تلویزیون آموزشی روزمنو
آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع شیرینی - شیرینی پزی در روزمنو > شیرینی های سنتی و کلوچه ها

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-08-10, 12:12 PM   #1
sarina-kian
کاربر فعال
 
آواتار sarina-kian
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
ارسالها: 1,101
تشکر کرده : 5,427
تشکر شده 18,793 بار در 1,240 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
sarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond repute
پیشفرض لقیمات - لگیمات (شیرینی عربی)

مواد لازم:
آرد سفيد........... 2 ليوان
شير..................1 ليوان
آب....................1/2 ليوان
خامه................1/2 ليوان
تخم مرغ............2 عدد
خمير مايه..........2 قاشق غذاخوري
روغن................4 قاشق غذاخوري
نمك..................كمي
شكر.................كمي
وانیل................1/8 قاشق چایخوری

طرز تهيه:
.1. در ظرفي تمام مواد را با هم مخلوط كرده در ظرف را بسته به مدت 2 ساعت در جاي گرمي قرار دهيد تا مواد ور بيايد و حجم آن تقريبا 2 برابر شود.
.2. روغن را در ماهيتابه ريخته تا داغ شود.
3. از مواد با قاشق كوچك برداشته در روغن داغ بريزيد تا لقيمات پف كرده و طلايي رنگ شود.
4. لقيمات ها را در صافي ريخته تا روغن آن برود سپس در ظرف چيده روي آن عسل يا شيره بريزيد.

طرز تهیه شیره:
1 لیوان آب را با دو لیوان شکر مخلوط می کنیم و کمی زعفران و گلاب و چند قطره آبليمو را هم به آن اضافه می کنیم و روی گاز با حرارت ملایم می گذاریم تا جوش بیاید و مواد مثل عسل غلیظ شود. پس از سرد شدن روي لقيمات ها مي ريزيم.
(این شیرینی مخصوص ماه رمضان است)نوش جانتان!

نکات خودم:
لقیمات یه نوع شیرینی عربی هست.دقیقا نمیدونم کجا اما فکر کنم لبنان باشه.خودشون یه ترفند خاصی رو بکار میبرن و کف دستشون رو روی مایه میذارن و با جمع کردن انگشت شصت و اشاره،یه گوله از خمیر درمیارن و تو روغن میندازن.درنتیجه لقیمات هاشون گرد در میاد.

من با نصف دستور درست کردم و طبعا شیره رو هم با نصف مواد! من آب ولرم رو با یک قاشق شکر و یک قاشق مایه خمیر جدا گذاشتم ور اومد.بعد مواد رو با هم مخلوط کردم و اخر سر آرد رو اضافه کردم .بعد از 2-3 ساعت که حجم مایه دوبرابر شد با قاشق غذاخوری تو روغن داغ دونه دونه میریختم و سرخ کردم و برای چند ثانیه تو شربت غلطوندم و روش رو با پودر نارگیل تزیین کردم.خمیر غلیظ و مثل ماست هستش.دوعکسی که لقیماتها گرد هستن از سایته.فقط خواستم شکل اصلیشو ببینین.
دستور رو با نصف مواد درست کردم و خامه یک چهارم لیوان شد.بنظرم تاثیری تو طعم یا بافتش نداره.میتونین حذفش کنین.
Attached Thumbnails
DSC03764.jpg  
Attached Images
  
__________________

آخرین ویرایش توسط Narges در تاریخ 2014-01-20 انجام شده است علت: ادغام دو پست
sarina-kian آفلاین است   پاسخ با نقل قول
44 کاربر زیر از دوست گرامی sarina-kian عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*AZITA* (2011-08-10), 136122 (2015-03-12), baran78 (2015-06-29), baranbahari (2011-08-10), Beauty (2014-01-22), Belfi (2012-08-08), fana (2015-06-24), hamraz (2012-08-08), Hanasakura (2012-08-08), Hanichef (2014-01-23), Khaleh Mary (2011-08-10), Mahshid (2012-05-26), mamaneasal (2014-03-12), Mandana.N (2015-02-15), marie (2013-11-18), Marjan (2011-08-10), mary61 (2011-08-10), marzi.kh (2014-01-23), masi (2011-08-10), Matiiin (2014-01-23), mayam (2011-08-10), Narges (2011-08-10), Neshat (2011-08-10), Princess (2011-08-10), Rana.Y (2013-04-01), Rose (2011-08-10), RUHY@ (2016-06-25), s1387p (2014-02-15), samagh (2015-02-15), Sardooneh (2011-08-10), selin (2011-10-29), Soha (2011-08-10), Soli (2012-12-28), فاطمه مهر (2014-05-11), فرن (2015-02-16), محدثه جون (2014-08-22), ناهيدي (2011-08-13), گلوریا (2015-05-22), zariattari (2013-02-05), zeinab.r (2015-02-10), افسانه (2011-08-10), بتسابه (2014-11-09), زمردي (2014-07-10), سپیده مامان امیرعلی (2013-01-29)
قدیمی 2011-08-14, 07:43 AM   #2
sarina-kian
کاربر فعال
 
آواتار sarina-kian
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
ارسالها: 1,101
تشکر کرده : 5,427
تشکر شده 18,793 بار در 1,240 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
sarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: لقیمات با خامه

نقل قول:
ارسالی توسط Soha مشاهده موضوع
مواد هیه شربت رو هم با مواد لازم گذاشتی یا جداست؟ یعنی حتی شکرو اب روغن و اینارو همه با هم قاطی کنیم یا اینا مواد شربتش هست ؟
اگه میشه لطف کن توضیح بده که چه موادی رو با هم قاطی کنیم و به ترتین اول چیارو برزیم ..
سهای عزیز:
اول یک دوم اب ولرم رو با 1ق غذاخوری شکر و 1ق غذاخوری مایه خمیر گذاشتم یه ربع بمونه تا ور بیاد.(با نصف مواد درست کردم ها)
در این اثنا،تخم مرغ و شیر و کمی وانیل رو هم زدم تا تخم مرغ خوب هم بخوره.بعد روغن و یه پنسه نمک و خامه و مایه خمیر اماده رو اضافه کردم و مخلوطو خوب قاتی کردم.اخر سر هم ارد رو ریختم.همه مواد رو خوب هم زدم و سرش رو گذاشتم.یه پتو هم گذاشتم روش گذاشتم یه جای گرم.بعد از 2ساعت تقریبا به لبه ی کاسه رسید و حسابی پف کرد و ریش ریشی شده بود.بعد خوب همش زدم دوباره و با قاشق یکی یکی تو روغن داغ ریختم خوب پف کرد و طلایی شد.
دستور شربت هم که جدا ذکر شده و میزان پیمانه هاش جدا هستش.امیدوارم خوب توضیح داده باشم سهای عزیز
بازم سوالی بود در خدمتم.
__________________

آخرین ویرایش توسط Narges در تاریخ 2014-01-20 انجام شده است علت: سوال؟
sarina-kian آفلاین است   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از دوست گرامی sarina-kian عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
136122 (2015-03-12), Beauty (2014-01-22), fana (2015-06-24), hamraz (2012-08-08), marie (2013-11-18), Niyaz Chef (2013-08-12), Soha (2011-08-14)
قدیمی 2011-08-14, 08:44 AM   #3
Soha
کاربر فعال
 
آواتار Soha
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: ملبورن،استرالیا
ارسالها: 551
تشکر کرده : 3,578
تشکر شده 4,074 بار در 582 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Soha has a reputation beyond reputeSoha has a reputation beyond reputeSoha has a reputation beyond reputeSoha has a reputation beyond reputeSoha has a reputation beyond reputeSoha has a reputation beyond reputeSoha has a reputation beyond reputeSoha has a reputation beyond reputeSoha has a reputation beyond reputeSoha has a reputation beyond reputeSoha has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: لقیمات با خامه

مرسی گلم یه ذره تو سایتای عربی هم جستجو کردم در موردش اسمش به عربی هست لقمه ت القاضی یعنی لقمه قاضی و به همه موادی که خودت نوشتی پودر کاسترد هم اضافه کردم هم برای نشاسته بودنش هم برای رنگش چون تو دستورای عربی نوشته از نشاسته هم استفاده کنید و اگه دارید کاسترد بزنید .... امیدوارم خوب بشه بازم می یام و خبر می دم که چطور شد
مرسی سارینا جان
__________________
ارزش يک عمر را مادري که فرزندي نارس به دنيا آورده مي داند ارزش يک سال را دانش آموزي که مردود شده می داند ارزش يک هفته را سردبير يک هفته نامه مي داند ارزش يک ساعت را عاشقي که انتظار معشوق را مي کشد ارزش يک دقيقه را شخصي که از قطار جا مانده و ارزش يک ثانيه را آنگه از تصادفي مرگبار جان به در برده مي داند هر لحظه گنج بزرگي است گنجتان را مفت از دست ندهيد باز به خاطر بياوريد که زمان به خاطر هيچکس منتظر نمي ماند ديروز به تاريخ پيوست.
Soha آفلاین است   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از دوست گرامی Soha عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
136122 (2015-03-12), Beauty (2014-01-22), hamraz (2012-08-08), marie (2013-11-18), sarina-kian (2011-08-14)
قدیمی 2011-08-14, 10:49 AM   #4
sarina-kian
کاربر فعال
 
آواتار sarina-kian
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
ارسالها: 1,101
تشکر کرده : 5,427
تشکر شده 18,793 بار در 1,240 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
sarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: لقیمات با خامه

یه شیرینی عربی بسیااااااااااااار ساده و خوشمزه! تلفظ اون به لهجه عرب های خلیج LEGEIMAT هست (تقریباً البته!! من اینجوری نوشتم که اونایی که با لهجه عربی خیلی آشنایی ندارن راحت تر تلفظ کنن) و به معنی لقمه های کوچیک! یه جاهایی بهش "لقمه الغازی" هم می گن ولی رایج ترین اسم همون لگیمات هست!

مواد لازم:

آرد شماره ٢ ............................ ٢ لیوان
شکر ...................................... ١ ق غ
پودر کاسترد ............................. ٢ ق غ
شیر خشک .............................. ٢ ق غ
نمک ........................................ خیلی کم
زعفران ..................................... فقط چند قطره
سیاه دانه .................................. ١ ق غ
گلاب ......................................... ٢ ق غ
هل ........................................... نصف ق چ
خمیر مایه .................................. ٢ ق چ
آب گرم ....................................... ۵/١ لیوان (میزان آب بستگی به نوع آرد داره. ممکنه یه مقدار کم و زیاد بشه)


طرز تهیه:
همه مواد رو بریزید تو یه کاسه.

با هم مخلوط کنید و با قاشق چوبی خوب هم بزنید. مایه باید غلیظ باشه.

یعنی باید یه مایه غلیظ باشه که از قاشق بریزه. اگه لازم شد کمی آرد یا آب اضافه کنید تا به این غلظت برسید. غلظت لگیمات خیلی مهمه. چون اگه سفت بشه توش نمی پزه و اگه خیلی شل باشه توش خیلی روغنی میشه.
روی مایه رو بپوشونید و بذارید یه ساعت بمونه تا ور بیاد. بعد از مایه تکه های کوچیکی از مایه به اندازه تقریباً یه فندق بردارید و تو روغن شناور و داغ سرخ کنید. می تونید مایه رو با قاشق بردارید یا تو قیف بریزید. ولی خود من از عرب ها یاد گرفتم و با نوک انگشتام در میارم.


به هر حال لگیمات ها رو مرتباً هم بزنید تا هر دو طرفش سرخ بشه. البته چون حالت گرد و توپی داره یه طرفش که سرخ شد، رو همون طرف میمونه و نمیشه یکی یکی لگیمات ها رو برگردوند تا اون طرفشون هم سرخ شه. برای همین مرتب باید با یه کفگیر لگیمات ها رو زیر و رو کنید.

لگیمات ها که سرخ شدن، اون ها رو تو یه صافی بریزید تا روغن اضافیشون گرفته شه. بعد روی اون ها عسل یا شیره خرما یا شربت غلیظ (آب و شکر) بریزید.
نکته: لگیمات رو با مواد مختلفی درست می کنن. ساده ترینش آب،‌ خمیر مایه، آرد و کمی نمک هست ولی این که اینجا نوشتم خوشمزه تره و خودم خیلی دوست دارم! رنگ تیره لگیمات های من هم به خاطر زعفران هست که ریختم توش وگرنه لگیمات های ساده روشن تر هستن.
ضمناً دوستان عزیز موقع درست کردن لگیمات خیلی حواستون رو جمع کنید یه وقت خدای نکرده روغن داغ نپاشه روتون. مخصوصاً اگه با دست می خواهید لگیمات ها رو تو روغن بندازید.

این دستور ترلان جون هست خودشون فکر میکنم دبی زندگی میکنن و این دستور رو قبلا تو ارشیو داشتم.اما چون کاسترد دم دستم نبود با یه دستور دیگه پختم.این دستو رو امتحان نکردم اما مطمئنا خوبه.
__________________
sarina-kian آفلاین است   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از دوست گرامی sarina-kian عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Negar* (2011-08-15), 136122 (2015-03-12), Beauty (2014-01-22), hamraz (2012-08-08), marie (2013-11-18), Narges (2011-08-14), samagh (2015-02-15), SarahGol (2012-02-14), vanooshe (2012-11-08), بتسابه (2014-11-09)
قدیمی 2011-08-14, 02:06 PM   #5
Soha
کاربر فعال
 
آواتار Soha
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: ملبورن،استرالیا
ارسالها: 551
تشکر کرده : 3,578
تشکر شده 4,074 بار در 582 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Soha has a reputation beyond reputeSoha has a reputation beyond reputeSoha has a reputation beyond reputeSoha has a reputation beyond reputeSoha has a reputation beyond reputeSoha has a reputation beyond reputeSoha has a reputation beyond reputeSoha has a reputation beyond reputeSoha has a reputation beyond reputeSoha has a reputation beyond reputeSoha has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: لقیمات با خامه

نقل قول:
ارسالی توسط *Negar* مشاهده موضوع
سها جون کاسترد چقدر اضافه کردی ؟
من دقیقا مثل این دستور دوم درست کردم ولی زعفرون و سیاه دونه نریختم خیلی عالی شده بود و خوشمزه پودر کاسترد هم ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری ریختم ووووووی دلم خواست بازم برم بخورم
__________________
ارزش يک عمر را مادري که فرزندي نارس به دنيا آورده مي داند ارزش يک سال را دانش آموزي که مردود شده می داند ارزش يک هفته را سردبير يک هفته نامه مي داند ارزش يک ساعت را عاشقي که انتظار معشوق را مي کشد ارزش يک دقيقه را شخصي که از قطار جا مانده و ارزش يک ثانيه را آنگه از تصادفي مرگبار جان به در برده مي داند هر لحظه گنج بزرگي است گنجتان را مفت از دست ندهيد باز به خاطر بياوريد که زمان به خاطر هيچکس منتظر نمي ماند ديروز به تاريخ پيوست.

آخرین ویرایش توسط Narges در تاریخ 2014-01-20 انجام شده است علت: سوال؟
Soha آفلاین است   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از دوست گرامی Soha عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
136122 (2015-03-12), Beauty (2014-01-22), hamraz (2012-08-08), marie (2013-11-18), mariya63 (2017-04-24), Narges (2011-10-29), sarina-kian (2011-08-14)
پاسخ

کلیدواژه
لقیمات, لگیمات, ماه رمضان, ماست, تره, خامه, ذکر, شیرینی, عکس, عربی

در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
دانلود کتاب های قنادی baran78 دانلود مطالب مربوط به کیک و شیرینی پزی 6 2016-03-13 09:39 PM
تجربه های شیرین - شیرینی های نوروزی :: شیرینی شطرنجی Bahari کارگاه آموزش شیرینی پزی - با هم شیرینی بپزیم! 33 2015-05-12 10:00 AM
شیرینی چهار مغز مینیاتوری shohreh شیرینی های خشک سنتی 1 2014-04-25 04:52 PM
تجربه های شیرین :: شیرینی ساوارین :: قاشق چوبی کارگاه آموزش شیرینی پزی - با هم شیرینی بپزیم! 153 2013-06-11 09:06 AM
تجربه های شیرین - شیرینی های نوروزی :: شیرینی قهوه :: Matiiin کارگاه آموزش شیرینی پزی - با هم شیرینی بپزیم! 54 2013-04-06 08:06 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 12:24 AM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد