کارگاه های آموزشی در رومنو - جشنواره پاییز هزار رنگ
مسابقه آشپزی 54 در روزمنو
کارگاه آموزش نوشیدنی های گرم
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > آشـپزی سـنتی در روزمنو > آش و هلیم

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2010-12-25, 09:15 AM   #1
ashpazbanoo
کاربر جدید
 
آواتار ashpazbanoo
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: بندرعباس
ارسالها: 45
تشکر کرده : 24
تشکر شده 989 بار در 44 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
ashpazbanoo has much to be proud ofashpazbanoo has much to be proud ofashpazbanoo has much to be proud ofashpazbanoo has much to be proud ofashpazbanoo has much to be proud ofashpazbanoo has much to be proud ofashpazbanoo has much to be proud ofashpazbanoo has much to be proud of
پیشفرض هلیم بادمجان

با اجازه مدیر محترم
به نظرم جای حلیم بادمجان یا کشک و بادمجان خالی بود...
اینم حلیم بادمجان من ;
Attached Images
File Type: jpg 11.JPG (194.4 کیلوبایت, 46 views)
ashpazbanoo آفلاین است   پاسخ با نقل قول
27 کاربر زیر از دوست گرامی ashpazbanoo عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-07-25), ღ.ترنم.ღ (2012-05-28), bahar2 (2013-04-22), Beauty (2014-07-01), hamraz (2012-08-30), Hanichef (2012-08-07), Mahani (2011-05-16), Mahboubehbanoo (2012-10-15), Mahshid (2012-07-25), mami ghazal (2012-05-28), marie (2014-09-26), marmar11 (2013-10-02), masi (2011-05-16), mehrnaz salmani (2013-06-05), Narges (2011-08-02), prastoo (2012-06-04), setayesh66 (2012-09-07), Soli (2012-12-05), surme (2013-08-04), فاطیما (2012-07-29), مریم (2012-07-24), نیکی (2011-05-16), veronika (2013-04-11), zariattari (2012-05-05), دنیا (2012-07-16), رها62 (2012-12-04), عسل شمس (2013-10-02)
قدیمی 2011-02-03, 10:39 PM   #2
Rose
کاربر نیمه فعال
 
آواتار Rose
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 490
تشکر کرده : 2,599
تشکر شده 4,540 بار در 535 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Rose has a reputation beyond reputeRose has a reputation beyond reputeRose has a reputation beyond reputeRose has a reputation beyond reputeRose has a reputation beyond reputeRose has a reputation beyond reputeRose has a reputation beyond reputeRose has a reputation beyond reputeRose has a reputation beyond reputeRose has a reputation beyond reputeRose has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: حلیم بادمجان

اينم از حليم بادجون من ظاهراً تاپيك دستور نداره دستورش رو هم اينجا ميزارم
واسه تزئينش هم بادمجون رو قالب زدم و يه خورده گذاشتم تو كمي آب بجوشه


مواد لازم :برای ۵-۶ نفر

بادمجان :یک کیلو یا هفت الی هشت عدد قلمی

گوشت سردست گوسفند بدون استخوان :400گرم

عدس :نصف لیوان یا صد گرم

برنج :نصف لیوان یا صد گرم

پیاز :دو عدد بزرگ

کشک :یک ونیم لیوان

نعنا خشک :دو قاشق غذا خوری

روغن مایع و گردو وزعفران :به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا پیاز را که به صورت خلالی برش دادیم را درقابلمه ودر روغن مایع تفت می دهیم تا کاملا طلایی بشه .

دو سوم پیاز داغ را کنار می گذاریم .و بعد گوشت را اضافه می کنیم و کمی گوشت را تفت می دهیم تا فقط تغییر رنگ بدهد .

حالا روی گوشت آب می ریزیم تا حدود یک سوم قابلمه و صبر می کنیم تا به جوش بیاد وکف روی آن را می گیریم .و حرارت را ملایم می کنیم .ودر قابلمه را می گذاریم ..کمی که گوشت پخته شد عدس را که از قبل خیس کردیم هم به ان می افزاییم .و می گذاریم تا گوشت وعدس پخته بشه .

در این فاصله بادمجان ها را پوست می کنیم و حدود نیم ساعت در اب نمک نسبتا شور قرار می دهیم(براي اينكه زهر آبش خارج بشه) وبعد آنها را خشک می کنیم و در کمی روغن ودر حرارت ملایم سرخ می کنیم .

وقتی گوشت وعدس پخته شد بادمجان ها را به ان اضافه می کنیم و حدود نیم ساعت در قابلمه را می گذاریم تا بادمجان هم پخته بشه .

حدود یک ونیم لیوان اب قابلمه را برمی داریم و سپس برنج شسته شده را (ترجیحا نیم دانه ) به آن می افزاییم و صبر می کنیم برنج پخته بشه واب دیگ هم تموم بشه .در این فاصله نمک را اندازه می کنیم ولی باید توجه داشته باشیم که کشک هم نمک داره و بنابراین کمی کمتر نمک اضافه می کنیم .

حالا با گوشت کوب محتویات قابلمه را خوب می کوبیم و نصف کشک را به آن می افزاییم تا به صورت زیر دربیاد .

ودوباره روی حرارت می گذاریم و یک ونیم لیوان آب گوشت را به ان اضافه می کنیم و روی حرارت به هم می زنیم تا کشدار بشه و خوب جا بیفته ...

حلیم آماده هست .آنرا با نعناع داغ و گردو وپیاز داغ وکشک (اگه دوست داشتیم آنرا با کمی زعفران مخلوط می کنیم ) تزیین می کنیم .......خیلی خوشمزه هست ...نوش جان ..
Attached Images
File Type: jpg 23.jpg (33.1 کیلوبایت, 5 views)
File Type: jpg 22.jpg (36.1 کیلوبایت, 5 views)
File Type: jpg 55.jpg (34.0 کیلوبایت, 5 views)
__________________
خانه من، خانه تو
Rose آفلاین است   پاسخ با نقل قول
46 کاربر زیر از دوست گرامی Rose عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Amitida (2012-04-19), Azijam (2012-05-16), ღ.ترنم.ღ (2012-05-28), baran1357 (2012-11-21), Beauty (2014-07-01), Betty (2011-02-04), desire (2013-07-31), gp93 (2012-10-28), hamraz (2012-08-30), Hanasakura (2011-02-04), Hanichef (2012-08-07), hasty7 (2014-06-18), Khaleh Mary (2011-06-03), mahbobe66 (2012-12-05), Mahboubehbanoo (2012-10-15), Mahshid (2012-07-25), mami ghazal (2012-05-28), marie (2014-09-26), Marjan (2011-02-03), marmar11 (2013-04-11), masi (2011-05-16), mehrnaz salmani (2013-06-05), Nahid59 (2013-07-30), Narges (2011-08-02), Nasibeh (2012-06-05), prastoo (2012-06-04), rasa (2011-04-19), Samane (2011-02-03), selin (2012-08-30), Shidak (2011-02-04), signorina (2012-07-01), Soli (2012-12-05), Tasha (2014-08-06), فاطمه مهر (2013-10-30), فاطیما (2012-07-29), مریم (2012-07-24), نیوشا (2013-08-04), نیکی (2011-05-16), veronika (2013-05-10), Yekta (2014-03-02), zariattari (2012-05-05), zhale (2013-07-31), دنیا (2012-07-16), رها62 (2012-12-04), عسل شمس (2013-10-02)
قدیمی 2011-05-15, 10:08 PM   #3
Afrodit
کاربر نیمه فعال
 
آواتار Afrodit
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 250
تشکر کرده : 4,540
تشکر شده 4,780 بار در 989 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Afrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond reputeAfrodit has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: حلیم بادمجان

Attached Images
File Type: jpg AFRODIT-1.jpg (67.7 کیلوبایت, 13 views)
__________________


من و خداوند هر روز صبح فراموش می کنیم
او خطاهای من و من لطف او را ...
Afrodit آفلاین است   پاسخ با نقل قول
43 کاربر زیر از دوست گرامی Afrodit عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
afarin08 (2011-05-15), Azijam (2012-05-16), ღ.ترنم.ღ (2012-05-28), bahar2 (2013-04-22), bahare shad (2011-05-15), baran1357 (2012-11-21), Beauty (2014-07-01), Benyamin (2011-05-15), hamraz (2012-08-30), Hanasakura (2011-05-16), Hanichef (2012-08-07), Khaleh Mary (2011-06-03), kooty (2011-09-29), Mahani (2011-05-16), Mahboubehbanoo (2012-10-15), Mahshid (2012-07-25), mami ghazal (2012-05-28), mamosh (2014-05-03), Maneli (2012-02-20), marie (2014-09-26), marmar11 (2013-04-11), masi (2011-05-16), mehrnaz salmani (2013-06-05), Narges (2011-08-02), prastoo (2012-06-04), reyhaan (2013-01-13), sarmineh (2011-05-15), setayesh66 (2012-09-07), Soli (2012-12-05), فاطیما (2012-07-29), مریم (2012-07-24), نیوشا (2013-08-04), نیکی (2011-05-16), veronika (2013-04-11), Yekta (2014-03-02), zariattari (2012-05-05), zhale (2013-07-31), افسانه (2011-05-16), دنیا (2012-07-16), رها62 (2012-12-04), شبهای تهران (2013-04-22), عسل فرفری (2011-06-03)
قدیمی 2011-06-02, 08:23 PM   #4
سایان
کاربر نیمه فعال
 
آواتار سایان
 
تاریخ عضویت: Feb 2011
موقعیت: پشت هیچستان
ارسالها: 208
تشکر کرده : 1,471
تشکر شده 2,892 بار در 266 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
سایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond reputeسایان has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: حلیم بادمجان

حلیم بادمجان با دستوری که کمی با رز عزیز متفاوت هستش.

گوشت - برنج -بادمجان-پیاز -نعنا -کشک-زعفران دم کرده-ادویه

اول گوشت و با یه پیاز میپزیم خوب که پخته شد کوشت رو توی یک ظرف دیگه می کوبیم و برنج و بادمجان های سرخ شده را توی آب گوشت میپزیم بهتره بادمجان حلیم رو خیلی سرخ نکنیم چون رنگش تیره میشه وقتی برنجا خیلی خوب پخت با کوشت کوب برقی یا دستی میکوبیمشون و بعد گوشت رو کم کم اضافه میکنیم و سعی میکنیم در یک جهت خاص آرام هم بزنیم تا حلیم حالت کش دار پیدا کنه این عملیات رو روی شعله ملایم انجام میدیم .پیاز و خرد یا رشته میکنیم و سرخ میکینم وقتی کمی طلایی شد زردچوبه و دارچین بهش میزنیم و در نهایت نعنا خشک و اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم و خاموش میکنیم تا عطر نعنا عوض نشه . نعنا داغم به حلیم اضافه میکنیم و کشک و مقداری زغفران دم کرده میریزیم و مرتب هم میزنیم .نمک و فلفل غذا را اندازه میکنیم و میشه دارچین بیشتری اضافه کرد .وقتی غلظت حلیم به مقدار دلخواه رسید شعله رو خیلی کم میکنیم و یه دم کنی در قابلمه میذاریم تا حلیم حد اقل یه ربع دم بکشه بهتره 5 تا 10 دقیقه قبل از سرو غذا شعله رو خاموش کنید تا با در بسته روغن بندازه اگه نعن تازه هم دارید میشه درسته بندازید توی قابلمه که عطرش به حلیم پس بده و بعد درش بیارید
اگر گوششتون کم بود یا اصلا چرب نبود میشه از کمی گوشت چرخ کرده هم استفاده کرد و همزمان با گوشت اونم بپزید اصلا مشخص نمیشه
نوش جان
Attached Images
File Type: jpg 0789.jpg (102.8 کیلوبایت, 2 views)
__________________
امواج زندگی را بپذیر حتی اگر گاهی تو را به قعر دریا ببرند،آن ماهی آسوده که همیشه در سطح آب می بینی مرده است...!
سایان آفلاین است   پاسخ با نقل قول
30 کاربر زیر از دوست گرامی سایان عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Darya* (2011-06-02), Azijam (2012-05-16), ღ.ترنم.ღ (2012-05-28), bahar2 (2013-04-22), Beauty (2014-07-01), hamraz (2012-08-30), Hanichef (2012-08-07), Khaleh Mary (2011-06-03), Mahboubehbanoo (2012-10-15), Mahshid (2012-07-25), mami ghazal (2012-05-28), marie (2014-09-26), marmar11 (2013-04-11), mehrnaz salmani (2013-06-05), Narges (2011-08-02), Nasibeh (2012-06-05), prastoo (2012-06-04), Soli (2012-12-05), tati (2011-06-04), فاطیما (2012-07-29), مریم (2012-07-24), نیوشا (2013-08-04), veronika (2013-04-11), Yekta (2014-03-02), zariattari (2012-09-01), دنیا (2012-07-16), رها62 (2012-12-04), راضیه27 (2014-03-11), عسل شمس (2013-10-02)
قدیمی 2011-06-02, 10:52 PM   #5
Shidak
کاربر فعال
 
آواتار Shidak
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 1,314
تشکر کرده : 9,390
تشکر شده 19,174 بار در 1,442 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Shidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond reputeShidak has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: حلیم بادمجان

حلیم بادمجان من با هر دو دستور گذشته شده فرق داره. من گوشت رو با پیاز و آدویه جات میپزم. وقتی‌ که نیم پز شد عدس رو اضافه می‌کنم. وقتی‌ که گوشت و عدس پخته شدن بادمجان‌ها رو که از قبل سرخ کردم اضافه می‌کنم و حلیم رو با گوشت کوب برقی خوب میکس می‌کنم. . در آخر کمی‌ هم کشک اضافه می‌کنم. روش رو هم با پیاز داغ و نعناع داغ و کشک و گردو تزئین می‌کنم. به نظر خودم که مزه حلیم بادمجون هام عالی‌ است.
Attached Images
File Type: jpg S7309227c.jpg (56.2 کیلوبایت, 4 views)
__________________
چقدر سخته همرنگ جماعت شدن, وقتي جماعت خودش هزار رنگ است.
Shidak آفلاین است   پاسخ با نقل قول
37 کاربر زیر از دوست گرامی Shidak عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-05-16), ღ.ترنم.ღ (2012-05-28), bahar2 (2013-04-22), Beauty (2014-07-01), ChefShadi (2011-06-02), hamraz (2012-08-30), Hanichef (2012-08-07), Khaleh Mary (2011-06-03), kooty (2011-09-29), Mahboubehbanoo (2012-10-15), Mahshid (2012-07-25), mami ghazal (2012-05-28), marie (2014-09-26), marmar11 (2013-04-11), mehrnaz salmani (2013-06-05), mjna (2012-02-19), Narges (2011-08-02), niloofar63 (2012-10-02), prastoo (2012-06-04), Rose (2011-08-02), setayesh66 (2012-09-07), Soli (2012-12-05), tati (2011-06-04), فاطیما (2012-07-29), مریم (2012-07-25), نیوشا (2013-08-04), veronika (2013-04-11), Yekta (2014-03-02), zamzam (2013-07-14), zariattari (2012-06-18), باران78 (2013-10-15), دنیا (2012-07-16), رها62 (2012-12-04), سایان (2011-06-03), عسل فرفری (2011-06-03), عسل شمس (2013-10-02)
پاسخ

کلیدواژه
ماست, محلی, مزه, هلیم, گردو, بادمجان, برنج, حبوبات, عاشقشم, عطر

در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
خورش بادمجان Samane خورش و قلیه 88 2014-10-10 06:31 PM
گراتن بادمجان simple گراتن، سوفله و پاناد 45 2014-09-25 08:41 PM
بادمجان شکم پر صدرا انواع خوراک (با انواع گوشت، حبوبات و سبزیجات) 42 2014-09-04 08:56 PM
بادمجان شکم پر با سویا adonis غذاهای گیاهی و غذا با سبزیجات 0 2012-05-15 02:05 PM
تورته بادمجان Mahani کیش، تارت و پای غذایی 6 2011-06-21 03:11 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 05:22 PM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد