تلویزیون آموزشی روزمنو
آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > کافی شاپ روزمنو > بـســتـنـی ها

بـســتـنـی ها

دستور تهیه انواع بستنی های خانگی


User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-04-24, 09:06 AM   #1
Sardooneh
کاربر فعال
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: تهران
ارسالها: 671
تشکر کرده : 5,352
تشکر شده 10,565 بار در 784 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Sardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond reputeSardooneh has a reputation beyond repute
پیشفرض بستني سنتي ايراني

بستني سنتي ايراني

مواد لازم:


ثعلب..................................1 قاشق سوپخوري
گلاب.................................. 1/4 پيمانه
شکر....................... ...........1 پيمانه
شير...................................3 پيمانه
هل نرم شده.......................يک قاشق چايخوري
خامه..................................1/2 پيمانه
زعفران (حل شده در آب)........ 1 قاشق سوپخوري


طرز تهيه:


شير را مي جوشانيم و بعد شکر را اضافه مي کنيم و هم مي زنيم و از روي اجاق بر مي داريم.

ثعلب را افزوده، مرتب هم مي زنيم تا شير و شکر سرد شود.

سپس به مدت 2 ساعت در فريزر قرار داده از فريزر بيرون آورده با همزن برقي هم مي زنيم.

مجددا در فريزر قرار داده اين عمل را 3 بار تکرار مي کنيم.

خامه را با دو قاشق سوپخوري شکر با همزن برقي بزنيد.

در مرحله آخر گلاب، هل و خامه زده شده را به همراه زعفران به مواد بستني اضافه کرده با همزن برقي مي زنيم و مجدداً در فريزر مي گذاريم بماند تا کاملا خودش را بگيرد.

در صورت تمايل مي توانيد مقداري خامه را با شکر بزنيد، در کيسه پلاستيکي صاف کنيد و در فريزر قرار دهيد. پس از سه ساعت تکه تکه نموده و در مرحله آخر به بستني اضافه نماييد.

در صورت دلخواه مي توان کمي خلال پسته هم در آخر اضافه نماييد.



چند نكته ضروری در مورد تهیه بستنی ها:

1- وقتی خامه به راحتی شكل نمی گیرد، نشان دهنده پرچرب بودن آن است.



در این صورت كمی شیر خنك به آن اضافه می كنیم و خوب به هم می زنیم، بعد مورد استفاده قرار می دهیم.

علت دیگر ، شل بودن خامه است كه در این صورت مقداری پودر خامه خشك اضافه می كنیم.


2- شیر را برای تهیه بستنی حتماً بجوشانید.


3- اگر كیفیت ثعلب( ماده پودری شكلی است كه معمولاً برای غلیظ كردن بستنی ها و بعضی از مرباها مورد استفاده قرار می گیرد) پائین بوده ویا مقدار آن برای تهیه بستنی كم باشد، در این شرایط بستنی كشدارنشده و حالت یخی به خود می گیرد، پس بهتر است به مقدار تعیین شده توجه شود.
Attached Thumbnails
18-Saffron Ice cream.JPG  
Sardooneh آفلاین است   پاسخ با نقل قول
40 کاربر زیر از دوست گرامی Sardooneh عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
*AZITA* (2011-04-24), *مونا* (2014-07-10), 136122 (2016-05-07), afarin08 (2011-07-06), afshiiin (2016-05-18), Amitida (2012-08-05), baranbahari (2011-04-24), Belfi (2012-07-27), derakhshan20 (2014-05-02), elsh (2012-04-29), Hedieh (2012-04-24), Khaleh Mary (2012-04-24), Mahgol (2011-04-24), mamaneasal (2013-08-14), marie (2013-08-30), mehrnaaz (2011-10-31), mina chef (2015-05-15), myaroosak (2012-04-25), M_R_Z_khanomi (2013-07-20), nasrin50 (2012-04-26), NedaBahari (2014-08-24), Neshat (2011-08-23), pishijooon (2011-04-24), SAHAR NAAZ (2014-09-17), samagh (2015-05-29), sara68 (2013-09-29), setayesh66 (2012-08-02), shirin60 (2013-04-03), Soha (2011-04-24), somijoon (2011-09-25), soolmaz (2011-04-24), tamana (2011-11-03), فانتین (2017-06-12), مامان <باران> (2013-05-14), گلوریا (2015-06-14), zariattari (2012-05-23), آستاره (2012-04-24), رها62 (2012-11-23), شبهای تهران (2012-10-24)
قدیمی 2012-04-24, 09:49 PM   #2
آستاره
کاربر نیمه فعال
 
آواتار آستاره
 
تاریخ عضویت: Apr 2011
موقعیت: اصفهان
ارسالها: 116
تشکر کرده : 912
تشکر شده 1,419 بار در 146 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
آستاره has much to be proud ofآستاره has much to be proud ofآستاره has much to be proud ofآستاره has much to be proud ofآستاره has much to be proud ofآستاره has much to be proud ofآستاره has much to be proud ofآستاره has much to be proud ofآستاره has much to be proud ofآستاره has much to be proud of

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: بستني سنتي ايراني

ساردونه جان دستت درد نکند.این دستور العمل را خودت هم آزمایش کرده ای یا نه؟یک سوال مهم.چکار کنیم که ثعلب خوب حل شود ؟ طبق این دستور نتوانستم آنرا حل کنم مجبور شدم از صافی رد کنم اما باز هم نتیجه مطلوب نبود.دوستان دیگر هم اگر تجربه دارند لطفا راهنمایی کنند.با تشکر .
آستاره آفلاین است   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است :
mamaneasal (2013-08-14)
قدیمی 2012-04-24, 10:23 PM   #3
Rose
کاربر نیمه فعال
 
آواتار Rose
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 491
تشکر کرده : 2,598
تشکر شده 4,658 بار در 535 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Rose has a reputation beyond reputeRose has a reputation beyond reputeRose has a reputation beyond reputeRose has a reputation beyond reputeRose has a reputation beyond reputeRose has a reputation beyond reputeRose has a reputation beyond reputeRose has a reputation beyond reputeRose has a reputation beyond reputeRose has a reputation beyond reputeRose has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: بستني سنتي ايراني

والا آستاره جون تابستون پارسال بود بستني زعفراني با ثلعب درست كردم رو شير الكش كردم مشكلي نبود حل شدنش...چندين و چند بار هم از فريز درش اوردم تا هم بزنم ولي اصلاً اوني كه در تصورم بود نشد چون كريستالهاي يخ توش پديدار ميشد و من اينجوري دوست نداشتم كلاً دور درست كردن بستني با ثلعب رو خط كشيدم بستني فقط با بستني ساز خوب ميشه
__________________
خانه من، خانه تو
Rose آفلاین است   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از دوست گرامی Rose عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
marie (2014-08-15), آستاره (2012-04-24), رکسانا بانو (2013-03-15)
قدیمی 2012-04-24, 10:32 PM   #4
آستاره
کاربر نیمه فعال
 
آواتار آستاره
 
تاریخ عضویت: Apr 2011
موقعیت: اصفهان
ارسالها: 116
تشکر کرده : 912
تشکر شده 1,419 بار در 146 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
آستاره has much to be proud ofآستاره has much to be proud ofآستاره has much to be proud ofآستاره has much to be proud ofآستاره has much to be proud ofآستاره has much to be proud ofآستاره has much to be proud ofآستاره has much to be proud ofآستاره has much to be proud ofآستاره has much to be proud of

مدال های افتخار

پیشفرض پاسخ: بستني سنتي ايراني

جایی خوندم که اگه ثعلبش خوب باشه یخ زده نمی شه و حالت کشدار پیدا می کنه.
آستاره آفلاین است   پاسخ با نقل قول
قدیمی 2012-07-27, 11:17 AM   #5
1956
کاربر فعال
 
آواتار 1956
 
تاریخ عضویت: Mar 2012
موقعیت: کرج .7 تیر
ارسالها: 684
تشکر کرده : 1,784
تشکر شده 2,467 بار در 717 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 2 Thread(s)
1956 has a reputation beyond repute1956 has a reputation beyond repute1956 has a reputation beyond repute1956 has a reputation beyond repute1956 has a reputation beyond repute1956 has a reputation beyond repute1956 has a reputation beyond repute1956 has a reputation beyond repute1956 has a reputation beyond repute1956 has a reputation beyond repute1956 has a reputation beyond repute
پیشفرض پاسخ: بستني سنتي ايراني

سلام ساردونه چطور بستنی رو گردکردین ؟میشه توضیح تصویری بدید؟ممنون
__________________
1956 آفلاین است   پاسخ با نقل قول
کاربر زیر از دوست گرامی [ARG:2 UNDEFINED] عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده است :
فاطمه مهر (2014-05-17)
پاسخ

کلیدواژه
ايراني, بستني, سنتي, سنتی, شير


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
.: بستني ساز :. طلاخانم لوازم خانگی 16 2015-09-16 07:49 AM
رنگينک سنتی - رنگینک رولتی - رولت خرما Sardooneh دسرهای سنتی 49 2015-06-03 12:21 PM
بستني ميوه‌اي mahyar بـســتـنـی ها 9 2014-05-30 05:00 PM
ایده هایی برای تزئین بستني rose gol بـســتـنـی ها 12 2012-06-23 10:24 AM


Free PageRank Checker

ساعت: 12:03 PM بوقت GMT +3.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد