کارگاه های آموزشی در رومنو - جشنواره پاییز هزار رنگ
جشن انار - مسابقه ویژه آشپزی و شیرینی پزی 54
کارگاه آموزش نوشیدنی های گرم
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع کیک و تزئینات در روزمنو > کیک های ساده

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-01-24, 01:46 PM   #1
mehrshin
کاربر جدید
 
آواتار mehrshin
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 28
تشکر کرده : 143
تشکر شده 320 بار در 27 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
mehrshin is a glorious beacon of lightmehrshin is a glorious beacon of lightmehrshin is a glorious beacon of lightmehrshin is a glorious beacon of lightmehrshin is a glorious beacon of lightmehrshin is a glorious beacon of light
پیشفرض کیک با ماست

مواد لازم :

_ تخم مرغ 4 عدد

_ ماست كم آب 1 ليوان

_آرد 2/5 ( دو و نيم ليوان )

_ شكر 1/4 و 1 ( يك ليوان + يك چهارم ليوان )

_ روغن مايع 3/4 ليوان ( سه چهارم ليوان )

_ جوش شيرين 1/5 قاشق چايخوري

_ بكينگ پودر 1/5 قاشق چايخوري

_ هل يا وانيل به قدر كافي

طرز تهيه :

ابتدا فر را روشن كنيد و بعد از چند دقيفه درحه آنرا تنظيم كنيد

1_سفيده و زرده تخم مرغ را با هم بزنيد بعد به آن روغن و شكر اضافه كنيد .

2_در ظرف ديگري ماست و جوش شيرين و بكينگ پودر و وانيل را با هم مخلوط كنيد .

سپس دو مخلوطرديف 1 و 2 را با هم مخلوط كنيد و مايه يكنواختي كه شد آرد الك شده را

در آن بريزيد و با قاشق به آرامي آنقدر هم بزنيد كه كامل با هم مخلوط شود خيلي آرام آرام

اين كار را انجام دهيد .

كيك را به مدت يك ساعت در پنجره وسط و با حرارت 350 درجه يا معادل درجه 4 در

بعضي از فرها بگذاريد


نكته مهم:

قالبي را انتخاب كنيد كه مايه كيك دو سوم و يا كمي كمتر از دوسوم آنرا پر كند چون در غير اينصورت در هنگام پختن كيك در فر پف وسر ريز ميكند

منبع: وبلاگ آشپزی رنگین

اینم عکس کیک خودم که توش گردو و کشمش هم ریختم ولی به قالبم چسبید و شکست، بعدش من دو تیکه رو گذاشتم کنار هم و عکس گرفتم
Attached Images
File Type: jpg cake Maasti6.jpg (75.8 کیلوبایت, 6 views)
File Type: jpg cake Maasti12 - Copy.jpg (58.7 کیلوبایت, 3 views)
mehrshin آفلاین است   پاسخ با نقل قول
37 کاربر زیر از دوست گرامی mehrshin عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*عاطفه* (2011-01-24), afarin08 (2011-01-24), Amitida (2012-06-12), Azijam (2012-03-06), bahar2 (2013-04-20), Bahari (2012-07-18), Belfi (2012-06-12), Hanasakura (2011-01-24), Hanichef (2013-04-08), Honey (2012-03-28), Mahani (2011-01-25), Mahshid (2012-06-12), Marjan (2011-01-24), marmar11 (2014-01-24), mary61 (2011-01-24), marzi.kh (2014-06-15), Matiiin (2013-09-28), maya1050 (2011-01-24), melmel (2013-11-13), miaayad-hoda (2013-05-15), Narges (2011-01-24), raha2 (2011-01-24), razieh.p12 (2013-01-20), Salva (2011-01-24), setayesh66 (2012-06-12), shany (2011-01-24), simple (2011-01-24), surme (2014-06-10), toktam (2011-01-24), فرن (2012-12-25), نادیه (2014-06-10), zariattari (2012-05-19), آشپزخونه سپیده (2012-12-22), الهام 62 (2012-09-22), دنیا (2013-09-04), زهرا23 (2014-01-24)
قدیمی 2011-05-23, 03:41 PM   #2
SAHAR NAAZ
کاربر فعال
 
آواتار SAHAR NAAZ
 
تاریخ عضویت: May 2011
موقعیت: esfahan
ارسالها: 948
تشکر کرده : 8,758
تشکر شده 12,554 بار در 1,026 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
SAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond reputeSAHAR NAAZ has a reputation beyond repute
پیشفرض کیک با ماست

مواد لازم

تخم مرغ 6 عدد
آرد سفید 3 لیوان
شکر 5/1 لیوان
روغن مایع 1 لیوان
ماست شیرین 1 لیوان
بیکینگ پودر 3 قاشق مربا خوری(پر)
وانیل نوک قاشق چایخوری



آرد و 2 قاشق از بیکینگ پودر را بار هم مخلوط کرده و سه با الک میکنیم . یک قاشق باقی مانده از بیکینگ پودر را با ماست مخلوط کرده و کنار می گذاریم تا حسابی پف کند.
روغن و وانیل و شکر را در کاسه ای ریخته و کمی هم میزنیم(نیاز به همزن نیست.میتوانید از چنگال استفاده کنید)
بعد تخم مرغها را یکی یکی به مخلوط شکر و روغن اضافه میکنیم و هم میزنیم.وقتی همه تخم مرغها را اضافه کردیم ماست را اضافه میکنیم و هم مزنیم تا مخلوط شود.در نهایت آرد را کم کم اضافه می کنیم تا جائیکه سفتی خمیر به حدی برسد که رد جنگال روی سطح آن سریع محو نشود.(توضیح اینکه در ابتدای اضافه کردن آرد ممکن است گلوله گلوله شود اما با ادامه اضافه کردن آرد گلوله ها به تدریج باز میشوند)
آرد را کم کم اضافه میکنیم زیرا به شل و سفتی ماست و بزرگی و کوچکی تخم مرغها بستگی دارد.
بسته به سلیقه میتوان از خرده های گردو یا کشمش در خمیر استفاده کرد.
کف یک قالب کرد 30 سانتی متری را کاغذ روغنی انداخته و دیواره های قالب با روغن جامد چرب کرده و آرد می پاشیم و خمیر را در ان میریزیم
مراقب باشید پف این کیک زیاد است؛ یعنی حواستان باشد خمیر بیش از 2/1 ظرف را پر نکند.کیک را در دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 40 دقیقه تا یک ساعت میپزیم.(حتماً قبل از اینکه فر را خاموش کنید با فرو کردن یک چاقو در وسط کیک از پخت کامل آن مطمئن شوید)
نکته:بهتر است کیک را یکروز قبل از سرو تهیه کنید زیرا هرچه بیشتر در یخچال بماند روی آن لطیفتر و براقتر و طعم آن بهتر خواهد شد.
نوش جان
SAHAR NAAZ آفلاین است   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از دوست گرامی SAHAR NAAZ عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-03-06), Benyamin (2011-05-23), ChefShadi (2011-05-23), Mahani (2011-05-23), marzi.kh (2014-06-15), NedaBahari (2014-09-24), sara.vp77 (2014-02-02), setayesh66 (2012-07-18), simple (2011-05-24), Soha (2011-05-23), افسانه (2011-05-23), الهام 62 (2012-06-12), دنیا (2013-09-07), زهرا23 (2014-01-24)
قدیمی 2011-05-23, 09:56 PM   #3
Benyamin
کاربر فعال
 
آواتار Benyamin
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: اهوازی - ساکن تهران
ارسالها: 1,037
تشکر کرده : 1,160
تشکر شده 9,752 بار در 957 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Benyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond reputeBenyamin has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: کیک با ماست

سلام سحرناز خانم... خوش امدی ...
از قوانین سایت اینه که اگر لطف میکنید و دستوری رو در سایت میزارید حداقل یک عکس هم از نتیجه کارتون بزارید ..
با تشکر
Benyamin آفلاین است   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از دوست گرامی Benyamin عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
golnaz (2014-01-24), Honey (2012-03-28), marzi.kh (2014-06-15), Narges (2011-05-23), زهرا23 (2014-01-24)
قدیمی 2012-04-10, 09:33 AM   #4
فرن
کاربر جدید
 
آواتار فرن
 
تاریخ عضویت: Jan 2012
ارسالها: 54
تشکر کرده : 719
تشکر شده 344 بار در 53 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
فرن یک فرشته استفرن یک فرشته استفرن یک فرشته استفرن یک فرشته است
new1 کیک ماستی

مواد لازم :

۱-تخم مرغ ۴ عدد

۲-ماست غلیظ ۱ پیمانه

۳-آرد ۲ پیمانه (۲۵۰گرم )

۴-شکر ۱پیمانه (۲۰۰ گرم )

۵-بکینگ پادر ۵/۱ قاشق مرباخوری

۶-روغن ۱ پیمانه ( ۱۵۰گرم )

۷-رنده پوست پرتقال یا لیموترش ۱قاشف مرباخوری

طرز تهیه:

زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم زرده را با شکر و رنده پوست لیموترش مخلوط می نمائیم و می زنیم تا کاملاً سفید و سفت شود روغن را می زنیم تا نرم و لطیف گردد .سفیده را جداگانه آنقدر می زنیم تا از تخم مرغ زنی نریزد بکینگ پادر را در ماست حل می کنیم روغن را با زرده و ماست مخلوط می نمائیم و سفیده را هم میریزیم بهم می زنیم آرد را هم اضافه می کنیم و بسرعت تمام مواد را مخلوط می کنیم مایه را در قالبی که قبلاً چرب کرده ایم می ریزیم و در فری که قبلاً گرم نمویده ایم روی اولین پنجره از طرق پائین با جرارت ۳۵۰ درجه بمدت ۱ ساعت قرار می دهیم تا کیک کاملاً پخته و زرین شود بعد آنرا از فر در می آوریم میگذاریم سرد شود بعد از قالب خارج می کنیم و روی آنرا با خلال پسته و بادام تزئین می کنیم .
Attached Images
File Type: jpg کیک-ماستی.jpg (24.2 کیلوبایت, 1 views)
فرن آفلاین است   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از دوست گرامی فرن عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Belfi (2012-06-12), Hanichef (2013-04-08), Mahshid (2012-06-12), Matiiin (2013-09-28), Nahid59 (2012-04-10), نادیه (2014-06-10), zariattari (2012-12-22), آشپزخونه سپیده (2012-12-22), زهرا23 (2014-01-24)
قدیمی 2012-04-16, 03:57 PM   #5
SAMANQ22
کاربر جدید
 
تاریخ عضویت: Apr 2012
ارسالها: 21
تشکر کرده : 5
تشکر شده 90 بار در 21 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
SAMANQ22 به زودی در خوب بودن معروف می شودSAMANQ22 به زودی در خوب بودن معروف می شود
clap کیک ماستی

کیک ماستی

● مواد لازم:
▪ تخم مرغ شش عدد
▪ شکر دولیوان
▪ روغن یک لیوان
▪ ماست یک لیوان
▪ آرد دو لیوان و نیم
▪ بیکینگ پودر دوقاشق چای خوری
▪ وانیل یک سوم قاشق چای خوری
● طرز تهیه:
روغن و شکر را با هم زن هم می زنیم تا مایه کرم رنگ شود. تخم مرغها را در یک ظرف دیگر با هم زن هم می زنیم تا زرده و سفیده خوب مخلوط شود.( به مدت پنج دقیقه با دور تند هم زن تخم مرغها را هم می زنیم . نیاز نیست زرده و سفیده را جدا کنیم).
سپس تخم مرغ ها را به مایه شکر و روغن اضافه کرده و هم می زنیم. بیکین پودر و وانیل و ماست را هم به مایه اضافه کرده و با هم زن کمی می زنیم تا خوب مخلوط شود در انتها آرد را الک کرده و آرام آرام به مایه کیک اضافه می کنیم و به آرامی هم می زنیم تا مایه کیک یک دست شود. بعد مایه را داخل قالب کیک می ریزیم و در فر که از قبل روشن کرده و گرم شده است با درجه حرارت ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت می گذاریم بپزد.
دما و زمان پخت بستگی به حرارت فر شما دارد ممکن است تنظیم بعضی از فرها طوری باشد که دمای ۱۸۰ درجه را نشان دهد ولی حرارت بالا یا پایین تر باشد باید زمان پخت را با دمای فر خودتان تنظیم کنید. البته نیم ساعت اول که کیک در حال شکل گرفتن و زمان پف کردن آن است به هیچ وجه نباید در فر باز شود.
این کیک را می توانید دورنگ با کاکائو هم درست کنید وقتی مایه کیک آماده شد سه قاشق غذاخوری از مایه را در ظرفی ریخته و با یک قاشق مرباخوری کاکائو مخلوط کنید و موقع ریختن مایه کیک داخل قالب، کمی از مایه کیک ریخته و کمی از مایه کاکائویی به همین ترتیب ادامه دهید تا تمام مایه کیک را داخل قالب بریزید.
این کیک ساده ولی بسیار خوشمزه است.
این کیک قدیمی ترین کیک و شیرینی است که در خانواده ما پخت آن به صورت سنتی رایج است .طرز تهیه آن را هم مادرم از دوست و همسایه قدیمی شان که بهایی بودند و از مهاجران روس ، یاد گرفتند که آن زمان در فرهای چدنی که روی چراغ والور می گذاشتند می پختند. فر را هم همسایه مادرم از روسیه آورده بود .
این عکس تولد من که با همین کیک ماستی ساده جشن گرفته بودیم.



سایت شیندخت دات کام
Attached Images
File Type: jpg f5500fc46ce6c326e1cee36fb12ab1dc.jpg (23.0 کیلوبایت, 510 views)

آخرین ویرایش توسط Narges در تاریخ 2012-04-16 انجام شده است
SAMANQ22 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از دوست گرامی SAMANQ22 عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Amitida (2012-06-12), Bahari (2012-07-18), Belfi (2012-06-12), Hanichef (2013-04-08), Khaleh Mary (2012-04-16), Mahshid (2012-06-12), marzi.kh (2014-06-15), masume (2012-04-16), نادیه (2014-06-10), zariattari (2012-12-22), آشپزخونه سپیده (2012-12-22), الهام 62 (2013-11-27), ريحانه (2012-08-22), زهرا23 (2014-01-24)
پاسخ

کلیدواژه
ماست, کیک, گردو, سنتی, شیرینی, عکس

در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 2 (0 عضو و 2 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
ماست - ماست و خيار Sardooneh برانی، نرگسی و مسما 188 2014-10-31 06:19 PM
خورش ماست سایان غذاهای استان اصفهان 25 2014-06-20 07:14 AM
ماست چکیده چاق تان می کند . MaarMaar تغذیه - خواص گیاهان و مواد غذایی 0 2011-01-23 04:34 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 05:55 PM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد