تلویزیون آموزشی روزمنو
آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع شیرینی - شیرینی پزی در روزمنو > شیرینی های سنتی و کلوچه ها

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-08-02, 08:09 PM   #1
Khaleh Mary
کاربر فعال
 
آواتار Khaleh Mary
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: germany
ارسالها: 1,771
تشکر کرده : 20,817
تشکر شده 27,357 بار در 2,037 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Khaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

new02 گوش فیل

تخم مرغ ۱ عدد

ماست نصف فنجان

روغن جامد ۱ قاشق سوپ خوری

بکینگ پودر یک قاشق چای خوری

۱ قاشق از شربت آماده برای رنگ گوش فیل‌ها که خوشرنگ تر بشه موقعه سرخ کردن

ماست و تخم مرغ را باهم می‌زنیم و بکینگ پودر را با روغن و ۱ قاشق شربت اضافه می‌کنیم با هم می‌زنیم آرد را اضافه می‌کنیم حدودا ۱و نیم لیوان بود باید خمیر به دست نچسبد ولی‌ زیاد هم آرد نریزیم که سفت بشه موقعه باز کردن

بعد به خمیر ۲ ساعت استراحت میدیم بعد مثل خمیر لواش باز می‌کنیم و در روغن سرخ می‌کنیم روغن را اول داغ می‌کنیم ولی‌ بعد روی درجه متوسط می‌گذریم که زیاد داغ نشه و روغن بسوزه

شربت هم برای این مقدار من یک لیوان شکر با نصف لیوان آب و کمی‌ زعفران دم کرده باهم هم زدم و بعد روی گاز گذشتم چون موقعه جوشیدن نباید شربت را هم زد وقتی‌ سوزن سوزن جوشید چند قطره آبلیمو اضافه می‌کنیم با ۲ قاشق گلاب و خاموش می‌کنیم شربت باید ولرم باشد و گوش فیلها را از روغن که در میاریم بلافاصله یک تکان بهش میدیم که روغنش گرفته و در شربت میندزیم

۱ دقیقه هم داخل شربت باشه کافیه (شربت باید غلیظ باشد )
حتما با روغن مایه باید سرخ بشه که روغن زیاد جذبش نشه حتا قنادی‌ها هم از روغن جامد برای سرخ کردن استفاده نمیکنند
من به مقداریش هم پودر قند زدم که آن هم خوشمزه بود
Attached Thumbnails
goshfil4.JPG   goshfil3.jpg  

goshfil2.jpg   goshfil1.jpg  

__________________
تو براي برآورده شدن آرزوي خودت بكوش و بگذار ديگران هم به آرزوي خود برسند.
Khaleh Mary آفلاین است   پاسخ با نقل قول
61 کاربر زیر از دوست گرامی Khaleh Mary عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
136122 (2016-02-07), Afrodit (2011-08-02), ananarhi (2013-07-12), aram (2011-08-02), Azijam (2012-06-09), ღ.ترنم.ღ (2012-08-01), Bahari (2012-08-03), baranbahari (2011-08-03), Beauty (2014-04-26), Belfi (2012-08-08), Chef-Sheri (2013-11-12), elize (2012-08-03), golgoli (2012-01-29), hamraz (2012-07-23), Hanasakura (2013-07-29), hodaa37 (2015-06-27), Homa2 (2014-05-13), leili (2012-08-03), mahbanoo (2012-10-30), Mahboubehbanoo (2012-09-29), mahsaaa (2012-01-29), Mahshid (2012-07-23), marie (2014-12-23), Marjan (2011-08-02), masi (2011-08-02), mayam (2011-08-03), Mer3de (2012-08-02), Midway (2012-10-01), Narges (2011-08-02), nasrin50 (2012-08-17), NeKhAt (2015-04-18), Neshat (2011-08-04), Niyaz Chef (2014-07-02), Pana (2012-01-29), parisa_d (2012-08-08), Rose (2011-08-03), RUHY@ (2015-08-12), s1387p (2012-12-30), SAHAR NAAZ (2012-08-08), samagh (2015-06-18), Sardooneh (2011-08-03), selin (2012-08-17), Sepnta (2013-07-20), setayesh66 (2012-06-23), Soli (2012-08-26), solmaz55 (2013-08-07), sorour (2013-07-16), Tasha (2015-07-02), فانتین (2016-06-16), مامان <باران> (2014-06-01), نیکی (2011-08-09), گلوریا (2014-12-19), veronika (2013-07-18), zariattari (2012-07-23), آفتاب بانو (2014-07-02), افسانه (2011-08-02), الهام 62 (2014-06-21), حمیده25 (2014-07-08), ریحان (2011-08-03), سیندرلا22 (2012-05-29), عسل فرفری (2011-08-02)
قدیمی 2011-08-03, 12:11 AM   #2
Khaleh Mary
کاربر فعال
 
آواتار Khaleh Mary
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: germany
ارسالها: 1,771
تشکر کرده : 20,817
تشکر شده 27,357 بار در 2,037 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Khaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: گوش فیل

نقل قول:
ارسالی توسط torobche مشاهده موضوع
دست گلتون درد نکنه خاله جون. به نظر خوشمزه میاد میگم خاله میشه شکلای مختلفی باهاش درست کرد که خوشکلتر بشه. نه؟ مثلا گل، پاپیون......
بله دوست عزیزم میتونید به اشکال مختلف درست کنید مثلا لوزی ببرید یا پاپیونی کنید ولی چون پف میکنه خیلی صاف و مرتب در نمیاد
__________________
تو براي برآورده شدن آرزوي خودت بكوش و بگذار ديگران هم به آرزوي خود برسند.

آخرین ویرایش توسط Narges در تاریخ 2013-07-13 انجام شده است علت: سوال؟
Khaleh Mary آفلاین است   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از دوست گرامی Khaleh Mary عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-06-09), ღ.ترنم.ღ (2012-08-01), Beauty (2014-04-26), Mahshid (2012-08-08), Narges (2011-08-03), Niyaz Chef (2014-07-02), Sardooneh (2011-08-03), sorour (2013-07-16), veronika (2013-07-18)
قدیمی 2012-01-29, 02:41 PM   #3
negah
کاربر نیمه فعال
 
آواتار negah
 
تاریخ عضویت: Jan 2012
موقعیت: tehran
ارسالها: 240
تشکر کرده : 1,797
تشکر شده 1,650 بار در 247 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
negah has a brilliant futurenegah has a brilliant futurenegah has a brilliant futurenegah has a brilliant futurenegah has a brilliant futurenegah has a brilliant futurenegah has a brilliant futurenegah has a brilliant futurenegah has a brilliant futurenegah has a brilliant futurenegah has a brilliant future
پیشفرض پاسخ: گوش فیل

ممنون خیلی عالی شما گوشفیلو با چای سرو کردین میدونستین اصفهانی ها گوش فیلو با دوغ میخورن چقدر هم میچسبه امتحان کنین خیلی عالیه
negah آفلاین است   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از دوست گرامی negah عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-06-09), ღ.ترنم.ღ (2012-08-01), Beauty (2014-04-26), desire (2014-07-07), Khaleh Mary (2012-07-30), mahsaaa (2012-01-29), Mahshid (2012-08-08), Narges (2013-07-13), Niyaz Chef (2014-07-02), sorour (2013-07-16), مامان <باران> (2014-06-01), veronika (2013-07-18), آفتاب بانو (2014-07-02), سیندرلا22 (2012-05-29)
قدیمی 2012-07-23, 10:24 AM   #4
آشپزخونه سپیده
کاربر فعال
 
آواتار آشپزخونه سپیده
 
تاریخ عضویت: Jul 2012
موقعیت: تهران
ارسالها: 808
تشکر کرده : 11,120
تشکر شده 18,757 بار در 864 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
آشپزخونه سپیده has a reputation beyond reputeآشپزخونه سپیده has a reputation beyond reputeآشپزخونه سپیده has a reputation beyond reputeآشپزخونه سپیده has a reputation beyond reputeآشپزخونه سپیده has a reputation beyond reputeآشپزخونه سپیده has a reputation beyond reputeآشپزخونه سپیده has a reputation beyond reputeآشپزخونه سپیده has a reputation beyond reputeآشپزخونه سپیده has a reputation beyond reputeآشپزخونه سپیده has a reputation beyond reputeآشپزخونه سپیده has a reputation beyond repute
Post پاسخ: گوش فیل

دوست جونيا اينا هم گوشفيل هاي من البته اميه هم رست كردم اون لوزي ها گوشفيل هستش
مواد لازم برای شربت

شکر............................۱ کیلو

آب...............................۳۰۰ گرم

جوهر لیمو...................نک قاشق چایی خوری

مواد لازم برای گوشفیل

زرده...........................ا عدد

آرد..............................حدود ۲۵۰ گرم

روغن جامد................۱۵۵ گرم

ماست.......................۱۷۵ گرم

بكينگ پودر................يك دوم قاشق مربا خوري

براي شربت:

۱-به جای ۳۰۰لی لیتر آب از نصف این مقدار آب و نصف دیگر گلاب استفاده کنیم

۲-شکر را داخل ظرف میریزیم و آب را اضافه میکنیم

۳-دقت کنید آب و شکر را روی حرارت هم نمیزنیم چون در این صورت شربت از همان اول شکرک میزند. باید روی میز کاملاً هم بزنیم شربت که حل شد بعد روی حرارت میگذاریم و اصلاً هم نمیزنیم

۴-مدام با یک قلمو که با آبلیمو مرطوب کرده ایم دور قابلمه را تمیز میکنیم بعد از اینکه یکی دو جوش زد نصف قاشق چایخوری جوهر لیمو اضافه میکنیم و میگذاریم این شربت ۸ قیقه با حرارت ملایم بجوشد و اصلاً هم نمیزنیم بعد خاموش میکنیم و میگذاریم ولرم شود
برای گوشفیل:

۱- ماست + زرده + بکینگ پودر را با هم مخلوط میکنیم و هم میزنیم (با چنگال )

۲- روغن جامد + آرد کم کم )اضافه میکنیم

خمیر لطیفی به دست می آید

۳-روی سطحی آرد میپاشیم و خمیر را با وردنه باز میکنیم و به شگل لوزی برش میزنیم
۴-در روغن نه داغ و نه سرد سرخ میکنیم وقتی پف کرد و سرخ شد داخل شربت میریزیم و بعدآبکش میکنیم ( شربت باید سرد باشه )
Attached Thumbnails
IMG_5864.jpg  
__________________
مادرم را هیچ وقت ندیدم که پرواز کند؛
زیرا به پایش؛
من را بسته بود؛ پدرم را؛ و همه ی زندگیش را ...
آشپزخونه سپیده آفلاین است   پاسخ با نقل قول
37 کاربر زیر از دوست گرامی آشپزخونه سپیده عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*anna* (2013-09-27), Amitida (2012-07-23), Azijam (2012-07-23), ღ.ترنم.ღ (2012-08-01), Beauty (2014-04-26), Belfi (2012-08-08), elize (2012-08-03), fana (2015-07-01), hamraz (2012-07-23), Hanasakura (2013-07-29), hasty7 (2013-07-28), Homa2 (2014-05-13), Khaleh Mary (2012-07-30), Mahboubehbanoo (2012-09-29), Mahshid (2012-07-23), marie (2014-12-23), melmel (2013-07-09), Nahid59 (2012-07-23), Narges (2013-07-13), NeKhAt (2015-04-18), Niyaz Chef (2014-07-02), Pari65 (2015-06-17), parisa_d (2012-08-08), Sarashpaz-Sepideh (2014-07-02), setayesh66 (2012-08-01), sorour (2013-07-16), Tasha (2015-07-02), مهرانه (2014-07-15), مامان <باران> (2014-06-01), گلوریا (2014-12-19), veronika (2013-07-18), zariattari (2012-07-23), آفتاب بانو (2014-07-02), باران78 (2015-06-18), حمیده25 (2014-07-08), زهرا23 (2014-06-22), سپیده مامان امیرعلی (2014-03-28)
قدیمی 2012-08-01, 10:22 PM   #5
سیندرلا22
کاربر فعال
 
آواتار سیندرلا22
 
تاریخ عضویت: Jan 2012
موقعیت: زیر سایه الله
ارسالها: 1,317
تشکر کرده : 7,366
تشکر شده 11,489 بار در 1,300 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
سیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond reputeسیندرلا22 has a reputation beyond repute
Talking پاسخ: گوش فیل

من با دستور خاله ماری درست کردم خیلی خوب شده بود فقط با یکم تفاوت که اول گذاشتم تا ماستم فعال بشه با بکینگ پودر و یکم جوش شیرین بعد بقیه مواد رو اضافه کردم
جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	Photo-0043.jpg
بازدید:	6
اندازه:	66.3 کیلوبایت
شناسه:	77971

جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	Photo-0044.jpg
بازدید:	3
اندازه:	47.0 کیلوبایت
شناسه:	77972
__________________
خداوندا تقدیرم را زیبا بنویس، کمک کن که آنچه را که تو زود می خواهی من دیرنخواهم و آنچه را که تو دیر می خواهی، من زود نخواهم.
سیندرلا22 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
23 کاربر زیر از دوست گرامی سیندرلا22 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
136122 (2015-03-09), Azijam (2012-08-03), ღ.ترنم.ღ (2012-08-01), Beauty (2014-04-26), elize (2012-08-03), Hanasakura (2013-07-29), Honey (2012-08-01), Mahboubehbanoo (2012-09-29), Mahshid (2012-08-02), mamaneasal (2013-07-09), marie (2014-12-23), nasrin50 (2012-08-17), Niyaz Chef (2014-07-02), parisa_d (2012-08-08), selin (2012-08-17), setayesh66 (2012-08-01), sorour (2013-07-16), مهرانه (2014-07-15), veronika (2013-07-18), آفتاب بانو (2014-07-02), آشپزخونه سپیده (2012-08-09), الهام 62 (2014-06-21), زهرا23 (2014-06-22)
پاسخ

کلیدواژه
فیل, ماست, گوش, پاپیون, سوپ

در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump


Free PageRank Checker

ساعت: 09:52 PM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد