![]() |
![]() |
#1 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Apr 2011
ارسالها: 219
تشکر کرده : 1,391
تشکر شده 4,630 بار در 303 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
این غذا یکی از راحت ترین و خوش مزه ترین ورژیمی ترین غذاهاست .
![]() ![]() واقعا طعم لذیذی داره. امیدوارم امتحان کنید ولذت ببرید. مواد لازم: گوشت لخت گوسفندی نیم کیلو پیاز 4 عدد بزرگ گوجه فرنگی 8عدد متوسط سیخ خرما یا سیخ مخصوص کباب حسینی 15 عدد نمک,فلفل,زردچوبه به میزان دلخواه آبغوره یک سوم لیوان روغن در صورتی که دلتون خواست 2 قاشق غذا خوری طرز تهیه: اول هرگوجه فرنگی رو با چاقو به 4 یا 5 قسمت تقسیم کنید.پیازها را هم با چاقو برش بزنید طوری که برای به سیخ کشیدن مناسب بشه واندازه هاش با اندازه های تکه های گوجه فرنگی تون برابری کنه.گوشت رو هم به قطعات کوچک ببرید. حالا یک سیخ بردارید اول یک تکه پیاز,بعد یک تکه گوشت وبعد از اون یک تکه گوجه فرنگی رو به سیخ بکشید واینکار رو یک یا دو مرتبه دیگه تکرار کنید.سعی کنید تکه آخری تون پیاز باشه واگرنه موادتون ممکنه حین پخت از سیخ بیاد بیرون. حالا سیخ ها رو توی قابلمه بچینید.روش نمک وفلفل سیاه وزردچوبه وآبغوره و روغن وسه لیوان آب بریزید . وقتی جوش اومد شعله ی گاز رو کم کنید وبذارید بپزه.کباب حسینی تون می تونه اندازه نصف استکان آب داشته باشه یا بدون آب باشه.اگر موقع سیخ کشیدن گوجه فرنگی وپیاز زیاد آوردین,دور وبر سیخ هاتون بریزید. نوش جان ![]() |
![]() |
![]() |
89 کاربر زیر از دوست گرامی eksir عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | *Darya* (2011-07-06), *Helena* (2013-11-28), 136122 (2016-07-31), Adriyana (2011-08-07), afarin08 (2011-07-05), Amitida (2012-04-25), arya2010 (2011-07-06), atoosa (2012-11-13), avina (2013-01-13), Azijam (2012-06-16), baran78 (2014-06-23), Beauty (2013-05-23), Belfi (2014-04-12), ChefShadi (2011-07-07), dila (2011-07-05), esfand3662 (2014-09-29), farzane (2011-07-05), Fatemehzare (2014-07-04), Fatima1523 (2014-10-05), hamideh3 (2014-04-13), Hanasakura (2011-07-05), Hanichef (2012-09-01), hasty7 (2014-04-24), jenifer (2011-07-05), Khaleh Mary (2011-07-05), kooty (2011-07-05), Mahani (2011-07-05), Mahboubehbanoo (2013-09-09), Mahshid (2014-04-14), mamaneasal (2013-08-28), maral juju (2013-08-29), marava (2012-08-23), Marjan (2011-07-05), mary61 (2011-07-12), maryam.aram (2014-04-12), masi (2011-07-12), mayam (2011-07-06), Mer3de (2012-09-01), miaayad-hoda (2012-11-13), Monira (2011-07-06), Nahid59 (2013-12-15), Narges (2011-07-12), nasrin50 (2012-09-09), nazgoli (2011-07-05), Neda-V (2011-12-31), negar (2011-07-05), negar55 (2011-07-05), Nelda (2011-07-06), Neshat (2011-08-04), Pana (2011-07-12), pante a (2013-09-17), papary (2011-07-05), raha2 (2011-07-26), Rana.Y (2012-11-13), rasa (2011-09-13), reem1368 (2014-07-24), Rose (2011-07-07), Salva (2011-07-05), Sarashpaz-Sepideh (2011-10-21), Sepinood (2011-07-05), Sepnta (2013-11-05), Soha (2011-07-06), Soli (2014-11-24), Somayeh71 (2016-02-26), sorour (2013-10-27), surme (2013-08-25), قاشق چوبی (2013-04-09), لوتوس (2011-07-18), مامان <باران> (2013-04-09), مریم.ک (2014-06-07), نياز (2011-09-10), نیوشا (2011-07-05), نادیه (2013-02-03), Vijeh (2013-09-01), zariattari (2012-09-01), zma267 (2013-03-06), افسانه (2011-08-04), اکسیژن (2013-09-16), بهاره.4013 (2012-02-10), بادصبا (2011-07-05), تمشك (2011-07-12), دنیا (2012-12-17), رها (2011-11-13), ریحان (2011-07-05), زهرا23 (2013-10-30), سپیده مامان امیرعلی (2013-12-13), سحرناز (2011-07-05), سعیدی (2013-03-05), عسل فرفری (2011-07-05) |
![]() |
#2 |
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 669
تشکر کرده : 3,015
تشکر شده 9,866 بار در 763 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
اکسیر جان بیا مشخ های منو خط بزن
![]() ![]() ![]() بسیار فراوان خوشمزه بید ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________
نازنينا ما به ناز تو جواني داده ايم
ديگر اكنون با جوانان نازكن با ما چرا ؟ |
![]() |
![]() |
38 کاربر زیر از دوست گرامی Mahani عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | *Darya* (2011-07-06), Azijam (2012-06-16), Belfi (2014-04-12), ChefShadi (2011-07-06), eksir (2011-07-06), hamideh3 (2014-04-13), Hanasakura (2011-07-06), Hanichef (2012-09-01), iCe GolD (2011-07-06), jenifer (2011-07-07), Mahshid (2014-04-14), mamaneasal (2013-08-28), maral juju (2013-08-29), Marjan (2011-07-06), mary61 (2011-07-12), masi (2011-07-12), mayam (2011-08-08), miaayad-hoda (2012-11-13), Narges (2011-07-12), Nelda (2011-07-06), Pana (2011-07-12), papary (2011-07-19), Soli (2014-11-24), Somayeh71 (2016-02-26), surme (2013-08-25), Taraneh20 (2014-12-14), قاشق چوبی (2013-04-09), لوتوس (2011-07-18), مامان <باران> (2013-04-09), نياز (2011-09-10), نادیه (2013-02-03), Vijeh (2013-09-01), zariattari (2012-09-01), دنیا (2012-12-17), ریحان (2011-08-07), زهرا23 (2013-10-30), سپیده مامان امیرعلی (2013-12-13), عسل فرفری (2011-07-06) |
![]() |
#3 |
کاربر جدید
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: Tabriz
ارسالها: 7
تشکر کرده : 3,062
تشکر شده 8,946 بار در 985 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
دست شما درد نکنه!
![]() زمان پختش حدودا چقدره؟! چون من همیشه دقیقه 90 دست به کار میشم! میخوام ببینم دقیقه 90 اش چقدر قبل قار و قور شکممونه! ![]() |
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از دوست گرامی Salva عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | Azijam (2012-06-16), eksir (2011-07-06), Hanichef (2012-09-01), Mamane Shadi (2011-07-06), miaayad-hoda (2012-11-13), Narges (2011-07-12), Pana (2011-07-12), Sepnta (2013-11-05), surme (2013-08-25), مامان <باران> (2013-04-09) |
![]() |
#4 |
کاربر نیمه فعال
![]() تاریخ عضویت: Apr 2011
ارسالها: 219
تشکر کرده : 1,391
تشکر شده 4,630 بار در 303 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ماهانی جونم ماشالله به این سرعت عمل !چقدرم خوش آب ورنگ شده
![]() خوش حالم که خوشت اومده.امیدوارم یه بار بیای این جا خودم با غوره برات درست کنم ![]() ![]() تمبر هندی هم باید جالب باشه منم یک بار امتحان می کنم. سلوا جان از لحظه ای که شعله ی گازت رو کم کنی می تونی رو 90 دقیقه حساب باز کنی ,هر چند اگه 30 دقیقه هم وقت اضافی براش در نظر بگیری بهتر جا می افته.برای اینکه کبابت زودتر بپزه می تونی تکه های گوشتت رو ریزتر ببری .زود درست کن بیار اینجا که ما هم از دیدنش لذت ببریم. ![]() ![]() پ.ن: زمان پخت برای مقادیر بالا 2 ساعت و 15 دقیقه بود. |
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از دوست گرامی eksir عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | Azijam (2012-06-16), Mahani (2011-07-07), miaayad-hoda (2012-11-13), Narges (2011-07-12), Pana (2011-07-12), Salva (2011-07-06), surme (2013-11-28), مامان <باران> (2014-10-18), سپیده مامان امیرعلی (2013-12-13) |
![]() |
#5 |
کاربر جدید
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: Tabriz
ارسالها: 7
تشکر کرده : 3,062
تشکر شده 8,946 بار در 985 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
اینم از کباب حسینی چند وقت پیش ما که عکساش با تاخیر گذاشته میشه!
دستت درد نکنه اکسیر جون خیلی خوش مزه بود... ![]() اون سیخ کوشولو تکه ی اضافی اومده ی گوشت و اینا بود که گذاشتم و قبل ناهار هم توسط خودم پیش خورده شد! ![]() ![]() فقط من وقت اضافی داشتم 2 ساعت و نیم تا 3 ساعت پزوندم هویجوری! ![]() |
![]() |
![]() |
43 کاربر زیر از دوست گرامی Salva عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند : | 09111 (2014-06-27), Adriyana (2013-03-06), atoosa (2012-11-13), Azijam (2012-06-16), baran1357 (2012-11-18), Beauty (2013-05-23), ChefShadi (2011-07-12), eksir (2011-07-11), esfand3662 (2014-09-29), Fatima1523 (2014-10-05), hamideh3 (2014-04-13), Hanasakura (2011-07-12), Hanichef (2012-09-01), jenifer (2011-07-13), Khaleh Mary (2011-07-12), Mahani (2011-07-12), maral juju (2013-11-21), marava (2012-08-23), masi (2011-07-12), mayam (2011-08-08), miaayad-hoda (2012-11-13), Narges (2011-07-12), Pana (2011-07-12), Sepnta (2013-11-05), Soli (2014-11-24), surme (2013-08-25), Taraneh20 (2014-12-14), فلونه (2016-01-11), قاشق چوبی (2013-04-09), لوتوس (2011-07-18), مامان <باران> (2013-04-09), نياز (2011-09-10), نادیه (2013-02-03), گیگیل خانوم (2016-12-17), zariattari (2012-09-01), بادصبا (2011-07-12), تمشك (2011-07-12), دنیا (2012-12-17), رها (2011-11-13), ریحان (2011-07-12), زهرا23 (2013-10-30), سپیده مامان امیرعلی (2013-12-13), ستاره خانم (2013-12-22) |
![]() |
|
کلیدواژه |
مزه, کباب, گوجه فرنگی, ترشی, حسینی, خدا, دقت کردین |
در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان) | |
امکانات | |
حالات نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده | انجمن | پاسخها | آخرین نوشته |
کباب کوبیده | Mahani | کباب | 100 | 2018-05-12 03:49 PM |
کباب تابه ای | الهام | کباب | 241 | 2016-01-30 06:58 PM |
ترشه کباب | maya1050 | غذاهای استان های گیلان و مازندران | 2 | 2013-09-08 05:20 PM |
کباب ترکی(رژیمی) | beheshteh | غذاهای رژیمی | 1 | 2012-06-15 01:59 PM |
|