مسابقه آشپزی و شیرینی پزی 53 ویژه رمضان 93
تابلو اعلانات برنامه های آموزشی ویژه ماه مبارک رمضان
کارگاه آموزش نوشیدنی های خنک و پر انرژی ویژه ماه مبارک رمضان
روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی

برگشت   روزمنو، محبوب ترین انجمن آشپزی و شیرینی پزی ایرانی > انواع کیک و تزئینات در روزمنو > کیک های میوه ای

کیک های میوه ای

دستور انواع کیک های میوه ای


User Tag List

پاسخ
 
امکانات حالات نمایش
قدیمی 2011-04-10, 12:28 PM   #1
Mahani
کاربر فعال
 
آواتار Mahani
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 670
تشکر کرده : 3,022
تشکر شده 9,344 بار در 774 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Mahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss670
پیشفرض کیک آلبالو (با سس آلبالو)

کیک آلبالو با سوس آلبالو

مواد لازم

۱۸۰ گرم کره (در صورتی‌ که واسه مهمونی‌ درست می‌کنید ۲۲۵ گرم استفاده کنید، تا تمیز از قالب بیاد بیرون.)

۲۴۰ گرم شکر

۱/۲ ق چ وانیل

۳ عدد تخم مرغ

۳۰۰ گرم آرد

۲ ق چ بیکینگ پودر

۱۲۵ میل شیر

یک قوطی یا یک پیمانه کمپوت آلبالو

سوس:

آب کمپوت آلبالو ۳/۴ پیمانه

۱ ق س نشاسته ذرت

۱ ق س شکر

۱/۲ ق چ آب لیمو


طرز تهیه

فر‌ رو با دمای ۱۸۰ روشن کنین. سینی رو ردیف وسط فر‌ بذارین. قالب میان تهی ۲۵ سانتی را با کره خوب چرب کنین.

آلبالو‌های بدون هسته رو تو یک الک بریزین تا آب اضافشون بره. می‌تونین با پشت چنگال یا قاشق کمی‌ فشار بدین تا سریعتر آبشون بره. ولی‌ نه تا اون حد که له‌ و دفرمه بشن.

کره (هم دمای اتاق) و شکر رو با همزن یا با غذا ساز خوب هم بزنین تا کاملا با هم مخلوط شده و پفکی بشن. بعد وانیل رو اضافه و هم بزنین. بعد تخم مرغ‌ها رو یکی‌ یکی‌ اضافه کنین. بعد از هر تخم مرغ خوب هم بزنین، بعد اون یکی‌ رو اضافه کنین. آرد رو با بیکینگ پودر الک کنین. آرد و شیر رو در دو نوبت اضافه کنین به مخلوط تخم مرغ. به این صورت که اول نصف آرد رو اضافه با هم زن کمی‌ هم بزنین. (در حد مخلوط شدن نه زیاد) بعد نصف شیر رو اضافه کنین. هم بزنین و به همین ترتیب. توجه کنین که هم زدن فقط در حد مخلوط شدن هست. بیش از این حد باشه کیکتون پف نمیکنه. اردتون سفت میشه. اگه از غذا ساز استفاده می‌کنین، ۴ بار پالسی کافی‌ هست.

البالوها رو اضافه کنین و با لیسک مخلوط کنین.

مایه رو داخل قالب ریخته و سطح شو صاف کنین.

بذارین ردیف وسط فر‌، ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بپزه. با سیخ چوبی از پخت کیک اطمینان پیدا کنین. کیک رو از فر‌ خارج کرده، و بذارین توی قالب بمونه تا کاملا سرد بشه. توجه کنین این کیک حتما سرد باشه. وگرنه به قالب می‌چسبه. اگه خط و خطوط قالب زیاد مهم نیست براتون که رو کیک پیدا باشه یا نه، می‌تونین کاغذ روغنی بندازین. خیالتون راحت میشه.

کیک رو روی تور سیمی گذاشته و زیرش یک سینی بذارید.و سوس رو با قاشق به روی کیک بدین. اضافه‌های سوس که رو سینی میریزه می‌تونین دوباره با قاشق بردارین و روی کیک بدین.

سوس:

شکر و نشاسته رو با هم تو یک تابه مثل شیرجوش بریزین. با چنگال مخلوط کنین. بعد آب آلبالو رو آروم اضافه و هم بزنین. به طوری که گلوله‌ای توش نباشه. تابه را رو حرارت متوسط گذاشته و مرتب هم بزنین تا غلیظ بشه. وقتی‌ دیدین از کناره‌ها کم کم شروع به قل زدن کرد، سس حاضره. بعد آبلیمو رو اضافه و استفاده کنین. توجه کنین زیاد از این حد حرارت ندین. سوس سفت میشه و نمیتونین رو کیک بریزین. یعنی‌ سستون نباید بجوشه.

***
کره این کیک در اصل ۲۵۰ گرم هست. که در صورت مجلسی بودن، می‌تونین این میزان استفاده کنین. من چون مصرف خانگی بود میزان رو کم کردم. و به خاطر این سطح کیک ترک برداشته. ولی‌ با ۲۵۰ گرم هم درست کردم. خیلی‌ چرب میشه، و راحت تر از قالب میاد بیرون. ولی‌ خوب خیلی‌ چربه.
در بیشتر کیک‌های کره‌ای ۱/۳ از میزان ذکر شده کره تو دستور رو می‌تونین کم کنین. اتفاق خاصی‌ در بافت و طعم کیک نمیفته. ولی‌ خوب نه همه دستور ها. ممکنه کسی‌ که دستور رو به شما میده، خودش قبلا اون میزان رو کم کرده باشه. و اگه شما هم دوباره کم کنین، کیکتون خشک میشه.

می‌تونین از قالب آنجل فود کیک استفاده کنین. که راحت تر می‌تونین کاغذ روغنی بندازین ته و کناره هاش.

اگه دوست داشتین, میزان آلبالو رو بیشتر کنین. میل خودتون هست.

ماندگاری این کیک ۳ روز خارج از یخچال و ۱۰ روز داخل یخچال هست.

از مزیت‌های این کیک گذشته از اسون بودنش، سسش هست. که اگه سطح کیک صاف هم نباشه، با این سوس روش, معلوم نمیشه. تو چاله‌ها بیشتر سوس بریزین، نتیجه عالی‌ میشه .

نوش جونتون
Attached Images
File Type: jpg food_MG_2770.jpg (93.5 کیلوبایت, 11 views)
File Type: jpg image001.jpg (13.7 کیلوبایت, 809 views)
File Type: jpg image003.jpg (13.5 کیلوبایت, 814 views)
__________________
نازنينا ما به ناز تو جواني داده ايم
ديگر اكنون با جوانان نازكن با ما چرا ؟

آخرین ویرایش توسط Narges در تاریخ 2011-04-10 انجام شده است علت: افزودن عکس
Mahani آفلاین است   پاسخ با نقل قول
50 کاربر زیر از دوست گرامی Mahani عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
<باران> (2014-02-06), *Negar* (2011-04-10), .susan. (2014-05-07), 13588 (2013-08-16), Adeleh (2014-02-06), Afrodit (2011-04-16), asma (2012-07-25), Azijam (2012-04-22), ღ.ترنم.ღ (2012-07-09), Bahari (2012-06-05), baranbahari (2011-04-10), Beauty (2014-05-15), Benyamin (2011-04-13), elize (2013-04-09), hamraz (2012-07-09), hasty7 (2014-05-07), Homa2 (2012-06-20), jenifer (2011-04-10), Mahboubehbanoo (2014-04-10), Mandana.N (2014-05-12), Maneli (2012-07-12), marie (2014-06-20), Marjan (2011-04-10), marmar11 (2013-04-09), masi (2011-04-10), melmel (2013-06-23), Mer3de (2012-07-09), mozhgan (2012-06-20), Narges (2011-04-10), nedabahari (2014-07-08), Nelda (2011-04-13), Nika61 (2014-06-04), Samane (2011-04-10), Sardooneh (2011-04-10), setayesh66 (2012-06-26), signorina (2012-07-05), simple (2011-04-27), Soha (2011-04-13), Soli (2012-08-25), مانکن (2012-01-07), نادیه (2014-05-22), پرچونه (2012-12-27), veronika (2014-05-10), zariattari (2012-06-20), الهام 62 (2012-08-29), دنیا (2012-07-09), رها62 (2012-11-09), سمانه1366 (2012-06-03), عسل شمس (2013-12-08)
قدیمی 2011-04-10, 12:33 PM   #2
Mahani
کاربر فعال
 
آواتار Mahani
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 670
تشکر کرده : 3,022
تشکر شده 9,344 بار در 774 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Mahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss670
پیشفرض پاسخ: کیک آلبالو با سوس آلبالو

سارینا جان شواهد نشون میده که این کیک با ۱۸۰ گرم کره به قالب می‌چسبه، تمیز در نمیاد (از باران جان بپرس). اولا با ۲۲۵ بپز بعد اگه واسه مهمونیه کاغذ روغنی بنداز هم تهش هم کناره هاش. من با ۲۰۰ پختم تمیز در اومد با ۱۸۰ یه کم چسبید اندازه یه سکّه ۲۵ تومنی. ولی‌ با ۲۲۵ مشکلی‌ پیش نمیاد . ولی‌ یه کم چرب میشه با ۲۵۰ که خییییلی چرب میشه. دستور اصلی‌ ولی‌ ۲۵۰ هست.
__________________
نازنينا ما به ناز تو جواني داده ايم
ديگر اكنون با جوانان نازكن با ما چرا ؟

آخرین ویرایش توسط Mahani در تاریخ 2011-04-10 انجام شده است
Mahani آفلاین است   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از دوست گرامی Mahani عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-06-20), marie (2014-06-20), Nika61 (2014-06-04), sarina-kian (2011-04-10), veronika (2014-05-10)
قدیمی 2011-04-10, 01:11 PM   #3
baranbahari
کاربر نیمه فعال
 
آواتار baranbahari
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
موقعیت: تبریز
ارسالها: 226
تشکر کرده : 2,738
تشکر شده 2,251 بار در 361 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
baranbahari has a reputation beyond reputebaranbahari has a reputation beyond reputebaranbahari has a reputation beyond reputebaranbahari has a reputation beyond reputebaranbahari has a reputation beyond reputebaranbahari has a reputation beyond reputebaranbahari has a reputation beyond reputebaranbahari has a reputation beyond reputebaranbahari has a reputation beyond reputebaranbahari has a reputation beyond reputebaranbahari has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
2/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss226
پیشفرض پاسخ: کیک آلبالو با سوس آلبالو

من اين كيكو رو دو بار درست كردم هر دو بار هم با 200 گرم كره بار اول بيچاره سه تكه شد ولي بار دوم خوب شد البته شكست ولي محسوس نبود ولي طعمش حرف نداره شوشو عاشقش بار اول كه درست كرده بودم هي ميگفت بازم كيك آلبالو درست كن.
Attached Images
File Type: jpg DSC00897.jpg (94.0 کیلوبایت, 1 views)
__________________
baranbahari آفلاین است   پاسخ با نقل قول
22 کاربر زیر از دوست گرامی baranbahari عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
afarin08 (2011-04-10), Afrodit (2011-04-16), asma (2012-07-25), Azijam (2012-06-20), ღ.ترنم.ღ (2012-07-09), Bahari (2012-06-05), hamraz (2012-07-09), Homa2 (2012-06-20), jenifer (2011-04-10), Mahani (2011-04-10), Maneli (2012-07-28), marmar11 (2013-04-09), masi (2011-04-10), melmel (2013-06-23), Narges (2011-04-10), Sardooneh (2011-04-10), setayesh66 (2012-06-26), signorina (2012-07-05), veronika (2014-05-10), الهام 62 (2012-08-29), دنیا (2012-07-09)
قدیمی 2011-04-10, 01:22 PM   #4
Mahani
کاربر فعال
 
آواتار Mahani
 
تاریخ عضویت: Dec 2010
ارسالها: 670
تشکر کرده : 3,022
تشکر شده 9,344 بار در 774 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Mahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond reputeMahani has a reputation beyond repute

مدال های افتخار

فعالیت Longevity
0/20 20/20
Today ارسالها
0/5 ssssss670
پیشفرض پاسخ: کیک آلبالو با سوس آلبالو

باران جان هر وقت این کیک رو درست می‌کنم یاد شما میفتم، شرمنده اون بار اول هستم. اشکال کره هست. والله ۲۵۰ خیییلی یه. این آقای همسر هم ۲/۳ کیک رو میخوره. وجدان درد میگیرم. هر بار یه کم, کم کردم کره رو, رو ۱۸۰ موند دیگه. پایین نرفت.
__________________
نازنينا ما به ناز تو جواني داده ايم
ديگر اكنون با جوانان نازكن با ما چرا ؟
Mahani آفلاین است   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از دوست گرامی Mahani عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
Azijam (2012-06-20), ღ.ترنم.ღ (2012-07-09), baranbahari (2011-04-10), veronika (2014-05-10), دنیا (2012-07-09)
قدیمی 2011-04-10, 01:22 PM   #5
sarina-kian
کاربر فعال
 
آواتار sarina-kian
 
تاریخ عضویت: Jan 2011
ارسالها: 1,101
تشکر کرده : 5,414
تشکر شده 17,748 بار در 1,235 پست
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
sarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond reputesarina-kian has a reputation beyond repute
فعالیت Longevity
3/20 20/20
Today ارسالها
0/5 sssss1101
پیشفرض پاسخ: کیک آلبالو با سوس آلبالو

واااااااای ماهان جونم،قربونت برم دستت درد نکنه.چند روز پیش خونه مامان بودم یکی از دوستاش واسش شیرینی و کیک اورده بود.کیکش همین کیک با سس البالوی شما بود.یهو که دیدمش یادت افتادم و یادم اومد تو ارشیوم این کیک رو ندارم.حیفه باید درستش کنم.مزش فک کنم محشر باشه!
با چه مزه های دیگه بجز البالو میشه درستش کرد؟
sarina-kian آفلاین است   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از دوست گرامی sarina-kian عزیز برای این پست سودمند تشکر نموده اند :
ღ.ترنم.ღ (2012-07-09), Mahani (2011-04-10), veronika (2014-05-10)
پاسخ

کلیدواژه
مزه, کیک, کیک خوشمزه, گردو, آلبالو, برنج, ترشی, خدا, داستان, ذکر, سرماخوردگی, سس, شیرینی


در حال حاضر کاربران زیر مشغول مشاهده این تاپیک می باشند: 1 (0 عضو و 1 میهمان)
 
امکانات
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال

Forum Jump

موضوعات مشابه
موضوع نویسنده انجمن پاسخها آخرین نوشته
آلبالو پلو شکلاتی چلو، پلو و پلوهای مخلوط 68 2014-07-30 04:09 PM
مارمالاد آلبالو Mahani مربا، مارمالاد، کمپوت و سس میوه ها 10 2014-07-26 03:47 PM
مربا آلبالو Sardooneh مربا، مارمالاد، کمپوت و سس میوه ها 42 2014-07-22 02:29 PM
پای آلبالو Mahani پای، تارت و تارتلت 31 2014-07-18 07:30 PM
فتو چيني با راگوي آلبالو Sardooneh پاستاها: اسپاگتی، ماکارونی، لازانیا، نودل و ... 0 2011-07-27 02:07 PM


Free PageRank Checker

ساعت: 05:59 PM بوقت GMT +4.5


Powered by: vBulletin Version 3.8.6
Copyright © 2000-2006 Jelsoft Enterprises Ltd.

قدرت این انجمنها در استفاده از برنامه vBulletin می باشد.
حقوق نرم افزار استفاده شده در سایت برای Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.
استفاده از محتوای سایت تنها با ذکر نام و آدرس سایت مجاز است. در صورت تخلف پیگرد قانونی دارد