مسابقه آشپزی و شیرینی پزی 52 - ویژه نوروز 93
>>> برنامه های آموزشی ویژه روزمنو <<<
مسابقه عکس کودک 24 - اخم کوچولوها !
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > فوت و فن های آشپزی و خانه داری > نگهداری مواد غذایی

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-05-14, 01:02 PM   #1
Marjan
کاربر فعال
 
آواتار Marjan
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: تهران
ارسالها: 1,440
تشکر کرده : 9,003
تشکر شده 9,043 بار در 1,587 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Marjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond reputeMarjan has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
4/20 20/20
Today ارسالها
1/5 sssss1440
پیشفرض نحوه نگهداری انواع سبزيجات تازه در فريزر

من هميشه لوبيا سبز و باقالي رو بعد از باك كردن بدون اببز كردن تو فريزر ميزارم تازه و سبز هم ميمونه ولي راجع به نخود سبز تجربه اي ندارم خوشحال ميشيم دوستان تجربياتشون رو اينجا با ما در ميون بزارن
__________________
آدمي ، زاده افكار خويش است، فردا همان خواهد شد كه امروز به آن مي انديشد.
Marjan آنلاین است   پاسخ با نقل قول
21 کاربر زیر از دوست گرامی Marjan عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-01-22), baran1357 (2012-11-13), elahe jon (2012-07-06), Hanichef (2012-08-22), maghboleh (2013-08-20), marzi.kh (2013-12-08), mayam (2011-06-27), melika92 (2013-07-12), Narges (2011-05-14), Neshat (2011-10-06), parisa.j (2012-06-07), shamim90 (2013-07-14), Shamimi (2013-07-13), sorour (2013-08-14), torkan (2013-08-02), فاطمه مهر (2012-10-09), یاسمن (2012-06-09), پری349 (2014-02-17), veronika (2013-09-05), zomo. (2013-07-19), دنیا (2012-07-25)
قدیمی 2011-05-14, 01:18 PM   #2
Narges
مدیر سراسری
 
آواتار Narges
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: سرزمین مادری
ارسالها: 1,861
تشکر کرده : 28,990
تشکر شده 32,300 بار در 1,929 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Narges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
5/20 20/20
Today ارسالها
0/5 sssss1861
پیشفرض پاسخ: نحوه نگهداري انواع سبزيجات تازه در فريزر

مرجان جونم تاپیک خیلی خوب و مفیدی زدی، متشکرم
من چندتا مطلب در این مورد دارم که براتون میذارم
__________________
روزمنو/خانه من/خانه تو
من دلم می خواهد/خانه ای داشته باشم پر دوست/کنج هر دیوارش/دوستهایم بنشینند آرام/گل بگو گل بشنو
هرکسی می خواهد/وارد خانه پر عشق و صفایم گردد/یک سبد بوی گل سرخ/به من هدیه کند
شرط وارد گشتن/شست و شوی دلهاست/شرط آن داشتن/یک دل بی رنگ و ریاست
بر درش برگ گلی می کوبم/روی آن با قلم سبز بهار/می نویسم ای یار
خانه ی ما اینجاست
Narges آفلاین است   پاسخ با نقل قول
16 کاربر زیر از دوست گرامی Narges عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-01-22), elahe jon (2012-07-06), maghboleh (2013-08-20), Marjan (2011-05-14), mayam (2011-06-27), melika92 (2013-07-12), parisa.j (2012-06-07), sara namdar (2013-08-03), shamim90 (2013-07-14), Shamimi (2013-07-13), sorour (2013-08-14), فاطمه مهر (2012-10-09), پری349 (2014-02-17), veronika (2013-09-05), zomo. (2013-07-19), دنیا (2012-07-25)
قدیمی 2011-05-14, 01:22 PM   #3
Narges
مدیر سراسری
 
آواتار Narges
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: سرزمین مادری
ارسالها: 1,861
تشکر کرده : 28,990
تشکر شده 32,300 بار در 1,929 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Narges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
5/20 20/20
Today ارسالها
0/5 sssss1861
پیشفرض پاسخ: نحوه نگهداري انواع سبزيجات تازه در فريزر

روش‌های منجمد کردن مواد غذایی

هر ماده غذایی در فریزر دارای مدت زمان معینی برای نگهداری است. به عنوان مثال میوه و سبزیجات را می‌توان 8 تا 12 ماه در فریزر نگهداری کرد، همچنین گوشت پرندگان 6 تا 9 ماه، انواع ماهی 3 تا 6 ماه، گوشت قرمز خرد شده یا چرخ‌کرده 3 تا 4 ماه و گوشت‌های فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس را یک تا 2 ماه، می‌توان در محیط فریزر نگهداری کرد...

کم‌کم با پایان یافتن فصل تابستان و آغاز یک فصل جدید دیگر، بسیاری از زنان خانه‌دار به فکر اندوخته‌کردن مواد غذایی می‌افتند.

لوبیا سبز، باقلا، بامیه، کرفس، بادمجان و خیلی دیگر از مواد غذایی از آن دسته اقلامی هستند که شهریور ماه در فریزر خانه‌ها جای می‌گیرند و با این که متخصصان تغذیه تاکید بر این دارند که تا حد امکان از مواد غذایی تازه به جای مواد فریزری استفاده شود، ولی می‌توان با رعایت اصول صحیح فریز کردن، کیفیت این مواد را حفظ و تا ماه‌ها از این مواد غذایی استفاده کرد.



نخستین گام برای فریز کردن مواد غذایی، نوع و شرایط بسته‌بندی است چرا که با این کار شما عطر، رنگ، طعم و مزه حقیقی موادتان را حفظ خواهید کرد. به همین دلیل بسته‌بندی از نوعی که به خروج رطوبت مواد مقاوم باشد، می‌تواند در این راه بسیار کمک‌کننده باشد، ولی نباید فراموشتان شود که مواد را باید طوری بسته‌بندی کنید که به هنگام خروج از فریزر، تمام آن در یک وعده صرف شود، چون هر بسته مواد غذایی که از فریزر خارج می‌شود، نباید دوباره به فریزر برگردد؛ چرا که با این کار به ازای هر بار خروج از یخزدگی مواد، از ارزش تغذیه‌ای آن کاسته خواهد شد. بنابراین سعی کنید طوری مواد را بسته‌بندی کنید که بتوانید آن را در یک وعده مصرف کنید.


همیشه از دوام و مقاومت کیسه فریزتان مطلع باشید و در صورت مقاومت نداشتن نایلون فریزی، از 2 نایلون استفاده کنید تا مواد غذایی از داخل به خارج (فریزر)‌ نشتی نداشته باشد.
پس از بسته‌بندی از نفوذ بوی فریزر به داخل کیسه‌های بسته‌بندی مطمئن شوید و هیچ گاه از نایلون یا ظروفی که مخصوص فریز کردن نیستند، استفاده نکنید.


گفته می‌شود که متخصصان علوم تغذیه، بهترین نوع ظروف بسته‌بندی فریزری را از نوع شیشه‌ای می‌‌دانند؛ چرا که اغلب این ظروف، دارای دهانی گشاد هستند تا به هنگام خروج مواد غذایی از آنها، این کار به سهولت انجام شود ولی آنچه که باید خانم‌های خانه‌دار به آن توجه داشته باشند توجه به فضای خالی بالای ظرف یا فاصله بین سطح ماده غذایی تا در ظرف است که پس از انبساط مواد غذایی در اثر یخ زدن، ظرف نشکند، بویژه در مایعات که انبساط آنها بیشتر بوده و امکان آسیب به ظروف بسته‌بندی بیشتر است.
اما درخصوص ظروف پلاستیکی باید مقاومت ظرف با دمای پایین در نظر گرفته شود، چرا که بسیاری از ظروف پلاستیکی در اثر سرما ترک برداشته یا می‌شکنند. بنابراین بهتر است به ازای هر یک واحد ماده خشک (2/1 سانتی‌متر)‌ از فضای بالای ظرف را خالی بگذارید.
آنزیم‌زدایی
با آنزیم‌زدایی برخی از مواد غذایی همچون نخود، لوبیا، هویج و... می‌توان در حفظ کیفیت بیشتر مواد گام برداشت. برای این منظور کافی است پس از جوشاندن اندکی آب، مواد غذایی را با اندک نمکی، برای چند دقیقه (حداکثر 5 دقیقه)‌ جوشاند و پس از خروج از آب و سرد کردن آن، بلافاصله آنها را بسته‌بندی کرد و در محیط فریزر قرار داد.
ضمنا در آنزیم‌زدایی باید مواد غذایی نیم‌پز رو به خام باشند و به هیچ وجه کاملا مغزپخت نشوند.


گفتنی است هر ماده غذایی در فریزر دارای مدت زمان معینی برای نگهداری است. به عنوان مثال میوه و سبزیجات را می‌توان 8 تا 12 ماه در فریزر نگهداری کرد، همچنین گوشت پرندگان 6 تا 9 ماه، انواع ماهی 3 تا 6 ماه، گوشت قرمز خرد شده یا چرخ‌کرده 3 تا 4 ماه و گوشت‌های فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس را یک تا 2 ماه، می‌توان در محیط فریزر نگهداری کرد.
خیار، گوجه فرنگی و انواع فلفل بخوبی فریز نمی‌شوند، همچنین سیب‌زمینی، تره و کاهو نیز برای این کار مناسب نیستند.




*** بهترین روش برای فریز کردن سبزیجات این است که این مواد را در آب جوش فرو ببرید (مثلا باقلا) و بلافاصله از آن خارج کنید تا پوست آنها ور بیاید و سپس این مواد را در آب سرد فرو کرده تا خنک شود، پس از انجام این عملیات، ماده غذایی آماده بسته‌بندی است. (حتی می‌توان میوه‌هایی مانند هلو و زردآلو را با این روش فریز کرد)
همچنین برخی از سبزیجات مانند سبزی قرمه نیز طبق عادات مرسوم در جامعه‌مان، به اشتباه به مدت بسیار زیادی تفت داده می‌شوند تا بعد در فریزر قرار بگیرد که متاسفانه از ارزش غذایی آنها بشدت کاسته می‌شود که توصیه می‌شود، حتی‌المقدور از سرخ کردن زیاد این سبزی خودداری شود.

چند توصیه یخی
بهتر است برای فریز کردن سبزیجات، آنها را تمیز شسته و پاک کنید و سپس آنها را با بخار بپزید و حتی‌المقدور از سرخ کردن بپرهیزید.
گوشت پرندگان فریز شده را توسط آب یا با قرار دادن در یخچال باز کنید.


موادی که هیچ‌گاه نباید آنها را منجمد کرد عبارتند از: خامه، شیر، ژله، سس مایونز، کاهو، موز، تربچه، خربزه، طالبی و تخم‌مرغ سفت.
__________________
روزمنو/خانه من/خانه تو
من دلم می خواهد/خانه ای داشته باشم پر دوست/کنج هر دیوارش/دوستهایم بنشینند آرام/گل بگو گل بشنو
هرکسی می خواهد/وارد خانه پر عشق و صفایم گردد/یک سبد بوی گل سرخ/به من هدیه کند
شرط وارد گشتن/شست و شوی دلهاست/شرط آن داشتن/یک دل بی رنگ و ریاست
بر درش برگ گلی می کوبم/روی آن با قلم سبز بهار/می نویسم ای یار
خانه ی ما اینجاست
Narges آفلاین است   پاسخ با نقل قول
21 کاربر زیر از دوست گرامی Narges عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-01-22), Bahar-chef (2013-07-13), elahe jon (2012-07-06), maghboleh (2013-08-20), mayam (2011-06-27), melika92 (2013-07-12), Neshat (2011-10-06), sara namdar (2013-08-03), shamim90 (2013-07-14), Shamimi (2013-07-13), shokkofe (2013-07-08), sorour (2013-08-14), torkan (2013-08-02), فاطمه مهر (2012-10-09), یاسمن (2012-06-09), پری349 (2014-02-17), veronika (2013-09-05), zahori (2013-07-20), zomo. (2013-07-19), افسانه (2011-05-14), دنیا (2012-07-25)
قدیمی 2011-05-14, 01:28 PM   #4
Narges
مدیر سراسری
 
آواتار Narges
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: سرزمین مادری
ارسالها: 1,861
تشکر کرده : 28,990
تشکر شده 32,300 بار در 1,929 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Narges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond reputeNarges has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
5/20 20/20
Today ارسالها
0/5 sssss1861
پیشفرض پاسخ: نحوه نگهداري انواع سبزيجات تازه در فريزر

آشنایی با روشهای ذخیره کردن سبزیجات در منزل

چه سبزی‌هایی بخریم؟
موقع خرید سبزیجات باید محصول همان فصل را تهیه کنید و در ضمن، مطمئن شوید که سبزیجات، تازه‌اند و طی همان یکی‌دو روز برداشت شده‌اند. ترجیحا سبزیجات طبیعی خریداری کنید و تا حد ممکن از خرید انواع گلخانه‌ای خودداری کنید. کودهای شیمیایی اجازه نمی‌‌دهند سبزیجات بو و طعم طبیعی خود را حفظ کنند. وقتی سبزیجات خود را خریداری کردید، سراغ وسایل موردنیاز کارتان بروید. اگر سبزیجات شما نیاز به پختن دارد، ظروف مسی را انتخاب کنید. به هیچ عنوان سراغ ظروف آلومینیومی نروید زیرا اسید موجود در برخی سبزیجات می‌تواند سبب شکل‌گیری برخی میکروب‌ها در درزها و شکاف‌های موجود روی سطح ظرف شود. این نوع شکاف‌ها در سطح ظروف با جنس نرم‌تر مثل آلومینیوم به وجود می‌آید اما در ظروف مسی، نه. اگر قرار است سبزیجات را در شیشه کنسرو کرده و در یخچال نگهداری کنید، شیشه‌ها را از قبل استریل کنید و اگر قرار است در کیسه‌های نایلونی آنها را فریز کنید، حتما نایلون فریزر و ترجیحا از انواعی باشند که هوا را می‌توان از داخل آن خارج کرد و اصطلاحا درهای زیپی دارند.

کنسرو کردن در روغن
تقریبا تمام انواع سبزیجات را می‌توان به این شکل کنسرو کرد. یک قانون اساسی که باید در این روش رعایت شود، استفاده از روغن زیتون فراوان و باکیفیت است. از جمله بهترین سبزی‌هایی که به این روش می‌توان کنسرو کرد، قارچ، گوجه‌فرنگی‌های کوچک، نخودفرنگی و بادمجان است. بهتر است حین کنسرو کردن، برگ‌های معطر و کمی فلفل هم به آنها افزوده شود. نحوه کنسرو کردن به این شکل، بسیار ساده است. بعد از آنکه سبزیجات شسته، خشک و به شکل دلخواه خرد شد، باید آنها را در آب جوش و سرکه برای چند دقیقه جوشاند و بعد، روی کاغذهای جذاب، آب پهن کرد تا آب اضافی آنها گرفته شود. بعد، باید آنها را در ظروف استریل ریخت و به آن روغن افزود تا جایی که هیچ فضای خالی در ظرف باقی نماند. طی چند هفته، سبزیجات آماده مصرف می‌شوند و تا 12 ماه نیز قابل نگهداری هستند.

استفاده از سرکه
سبزیجاتی که در سرکه کنسرو می‌شوند، مصارف فراوان دارند و از آنها در تهیه سس، سالاد و حتی همراه با برنج استفاده می‌کنند. بهترین سبزیجاتی که می‌توان آنها را به این روش کنسرو کرد، عبارتند از: گل‌کلم، کلم‌قرمز، فلفل قرمز، خیارترشی، پیاز و هویج. در این روش نیز به سبزیجات پس از شسته شدن، ابتدا نمک زده می‌شود؛ تا حدی تلخی‌شان گرفته شود، بعد خرد شده و برای چند دقیقه در آب جوش و سرکه حرارت می‌بینند. بعد از خشک شدن که تقریبا به 2 ساعت زمان نیاز دارد، به ظروف استریل انتقال می‌یابند و ظرف کاملاً از سرکه پر می‌شود. برحسب ذایقه می‌توان از سرکه سفید، قرمز یا... استفاده کرد. سبزیجاتی را که به این طریق کنسرو می‌شوند، می‌توان برای مدت 8 تا 12 ماه نگهداری کرد.

استفاده از آب نمک
اگرچه سبزیجاتی که به این روش تهیه می‌شوند به خوشمزگی سبزیجات کنسرو شده در روغن و سرکه نیستند اما کیفیت بالاتری پیدا می‌کنند. نخود فرنگی، هویج، کلم و... را می‌توان به این طریق کنسرو کرد. برای این منظور، بعد از شستن سبزیجات، آنها را برای چند دقیقه در آب نمک جوش‌آمده بریزید و بعد اجازه دهید آب اضافی آن گرفته و خشک شود. بعد داخل ظروف استریل ریخته و به هر یک لیتر آب 8 گرم نمک اضافه کنید و آب نمک درست شده را در ظرف بریزید.

فریز کردن
این روش از رایج‌ترین روش‌های نگهداری میوه و سبزیجات برای مدت طولانی در عصر حاضر است. سبزیجاتی را که به این روش تهیه می‌شوند می‌توان تا یک سال نگهداری و مصرف کرد. البته دمای فریزر حتما باید بین 18- تا 20- درجه سانتی‌گراد باشد. حتما روی هر بسته‌ای که فریز می‌کنید تاریخ تهیه آن نوع سبزی را یادداشت کنید. با گذشت زمان توصیه‌شده برای مصرف آن سبزی، اگرچه سبزی فریز شده خراب نمی‌شود و شما را بیمار نمی‌کند، اما به مرور ارزش غذایی و طعم آن از دست می‌رود.

برخی از انواع سبزیجات مثل پیاز، سیر، انواع سبزیجات برگ‌دار، نخود فرنگی، بادمجان، باقلا، بامیه و... را می‌توان فریز کرد اما برخی دیگر مثل سیب‌زمینی این قابلیت را ندارند. ترجیحا گوجه‌فرنگی را هم نباید فریز کرد؛ چون طعم و مزه‌ خود را از دست می‌دهد. در ضمن، سعی کنید به قصد فریز کردن حتما میوه و سبزیجاتی را تهیه کنید که تازه برداشت شده باشند تا با فریز کردن حداکثر ویتامین‌های آنها حفظ شود. نکته دیگر اینکه برخی از انواع سبزیجات مثل بادنمجان، سبزی قورمه، اسفناج و...اگر تفت کوچکی ببینند، ویتامین‌های‌شان بیشتر می‌ماند.



خشک کردن
اگر قصد دارید میوه یا سبزیجات را خشک کنید، حتما انواع رسیده و سالم را انتخاب کنید. جالب است بدانید سبزیجاتی که به محض چیده شدن در صبح زود یا اول شب، فورا خشک می‌شوند، طعم و بوی بهتری دارند.

اگر سبزیجاتی که انتخاب می‌کنید کاملا رسیده نباشند، بعد از خشک شدن رنگ و طعم خوبی نخواهند داشت. البته سبزیجات خیلی رسیده هم بعد از خشک شدن سفت می‌شوند و نمی‌توان آنها را مصرف کرد. برای خشک کردن سبزیجات، ابتدا آنها را شسته و بعد از شستشو اجازه دهید سبزیجات خشک شوند. برحسب نوع آنها، برش لازم را بدهید. حتما قسمت‌های کال و کپک‌زده را حین برش زدن جدا کنید؛ چون می‌توانند عاملی برای رشد باکتری‌ها باشند. نکته دیگری که باید در ذهن داشته باشید، این است که هرچه سبزیجات به قطعات ریزتری خرد شوند، سریع‌تر خشک می‌شوند.

برای خشک کردن سبزیجات 3 روش وجود دارد: خشک کردن زیر نور آفتاب، خشک کردن به روش صنعتی و خشک کردن در فر.

برای خشک کردن سبزیجات در فر کافی است درجه فر را روی پایین‌ترین حرارت تنظیم کنید و هر نیم ساعت یک‌بار به سبزیجات خود سری زده و آن را هم بزنید. توصیه می‌شود سبزیجات را روی یک سینی مسی اکسیدنشدنی یکنواخت پهن کنید و هر چند وقت یک‌بار سینی را بچرخانید تا حرارت به طور یکسان به تمامی نقاط برسد. برحسب نوع سبزی بین 4 تا 12 ساعت زمان برای خشک شدن در فر نیاز است.

در مورد سبزیجاتی که به روش صنعتی خشک می‌شوند لازم است قبل از استفاده شسته شده و در صورت نیاز به مدت 2 ساعت خیسانده شوند. در نهایت، ساده‌ترین روش خشک کردن سبزیجات که در خانه امکان‌پذیر است، خشک کردن در هوای آزاد است. ترجیحا بهتر است سبزیجات را دور از نور آفتاب و در محلی سایه خشک کرد تا رنگ آنها تغییر زیادی نکند. وقتی سبزیجات به طور کامل خشک شد، باید آنها را به ظروف پلاستیکی و یا شیشه‌ای دربسته انتقال داد و در محیطی خشک، تاریک و خنک نگهداری کرد. مدت زمانی که می‌توان سبزیجات خشک را نگهداری کرد به میزان خشک شدن آنها بستگی دارد. در صورتی که سبزیجات خشک در معرض نور آفتاب قرار بگیرند به سرعت رنگ‌شان تغییر کرده و مقدار فراوانی از ویتامین‌های خود را از دست می‌دهند. معمولا در صورت خشک کردن صحیح و نگهداری مناسب سبزیجات را می‌توان برای مدت یک سال ذخیره کرد.
__________________
روزمنو/خانه من/خانه تو
من دلم می خواهد/خانه ای داشته باشم پر دوست/کنج هر دیوارش/دوستهایم بنشینند آرام/گل بگو گل بشنو
هرکسی می خواهد/وارد خانه پر عشق و صفایم گردد/یک سبد بوی گل سرخ/به من هدیه کند
شرط وارد گشتن/شست و شوی دلهاست/شرط آن داشتن/یک دل بی رنگ و ریاست
بر درش برگ گلی می کوبم/روی آن با قلم سبز بهار/می نویسم ای یار
خانه ی ما اینجاست

آخرین ویرایش توسط Narges در تاریخ 2011-05-14 انجام شده است
Narges آفلاین است   پاسخ با نقل قول
23 کاربر زیر از دوست گرامی Narges عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-01-22), Bahar-chef (2013-07-13), elahe jon (2012-07-06), Marjan (2011-05-14), mayam (2011-06-27), melika92 (2013-07-12), Neshat (2011-10-06), parisa.j (2012-06-07), sara namdar (2013-08-03), sarina-kian (2011-05-14), shamim90 (2013-07-14), Shamimi (2013-07-13), sorour (2013-08-14), tamana (2013-09-06), torkan (2013-08-02), فاطمه مهر (2012-10-09), یاسمن (2012-06-09), پری349 (2014-02-17), veronika (2013-09-05), zomo. (2013-07-19), افسانه (2011-05-14), دنیا (2012-07-25), سمانه1366 (2013-09-16)
قدیمی 2011-05-14, 01:36 PM   #5
sarina-kian
کاربر فعال
 
آواتار sarina-kian
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
ارسالها: 1,096
تشکر کرده : 5,306
تشکر شده 16,901 بار در 1,224 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
sarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
3/20 20/20
Today ارسالها
0/5 sssss1096
پیشفرض پاسخ: نحوه نگهداري انواع سبزيجات تازه در فريزر

مرجان جون،مرسی از تاپیک خوبی که زدی.
من همیشه نخود فرنگی رو که میگیرم و دونه هاشو پاک میکنم یا پاک کرده هم میگیرم،ابپزشون میکنم و فریز میکنم و همیشه ازشون استفاده میکنم.خیل یعالیه.تو هر فصل سال بخوام دارمشون.سبز و تازه
__________________
sarina-kian آفلاین است   پاسخ با نقل قول
22 کاربر زیر از دوست گرامی sarina-kian عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-01-22), Bahar-chef (2013-07-13), elahe jon (2012-07-06), Hanasakura (2011-05-14), Marjan (2011-05-14), marzi.kh (2013-12-08), mayam (2011-06-27), melika92 (2013-07-12), Narges (2011-05-14), Neshat (2011-10-06), shamim90 (2013-07-14), Shamimi (2013-07-13), sorour (2013-08-14), فاطمه مهر (2012-10-09), یاسمن (2012-06-09), پروپوفول (2013-02-12), پری349 (2014-02-17), veronika (2013-09-05), zahori (2013-07-20), zomo. (2013-07-19), دنیا (2012-07-25), سمانه1366 (2013-09-16)
پاسخ

کلیدواژه
فريزر, ماست, محلی, مزه, نگهداري, نگهداری, نحوه, گوجه فرنگی, انواع, اسفناج, بیمار, برنج, تازه, تره, تغذیه, حلقه, خشک کردن, زردآلو, سوپ, سوسیس, سبزيجات


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 9 (0 عضو و 9 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
مواد اولیه نان و تاثیر هر یک از آنها mefmef نکات و سوالات درباره نان 29 2014-03-15 04:55 PM
نگهداری سبزی تازه در یخچال (جعفری، نعناع، شوید و ...) Azijam نگهداری مواد غذایی 20 2013-05-28 09:41 PM
آیا نگهداری از بامبو خوش شانسی می‌آورد؟ jenifer کاشت و نگهداری گل و گیاه 5 2013-05-21 05:53 PM
60 نكته در مورد تخم مرغ B3hn@z_A8 ریزه کاری های خانه داری 0 2011-01-03 01:07 AM


Free PageRank Checker

ساعت: 05:17 PM بوقت GMT +4.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد