگل (2011-08-29), پرچونه (2014-06-29), پرند (2012-04-11), veronika (2012-11-15), victoria (2013-08-28), white rose (2013-08-14), zahori (2013-08-12), zariattari (2013-02-16), افسانه (2011-09-02), ایلار جون (2013-06-18), رها62 (2013-08-03), زهرا23 (2013-06-19), سودابه (2012-04-29), شبنم 71 (2012-09-16), غزل (2011-09-17)
قدیمی 2011-08-28, 07:52 PM   #2
Adriyana
مدیر انجمن
 
آواتار Adriyana
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: Spain
ارسالها: 1,456
تشکر کرده : 6,894
تشکر شده 34,226 بار در 1,618 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Adriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
1/20 20/20
Today ارسالها
0/5 sssss1456
پیشفرض پاسخ: کیک خامه ای- شکلاتی خوشمزه

واین هم یک مدل دیگه از همین کیک با روکش گاناش.

اسفنج و خامه کیک رو به روش فوق درست می کنین...روی لایه رویی جداگانه گاناش میدهیم و میذاریم خنک بشه، بعد اونوروی طبقات خامه ای نصب میکنیم و اطرافشو با ماسوره خامه میزنیم...
Attached Images
File Type: jpg cake1.jpg (88.9 کیلوبایت, 27 views)
Adriyana آفلاین است   پاسخ با نقل قول
57 کاربر زیر از دوست گرامی Adriyana عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<*Sara*> (2013-05-18), **Ghazal** (2013-08-13), *Negar* (2011-08-29), Adeleh (2013-08-20), Afrodit (2011-08-28), aqua90 (2013-01-27), bahar2 (2012-10-10), bahareh (2011-09-10), Bahari (2012-04-30), Beauty (2013-05-23), BEHI (2011-09-16), Belfi (2013-05-23), Fatemeh1 (2011-08-28), frz61 (2012-04-24), gisoo2 (2013-06-18), Hanasakura (2013-06-18), Hanichef (2013-06-18), Khaleh Mary (2011-08-28), Mahshid (2011-10-31), mamaneasal (2013-04-10), Marjan (2011-08-28), marmar11 (2013-06-26), Matiiin (2013-06-26), mayam (2011-08-29), melmel (2013-06-26), Narges (2011-08-29), Neda-V (2011-08-28), Princess (2012-01-08), raha2 (2011-08-29), Royaash (2013-06-20), sanaz1 (2011-08-28), selin (2012-01-07), Sepnta (2013-05-23), setayesh66 (2012-08-28), Shidak (2011-08-29), solmaz55 (2013-05-23), surme (2013-06-21), قاشق چوبی (2013-05-23), مهرانه (2013-06-18), مامان مهگل (2011-08-29), مسافر62 (2013-11-11), گندم (2011-10-31), پاندا (2012-08-27), پرچونه (2014-06-29), پرند (2012-04-11), veronika (2012-11-15), white rose (2013-08-14), www11 (2013-06-06), zahori (2013-08-12), zariattari (2013-02-16), za_vahab (2011-09-16), zomo. (2013-05-24), افسانه (2011-09-02), ایلار جون (2013-06-18), زهرا23 (2013-06-19), شبنم 71 (2012-09-16), غزل (2011-09-17)
قدیمی 2011-08-28, 09:56 PM   #3
Adriyana
مدیر انجمن
 
آواتار Adriyana
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: Spain
ارسالها: 1,456
تشکر کرده : 6,894
تشکر شده 34,226 بار در 1,618 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Adriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
1/20 20/20
Today ارسالها
0/5 sssss1456
پیشفرض پاسخ: کیک خامه ای- شکلاتی خوشمزه

نقل قول:
ارسالی توسط Marjan مشاهده موضوع
عالیه ادریانا جووووووووووووووووون

فقط خامه از چه نوعیه همون خامه 30 درصده؟؟؟؟
خواهش میکنم عزیزم..
من خامه 35% استفاده میکنم
Adriyana آفلاین است   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از دوست گرامی Adriyana عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Marjan (2011-08-28), Narges (2011-08-29), surme (2013-06-21), پرند (2012-04-11), zahori (2013-09-16), شبنم 71 (2012-09-16)
قدیمی 2011-09-16, 01:03 AM   #4
Princess
کاربر نیمه فعال
 
آواتار Princess
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: مشهد
ارسالها: 492
تشکر کرده : 4,778
تشکر شده 4,693 بار در 504 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Princess has a reputation beyond reputePrincess has a reputation beyond reputePrincess has a reputation beyond reputePrincess has a reputation beyond reputePrincess has a reputation beyond reputePrincess has a reputation beyond reputePrincess has a reputation beyond reputePrincess has a reputation beyond reputePrincess has a reputation beyond reputePrincess has a reputation beyond reputePrincess has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
4/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss492
پیشفرض پاسخ: کیک خامه ای- شکلاتی خوشمزه

نمیدونستم کجا بذارم دستورشو ولی فکر کنم همین جا خوب باشه

مواد لازم:
تخم مرغ: 4عدد
شکر: 1 پیمانه
روغن: نصف پیمانه
آرد: 2 پیمانه سر خالی
بکینگ پور: 1قاشق مرباخوری
وانیل: کمی

اول شکر وروغنو با هم مخلوط میکنیم من همیشه از روغن مایع استفاده میکنم بعد تخم مرغ هارو به همراه وانیل اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم در آخر هم پکینگ پودرو آرد رو اضافه میکنیم
با دمای 180 درجه به مدت یک ساعت تو فر میذاریم

برای تزیینش از خامه صبحانه+ پودر خامه استفاه کردم
خامه رو گذاشتم تو فریزر بعد با دور تند زدم 2-3 قاشق پودر خامه اضافه کردم تا بهتر فرم بگیره
کیک رو از وسط نصف کردم و قسمت زیری رو یه لایه خامه مالیدم و موز گذاشتم و قسمت بالایی رو وسطشو به شکل قلب در آوردم و گذاشتم رو لایه اولی
روی کیکو یه لایه خامه زدم به عنوان روکش و گذاشتم تو یخچال
یه بسته پودر ژله رو با یه لیوان آب مخلوط کردم چند دقیقه گذاشتم تو یخچال تا یکم خودشو بگیره بعد با قاشق هم زدم و ریختم وسط کیک!
شکلات تخته ای رو آب کردم یه قاشق روغن بهش اضافه کردم تا رقیق تر بشه یکمی از شکلات رو ریختم روی خامه کیک وبقیش رو یه تکه فویل برداشتمو شکلات آب شده رو به اشکال مختلف ریختم روش و دوباره گذاشتم تو یخچال تا سفت بشه بعدش تکه های شکلاتو جدا کردم و به کناره های کیک چسبوندم

اینم از تزیین پردردسر من
Attached Images
File Type: jpg DSC00371.jpg (97.8 کیلوبایت, 14 views)
File Type: jpg DSC00365.jpg (96.5 کیلوبایت, 6 views)
File Type: jpg DSC00378.jpg (97.6 کیلوبایت, 9 views)
__________________
تــ❤ــو و چــ✿ـــشمانتــ ؛

مــ❤ــن و لــ✿ـــبخندمــ ؛


غــ✿ـــوغایے برپاســ✿ـــتــ !

Princess آفلاین است   پاسخ با نقل قول
47 کاربر زیر از دوست گرامی Princess عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<*Sara*> (2013-05-18), **Ghazal** (2013-08-13), Adeleh (2013-08-20), Afrodit (2011-09-16), bahar2 (2012-10-10), Beauty (2013-05-23), BEHI (2011-09-16), Belfi (2013-05-23), donya (2013-10-28), Fatemeh1 (2011-09-16), gisoo2 (2013-06-18), Hanasakura (2013-06-18), Hanichef (2013-06-18), Homa2 (2013-06-26), Honey (2012-03-17), Khaleh Mary (2011-10-31), Mahshid (2011-10-31), marie (2013-08-30), Marjan (2011-09-16), marmar11 (2013-06-26), masi (2011-09-16), Matiiin (2013-08-13), melmel (2013-06-26), mitko (2012-11-03), Nahid59 (2013-06-21), sarmineh (2011-09-16), selin (2012-01-07), Sepnta (2013-05-23), setayesh66 (2012-06-16), solmaz55 (2013-05-23), surme (2013-06-21), tahmin (2013-05-30), فاطمه مهر (2013-08-20), مهندس (2012-05-05), مهرانه (2013-06-18), محدثه جون (2014-02-20), پرند (2012-04-11), veronika (2012-11-15), zahori (2013-08-12), zariattari (2013-02-16), za_vahab (2011-09-16), افسانه (2011-09-16), ایلار جون (2013-06-18), رها62 (2013-08-03), زهرا23 (2013-06-19), سودابه (2012-04-29), شبنم 71 (2012-09-16)
قدیمی 2011-10-31, 01:36 PM   #5
Adriyana
مدیر انجمن
 
آواتار Adriyana
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: Spain
ارسالها: 1,456
تشکر کرده : 6,894
تشکر شده 34,226 بار در 1,618 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Adriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
1/20 20/20
Today ارسالها
0/5 sssss1456
پیشفرض پاسخ: کیک خامه ای- شکلاتی خوشمزه

نقل قول:
ارسالی توسط Marjan مشاهده موضوع
ادریایاجوون بیکینگ پودر نیاز نداره؟
نه عزیزم تو رسپیش بیکینگ پودر نداره..کیک اسفنجی چون زرده و سفیدش جدا زده میشه و کره /روغن نداره خودش خوب پف میکنه...
Adriyana آفلاین است   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از دوست گرامی Adriyana عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<*Sara*> (2013-05-18), *Negar* (2011-10-31), frz61 (2012-04-24), Mahshid (2011-10-31), Marjan (2011-10-31), selin (2012-01-07), setayesh66 (2012-06-16), surme (2013-06-21), zahori (2013-09-16), شبنم 71 (2012-09-16)
پاسخ

کلیدواژه
کیک, کیک خامه ای, گردو, تست, خوشمزه, خامه, شکلاتی


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 2 (0 عضو و 2 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
پودینگ شکلاتی خوشمزه با شکلات دارک sarina-kian انواع پودینگ 17 2014-07-22 01:16 PM
ژله شكلاتی - ژله شیر - ژله راه راه nazgoli ژله و دسرهای ژلاتینه 26 2014-05-22 02:08 PM
تجربه های شیرین :: شیرینی تر برشی :: Rana.Y کارگاه آموزش شیرینی پزی - با هم شیرینی بپزیم! 84 2013-03-28 01:11 PM
کرم پنیر خامه ای شکلاتی - چاکلت کریم چیز فراستینگ marmar11 انواع خمیر و کرم مخصوص تزئین کیک 0 2013-02-19 02:30 PM
تجربه های شیرین :: کرم باواریا (دورنگ) :: ChefShadi کارگاه آموزش شیرینی پزی - با هم شیرینی بپزیم! 45 2012-01-25 05:49 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 03:46 AM بوقت GMT +4.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد