تلویزیون آموزشی روزمنو
آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع شیرینی - شیرینی پزی در روزمنو > شیرینی های سنتی و کلوچه ها

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-08-02, 04:42 PM   #1
Khaleh Mary
کاربر فعال
 
آواتار Khaleh Mary
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: germany
ارسالها: 1,771
تشکر کرده : 20,817
تشکر شده 27,374 بار در 2,037 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Khaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

new02 بامیه

بامیه
ماه رمضان رسید و بازار شیرینی های سنتی زولبیا و بامیه و گوش فیل داغه من دیروز بامیه را درست کردم و بارها این شیرینی را با هر دستوری تجربه کردم ولی هیچکدام به سفتی و تردی قنادی ها در نمیآمد و بعد از اینکه در شربت میانداختم نرم میشد به غلیظ بودن شربت و حرارت شربت هم دقت میکردم ولی این دفعه خیلی خوب شد و خوشمزه ، من با این دستور درست کردم
آب ۱ لیوان
روغن جامد ۲ قاشق سوپخوری
تخم مرغ ۲ اعداد
ارد ۱ لیوان
شکر ۱ قاشق سوپخوری
نمک ۱/۸ قشق چای خوری یعنی یک یک زره میان ۲ انگشت بگیرید و بریزید
وانیل هم کمی
۱ قاشق چایی خوری هم عسل یا ۱ قاشق غذا خوری از شربت آماده شده
ابر و روغن و شکر و عسل را در قابلمه ریخته به جوشانید وقتی به جوش آمد ارد و وانیل را اضافه کنید از روی حرارت بردارد و با قاشق چوبی مرتب هم بزنید و دوباره روی حرارت کم گذشته و مرتب به هم بزنید تا کمی آب ان تبخیر شهر و بصورت قلمبه و یک دست در بیاید حالا بگذارید که کمی خنک شود سپس تخم مرغ ها را دانه ای اضافه کنید و با هم زن بزنید و وقتی مخلوط شد دومین تخم مرغ را اضافه کنید و حالا با دست یا همان قاشق چوبی مالش دهید تا خوب همه مواد قاطی شود
شربت را هم قبلا تهیه کنید تاولرم رو به خنک باشه
طرز تهیه شربت
شکر ۱/۵ لیوان
آب نصف لیوان
گلاب ۱/۴ لیوان
آبلیموتازه ۱ قاشق چایی خوری
شکر و آب در قابلمه ریخته بجوشانید وقتی بجوش آمد گلاب و جوهر لیمو را اضافه کنید تا بصورت سوزنی بجوشد حدود پخت این شربت ۱۰ دقیقه بود
در قابلمه کوچکی روغن مایه ریخته و داغ کنید البته نه خیلی زیاد بعد حرارت را کم کنید و با ماسوره شیار دار درقابلمه بریزید و با یک قیچی تمیز که مخصص آشپز خانه هست به اندازه ای که دوست دارید ببرید و مرتب سر قیچی را در روغن بکنید که به خمیر نچسبد من قابلمه را از روی آتش برداشتم و وقتی همه بامیه ها را ریختم دوباره روی گاز گذاشتم حرارت گاز هم متوسط باشه تا بامیه ها داخلش هم بپزه بعد با کفگیر در آورده داخل آبکش ریخته تا روغن اضافی ان گرفته شود و خنک شود و بعد به داخل ظرف شربت انداخته وبعد از اینکه دار شربت غوطه ور شد داخل آبکش دیگه ریخته تا شربت اضافی ان گرفته شود
Attached Thumbnails
bamiyeh6.jpg  
__________________
تو براي برآورده شدن آرزوي خودت بكوش و بگذار ديگران هم به آرزوي خود برسند.
Khaleh Mary آفلاین است   پاسخ با نقل قول
57 کاربر زیر از دوست گرامی Khaleh Mary عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
136122 (2015-03-11), aram (2011-08-04), Araz (2012-07-21), Azijam (2012-07-18), ღ.ترنم.ღ (2012-07-21), bahareh (2011-08-30), Bahari (2012-06-16), banafsheh (2013-07-17), baran78 (2015-06-18), baranbahari (2011-08-03), Beauty (2013-06-09), Belfi (2012-07-15), Betty (2011-08-02), hamraz (2013-02-06), Hanichef (2012-08-05), l2ainl3ow (2012-07-21), Mahdiye* (2013-07-11), Mahshid (2012-07-26), mami ghazal (2012-06-01), marie (2015-07-23), mariya63 (2017-04-24), Marjan (2011-08-02), marmar11 (2013-03-06), masi (2011-08-02), mayam (2011-08-09), mehrnaaz (2012-07-31), melmel (2013-06-24), Nahid59 (2013-07-27), Narges (2011-08-02), nasibe (2012-07-30), Princess (2011-08-03), Rose (2011-08-02), ROSHAN (2013-07-09), Roz91 (2013-08-04), samagh (2015-06-17), sanaz1 (2012-08-22), Sarashpaz-Sepideh (2012-03-28), Sardooneh (2011-08-03), selin (2011-09-01), Sepnta (2012-07-29), setayesh66 (2012-07-22), Shidak (2011-08-03), Soli (2012-08-11), tamana (2012-07-21), مهرانه (2014-06-25), ناهید (2011-08-12), یاسمن (2012-07-21), veronika (2013-06-21), zariattari (2012-07-16), zomo. (2013-07-24), آلیس (2011-08-07), افسانه (2011-08-02), بوژنه (2014-07-01), خاله ی پارمیدا (2013-02-06), دنیا (2012-07-29), سیندرلا22 (2012-05-29), شبهای تهران (2013-06-26)
قدیمی 2011-08-02, 04:46 PM   #2
Khaleh Mary
کاربر فعال
 
آواتار Khaleh Mary
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: germany
ارسالها: 1,771
تشکر کرده : 20,817
تشکر شده 27,374 بار در 2,037 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Khaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: بامیه

Attached Thumbnails
bamiyeh1.jpg   bamiyeh2.jpg  

bamiyeh3.jpg   bamiyeh4.jpg  

bamiyeh5.jpg   bamiyeh7.jpg  

__________________
تو براي برآورده شدن آرزوي خودت بكوش و بگذار ديگران هم به آرزوي خود برسند.
Khaleh Mary آفلاین است   پاسخ با نقل قول
58 کاربر زیر از دوست گرامی Khaleh Mary عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
136122 (2015-03-11), aram (2011-08-04), Araz (2012-07-21), atena46 (2013-03-06), Azijam (2012-07-18), ღ.ترنم.ღ (2012-07-21), bahareh (2011-08-30), Bahari (2012-06-16), baranbahari (2011-08-03), Beauty (2013-06-09), Belfi (2012-07-15), Betty (2011-08-02), ChefShadi (2011-08-02), hamraz (2013-02-06), Hanichef (2012-08-05), jalhh (2013-12-11), l2ainl3ow (2012-07-21), leili (2013-07-19), Mahdiye* (2013-07-11), Mahshid (2012-07-26), mami ghazal (2012-06-01), marie (2015-07-23), mariya63 (2017-04-24), Marjan (2011-08-02), marmar11 (2013-03-06), masi (2011-08-02), mayam (2011-08-09), mehrnaaz (2012-07-31), melmel (2013-06-24), Nahid59 (2013-07-27), naji.j (2013-06-14), Narges (2011-08-02), Niyaz Chef (2013-06-28), Pari65 (2013-02-07), Princess (2011-08-03), Roz91 (2013-08-06), sanaz1 (2012-08-22), sara68 (2013-07-31), Sardooneh (2011-08-03), selena (2013-07-10), selin (2011-09-01), setayesh66 (2012-07-22), Shidak (2011-08-03), Soli (2012-08-11), sorour (2013-07-24), tamana (2013-07-09), torobche (2011-08-02), یاسمن (2012-07-21), veronika (2013-06-21), vivien (2011-08-02), zahra_86 (2015-02-15), zariattari (2012-07-16), zomo. (2013-07-24), آلیس (2011-08-07), افسانه (2011-08-02), بوژنه (2014-07-01), دنیا (2012-07-29), سیندرلا22 (2012-05-29)
قدیمی 2011-08-02, 08:12 PM   #3
Khaleh Mary
کاربر فعال
 
آواتار Khaleh Mary
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: germany
ارسالها: 1,771
تشکر کرده : 20,817
تشکر شده 27,374 بار در 2,037 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Khaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: بامیه

نقل قول:
ارسالی توسط masi مشاهده موضوع
خاله ماری میشه جای روغن جامد کره ریخت یا از روغن حیوانی استفاده کرد؟
مسی جان روغن حیوانی بهتره چون کره هم شل میشه خمیر
ولی برای سرخ کردن حتما از روغن مایه استفاده کن
__________________
تو براي برآورده شدن آرزوي خودت بكوش و بگذار ديگران هم به آرزوي خود برسند.

آخرین ویرایش توسط Narges در تاریخ 2013-07-12 انجام شده است علت: سوال؟
Khaleh Mary آفلاین است   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از دوست گرامی Khaleh Mary عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-07-18), ღ.ترنم.ღ (2012-07-21), l2ainl3ow (2012-07-21), mariya63 (2017-04-24), masi (2011-08-02), mayam (2011-08-09), Niyaz Chef (2013-06-28), ROSHAN (2013-07-09), Roz91 (2013-08-06), Sardooneh (2011-08-03), یاسمن (2012-07-26), zomo. (2013-07-24), آلیس (2011-08-07), دنیا (2012-07-29)
قدیمی 2011-08-04, 12:17 PM   #4
sarina-kian
کاربر فعال
 
آواتار sarina-kian
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
ارسالها: 1,101
تشکر کرده : 5,427
تشکر شده 18,793 بار در 1,240 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
sarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: بامیه

دستوری که من برای بامیه استفاده کردم تقریبا همینه اما بجای روغن جامد 50 گرم کره داشت.من کره زدم و خیلیم برشته و خشک و خوب شد.هم خمیر سفت بود هم بامیه ها خوب شدنکلا این یه دستور استانداردیه و همینطور زولبیایی که دستورشو گذاشتم.

مواد لازم بامیه
آرد 1یمانه – آب 1 پیمانه – کره 50 گرم – شکر 2 قاشق سوپخوری – تخم مرغ 2 عدد – روغن برای سرخ کردن – شربت به میزان لازم

چگونگی تهیه
آب + شکر + کره را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار داده تا ذوب شوند 0 سپس آرد را یکباره اضافه کرده و سریع به هم بزنید بعد از یک تا دو دقیقه خمیر را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید خنک شود سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود 0 در این مرحله خمیر را داخل کیسه مخصوص ریخته و با ماسوره شکوفه داخل روغن داغ بریزید بعد از سرخ شدن روغن اضافی را گرفته و بامیه ها را در شربت بیاندازید و بعد از چند دقیقه از شربت خارج کرده و با پودر پسته تزین کنید
Attached Thumbnails
DSC03749.jpg  
__________________
sarina-kian آفلاین است   پاسخ با نقل قول
42 کاربر زیر از دوست گرامی sarina-kian عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
136122 (2015-03-11), aram (2011-08-04), Azijam (2012-07-18), ღ.ترنم.ღ (2012-07-21), Bahari (2012-06-16), baranbahari (2011-08-06), Beauty (2013-06-09), Belfi (2012-07-15), hamraz (2013-02-06), Hanichef (2012-08-05), Khaleh Mary (2011-08-04), l2ainl3ow (2012-07-21), leili (2013-07-19), Mahshid (2012-07-26), mami ghazal (2012-06-01), mariya63 (2017-04-24), Marjan (2011-08-04), marmar11 (2013-03-06), masi (2011-08-04), mayam (2011-08-09), miaayad-hoda (2013-07-17), Narges (2011-08-04), nasibe (2012-07-30), Niyaz Chef (2013-06-28), ROSHAN (2013-07-09), Sardooneh (2011-08-10), selena (2013-07-10), selin (2011-09-01), setayesh66 (2012-07-22), Shidak (2011-08-04), tahmin (2012-07-30), tamana (2013-07-09), ناهید (2011-08-12), یاسمن (2012-07-26), گلوریا (2015-06-25), veronika (2013-06-21), zariattari (2012-07-16), آلیس (2011-08-07), دنیا (2012-07-29), زهرا23 (2013-07-10), سمانه1366 (2012-07-30), سیندرلا22 (2012-05-29)
قدیمی 2011-08-07, 02:06 PM   #5
Khaleh Mary
کاربر فعال
 
آواتار Khaleh Mary
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: germany
ارسالها: 1,771
تشکر کرده : 20,817
تشکر شده 27,374 بار در 2,037 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Khaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: بامیه

نقل قول:
ارسالی توسط Sardooneh مشاهده موضوع
خاله جون..مي شه از ماسوره اي كه استفاده كردين عكس بذارين..
من هميشه با ماسوره ها مشكل دارم...
Attached Thumbnails
ghif va masoreh.jpg  
__________________
تو براي برآورده شدن آرزوي خودت بكوش و بگذار ديگران هم به آرزوي خود برسند.
Khaleh Mary آفلاین است   پاسخ با نقل قول
24 کاربر زیر از دوست گرامی Khaleh Mary عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
136122 (2015-09-14), Azijam (2012-07-18), ღ.ترنم.ღ (2012-07-21), bahareh (2011-08-30), hamraz (2013-02-06), Hanichef (2012-08-05), l2ainl3ow (2012-07-21), Mahshid (2012-07-26), mami ghazal (2012-06-01), mariya63 (2017-04-24), marmar11 (2013-06-15), masi (2011-08-07), mayam (2011-08-09), melmel (2013-06-24), Narges (2011-08-08), Niyaz Chef (2013-06-28), ROSHAN (2013-07-09), sara90 (2011-08-07), Sardooneh (2011-08-10), ناهید (2011-08-12), گلوریا (2015-06-25), veronika (2013-06-21), آلیس (2011-08-07), دنیا (2012-07-29)
پاسخ

کلیدواژه
قهوه, ماست, آموزش, بامیه, خدا, زولبیا, سنتی, شیرینی, عکس

در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 2 (0 عضو و 2 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
خورش بامیه شکلاتی خورش و قلیه 76 2016-11-05 09:29 PM
<< ناهار >> چی‌ دارید ؟؟؟ نیوشا منـوی امروز در روزمنو 5267 2014-03-18 06:03 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 04:47 AM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد