تلویزیون آموزشی روزمنو
آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > آشـپزی ملل > غذاهای ترکی

User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-04-27, 09:44 AM   #1
ریحان
کاربر نیمه فعال
 
آواتار ریحان
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: Tabriz
ارسالها: 391
تشکر کرده : 1,766
تشکر شده 5,548 بار در 530 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
ریحان has a reputation beyond reputeریحان has a reputation beyond reputeریحان has a reputation beyond reputeریحان has a reputation beyond reputeریحان has a reputation beyond reputeریحان has a reputation beyond reputeریحان has a reputation beyond reputeریحان has a reputation beyond reputeریحان has a reputation beyond reputeریحان has a reputation beyond reputeریحان has a reputation beyond repute
پیشفرض بورک اسفناج

بورک اسفناج


مواد لازم:

اسفناج
پیاز
خمیر آماده یوفکا
پنیر پارمزان
شیر
روغن زیتون یا کره
ادویه شامل فلفل سیاه و زرد چوبه

طرز تهیه:


پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و با زرد چوبه سرخ می کنیم سپس اسفناج ها را ریز خرد کرده و به همراه پیاز تفت می دهیم و کمی فلفل سیاه اضافه می کنیم. خمیر یوفکای دایره ای را باز کرده و به 16 قسمت تقسیم می کنیم. به صورت برش های پیتزا. ابتدا با قلم مو کمی شیر روی خمیر می زنیم تا نرم و قابل انعطاف شود. یک قاشق اسفناج را در انتهای قسمت پهن خمیر گذاشته و روی ان پنیر پارمزان میریزیم سپس دو طرف قسمت پهن را کمی به داخل تا کرده و لوله می کنیم. روی آن با قلم مو روغن زیتون و یا کره می زنیم و کنجد می پاشیم و به مدت 25 تا 30 دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت 160 درجه سانتی گراد قرار داده و در پایان 5 دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی بورک ها طلایی شود. می توان به جای قرار دادن در فر بورک ها را در روغن سرخ کرد. بورک اسقناج با ماست بسیار خوشمزه است. نوش جان!


نکته مهم: به دلیل موجود بودن نمک در خمیر یوفکا و پنیر پارمزان نمک بسیار کمی به اسفناج می زنیم (من که اصلا نمک نزدم)

متاسفانه به دلیل گرسنگی جناب همسر فرصت تزئین نداشتم.
Attached Thumbnails
20110426628.jpg   20110426629.jpg  

20110426630.jpg   20110426632.jpg  

20110426633.jpg  
__________________
ریحان آفلاین است   پاسخ با نقل قول
33 کاربر زیر از دوست گرامی ریحان عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
**Ghazal** (2012-12-19), Adriyana (2013-03-25), Azijam (2012-06-21), ღ.ترنم.ღ (2012-12-19), bahar2 (2013-01-02), Belfi (2012-12-19), djdokhi (2012-08-12), farinaz3 (2012-10-01), jenifer (2011-05-31), Khaleh Mary (2011-04-27), Mahani (2011-04-27), Maneli (2012-08-07), marmar11 (2013-05-14), Narges (2011-04-27), Pana (2012-02-15), Pari65 (2013-02-09), paria (2011-11-24), parvane (2013-02-10), rasa (2011-04-27), sarmineh (2011-05-17), selin (2011-05-23), Sepnta (2012-12-19), simple (2011-04-27), sorour (2013-07-07), tozhi (2012-12-13), فاطمه مهر (2014-04-15), وستا (2011-04-28), veronika (2013-09-16), yoohoo (2011-12-15), zariattari (2012-05-12), افسانه (2011-05-30), زهره* (2011-04-27), طلاخانم (2011-04-28)
قدیمی 2011-05-30, 11:23 PM   #2
simple
کاربر نیمه فعال
 
آواتار simple
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 206
تشکر کرده : 1,324
تشکر شده 3,390 بار در 246 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
simple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond reputesimple has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: بورک اسفناج

اینم بورک اسفناج من
خیلی خیلی خوشمزه بود
البته من فیله مرغ نگینی کردم با پیازو 2حبه سیر سرخ کردم
اسفناج هم جدا خورد کردم گذاشتم بپزه تا بدون آب بشه
زردچوبه نزدم ولی پارمزان زدم
چون خمیرم خمیر فیلو بود و مربعی من از روی بورک شکارچی ماهان عزیز پیچیدم
و بین لایه های خمیر فیلو را با مخلوط تخم مرغ و ماست و کره آب شده که خاله ماری عزیز تووی سایت قبلی بهم یاد داده بودند زدم
جای همتون سبز خیلی عالی بود
راستی اون بزرگه رو برای خودم درست کردم
Attached Thumbnails
borak esfenaj.jpg  
simple آفلاین است   پاسخ با نقل قول
18 کاربر زیر از دوست گرامی simple عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
**Ghazal** (2012-12-19), Azijam (2012-06-21), ღ.ترنم.ღ (2012-12-19), Belfi (2012-12-19), jenifer (2011-05-31), Mahani (2011-05-31), Mahdiye* (2013-02-21), Maneli (2012-08-07), marmar11 (2013-05-14), Narges (2011-05-31), selin (2011-12-21), solmaz55 (2013-05-14), sorour (2013-07-07), tozhi (2012-12-13), veronika (2013-09-16), zariattari (2012-05-12), افسانه (2011-05-30), ریحان (2011-06-25)
قدیمی 2012-02-15, 03:17 AM   #3
Hanasakura
کاربر فعال
 
آواتار Hanasakura
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 1,170
تشکر کرده : 16,573
تشکر شده 18,238 بار در 1,424 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Hanasakura has a reputation beyond reputeHanasakura has a reputation beyond reputeHanasakura has a reputation beyond reputeHanasakura has a reputation beyond reputeHanasakura has a reputation beyond reputeHanasakura has a reputation beyond reputeHanasakura has a reputation beyond reputeHanasakura has a reputation beyond reputeHanasakura has a reputation beyond reputeHanasakura has a reputation beyond reputeHanasakura has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: بورک اسفناج

کناره های بورکهای من خیلی خشک بود یعنی دست میزدی خرد میشد..اینجوری میشه یا کار من اشکال داره؟؟؟
واقعا نمیشد راحت برشش داد
Attached Thumbnails
borak (2).jpg   borak.jpg  

__________________
Hanasakura آفلاین است   پاسخ با نقل قول
19 کاربر زیر از دوست گرامی Hanasakura عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
**Ghazal** (2012-12-19), Azijam (2012-06-21), ღ.ترنم.ღ (2012-12-19), Belfi (2012-12-19), Khaleh Mary (2012-09-15), Mahdiye* (2013-02-21), Mahshid (2013-02-14), Maneli (2012-08-07), marmar11 (2013-05-14), nasrin50 (2012-02-15), nila (2012-04-04), Sarashpaz-Sepideh (2013-09-12), setayesh66 (2012-09-16), sorour (2013-07-07), tozhi (2012-12-13), veronika (2013-09-16), zariattari (2012-05-12), بادصبا (2012-02-15), باران78 (2013-05-14)
قدیمی 2012-09-15, 11:51 PM   #4
Khaleh Mary
کاربر فعال
 
آواتار Khaleh Mary
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: germany
ارسالها: 1,771
تشکر کرده : 20,817
تشکر شده 27,080 بار در 2,037 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Khaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: بورک اسفناج

ترکیبات میانی جعفری ،پنیر فتا ،اسفناج و گرد سیر و نمک و فلفل بود و برای میان ان یک قاشق ماست و یک تخم مرغ و ۵۰ گرم کره آب کرده استفاده کردم
Attached Thumbnails
borek1.jpg   borek2.jpg  

borek3.jpg   borek4.jpg  

__________________
تو براي برآورده شدن آرزوي خودت بكوش و بگذار ديگران هم به آرزوي خود برسند.

آخرین ویرایش توسط Khaleh Mary در تاریخ 2012-09-15 انجام شده است
Khaleh Mary آفلاین است   پاسخ با نقل قول
19 کاربر زیر از دوست گرامی Khaleh Mary عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
**Ghazal** (2012-12-19), Adriyana (2013-03-25), Araz (2012-09-16), Azijam (2012-09-16), ღ.ترنم.ღ (2012-12-19), bahar2 (2013-01-02), Belfi (2012-12-19), farinaz3 (2012-10-01), Hanasakura (2012-09-16), Mahdiye* (2013-02-21), Mahshid (2013-02-14), marmar11 (2013-05-14), setayesh66 (2012-09-16), sorour (2013-07-07), tozhi (2012-12-13), veronika (2013-09-16), white rose (2013-05-14), zariattari (2013-01-02), باران78 (2013-05-14)
قدیمی 2012-12-19, 09:34 PM   #5
Sepnta
مدیر انجمن
 
آواتار Sepnta
 
تاریخ عضویت: Apr 2012
موقعیت: تهران
ارسالها: 3,779
تشکر کرده : 41,866
تشکر شده 65,133 بار در 4,011 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 4 Thread(s)
Sepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond reputeSepnta has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: بورک اسفناج

اینم بورک اسفناج من. خیلی خوشمزه بود. فقط نمیدونم چرا چند تاش تو فر پاره شد.
راستی من بجز اسفناج و پیاز و پنیر پارمیزان، پنیر فتا هم زدم
Attached Thumbnails
IMG_2594.jpg   IMG_2595.jpg  

IMG_2596.jpg  
__________________
آشپزخانه روز منویی من

ای هیچ برای هیچ به دنبال هیچ مپیچ
Sepnta آفلاین است   پاسخ با نقل قول
17 کاربر زیر از دوست گرامی Sepnta عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
**Ghazal** (2012-12-19), Azijam (2012-12-23), ღ.ترنم.ღ (2012-12-19), Belfi (2012-12-19), Hanasakura (2012-12-20), Khaleh Mary (2013-02-09), Mahdiye* (2013-02-21), Mahshid (2013-02-14), marmar11 (2013-05-14), melmel (2014-02-16), Miriam (2012-12-19), Pari65 (2013-02-09), setayesh66 (2012-12-19), sorour (2013-07-07), veronika (2013-09-16), zariattari (2012-12-20), باران78 (2013-05-14)
پاسخ

کلیدواژه
فیله مرغ, ماست, اسفناج, بورک


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
Kıymalı Börek - بورک گوشت چرخکرده Salva غذاهای ترکی 19 2015-05-23 11:27 AM
اسفناج پلو simple چلو، پلو و پلوهای مخلوط 17 2015-01-19 04:50 PM
ته چین اسفناج torobche ته چین و ته دیگ 11 2014-06-08 09:32 PM
رولت اسفناج Salva کیک ها و رولت های غذایی 4 2012-01-29 05:20 AM
اسفناج کرمی creamed spinach simple پیش غذا و فینگر فود 7 2012-01-23 07:01 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 12:58 AM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد