تلویزیون آموزشی روزمنو
آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > غذاهای سنتی شهرهای ایران > غذاهای استان مرکزی

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-08-12, 11:15 PM   #1
افسانه
کاربر جدید
 
آواتار افسانه
 
تاریخ عضویت: Apr 2011
موقعیت: تهران
ارسالها: 46
تشکر کرده : 5,427
تشکر شده 7,213 بار در 1,112 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
افسانه has a reputation beyond reputeافسانه has a reputation beyond reputeافسانه has a reputation beyond reputeافسانه has a reputation beyond reputeافسانه has a reputation beyond reputeافسانه has a reputation beyond reputeافسانه has a reputation beyond reputeافسانه has a reputation beyond reputeافسانه has a reputation beyond reputeافسانه has a reputation beyond reputeافسانه has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض تتالی

تتالی غذای محبوب و دلخواه هر اراکی است.یه غذای ساده و حاضری که در مواقع ضیق وقت خیلی کاربرد داره.
مواد لازم برای 4 نفر:
نیم کیلو گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز درشت
2 تا سیب زمینی متوسط
گوجه فرنگی 2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری (دلخواه)
2 لیوان آب
آب لیموی تازه
روغن، نمک، ادویه

طرز تهیه: پیاز رنده شده را با گوشت مخلوط کرده و ادویه و نمک را به آن اضافه میکنیم. و بعد به اندازه ی کتلت در ماهیتابه کمی سرخ میکینم. کمی که خودش رو گرفت آب و سیب زمینی به ابعاد 2 در 2 را به آن اضافه میکنیم و درب ماهیتابه را میگذاریم. وقتی سیب زمینی ها پخته شد گوجه ی حلقه شده را به اندازه ی 2تا 3 دقیقه قبل از سرو غذا در ماهیتابه قرار میدهیم تا نرم شود.
وای غذا آماده شد به همین سرعت
ضما میتونید با برنج یا نون سنگگ خاشخاشی نوش جان کنید
Attached Thumbnails
60.jpg  
__________________
خیام اگر ز باده مستی خوش باش
با لاله رخی اگر نشستی خوش باش
چون عاقبت کار جهان نیستی است
انگار که نیستی چو هستی خوش باش


آخرین ویرایش توسط افسانه در تاریخ 2011-08-12 انجام شده است
افسانه آفلاین است   پاسخ با نقل قول
32 کاربر زیر از دوست گرامی افسانه عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
adonis (2012-03-25), Afrodit (2011-09-12), azam 24 (2011-09-05), bahar narenj (2011-09-09), bahareh (2011-08-27), baran1357 (2012-11-18), baran_84 (2011-09-19), Beauty (2014-03-31), berg (2012-04-14), Hanichef (2013-10-14), hasty7 (2014-01-07), Marjan (2011-08-12), marzi.kh (2014-03-31), masi (2011-08-12), Matiiin (2013-12-03), mayam (2011-08-13), Miriam (2013-10-14), miryam (2013-10-14), Monira (2011-11-02), nafas66 (2013-10-04), Narges (2011-08-12), niloofarjavadi660 (2013-06-30), raha2 (2011-09-12), selin (2011-09-14), shadaneh (2011-11-18), Shamimi (2013-04-29), Simin1 (2013-10-14), solmaz55 (2013-10-14), ناهيدي (2011-08-29), یواشکی (2013-02-16), طلاخانم (2011-08-14)
قدیمی 2013-10-14, 09:21 AM   #2
miryam
کاربر نیمه فعال
 
آواتار miryam
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: اهواز
ارسالها: 459
تشکر کرده : 561
تشکر شده 1,917 بار در 469 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
miryam has a reputation beyond reputemiryam has a reputation beyond reputemiryam has a reputation beyond reputemiryam has a reputation beyond reputemiryam has a reputation beyond reputemiryam has a reputation beyond reputemiryam has a reputation beyond reputemiryam has a reputation beyond reputemiryam has a reputation beyond reputemiryam has a reputation beyond reputemiryam has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: تتالی

افسانه جون سلام این غذا خیلی شبیه خورشت کله گنجشکیه
__________________
اشتباه من این بود ….
هر جا رنجیدم ، لبخند زدم ….
فکر کردند درد ندارد ، محکم تر زدند
miryam آفلاین است   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از دوست گرامی miryam عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Beauty (2014-03-31), marzi.kh (2014-03-31)
قدیمی 2014-03-31, 12:49 AM   #3
azam 24
کاربر جدید
 
آواتار azam 24
 
تاریخ عضویت: Sep 2011
ارسالها: 4
تشکر کرده : 86
تشکر شده 40 بار در 4 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
azam 24 به زودی در خوب بودن معروف می شود
پیشفرض پاسخ: تتالی

نقل قول:
ارسالی توسط افسانه مشاهده موضوع
تتالی غذای محبوب و دلخواه هر اراکی است.یه غذای ساده و حاضری که در مواقع ضیق وقت خیلی کاربرد داره.
مواد لازم برای 4 نفر:
نیم کیلو گوشت چرخ کرده
1 عدد پیاز درشت
2 تا سیب زمینی متوسط
گوجه فرنگی 2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری (دلخواه)
2 لیوان آب
آب لیموی تازه
روغن، نمک، ادویه

طرز تهیه: پیاز رنده شده را با گوشت مخلوط کرده و ادویه و نمک را به آن اضافه میکنیم. و بعد به اندازه ی کتلت در ماهیتابه کمی سرخ میکینم. کمی که خودش رو گرفت آب و سیب زمینی به ابعاد 2 در 2 را به آن اضافه میکنیم و درب ماهیتابه را میگذاریم. وقتی سیب زمینی ها پخته شد گوجه ی حلقه شده را به اندازه ی 2تا 3 دقیقه قبل از سرو غذا در ماهیتابه قرار میدهیم تا نرم شود.
وای غذا آماده شد به همین سرعت
ضما میتونید با برنج یا نون سنگگ خاشخاشی نوش جان کنید
سلام دوست عزیز.
این عذا چون در ظرف مخصوصی به اسم تال درست میشه ،و تال در واقع همون پاتیل هست منتها در سایز خیلی کوچکتر ،وغذادر پایین ظرف قرار میگیره میگن
ته تالی=تتالی.
موادش همون سرگنجشکیه ولی به خاطر اسم ظرفشه .
__________________
معبودا!
به بزرگی آنچه داده ای آگاهم کن،
تا کوچکی آنچه ندارم ناآرامم نکند.
azam 24 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از دوست گرامی azam 24 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Beauty (2014-03-31), marzi.kh (2014-03-31), miryam (2016-12-11)
پاسخ

کلیدواژه
برنج, تتالی, حلقه


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump


Free PageRank Checker

ساعت: 10:39 PM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد