کارگاه آموزش آشپزی - غذاهای نونی با مدیریت دوست خوبمون سرآشپز سپیده
کارگاه های آموزشی در روزمنو - تزئینات شکلاتی با مدیریت دوست هنرمندمون نیلوفری
کارگاه آموزش نوشیدنی های تابستانی
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع کیک و تزئینات در روزمنو > انواع چیزکیک

انواع چیزکیک

چیز کیک، کیک پنیر


User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-04-24, 07:20 PM   #1
Adriyana
مدیر انجمن
 
آواتار Adriyana
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: Spain
ارسالها: 1,466
تشکر کرده : 6,910
تشکر شده 34,527 بار در 1,629 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Adriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
1/20 20/20
Today ارسالها
0/5 sssss1466
new02 چیز کیک توت فرنگی

این رسپی من برای چیز کیک توت فرنگی هست...هر کی تا حالا خورده خیلی خوشش اومده، حتما تست کنین واقعا خوشمزه است.

چیز کیک توت فرنگی:

مواد لازم:

برای کراست
بیسکوییت گندم: 1 الی 5/1 بسته
کره : 100 گرم

برای فیلینگ
خامه: 200 میلی لیتر
پنیر خامه ای 200 گرم
ژله آناناس: 1 پاکت

برای روی کیک
ژله توت فرنگی: 2/1 پاکت
پوره توت فرنگی: 2/1 پیمانه
توت فرنگی: 10 عدد

قالب کمربندی سایز متوسط
کاغذ روغنی: به اندازه کف قالب

ابتدا بیسکوییت ها را داخل کیسه فریزر میریزیم و از روی کیسه با گوشت کوب آن ها را کمی خرد میکنیم. بعد آن ها را داخل دستگاه خرد کن/ آسیاب ریخته تا پودر شوند. سپس کره را آب کرده وبا پودر بیسکوییت مخلوط میکنیم و ته قالب روی کاغذ روغنی ریخته و با قاشق صاف میکنیم و 30 دقیقه در یخچال قرار میدهیم تا سفت شود.

برای فیلینگ خامه را با همزن برقی کمی میزنیم و بعد پنیر خامه ای را به آن می افزاییم و باز هم میزنیم. پودر ژله آناناس را با 2/1 لیوان آب جوش حل کرده و آن را به مخلوط خامه ای می افزاییم. سپس آن را داخل قالب مذکورریخته و به مدت 3-2 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا ببندد.

برای روی چیز کیک، 3-4 عدد توت فرنگی تازه را له کرده، همراه 1 قاشق شکر 5-10 دقیقه روی حرارت قرار میدهیم. ژله توت فرنگی را با 2/1 لیوان آب جوش حل و با 2/1 لیوان آب سرد رقیق کرده و با پوره توت فرنگی مخلوط و روی چیز کیک میریزیم و روی آن توت فرنگی خرد شده میچینیم و در نهایت 30 دقیقه دیگر در یخچال قرار میدهیم.

*نکته: قطر فیلینگ باید از تمامی لایه ها بیشتر و قطر لایه رویی(توت فرنگی) از همه لایه ها کمتر باشد.

نوش جان!
Attached Images
File Type: jpg 8.jpg (74.2 کیلوبایت, 30 views)
File Type: jpg 9.jpg (63.1 کیلوبایت, 23 views)

آخرین ویرایش توسط Mahshid در تاریخ 2013-03-02 انجام شده است علت: اصلاح متن
Adriyana آفلاین است   پاسخ با نقل قول
81 کاربر زیر از دوست گرامی Adriyana عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
.LiLiM. (2013-08-14), Afrodit (2011-06-23), aram (2011-04-24), arya2010 (2011-04-26), Azijam (2012-12-03), ღ.ترنم.ღ (2012-05-19), Bahari (2012-05-19), beheshteh (2011-04-24), Benyamin (2011-04-24), Chef-Sheri (2013-10-21), chefsali (2014-04-21), ChefShadi (2011-12-30), darya22 (2013-12-19), donya (2013-05-06), Fatemeh1 (2011-04-28), Hanichef (2012-02-12), hasty7 (2014-05-08), leili (2012-10-24), mahdiyeh.sn (2013-06-11), Mahshid (2012-05-26), mana (2011-12-31), Maneli (2012-01-19), marie (2013-08-30), Marjan (2011-04-24), marmar11 (2013-02-10), masi (2011-04-24), masume (2012-02-12), mayam (2012-01-19), miaayad-hoda (2012-11-06), monir1343 (2012-07-09), m_sn1991 (2014-04-17), Narges (2011-04-24), narsis13 (2012-09-09), nedabahari (2014-07-15), Niyaz Chef (2014-04-21), ozum101 (2014-09-05), paniy (2013-03-14), papary (2011-04-30), pooan (2012-04-20), Princess (2011-12-30), rasa (2011-04-25), Rose (2012-04-09), sara87 (2013-05-22), Sardooneh (2011-04-25), sarmineh (2011-04-24), selin (2012-01-18), setayesh66 (2012-06-23), Shamimi (2013-05-08), Shidak (2011-04-25), shin (2012-10-05), SHIVA (2012-08-10), signorina (2012-10-28), Soli (2012-09-21), solmaz55 (2014-05-07), sorour (2013-08-05), Tasha (2014-06-21), tozhi (2013-03-10), فاطمه مهر (2014-05-13), مهرانه (2013-02-14), میترا (2011-07-05), مامان زهرا و حسین (2012-10-02), مسافر62 (2013-11-15), نیوشا (2011-04-27), یاسمین ع (2013-11-19), veronika (2012-11-15), worldnews (2012-12-03), yaaasmina (2012-04-23), YAS YAS (2012-11-19), yoohoo (2012-03-12), zahra_86 (2013-06-18), zariattari (2012-06-06), افسانه (2011-05-02), ازاده (2012-09-08), باران بهاري (2013-09-15), خاله ی پارمیدا (2013-06-11), دنیا (2012-06-23), زهرا23 (2013-05-29), سپیده مامان امیرعلی (2012-04-13), شبنم 71 (2013-03-01), عسل فرفری (2011-04-24)
قدیمی 2011-04-24, 09:14 PM   #2
Adriyana
مدیر انجمن
 
آواتار Adriyana
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: Spain
ارسالها: 1,466
تشکر کرده : 6,910
تشکر شده 34,527 بار در 1,629 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Adriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond reputeAdriyana has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
1/20 20/20
Today ارسالها
0/5 sssss1466
پیشفرض چیزکیک با روکش ژله - چیز کیک توت فرنگی

نقل قول:
ارسالی توسط Benyamin مشاهده موضوع
200 گرم پنیر خامه ای !!؟!؟ مطمئنی ؟ کم نیست ؟
خوب شما میتونین 300 گرم استفاده کنین....من نهایت 250 گرم میزنم چون دوست ندارم زیاد شور بشه.


نقل قول:
ارسالی توسط sarmineh مشاهده موضوع
از چه خامه ای باید استفاده کنیم؟؟
خامه کیک و شیرینی پزی.
اینجا دومدل خامه هست : خامه مخصوص غذا، و خامه شیرینی پزی 35% چربی


نقل قول:
ارسالی توسط marjan مشاهده موضوع
ميشه از فيلادلفيا استفاده كرد؟
آره عزیزم...فیلادفیا که عالیه...فقط لایت نباشه بهتره

آخرین ویرایش توسط Narges در تاریخ 2012-12-05 انجام شده است علت: ترکیب 3 پست
Adriyana آفلاین است   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از دوست گرامی Adriyana عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
miaayad-hoda (2012-11-06), Niyaz Chef (2014-04-21), Soli (2012-09-21), sorour (2013-08-05), میترا (2011-07-05), veronika (2014-08-09), شبنم 71 (2013-03-01)
قدیمی 2011-04-27, 04:26 PM   #3
Khaleh Mary
کاربر فعال
 
آواتار Khaleh Mary
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
موقعیت: germany
ارسالها: 1,773
تشکر کرده : 20,819
تشکر شده 26,435 بار در 2,036 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Khaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond reputeKhaleh Mary has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today ارسالها
0/5 sssss1773
پیشفرض پاسخ: چیز کیک توت فرنگی خوشمزه

اینرا من هم قبلا درست کرده بودم
که لابلاش توتفرنگی تازه گذاشتم همنطور که عکس مواد را گذاشتم خامه زده شده+پودینگ توتفرنگی+۲۵۰ گرم پنیر خامه ای و در ان کاسه کوچک توت فرنگی خورد شده به مایه چیز کیک زده بودم
Attached Images
File Type: jpg keykna.jpg (37.5 کیلوبایت, 15 views)
File Type: jpg keyktavalodnavid2 boresh.jpg (27.7 کیلوبایت, 11 views)
File Type: jpg keyktavalodnavid3.jpg (27.8 کیلوبایت, 14 views)
File Type: jpg keyktavalodnavid4 tot.jpg (34.4 کیلوبایت, 9 views)
__________________
تو براي برآورده شدن آرزوي خودت بكوش و بگذار ديگران هم به آرزوي خود برسند.
Khaleh Mary آفلاین است   پاسخ با نقل قول
43 کاربر زیر از دوست گرامی Khaleh Mary عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Adriyana (2011-04-28), Afrodit (2011-06-23), atena46 (2013-08-27), Azijam (2012-12-03), ღ.ترنم.ღ (2012-05-19), Bahari (2012-05-19), Hanasakura (2011-04-27), mahdiyeh.sn (2013-06-11), Mahshid (2012-02-14), Maneli (2012-01-19), marie (2013-08-30), marmar11 (2013-02-10), masume (2012-02-12), miaayad-hoda (2012-11-06), m_sn1991 (2014-04-17), Narges (2011-04-27), Niyaz Chef (2014-04-21), papary (2011-04-30), Princess (2011-12-30), Rose (2012-04-09), selin (2012-01-18), setayesh66 (2012-10-29), Shamimi (2013-05-08), shin (2012-10-05), SHIVA (2012-08-10), simple (2011-04-27), Soli (2012-09-21), solmaz55 (2013-12-07), sorour (2013-07-17), Tasha (2014-07-25), tozhi (2013-03-10), مهرانه (2013-02-12), میترا (2011-07-05), یاسمین ع (2013-11-19), vanooshe (2013-05-23), veronika (2012-11-15), YAS YAS (2012-11-19), zariattari (2012-06-06), رها62 (2012-11-16), زهرا23 (2013-05-29), شبنم 71 (2013-03-01), عسل فرفری (2011-05-02)
قدیمی 2011-04-27, 05:51 PM   #4
Hanasakura
کاربر فعال
 
آواتار Hanasakura
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 1,171
تشکر کرده : 16,530
تشکر شده 17,927 بار در 1,423 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Hanasakura has a reputation beyond reputeHanasakura has a reputation beyond reputeHanasakura has a reputation beyond reputeHanasakura has a reputation beyond reputeHanasakura has a reputation beyond reputeHanasakura has a reputation beyond reputeHanasakura has a reputation beyond reputeHanasakura has a reputation beyond reputeHanasakura has a reputation beyond reputeHanasakura has a reputation beyond reputeHanasakura has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
4/20 20/20
Today ارسالها
0/5 sssss1171
پیشفرض پاسخ: چیز کیک توت فرنگی خوشمزه

اینم چیز کیک من با دستور خاله ماری جون
من یه بار اومدم ژله بریزم رو چیز کیک همش جذب کیک شده بود یه لایه خیلی نازک مونده بود فقط.نمیدونم چرا؟
Attached Images
File Type: jpg 73.JPG (76.8 کیلوبایت, 9 views)
__________________
Hanasakura آفلاین است   پاسخ با نقل قول
29 کاربر زیر از دوست گرامی Hanasakura عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*3tareh* (2012-12-01), Adriyana (2011-04-28), Afrodit (2011-06-23), ღ.ترنم.ღ (2012-05-19), Bahari (2012-05-19), beheshteh (2011-05-02), hasty7 (2014-05-08), Khaleh Mary (2011-04-27), mahdiyeh.sn (2013-06-11), Mahshid (2012-05-26), marie (2013-08-30), mehr banoo (2014-04-01), Narges (2012-12-05), Niyaz Chef (2014-04-21), papary (2011-04-30), sahel joon (2011-04-28), Shamimi (2013-05-08), shin (2012-10-05), SHIVA (2012-08-10), Soha (2011-04-28), Soli (2012-09-21), sorour (2013-07-17), Tasha (2014-07-25), مهرانه (2013-02-12), میترا (2011-07-05), نیوشا (2011-04-27), veronika (2012-11-15), رها62 (2012-12-01), زهرا23 (2013-05-29)
قدیمی 2011-04-27, 06:03 PM   #5
Hanasakura
کاربر فعال
 
آواتار Hanasakura
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 1,171
تشکر کرده : 16,530
تشکر شده 17,927 بار در 1,423 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Hanasakura has a reputation beyond reputeHanasakura has a reputation beyond reputeHanasakura has a reputation beyond reputeHanasakura has a reputation beyond reputeHanasakura has a reputation beyond reputeHanasakura has a reputation beyond reputeHanasakura has a reputation beyond reputeHanasakura has a reputation beyond reputeHanasakura has a reputation beyond reputeHanasakura has a reputation beyond reputeHanasakura has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
4/20 20/20
Today ارسالها
0/5 sssss1171
پیشفرض انواع چیزکیک با روکش ژله - چیز کیک توت فرنگی

نقل قول:
ارسالی توسط Narges مشاهده موضوع
هانا جون
کراست چیز کیک-ات چیه احیانا؟
خیلی خوشمزه به نظر میرسه
نرگس جون یه کیک 2 تخم مرغیه که ضخامتش خیلی کم باشه.من از بیسکویت و کره خوشم نمیاد به نطرم خیلی چرب میشه ولی با کیک خوشمزه می شود.حتما یه بار امتحان کن.
البته منم از خاله ماری یاد گرفتم ها نه اینکه خودم بلد بوده باشم


نقل قول:
ارسالی توسط Khaleh Mary مشاهده موضوع
هانا جان اگر از ژله معمولی استفاده کرده بودی باید میگذشتی که کاملا سرد بشه و سفت مثل سفیده تخم مرغ که لایه پنیری کیک را سوراخ نکنه والی من از روکش مخصوص کیک که عکسش هم هست برای روکش های ژله ای استفاده میکنم
ماری جون سرد شده بود ولی نه مثل تخم مرغ.روکش اینام نمی دونستم چیه کهحالا این دفعه امتحانش می کنم.
اه بیسوادی بد دردیه والا


نقل قول:
ارسالی توسط Narges مشاهده موضوع
هانا جون درمورد کراست بیسکوئیت با کره باهات موافقم، من هم دوست ندارم.
میشه دستور کیک دو تخم مرغی که استفاده کردی رو برامون بذاری
خاله ماری که کاراش حرف نداره
نرگس جون همون کیک ساده س که با 4 تخم مرغ درستش می کنیم.من نصف مواد استفاده می کنم.
2 تا تخم مرغ رو خوب همش می زنم.بعد نصف پیمانه شکر اضافه می کنم دوباره هم میزنم.بعدش هم وانیل و نصف پیمانه شیر و 1/4 پیمانه روغن مایع.وقتی خوب قاطی شدن کمی 1/5 پیمانه آرد رو با یک ق چ ب پودر و با اردش قاطی می کنیم می ریزم و همشون می زنم و تو فر 170 درجه نیم ساعته میپزه.بعد سرد شدن هم دیگه بقیه مراحل.


نقل قول:
ارسالی توسط Adriyana مشاهده موضوع
هاتا جون من میخوام روش شما رو یکبار امتحان کنم...فقط یک سوال داشتم:با این روش وقتی فیلینگ رو میریزیم، نون کراست خیس نمیشه؟
نه آدریانا جون.منم اولش فکر میکردم خیس بشه ولی نمیشه.برای ژله هم اولش که با آب داغ مخلوطش کردیم دیگه آب سرد نمی ریزیم.پنیر و خامه رو اضافه می کنیم می ریزیم روش
البته ماری جون دستور دقیق ترشو دارن.ماری جون لطف می کنین دستورتونو اینجا هم بزارین؟
__________________

آخرین ویرایش توسط Mahshid در تاریخ 2013-03-02 انجام شده است علت: ترکیب پستها
Hanasakura آفلاین است   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از دوست گرامی Hanasakura عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*Helena* (2012-06-02), anajan (2012-02-01), ღ.ترنم.ღ (2012-05-19), darya22 (2013-12-19), H.a.m.s.a.y.e (2013-09-10), Khaleh Mary (2011-04-27), miaayad-hoda (2012-11-07), Narges (2012-01-19), sorour (2013-07-17), Tasha (2014-07-25), میترا (2011-07-05), veronika (2014-08-09)
پاسخ

کلیدواژه
فرنگی, مزه, چین, چیز, چیزکیک, هندوانه, ژله, کیک, کیک پنیر, کیک خوشمزه, پودینگ, انواع, توت, تره, تست, حلقه, روکش, روزه, زیبایی, زردآلو, شیرینی, شب یلدا, عکس

در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
املت گوجه فرنگی Narges غذاهای سریع سـنتی 33 2014-09-12 10:36 PM
توالت فرنگی بهتر است یا توالت معمولی؟؟؟ سیندرلا22 اطلاعات عمومی پزشکی 0 2013-01-05 09:55 PM
تارت توت فرنگی ღ.ترنم.ღ پای، تارت و تارتلت 2 2012-10-12 10:10 AM
نان شیرینی توت فرنگی Benyamin کیک های میوه ای 1 2011-05-27 11:07 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 12:21 AM بوقت GMT +4.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد