کارگاه های آموزشی در رومنو - جشنواره پاییز هزار رنگ
مسابقه آشپزی 54 در روزمنو
کارگاه آموزش نوشیدنی های گرم
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع کیک و تزئینات در روزمنو > مافین، کیک فنجانی و یزدی

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-05-18, 11:40 AM   #1
baranbahari
کاربر نیمه فعال
 
آواتار baranbahari
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: تبریز
ارسالها: 226
تشکر کرده : 2,743
تشکر شده 2,274 بار در 361 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
baranbahari has a reputation beyond reputebaranbahari has a reputation beyond reputebaranbahari has a reputation beyond reputebaranbahari has a reputation beyond reputebaranbahari has a reputation beyond reputebaranbahari has a reputation beyond reputebaranbahari has a reputation beyond reputebaranbahari has a reputation beyond reputebaranbahari has a reputation beyond reputebaranbahari has a reputation beyond reputebaranbahari has a reputation beyond repute
پیشفرض كيك يزدی - کیک سنتی یزدی

ماجراجویی شیرین, تجربه های شیرین-قسمت اول, کیک یزدی

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ساردونه جونم
من چند تا دستور براي كيك يزدي دارم و همشون هم امتحان كردم اين دستور هم راحته و هم خوشمزه ميشه من اينو از دوست جون مهربونم اكرم عباسي ياد گرفتم.

کیک یزدی
یک لیوان آرد
نصف لیوان شکر
نصف لیوان روغن مایع
5 قاشق غذاخوری شیر
یک قاشق مربا خوری سر صاف بکینگ پودر
نصف قاشق چای خوری وانیل
دو عدد تخم مرغ
یک قاشق مربا خوری پودر هل
سه قاشق غذا خوری گلاب
همه مواد را در یک ظرف با هم خوب هم میزنیم تا یکدست شود و شروع به حباب حباب شدن کند بعد در قالب ریخته و روی کیکها کنجد میریزیم و 40 دقیقه در فر 180 درجه از قبل گرم شده میگذاریم.


منظور از ليوان همون ليوانهاي دسته دار فرانسوي هست كه گنجايش 200 ميلي ليتر آب رو داره.
اگه تو قالب مافين درست كنين زمان نصف ميشه يعني براي من در درجه 180 و بيست دقيقه آماده ميشه ولي در قالب بزرگتر كه همشو با هم ريختم تو قالب كيك همون 40 دقيقه شد.

نوش جان.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

دستور شماره دو:
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۲۵۰ گرم
هل نصف ق چ
روغن مایع ۴/۳ پیمانه (۱۸۰ میلی‌ لیتر)
ماست ۲۵۰ گرم
آرد ۳۷۵ گرم
۴/۱ق چ bp
بکینگ سودا۲/۱ق چ(من نداشتم بکینگ پودر رو ۱ قاشق چای خوری بیشتر کردم)
شربت به میزان لازم پسته به میزان لازم
تخم مرغ‌ها رو با شکر با همزن برقی میزنیم تا کمرنگ و غلیظ شود بعد هل روغن و ماست رو اضافه و مخلوط می‌کنیم مواد خشک رو با هم ا لک می‌کنیم و به مایع اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم سپس مواد رو در قالب ریخته در فر‌ ۱۸۰ حدود 20 دقیقه میذاریم تا طلائی شود بعد روش رو شربت میمالیم و خلال پسته می‌ریزیم

---------------------------------------------------------------------------------------------------

دستور شماره سه:
جوش شیرین یک ق م
ماست یک لیوان
تخم مرغ دو عدد
شکر آسیاب شده 180 گرم
هل پودر شده یک و نیم ق چ (قابل کم و زیاد شدن)
گلاب یک سوم لیوان کمی کمتر( قابل کم و زیاد شدن)
روغن مایع ترجیحا کانولا دو سوم لیوان
آرد 250 گرم

فر رو روی 180 سانتی گراد 350 فارنهایت گرم میکنیم
اول جوش شیرین رو توی ماست میریزیم و هم میزنیم و کنار میذاریم
بعد تخم مرغ ها رو حسابی میزنیم , شکر را اضافه میکنیم و دوباره حسابی میزنیم تا تا کرم رنگ بشن
روغن و ماست رو اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم, اگر هل و گلاب میخواستیم بزنیم همراه روغن و ماست به مواد اضافه میکنیم
آرد رو که قبلا الک کرده ایم به مواد در دو مرحله اضافه میکنیم , و به آرامی هم میزنیم(با پایین ترین سرعت هم زن)
در قالب مافین که قبلا کاغذ گذاشته ایم ریخته(دو سوم قالب را پر میکنیم), رویش کمی کنجد میریزیم و برای بیست و پنج دقیقه در فر میگذاریم

---------------------------------------------------------

دستور شماره چهار:

مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد ب
یکینگ پودر 2 قاشق چ
آرد 300 گ
روغن مایع 1پیمانه سرخالی
شربت غلیظ 2 ق سوپ خوری
شکر یک و یک چهارم پ
نمک میوه یک چهارم ق چ
گلاب یک دوم پ
آب خنک یک دوم پ
هل یک دوم ق چ

در ظرفی مناسب کلیه مواد را به کمک همزن دستی با هم مخلوط کنید و بیش از حد هم نزنید مخلوط آماده را 30 دقیقه استراحت دهید . مخلوط آماده را در قالبهای کیک یزدی که با کپسول ( کاغذ مخصوص کیک یزدی ) پوشانده اید، به اندازه دو سوم بریزید و همه قالبها رادرسینی فر بچینید. بعد درون طبقه وسط فر که از قبل گرم شده و داغ است قرار دهید .دمای فر ابتدا روی 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت باشد بعد از 10 دقیقه که روی کیک کاملاً پف کرد درجه فر را به 180 درجه سانتیگراد برگردانید و بگذارید به مدت 10-15 دقیقه بماند تا طلایی شود . یادآوری : این کیک یزدی صنعتی
می باشد و رویه آن کاملاً گنبدی و ترک خورده است .

------------------------------------------------------

دستور شماره پنج:

کیک یزدی (صنعتی، پوک و خوشمزه)
تخم مرغ 3 عدد
بكينگ پودر 1 و یک چهارم ق چ
آرد 300 گرم
روغن مايع 1 پيمانه سرخالي
شربت غليظ 2 ق س
شكر 1 و یک چهارم پيمانه
نمك ميوه یک چهارم ق چ
گلاب یک دوم پيمانه
آب خنك یک دوم پيمانه
هل یک دوم ق چ
طرز تهيه:
كليه مواد را با مفتول هم زده تا بكدست شود(نبايد زياد هم بزنيدفقط در حد صاف و يكدست شدن) 30 دقيقه مواد را استراحت دهيد .بعد از اين زمان موادرا در قالب هاي كاغذ دار ريخته روي آن كنجد پاشيده در فر از قبل داغ شده با حرارت 200 درجه سانتيگراد به مدت 10 دقيقه قرار دهيد.حتما حرارت را رعايت كنيد تا كيك پفكند و بالا بيايد بعد از 10 دقيقه حرارت را به 180 درجه رسانده و 15 تا 20 دقيقهديگر بماند تا رويه طلايي شود .(بعد از خنك شدن حتما كيك را در ظرف درب دار نگهداري نماييد تا ملايم بماند).
*** فقط به علاوه (+) زدن با کارد چرب روی کیک ها قبل از پخت فراموش نشه.

در دستور ذكر شده از ماسوره براي ريختن مايه كيك درون قالب كمك بگيريد ولي اگر براتون ريختن با ماسوره سخته يا اينكه قيف ندارين از قاشق استفاده كنيد

----------------------------------------------------------------------
حذف دستور شماره 6 - دستور شماره 5 و 6 یکی بودن

---------------------------------------------------------------

دستور شماره هفت:

کیک یزدی سیمین قاجار

مواد لازم برای 28 عدد کیک:
تخم مرغ 4 عدد
ماست 250 گرم
بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
نمک میوه یک دوم قاشق چایخوری
جوش شیرین یک دوم قاشق چایخوری
پودر هل 2 قاشق چایخوری
آرد 500 گرم
شکر 400 گرم (یک و دو سوم پیمانه)
گلاب 85 میلی لیتر (یک سوم پیمانه)
روغن مایع 250 میلی لیتر (1پیمانه)
خامه 2 قاشق سوپخوری
پودر پسته به میزان لازم (به دلخواهبرای روی کیک ها)
طرز تهیه:
- ابتدا فر را با 220 درجه سانتیگراد یا 450 درجه فارنهایت یا شماره 6 روشن کنید.
- قالب های کیک یزدی را نیز آماده نمایید و داخل آنها را کاغذ مخصوص بیندازید و داخل سینی فر بچینید.
- تخم مرغ ها و شکر را در کاسه ای بریزید و حدود پنج دقیقه با همزن برقی بزنید.
- سپس خامه و ماست را بیفزایید و یک دقیقه دیگر با همزن بزنید.
- موادخشک (آرد+ بیکینگ پودر+ جوش شیرین+ هل+ نمک میوه) را با هم مخلوط کنید و یک بار الک نمایید
- بعد یکباره همه این مواد را به مخلوط تخم مرغی اضافه کنیدو تمام مواد را 5 دقیقه با همزن بزنید.
- سپس گلاب را اضافه کرده یک دقیقه بزنید
- بعد روغن مایع را بیفزایید و دوباره یک دقیقه با همزن بزنید.
- دو سوم از کاغذ های داخل قالب را از مایه آماده شده پُر کنید و قالب ها در سینی بچینید.
- داخل فری که از قبل گرم کرده اید، روی طبقه وسط به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا کیک ها بپزند.
- در صورت دلخواه می توانید روی کیک ها کمی پودر پسته بپاشید.

نکات:
برای اینکه کیک شکل مخروطی داشته باشد با یک پالت (وسیله مخصوص شیرینی پزی) که در روغن مایع فرو کرده اید به صورت به علاوه (+) داخل کیک ها فرو کنید، درصورت دلخواه روی هر کیک مقداری پودر پسته بپاشید و بعد سینی را در فر قرار دهید. داغ بودن فر، برای بهتر پف کردن کیک بسیار مهم است. همچنین دقت داشته باشید که در مراحل تهیه، نباید کیک یزدی زیاد هم بخورد؛ فقط درحدمخلوط شدن کافی است. در مجموع با همزن دور متوسط 15 دقیقه زده شود.
نمک میوه نوعی پودر سفید رنگ است که برای هوا دهی در کیک های کوچک می توان از آن استفاده نمود.
ترکیبات این پودر شامل: نشاسته+ جوهرلیمو+ بی کربناتسدیم+ پیروفسفات+ آرد گندم به میزان خیلی کم است. نمک میوه رامی توانید از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید

------------------------------------------------------------------

دستور شماره هشت:

کیک یزدی
آرد: یک و نیم لیوان
شکر: 3/2لیوان
روغن مایع: 3/2لیوان
ماست: 2/1لیوان
پودر هل: 2/1قاشق مربا خوری
بکینگ پودر: 1قاشق مرباخوری
گلاب: 2قاشق غذاخوری
تخم مرغ: 2عدد
1.تخم مرغها رو با همزن میزنیم بعد شکر و اضافه میکنیم و با همزن خوب میزنیم.
2.ماست+روغن مایع رو اضافه میکنیم و دوباره با همزن میزنیم تا مواد خوب با هم مخلوط بشن.
3.حالا پودر هل+گلاب و میریزیم و در آخر هم آرد+بکینگ پودر وکم کم میریزیم و با همزن میزنیم تا کاملا با هم مخلوط و یکدست بشن.
۴.تو قالبهای کیک یزدی کاغذ کپسولی میذاریم بعد از مواد کیک به اندازه ای که یه مقدار از قالبها خالی بمونه پر میکنیم و در سینی فر میچینیم بعد میذاریم تو فر طبقه وسط به مدت ۱۰تا۱۵دقیقه.... (تاروی کیکها طلایی بشه)
میتونیم روی کیکها قبل از اینکه در فر بذاریم پودر پسته یا کنجد بریزیم....
۱-حتما ۵/۰ساعت قبل فر را با آخرین درجه اش روشن میکنیم باید کاملا داغ باشه وتا آخر پخت کیک هم باید با همین درجه حرارت باشه.*
۲-حتما از شکر استفاده بشه چون خود دونه های شکر باعث پف کیک می شه.*
۳-حتما از روغن مایع استفاده بشه.*
۴-به جای ماست میتونیم از شیر ولرم هم استفاده کنیم.*
۵-برای خوش طعم شدن کیکها میتونیم ازمقداری زعفران هم استفاده کنیم.*

----------------------------------------------------------------------------------------------
* دستور شماره 9 *
کیک یزدی
مواد لازم برای 12 عدد

تخم مرغ ------------- 2 عدد
شکر ---------------- 1/2 پیمانه
وانیل -------------- 1/3 ق چ خ
شیر یا ماست -------- 1/2 پیمانه (شیر بهتره)
آرد ---------------- 1 1/3 پیمانه (الک شود)
B.P ---------------- نصف ق چ خ
جوش شیرین ---------- نصف ق چ خ
روغن مایع ---------- کمتر از نصف پیمانه
هل ----------------- کمی


طرز تهیه :

تخم مرغ ها + شکر + وانیل را خوب با همزن می زنیم تا سفت و غلیظ شود (حدود 3 دقیقه)
شیر رو اضافه میکنیم. (کمی هم می زنیم)
روغن رو با هل اضافه می کنیم. کمی دیگر هم میزنیم.
آرد + بیکینگ پودر + جوش شیرین رو الک میکنیم .. و کم کم به مایع اضافه میکنیم
درون قالب های مافین کاغذ کیک یزدی می زاریم و مایع رو درون قالب ها میریزیم.
فر را از قبل با 200 درجه گرم میکنیم. قالب رو در فر میزاریم بعد از 10 دقیقه درجه ی فر رو به 175 درجه کاهش می دهیم و 15 دقیقه دیگر هم درون فر قرار می دهیم.
اگر دوست دارید شکلاتی باشه می تونید 1 قاشق غذاخوری پودر شکلات رو مقدار خیلی کمی اب جوش مخلوط می کنیم و بعد از اضافه کردن ارد ..مخلوط شکلات رو هم اضافه می کنیم.
--------------------------------------------------------------------------------------
دستور کیک یزدی با دستور استاد بابارحیمی
مواد لازم
آرد سفيد 300 گرم
تخم‌مرغ 3 عدد
شکر 200 گرم
ماست 150 گرم
روغن مايع 175 گرم
بيكينگ پودر يك قاشق سوپ‌خوري
هل سبز ساييده يک قاشق چايخوري
وانيل 2/1 قاشق چايخوري
كشمش 75 گرم

طرزتهيه
شکر، تخم‌مرغ، ماست و روغن مايع و وانيل را در کاسه‌اي با هم‌زن دستي يا برقي به مدت 5 دقيقه مخلوط مي‌کنيم.در ظرف ديگري بکينگ پودر را با آرد و هل مخلوط مي‌کنيم و الك مي كنيم سپس بتدريچ به مخلوط شکر و تخم‌مرغ اضافه مي‌کنيم و هم مي‌زنيم. (به مدت 5 دقيقه) يا با دور تند همزن چند ثانيه آرد را به خورد مواد دهيد در حديكه مواد كيك صاف و يكدست شودكشمش را اضافه و كمي با ليستك به خورد خمير بدهيد کاغذهاي مخصوص را داخل قالب‌هاي فلزي کيک يزدي مي‌گذاريم. از مواد داخل قالب‌ها را تا نيمه پر مي‌کنيم تا دو سوم پر مي كنيم سپس قاشق يا چنگال را در روغن مايع زده و در وسط كيك‌ها فرو مي‌كنيم. در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 210 تا 230 درجه در فرهاي معمولي (درطبق بالا)به مدت 20 دقيقه
توسط : سعيد بابارحيمي - مجله هنر آشپزي
Attached Images
File Type: jpg DSC00927.jpg (91.7 کیلوبایت, 22 views)
File Type: jpg DSC00982.jpg (92.9 کیلوبایت, 5 views)
__________________

آخرین ویرایش توسط Narges در تاریخ 2013-12-17 انجام شده است علت: اضافه کردن دستور استاد بابارحیمی
baranbahari آفلاین است   پاسخ با نقل قول
77 کاربر زیر از دوست گرامی baranbahari عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*anna* (2012-02-10), *عاطفه* (2013-08-14), 13899 (2014-09-27), 9876 (2012-10-07), Afrodit (2011-06-02), asma (2012-06-08), atena46 (2013-08-24), ღ.ترنم.ღ (2013-12-04), Bahari (2012-05-21), Beauty (2014-06-10), beheshteh (2011-05-18), dila (2011-05-19), gisoo2 (2014-05-16), gole_yakh (2011-10-26), hamraz (2012-08-15), Hanasakura (2011-05-18), Hanichef (2013-07-30), hasty7 (2014-06-02), Homa2 (2014-01-06), jenifer (2011-05-18), kaktos (2011-05-18), Khaleh Mary (2011-06-02), leili (2012-07-05), Mahshid (2011-10-31), majid219 (2013-03-28), mana (2011-11-05), maral juju (2013-11-11), marie (2013-09-10), Marjan (2011-05-18), marmar11 (2013-10-31), melmel (2013-05-28), Mer3de (2012-07-01), M_R_Z_khanomi (2014-05-07), Narges (2011-05-29), neda (2011-05-31), Neshat (2011-07-30), Pana (2012-01-21), parastoo (2011-07-30), Pari65 (2014-05-11), Piano (2013-09-10), rosha (2012-02-21), s1387p (2013-05-02), sahel joon (2011-05-19), Sakineh (2013-12-28), sara68 (2013-10-26), sara87 (2013-06-13), Sardooneh (2011-05-18), setayesh66 (2012-09-08), signorina (2012-12-26), Simin1 (2013-06-08), smart_girl (2012-09-23), sorour (2013-07-17), tamana (2014-05-27), torobche (2011-05-18), tozhi (2013-04-28), ttahamtan (2012-06-16), فاطمه مهر (2013-08-20), فرن (2012-04-16), مهرانه (2013-05-31), میترا (2011-07-04), ماهمون (2011-10-31), نادیه (2013-07-01), وستا (2011-05-25), یواشکی (2013-07-16), veronika (2014-10-22), white rose (2013-05-31), zahra267 (2012-01-28), zaryn (2014-06-05), آشپزخونه سپیده (2012-09-09), الیکا (2013-02-06), حمیده پهلوانپور (2014-09-05), دنیا (2013-05-14), سپیده مامان امیرعلی (2012-10-07), ستاره12 (2012-05-14), سحر عاصم (2013-09-30), شبنم 71 (2012-12-24), عسل شمس (2013-12-06)
قدیمی 2011-06-02, 11:55 AM   #2
Narges
مدیر سراسری
 
آواتار Narges
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: سرزمین مادری
ارسالها: 1,941
تشکر کرده : 31,959
تشکر شده 35,464 بار در 2,016 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Narges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: كيك يزدي

دوست جون از دستور خوبی که گذاشتید متشکرم
این هم کیک یزدی محصول مشترک من و سحر با دستور باران بهاری عزیزم
خیلی عالی بود فکر نکنم مگر در مواقع ضروری دیگه از بیرون کیک یزدی بگیرم
راستی اگر ایمیلی از اکرم جون داری براشون دعوتنامه بده که بیان روزمنو
Attached Images
File Type: jpg cup cake-yazdi-1.jpg (29.4 کیلوبایت, 12 views)
File Type: jpg cup cake-yazdi-2.jpg (41.1 کیلوبایت, 8 views)
__________________
روزمنو/خانه من/خانه تو
من دلم می خواهد/خانه ای داشته باشم پر دوست/کنج هر دیوارش/دوستهایم بنشینند آرام/گل بگو گل بشنو
هرکسی می خواهد/وارد خانه پر عشق و صفایم گردد/یک سبد بوی گل سرخ/به من هدیه کند
شرط وارد گشتن/شست و شوی دلهاست/شرط آن داشتن/یک دل بی رنگ و ریاست
بر درش برگ گلی می کوبم/روی آن با قلم سبز بهار/می نویسم ای یار
خانه ی ما اینجاست
Narges آنلاین است   پاسخ با نقل قول
44 کاربر زیر از دوست گرامی Narges عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
9876 (2012-10-07), aram (2013-12-17), asma (2012-06-08), Azijam (2012-07-22), ღ.ترنم.ღ (2012-05-21), Bahari (2012-05-21), baranbahari (2011-06-13), dila (2011-06-13), gisoo2 (2014-05-16), hamraz (2012-08-15), Hanichef (2013-06-27), Khaleh Mary (2011-06-02), leili (2012-07-20), loyee_15 (2013-11-17), Mahshid (2012-12-31), mamaneasal (2012-12-26), maral juju (2013-11-10), mariya63 (2013-05-03), marmar11 (2014-02-20), melmel (2013-05-28), Mitra@ (2014-08-10), Rose (2011-06-12), rosha (2012-02-21), Salva (2011-06-02), Samane (2011-06-02), sara68 (2013-10-26), Sardooneh (2011-06-13), sarina-kian (2011-06-02), setayesh66 (2012-07-11), Simin1 (2013-06-08), smart_girl (2012-09-23), sorour (2013-07-17), tamana (2014-05-27), ttahamtan (2012-06-16), میترا (2011-07-04), یواشکی (2013-07-16), veronika (2014-10-22), آشپزخونه سپیده (2012-09-09), الیکا (2013-02-06), باران78 (2013-10-13), حمیده پهلوانپور (2014-09-05), دنیا (2013-05-14), دختران من (2014-09-08), شبنم 71 (2012-12-11)
قدیمی 2011-06-12, 10:39 PM   #3
eksir
کاربر نیمه فعال
 
آواتار eksir
 
تاریخ عضویت: Apr 2011
ارسالها: 219
تشکر کرده : 1,391
تشکر شده 4,512 بار در 303 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
eksir has a reputation beyond reputeeksir has a reputation beyond reputeeksir has a reputation beyond reputeeksir has a reputation beyond reputeeksir has a reputation beyond reputeeksir has a reputation beyond reputeeksir has a reputation beyond reputeeksir has a reputation beyond reputeeksir has a reputation beyond reputeeksir has a reputation beyond reputeeksir has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: كيك يزدي

من واقعا آخرش نفهميدم تفاوت كيك يزدي ومافين چيه؟يعني كيك يزدي يه نوع كاپ كيكه؟
به هر حالت من اينها رو با دستور كيك يزدي ولي در قالب مافين درست كردم.حالا اسمش چيه؟نمي دونم!
Attached Images
File Type: jpg mafin.jpg (49.0 کیلوبایت, 9 views)
eksir آفلاین است   پاسخ با نقل قول
43 کاربر زیر از دوست گرامی eksir عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
9876 (2012-10-07), Afrodit (2011-06-12), asma (2012-06-08), aynazjon (2013-06-13), Azijam (2012-07-22), ღ.ترنم.ღ (2013-12-04), bahar777 (2014-10-07), Bahari (2012-05-21), baranbahari (2011-06-13), hamraz (2012-08-15), Hanichef (2013-06-27), Khaleh Mary (2011-07-22), leili (2012-07-05), loyee_15 (2013-11-17), Mahshid (2011-10-31), Maneli (2012-01-21), maral juju (2013-11-10), marie (2013-09-10), mariya63 (2013-05-03), Marjan (2011-06-13), marmar11 (2014-02-20), masi (2011-06-20), melmel (2013-05-28), Mitra@ (2014-08-10), Narges (2011-06-12), rosha (2012-02-21), Salva (2011-06-12), Sardooneh (2011-06-13), setayesh66 (2012-07-11), Simin1 (2013-06-08), smart_girl (2012-09-23), sorour (2013-07-17), ttahamtan (2012-06-16), فلونه (2013-02-26), فاطمه مهر (2013-08-20), فرن (2012-04-16), میترا (2011-07-04), پاندا (2012-10-12), veronika (2014-10-22), آشپزخونه سپیده (2012-09-09), الیکا (2013-02-06), حمیده پهلوانپور (2014-09-05), دنیا (2013-05-14)
قدیمی 2011-06-12, 11:10 PM   #4
eksir
کاربر نیمه فعال
 
آواتار eksir
 
تاریخ عضویت: Apr 2011
ارسالها: 219
تشکر کرده : 1,391
تشکر شده 4,512 بار در 303 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
eksir has a reputation beyond reputeeksir has a reputation beyond reputeeksir has a reputation beyond reputeeksir has a reputation beyond reputeeksir has a reputation beyond reputeeksir has a reputation beyond reputeeksir has a reputation beyond reputeeksir has a reputation beyond reputeeksir has a reputation beyond reputeeksir has a reputation beyond reputeeksir has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: كيك يزدي

نقل قول:
ارسالی توسط Narges مشاهده موضوع
اکسیر عزیزم چه تفاهمی من هم در مورد مفهوم مافین مشکل دارم
ولی به نظرم کیک یزدی یه کاپ کیک سنتیه
یکبار از شیرینی فروشی مافین گرفتم توش شکلات و کارامل داشت و ارتفاعش حدود 10 سانت بود
اوه چه جالب نرگس جونمباورت ميشه خيلي وقته مي خواستم اين سوال رو بپرسم ولي روم نميشد.مي بيني چقدر من خجالتيم
درسته منم همين حدس رو مي زدم ،هر چند نمي دونستم مافيني ممكنه 10 سانتيمتر ارتفاع داشته باشه
بسيار ممنونم كه جواب دادي

آخرین ویرایش توسط Mahshid در تاریخ 2012-12-31 انجام شده است علت: اضافه کردن سوال
eksir آفلاین است   پاسخ با نقل قول
16 کاربر زیر از دوست گرامی eksir عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-07-22), ღ.ترنم.ღ (2012-02-19), bahar777 (2014-10-07), hamraz (2012-08-15), Mahshid (2011-10-31), maral juju (2013-11-11), Narges (2011-09-22), sorour (2013-07-17), ttahamtan (2012-06-16), میترا (2011-07-04), veronika (2014-10-22), آشپزخونه سپیده (2013-05-04), الیکا (2013-02-06), حمیده پهلوانپور (2014-09-05), دنیا (2013-05-14), شبنم 71 (2012-12-11)
قدیمی 2011-06-12, 11:42 PM   #5
eksir
کاربر نیمه فعال
 
آواتار eksir
 
تاریخ عضویت: Apr 2011
ارسالها: 219
تشکر کرده : 1,391
تشکر شده 4,512 بار در 303 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
eksir has a reputation beyond reputeeksir has a reputation beyond reputeeksir has a reputation beyond reputeeksir has a reputation beyond reputeeksir has a reputation beyond reputeeksir has a reputation beyond reputeeksir has a reputation beyond reputeeksir has a reputation beyond reputeeksir has a reputation beyond reputeeksir has a reputation beyond reputeeksir has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: كيك يزدي

نقل قول:
ارسالی توسط Rose مشاهده موضوع
دوستان بنظرتون کیک یزدی های بیرون که بعد از پخت وسطش شکافته میشه چیکار میکنند؟؟
من خودم شنیدم قاشق رو داخل روغن داغ فرو میبرن و روی کیک یزدی رو یه + میزنند اونوقت بعد از پخت روش شکافته میشه بنظرتون این روش جواب میده ؟!
منم شنيده بودم يه بار هم اينو امتحان كردم ولي هيچ اتفاقي نيفتاد.شايد اگه دستورت خمير سفتي بده بشه اينكارو كرد ولي خمير كيك يزدي من شل بود براي همين هرچي قاشق رو مي زدم بلافاصله به جاي اولش بر مي گشت.

آخرین ویرایش توسط Mahshid در تاریخ 2012-12-31 انجام شده است علت: اضافه کردن سوال
eksir آفلاین است   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از دوست گرامی eksir عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-07-22), bahar777 (2014-10-07), hamraz (2012-08-15), Khaleh Mary (2011-07-22), Mahshid (2011-10-31), mary.bouyer (2014-09-26), Narges (2011-09-22), Rose (2011-06-13), sorour (2013-07-17), ttahamtan (2012-06-16), میترا (2011-07-04), veronika (2014-10-22)
پاسخ

کلیدواژه
كيك, ماست, مزه, معروف, يزدي, يزدی, یزدی, کیک, گردو, آموزش, برنج, ترنم, تره, خدا, داستان, روزمنو, سنتی, سوپ, شير, شیرینی, عکس, عطر

در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 15 (1 عضو و 14 میهمان)
12345t
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
شولی - آش یزدی سیندرلا22 غذاهای استان یزد 28 2014-09-09 07:52 PM
جشنواره سنتی گل غلطان مارال خانم گزارش های تصویری 0 2013-06-11 06:36 PM
غذاهای سنتی قوم بختیاری: armita-anita غذاهای استان چهارمحال و بختیاری 3 2013-05-03 07:04 PM
ماقوت یزدی (دسر یزدی) سیندرلا22 غذاهای استان یزد 2 2012-07-28 07:07 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 05:14 PM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد