![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|||||||
دانستنیهای پزشکی موضوعات علمی پزشکی |
![]() |
|
|
|
امکانات | حالات نمایش |
|
|
#41 | ||||||||
|
کاربر فعال
تشکر کرده : 2,764
تشکر شده 3,218 بار در 651 پست
|
سلام سمیرا جون خوبی؟
من سوال دارم باز اون قرص های روکین رو که یادته ازت پرسیده بودم الان سری دومش هم داره تموم میشه می خواستم بپرسم کلا هر بسته که تموم شد باید 7 روز بعد بسته دوم رو شروع کنم؟ یعنی روالش همیشه همینه؟ بعد من خیلی صورتم جوش زده یعنی ربطی به این قرص داره؟ مرسی عزیزم |
||||||||
|
|
|
|
|
#42 | ||||||||
|
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: مشهد
تشکر کرده : 9,132
تشکر شده 3,889 بار در 763 پست
|
سمیرا جون من چند ماهه سپترون کامپاند دارم میخورم
میخواستم بدونم عوارض نداره؟ بعدها برای بچه دار شده خدای نکرده مشکلی ایجاد نمیکنه؟ ممنون عزیزم |
||||||||
|
|
|
|
|
#43 | ||||||||
|
کاربر جدید
تشکر کرده : 6
تشکر شده 3 بار در 3 پست
|
سلام روزت شما بخیر
من دکتر به من آمپول فرتیژست 50 داده میخواستم بدونم معمولا این برای چی تجویز می شه تاثیرش چی هست. تشکر |
||||||||
|
|
|
| کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : |
Azijam (2012-01-26)
|
|
|
#44 | ||||||||
|
کاربر نیمه فعال
تشکر کرده : 1,824
تشکر شده 655 بار در 264 پست
|
سمیرا جون من سوال دارویی نداشتم فعلا،فقط اومدم بگم یه عالمه دوستت دارم خانم دکتر مهربون و دوست داشتنی
![]() ![]()
|
||||||||
|
|
|
|
|
#45 | |||||||||
|
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: بن بست فردوس
تشکر کرده : 1,788
تشکر شده 724 بار در 212 پست
|
نقل قول:
اين قرصها دقيقا كپي ايراني قرص هاي yasmin هست و نحوه استفاده اون مثل ياسمين هست. يعني وقتي بسته داروت تموم شد براي شروع بسته بعدي بايد 7 روز بعد شروع كني به خوردن. مثل ياسمين و LD و .... اينكه صورتت جوش زده احتمال داره از اين قرص ها باشه يا نه به علل ديگه باشه. مثل عوض كردن كرم ارايشيت، تغييرات دوره اي هورمون هات، تغيير فصل و .... |
|||||||||
|
|
|
| کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است : |
Azijam (2012-01-26)
|
|
|
#46 | |||||||||
|
کاربر نیمه فعال
|
نقل قول:
داروي سيپروترون كامپاند از رده داروهاي هورموني هست كه چند تا مورد مصرف داره. براي ضدبارداري، كاهش جوش و موي زائد بدن و صورت، درمان تنبلي تخمدان، منظم كردن دوره هاي قاعدگي و ... نگفتي دليليت براي خوردن اين دارو چي هست. اما به هر دليلي كه دكتر اين دارو رو بهت تجويز كرده بايد بگم هيچ دارويي وجود نداره كه عوارض نداشته باشه. ايبن دارو هم يه سري عوارض داره كه البته عوارض خطرناك و اذيت كننده اي نيستن. امكان داره كمي در بدنت تجمع اب و نمك و ورم ببيني. مثلا احساس كني سايز سينه ات بزرگتر شده كه البته با قطع دارو اين عارضه برمي گرده و از بين مي ره. اين دارو امكان داره رو اشتهات اثر بزاره و اون رو كم يا زياد كنه. يا در بعضي افراد باعث حات تهوع مي شه. اما در كل دارو با عارضه كمي هست و معمولا مصرف كننده به راحتي اون رو مصرف مي كنه و راضي هست. شما هر وقت داروت رو قطع كردي مي توني به راحتي باردار بشي و مشكلي براي بارداري نداره عزيزم.
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#47 | |||||||||
|
کاربر نیمه فعال
|
نقل قول:
![]() ![]() منتظر شنيدن خبرهاي خوب ازت هستم عزيزم.
|
|||||||||
|
|
|
Azijam (2012-01-26)
|
|
|
#48 | |||||||||
|
کاربر نیمه فعال
|
نقل قول:
![]() عزيزم امپول فرتيژست به نام ژنريك امپول پروژسترون هست كه از انواع هورمونهاي زنانه هست و موارد مصرف زيادي داره. معمولا اگه خانمي پريودش عقب افتاده باشه و اونم نه به دليل بارداري يا مسايل ديگه براي اينكه كمك به شروع قاعدگي بشه اين امپول تجويز ميشه كه معمولا بعد از تزريق 2-7 روز بعد خانم خونريزي ماهيانه اش شروع ميشه. در يكسري از خانم هاي باردار كه لك بيني دارن يا احتمال لك بيني و خونريزي مي ره تجويز ميشه تا مانع خونريزي و سقط جنين بشه. موارد مصرف ديگه اي هم داره كه صحبت در خصوصش اينجا نمي گنجه. موفق باشي
|
|||||||||
|
|
|
Azijam (2012-01-26)
|
|
|
#49 | ||||||||
|
کاربر جدید
تشکر کرده : 7
تشکر شده 7 بار در 5 پست
|
سلام دوست من خسته نباشید
من آزمایش تیروئید دادم مقدارش اینا بود tsh=5/89 range 0/3_4 t4=8/2 range 5_12 t3=103/7 range 80_210 تو اینجا فقط Tsh ام نرمال نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیییلی مقدارش زیاده ؟؟؟؟؟؟ یعنی من کم کاری تیروئید دارم و باید همیشهههههه دارو بخورم؟ |
||||||||
|
|
|
Azijam (2012-01-26)
|
|
|
#50 | ||||||||
|
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Apr 2011
موقعیت: تهران
تشکر کرده : 5,583
تشکر شده 6,448 بار در 1,094 پست
|
سمیرا جون خوبی؟ میشه در مورد فواید COQ10 یه توضیحی بدی؟ فکر میکنم مکمل مهم و ضروری باشه ولی اطلاعات مردم در موردش خیلی کم هست.
ممنون
|
|
|
Azijam (2012-01-26)
|
![]() |
|
| کلیدواژه |
| فواید , ماست , مزه , چین , کودک , گیاهی , پاسخ , پرسش , افسرده , اختلاف نظر , بیمار , تست , تغذیه , خدا , دارویی , درمان , دسته گل , دعا , روزمنو , روزه , روزانه , سلامت , سنتی , شير |
| در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 9 (0 عضو و 9 میهمان) | |
| امکانات | |
| حالات نمایش | |
|
|